Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6084 . 6085 . 6086 . 6087 . 6088 . 6089 . 6090 . 6091 . 6092 . 6093 . 6094 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:50 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Biluška
impact se neozývá, asi ji f té Ostravě nějak zdrželi
Doufám, že nešla na kafíčko a nemyslí přitom na mě, že mám huž ty ruky fialové jak je svírám. Se ozvat by měla. Su tak nedočkavá.

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:53
- Nahlásit

Gerda

JAKY VLASY? DYK STE BYLA BRUUUS?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:53
- Nahlásit

Tak Impakt už má toho škaredého psa a eště k tomu fšemu mu dala škaredé jméno Ubohé malé ščeně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:54
- Nahlásit

leyenda
je pyrenejsky horsky pes (vypada jako Bella a Sebastien
ale dyk to já vim! proto sem dala tu fotku..jako otáska je zda je rozdíl mezi pyrenejským ovčákem a pyrenejským pasteveckým psem?? sem jako z toho tvýho textu pochopila že snad jo..

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:55
- Nahlásit

Biluška
Tak na co pletvat hezkejma jmenama pro vocklivy psy, ze jo?
Ale jsem pro ni rada

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:57
- Nahlásit

leyenda
JAKY VLASY?
No dva cenťáky tam nahoře zbyly mezi těma lysinama....

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:58
- Nahlásit

Biluška
piš velký písmena!!!!!!!!!!! Nevidim to!
Ympakt má thajce? Uš? A černýho? A jeto pes-fena, nebo pes-pes? A jak se teda menuje?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:59
- Nahlásit

impact
SUPÉÉÉÉR

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:59
- Nahlásit

Biluška
Jaké? Práskni to, já su tak zvědavá.
Hurá huž mám prokrvené prsty, huž mají růžovou barvičku.

Moc a moc ji to přejí. Bude to taková malá náplast, kterou potřebuje. Hurá. Bingo.
Pac a pusu pro KRÁSNÉ mimi posílají dva kulíšci Biško a Damišek.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:01
- Nahlásit

Gerda
Je to pes-fena, je rezavá a menuje se GARA

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:02
- Nahlásit

davidkova renata
1)je ten pyrenejsky horsky - bila bella, to mame jasny
2)a pak je prcek, co vypada podle Alexy jako brijard (moc teda ne, ale budiz) a ten se jmenuje pyrenejsky pastevecky pes, kdyz to prelozim presne. Ale zrejme se tomu samymu psu rika v Cechach i pyrenejsky ovcacky pes, protoze nekdo preklada berger jako ovcak.
Z lingvistickyho hlediska je spravny nazev pastevecky. je to furt ten samej pes
jsou teda 2 rasy psu, v jejich nazvu je slovo pyrenejsky, v cestine jeste existuje treti vyraz, ale to je jen tim nepresnym prekladem, je to porad pes te druhe rasy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:02
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/220100-aktiviste-bud ou-v-centru-prahy-predvadet-zabijeni-vanocnich-psu .html
výživná diskuze pod článkem..jako většinou dycky.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:03
- Nahlásit

Červená fenka Gara Bencilla. Stála asi tolik, co můj roční plat, ale to se nedalo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:04
- Nahlásit

leyenda
a ten bergr je eště s krátkym vlasem v ksichtě a dlouhym vlasem v ksichtě. Jsou to mocinky pěkní vořeši, jen to moc běhá, to bysem nechtěla.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

leyenda
Z lingvistickyho hlediska je spravny nazev pastevecky. je to furt ten samej pes
no a vo to go))) kuju!
Biluška
že gratulujéém k malopsu z tchajska)))) brzo jí sežere a bé klit)))upozornuju,že nudle si nerozebírám!

Darina1
Člen
- Nahlásit

Biluška
Je to pes-fena, je rezavá a menuje se GARA
Vždyť je to pěkný, zajímavý a hlavně nemá to každý a proto je výjimečný. Tak a máš to.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:07
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.novinky.cz/koktejl/220100-aktiviste-bu d ou-v-centru-prahy-predvadet-zabijeni-vanocnich-psu .html
Sem četla. Ale nějak jsem nepochopila čeho tím jako chtějí dosáhnout? . Že by se jako na Vánoce přestal jíst kapr? Nebo, že by se lidstvo úplně stalo vegetariány? Nebo o čem to jako má být? Vy ste to pochopila paní kolegyně?

impact
Proč se to nedalo? Jako že jsi byla natolik stižena slepotou, že se ti zdála děsně nádherná a nemohlas ji tam nechat, nebo protože ty podmínky byli tak otřesné, žes ji tam nemohla nechat? Nebo proč?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:07
- Nahlásit

impact
Biluška
Ty vole, takže lejdy GaGa...no, ostatně proč ne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:08
- Nahlásit

Darina1
Je to vočklivý stejně jako to ščéně . Ale je fakt, že to k němu aspoň bude ladit, bylo by zavádějící gdyby mělo hezký jméno

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:10
- Nahlásit

davidkova renata
no a vo to go
a nekoupime si ho
impact
gratuluji, schovej nekam nudle

A ted drzte palce mneeeee! Nebo staci zitra rano, at se nevysilujete

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:11
- Nahlásit

leyenda
Doufám, že nebudete mít taky thajce...vy spíš toho nepálce asi...proč se vám drží?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:16
- Nahlásit

Biluška
Vy ste to pochopila paní kolegyně?
částečně jo..myslim,že chtěj dosáhnout toho aby si lidi uvědomili,že ty zasraný zkurvený tradice na kterejch tak moooc důůůležitě trvaj a ani nevědí sami proč sou docela dost brutální..teda ne pro ně ,že,ale pro ty oběti..nemyslim,že by bylo cílem vegetariánství,to fakt ne,ale to aby se nedělo u stánků to co se děje..osobně je léta obcházim obloukem..hnusí se mi jak je asi 200 poloudušenejch kaprů narvanejch v prostoru kterej nestačí ani jednomu,hnusí se mi jak sou pomlácený a zubožený,hnusí se mi jak je všude plno krve a při kuchání a škrábání se kapr většinou hejbe,hnusí se mi jak kole poskakujou v tom infernu parchanti a děsně se radujou bo sou vánoce a budou mít k žrádlu kapra,hnusí se mi jak je to učí bejt zcela necitelný k utrpení zvířat a pokládat to za úplně normální,hnusí se mi jak sou všichni vánočně a pohodově naladěný a vůbec nevnímaj ty jatka kolem a hnusí se mi,jak by mnohé z tědle roztomilejch lidiček šokovaly záběry psů na žrádlo v korei,kde sou narvaný přesně tak jako ti naši kapři akorát že v klecích s konzervama na tlamě aby nemohli kousat..hnusí se mi jak by ti samí lidé říkali ooo booože,to je strašné,ubozí pejsci.. nechápu jak můžou bejt lidi tak strašně tupí a zabednění,že to všechno nechápu??????????????????????????

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:16
- Nahlásit

Tsss, jste úpa bubé.
Mám kuásný čtěňátko, který bude vyhrávat všecky výstavy.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:18
- Nahlásit

Brýtro, dámy. Co novýho?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:21
- Nahlásit

impact
Aha, tak nový je štěně. Gratuluju.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:23 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

leyenda
protoze nekdo preklada berger jako ovcak.
no a jak je to u belgickejch ovčáků???? ty jsou berger belge, tak by to taky byli belgický pastevci?????? a né ovčáci????

Impact
gratuluju k štěňátku

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:27
- Nahlásit

davidkova renata
To takhle f Práglu fakt máte jo? . Páč tohle teda neznám . U nás pochopitelně jsou kádě s kaprama, ale rozhodně bych neřekla, že sou tam bůhvíjak narvaný. Jako je jich tam dost, to jo, ale nejsou jak sardinky. V ranním autobuse sme rozhodně namáčknutý víc . Spoustu krve taky nemíváme. Většina lidí je stejně kupuje živý. Pokud ho chtějí zabít na místě tak ho ti prodavači zabijou a kuchnou, že by se přitom kapr hejbal sem teda nikdy neviděla. Když byli děcka malý tak sme pochopitelně chodívali koukat "na rybičky", když jsem byla já malé pézetko tak mě tam naši vodívali taky. Nic traumatizujícího a dramatického sem tam nikdy neviděla.
Mě daleko víc vytáčejí krávy s malýma telatama, které jsou v mínus třicet venku "na pastvě", po břicha ve sněhu Nebo prasata, které mají v prasečáku dokořán otevřené obojí vrata (naproti sobě) takže je tam průvan a zima jak na Sibiři. Ofšem není tam vysoká koncentrace amoniaku, kterou zakazuje EU, to je pravda

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:27
- Nahlásit

Naprosto souhlasím, jsme ve třetím tisíciletí, chlubíme se, co všechno umíme a neumíme se chovat jako lidi ke zvířatům. rozhodně nejsem vegetarián, ale jsem toho názoru, že zvíře nemusí trpět. Nemělo by.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:33 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
To takhle f Práglu fakt máte jo?
myslim,že takhle je to naprosto všude a moc ti popravdě nevěřim.. ..nevěřim ti teda vůbec,páč to ani nejde,celý to je tak nechutný že neni možný aby tomu tak nebylo všude.
Většina lidí je stejně kupuje živý.
a todle je další brutalita,kerá mě točí..polomrtvýho kapra valej v igelitce kde se celou tu dobu dusí!!! pak ho daj do vany do chlorovaný vody,kolem běhá parchynt a tančí radostí,s kapříkem laškuje,div že se snim nemazlí,prostě úplnej mazlik a pak mrd ho..mazlika zabijem a sežerem...tak to je vopravdu moc pěkná výchova,pak se ale čék nemůže divit, že svět vypadá jak vypadá.
du rači ven,todle téma mne neuvěřitelně vytáčí akorát bysme se tu pohádali k radossti kolemjdoucích
Mě daleko víc vytáčejí krávy s malýma telatama, které jsou v mínus třicet venku "na pastvě", po břicha ve sněhu Nebo prasata, které mají v prasečáku dokořán otevřené obojí vrata (naproti sobě) takže je tam průvan a zima jak na Sibiři. Ofšem není tam vysoká koncentrace amoniaku, kterou zakazuje EU, to je pravda

to jistě,ale to je naprosto z jinýho soudku

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:34 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Biluška
ti teda nevim, trávím v prasečácích dost času na různých výjezdech a chtěla bych mít takový teplíčko v bytečku. osobně třeba nevidím důvod, aby se to zvíře v kádi dusilo (což je vidět u naprostý většiny z nich), nemělo tam místo, nemluvě o tom, že nežerou, odíraj se... a potom ho nějakej chytrák živý donese domu (celou cestu se dusí) a mrskne do vany s teplou vodou. Osobně se fakt divím, že ty ryby tohle všechno přežijou, jsou neskutečně odolný... já to prostě nemusím, vídala jsem to celý dětství a nikdy jsem to nepochopila.

edit: nemluvě o tom, že pro většinu hospodářských zvířat je komfortní teplota kolem 10-13stupňů, víc je pro ně zbytečnej stres.

<< 1 ... 6084 . 6085 . 6086 . 6087 . 6088 . 6089 . 6090 . 6091 . 6092 . 6093 . 6094 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání