Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6066 . 6067 . 6068 . 6069 . 6070 . 6071 . 6072 . 6073 . 6074 . 6075 . 6076 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:44
- Nahlásit

leyenda
aha a proto má několik dětí a tváří se na mě hnusně

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:46 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

makrel
toš dobrej soused ne nějakej mladej roztomilej?

edit,: takže ne

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:46 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Atuschmladej jo, ale dyš se tváří hnusně, tak to nejde poznat, jestli je roztomilej
edit: je divnej

ketty
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:47
- Nahlásit

kejtlin
joj jasne no to je na nic ....tak aspon ze po mate spis znam no bolavi zada pater je mazec ...
leyenda
no jasne ted ne ikdyz dela se i nealko aaale maaaam takovou chut na svarak
jinak maminka mi po tatinkovi poslal bylinky sipek a ted nevim co ejste asi lipu atak abych byla zdrava

kejtlin
Člen
- Nahlásit

leyenda
od ceho te boli?

momentálně od blokace, mám ji poměrně často tak 5 krát do roka, jinak od nemoci kterou jsem prodělala v brzkém dospívání mám ji křivou, ploténky zvápnětalý, výrůstky tam kde nemají být jednu lopatku výš než druhou no humus a jako bonus jeden obratel zlomený, druhý naštípnutý, páteř mám úplně nejnemocnější z celýho těla a nedá se s tím nic dělat, leda vyměnit, běžně mě bolí záda hodně, když mě chytne blokace jsem prakticky nepohyblivá, když to nepodchytím včas tak mi ochrne i pravá ruka.

Atusch
Člen
- Nahlásit

Alexa
nevíš co to je za debila co v Jílovém vykrádá ty chaty? Velmi mě naštval!!!

malinka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:48
- Nahlásit

Alexa
no já nevim, (byla sem tam, protože sem byla v OBI pro palupky.) Ani nevim, že je f tom nějakej rozdíl. Jen dříf to bylo jen TESCO a extra tam přidali.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:48
- Nahlásit

máme další mýtynk jo???? bože čék si vockočí a uš je další akce!!! mušim volat gerdičce! přijedou krom francouzů i cizincííí?? třá jmenovitě rumuni?? musíme pořešit nějaký žumpavoblečky teda! du si schrupnout a vy zatim vymyslete tématycky ty overálky!

s pozdravem SMRT BÍLEJM MRDKÁCH se loučim

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:50
- Nahlásit

makrel
mladej a má kupu dětí? radši na něj dávej bacha člověk nikdy neví co je to za ouchyla )

Nevíte kdy zaváží vetamix Prahu a dokdy se to musí objednat a jestli tu objednávku můžu udělat po netu a když něco nebudou mít mi zavolaj? Abych neobjednala 50kg a když něčeho 5kg mít nebudou aby mi celou tu objednávku nezrušili nebo tak něco?

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Šmarjá von je ňákej míting?? Nebo jen pro vybrané skupiny?

makrel
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
SMRT BÍLEJM MRDKÁCH nějaké divné skloňování paní

ketty
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
hele tak ja se ti tu pisu s odpovedma atd a tz niic jako a ted napises ze des spat joo D no to je uuroven si budu pamatovat
jinak teda dobrou noooc

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:52
- Nahlásit

Atusch
mladej a má kupu dětí? radši na něj dávej bacha člověk nikdy neví co je to za ouchyla )
no právě, eště že jsem měla v tom výtahu psa a čepku. myslím, že mají dokonce tři

malinka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:53
- Nahlásit

Atusch
můžeš po netu, a je tam i trasa závozů a taky gdy mají volno na svátky. Zavolají že něco nejni(aspoň u nás)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:53
- Nahlásit

zuzanarosakova
paní tys pekla sušenky z hrubomletýho vetamixu vidˇ? Jak se ti dělali a co jsi tam dala to co do játrovek?

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:54
- Nahlásit

malinka
je tam i trasa závozů
no nevím, naší část prahy tam "zabarvenou" nevidim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
Šmarjá von je ňákej míting?? Nebo jen pro vybrané skupiny?
neboj si taky vybraná ty první svjetová skupino
makrel
nějaké divné skloňování paní
nerej laskavje!
ketty
dyxem votpovjeděla)))

malinka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:57
- Nahlásit

davidkova renata
zatim vymyslete tématycky ty overálky!

máme pořešeno !!!!!! str.6300 leyenda
http://images.bidorbuy.co.za/user_images/095/43809 5_19be_1_bl.jpg ? Vemem si k tomu ty vanocni santaklausovy cepicky

Tak ty vyhlásíš sras v tesku a pak děláš překvapenou

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:58
- Nahlásit

kejtlin

paní tys pekla sušenky z hrubomletýho vetamixu vidˇ? Jak se ti dělali a co jsi tam dala to co do játrovek?

Jj, dala jsem tam jen dve vajička a vločky. Mixovala jsem to ručnim mixerem, ale ne moc dukladně, ale bylo to v nakonec v poho, ale nebylo to tak uhledný jak Atuš jaterníky

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:00
- Nahlásit

makrel
aha a proto má několik dětí a tváří se na mě hnusně

aha, no tak ti asi zavidi, ze ty nemas zadny a radsi nez by byl doma s pezetkama projizdi se ve vytahu a ty ses tam proste jen tak nachomejtla

kejtlin
holka, ty jsi prakticky uplnej invalida, zkus jogu, treba 5 tibetanu.

davidkova renata
máme další mýtynk jo?
jo, v tom prazdnym tesku, voblecky budou spodni pradlo, z cizincu muzu nabidnout danskyho Colina (toho us znate) a 2 mexicky pezetka, v lete bych mohla dotahnoput i nejaka nepalcata; Co s Rumunama? Sezente konecne negdo Bretpita, ne?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:00
- Nahlásit

davidkova renata

neboj si taky vybraná ty první svjetová skupino

No proto! Bo je nová doba!

ketty
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:00 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

davidkova renata
aha a kde ??sovou nebo tu??? ja asi blbe cihala a nak mi blbne net mu asi zamrza signal tak...... se tedy hluuuboce omlouvaam paniii
...
jojo uz to dolezlo ted mi to tu vyskociilo

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:05
- Nahlásit

Biluška
Bude další internešnl? Děláme trička, mikiny, nebo gatě? Přijedou i francouzi? Hele ale v Tesku se budou dívat dost bubě až si tam dotáhneme kolečka a Mášenek s Pumpa_mušem začnou grilova
V Plzni je prej nejmodernější tesco v č.r. Maj tam takový ty pokladny, co si to sama namarkuju. Tam by to šlo. I leyenda by to měla blíž.

makrel
Člen
- Nahlásit

[b]leyenda[/b
a ty ses tam proste jen tak nachomejtla
tak to je ta lepší varianta

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

A gdy a gde je ten mýting??

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:07
- Nahlásit

leyenda
Jestli Nepálce, tak se hlásím jako překladatel. Umím nepálsky slovo "vítejte"! Pak ještě umím tibetsky "hodně štěstí".

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:08
- Nahlásit

Vlčáčková
kvůli tobě jsem se málem udusila teď

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:11
- Nahlásit

leyenda
jógu, dyt´ sem hrozně ztuhlá to nedám sem ji několikrát viděla naživo a nemám šanci, mám dost svalový hmoty a to vše je zkrácený-v dospívání a dětství jsem dělala atletiku na vyšší úrovni, ale stejně jóga- ty lidi jsou jak z gumy

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:13
- Nahlásit

Na další mítynk by měly bejt tepláky, ty eště nemáme. A|le musej mít náplety, jinak to nemá cenu. Anebo ty plážový šaty. Koukám na stardust, je to moc pěkný, válíme se s mařkem u telky, byli sme s pikslíkama tři hodiny v lese. A Pavliii vymyslela geniální věc - kopat psa je přirozené, neboť psi do sebe také stále naráží. Maryje a Piksla se spojily a vyhnaly černolabradora, aby si k nim nesměl ani čuchnout. Pak se furt naváděly, že jako by mohly jít lovit, pak sme jim pustili na animal planet daňcííííí - mařena si je čuchala krs plot a dávala jim hubičku, piksla se směla jenom dívat, nedávala hubičku. Zítra jedem na koně, asi zase zmrzneme.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:13
- Nahlásit

leyenda
a bohižel invalida nejsem uhrála bych to možná na částečnej

<< 1 ... 6066 . 6067 . 6068 . 6069 . 6070 . 6071 . 6072 . 6073 . 6074 . 6075 . 6076 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání