Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6093 . 6094 . 6095 . 6096 . 6097 . 6098 . 6099 . 6100 . 6101 . 6102 . 6103 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 19:14
- Nahlásit

Alexa
ale určitě dělala ale protože Gerda to dělá taky
nedělám, je to mocinky ošklivé!

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 19:15
- Nahlásit

danajasa
Jsou sametový. I když já mám tu s hustější srstí a jsem za to ráda. Aspoň s náma bude moct pořád běhat venku. Ti úplně holí jsou už tak na omrzliny v těch mrazech..

Monty
Máti jsem radši napřed do telefonu řekla, že jsem ji dostala.. Pak naživo už jsem jí řekla, že jsem ji teda musela zaplatit. A až nakonec jsem jí oznámila, že těch vánoc ode mě letos moc nebude, páč ježíšek nadělil Garu.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Monty
jo jo já vím, od včerejška nic nového fotky zas až v týdnu

Já zásadně, když si přivezeme novýho psa, tak rozhlásím, že stál tolik a tolik a že je to děsně vzácný (někdy nejsem úplně daleko od pravdy) a oni pak lidi sice koukaj na mě jak na debila proč jako platím za čokly takový peníze, ale na druhou stranu se zase bojej se na ně i zle podívat. Krom naší dementní sousedky, kterou bych s chutí zmlátila do úplného zmlácena a každý den znovu a znovu
Třá, když jsem měla doma toho mariňáka, tak se mi jeden chlap smál co to mám za lišku, že mi ji zastřelí. Tak jsem mu řekla, že liška není moje, ale že budoucímu majiteli ráda vyřídím jeho vzkaz a rovnou si od něj vezmu číslo účtu, aby mu mohl poslat těch 60 000 za zastřelenou lišku, která tím pádem nepocestuje do Izraele. Čuměl jak trubka, ale od tý doby jsem ho s mariňákem potkala ještě asi 5 krát a vždycky ho obcházel skoro jako nějakou posvátnou sošku či co

leyenda
Člen
- Nahlásit

Biluška
pani, je to osobni, ale zverejnim to - jako vystrahu
a vezmu to ze siroka: muj mus mel v urcitem obdobi nutkavou potrebu odstehovat se z rodneho Holandska, hodne se mu tehdy obchodne nezadarilo( vlastni vina, ja mu rikala, ze dela hloupost), jeho "kamaradi" z toho meli skodolibou radost, trosku pospadl na spolecenskem zebricku rodneho mestecka, coz pro jeho ego bylo dost hrozne. byl v tezky depresi a chtel se odstehovat. Mne to celkem nevadilo, takze jo. On vybral Spanelsko - Almerii. Mne to tam ze zacatlu pripadalo trosku nehezky - sucho, pusto a tisice hektaru plastikovych skleniku. Nicmene po cca roce jsem nasla tenhle dum, pustila se se vsi vervou do rekonstrukce, casem jsme se nastehovali, hodne jsem pracovala, ale i se hodne bavila, decka prospivala, proste vsechno ok. Po cca 5 letech se manzel opet pustil do podnikani a vysledek byl nezavidenihodny. Problem je v tom, ze misto, aby si priznal, ze je snilek a ma casto naprosto nerealizovatelne predstavy, daval vinu svym tehdejsim (spanelskym) obchodnim partnerum. V urcitem smeru je pravda, ze na slovo Spanela se clovek nemuze spolehat, aspon co se tyce casoveho horizontu, nicmene to je vseobecne zname a normalni clovek s tim pocita. Ne tak muj mus. Tri roky, ktere nasledovaly byly zcela ve znameni obrovskeho nikdy nepolevujiciho tlaku, abychom se otamtud odstehovali. A vycitky - on vzdycky snil o tom bydlet ve Francii (nechapu tedy, proc jsme se stehovali do Spanelska, mne to bylo puvodne celkem jedno), ja jsem si sve detske sny (dobrmani a kone) splnila, proc to nedopreju i jemu. Po trech letech, kdy jsme se prakticky nebavili o nicem jinem, jsem byla tak unavena, ze jsem souhlasila. Priznavam, ze jsem i premyslela o tom, jestli nebude lepsi, aby si kazdy zil svym vlastnim zivotem. Ale bylo mi to blby kvuli deckam. Takze tak. K tomu bych jeste dodala, ze vzdycky hodne cestoval, at uz kvuli praci nebo pro poteseni, takze v tom Spanelsku tolik casu zase nestravil. Mozna byste si myslely, ze ted si to tu uziva - v te Francii - nikoliv, cestuje stejne, ne-li vic. A uz se chce zase stehovat - do Paraguaye, kde bydli jeho sestra, do Costa Rica, do Bali... Jenze ted uz se ja neodstehuju nikam, kam nebudu sama chtit.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 19:26 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

davidkova renata
hjele to je dobrý,zejména totok...děcka koukněte!!
Ano, původní stav s ostrým bílým osvětlením z jednoho směru - přesně tak, aby byly vidět všechny vady. Po proměně použité žlutší světlo měkké, rozptýlené. Takhle, náčelníku, proměníš každého, aniž by na něj jakákoliv vizážistka a kosmetička hrábly. Považuji za regulérní podvod.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 19:36
- Nahlásit

leyenda
S některýma samečkama je to holt k zešílení paní . Radši se ani nebudu ptát z čeho žijete když pořád tak neúspěšně podniká, to už by asi bylo hodně osobní . Asi bych nevydržela s chlapem, který pokaždé když se mu něco nepovede cítí potřebu změnit nejlépe světadíl

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 19:39
- Nahlásit

zdaréc fšici!

Gratuluju ympaktové ke ščeňátku, doufám, že pořádně hryže a škrábe jak správné ščendo

My sme velmi vyprocháskovaní, sešla se nás ve stromovce banda, bajša zabavila dastymu torzo tenysáku a postupně z něj vyrobila eště věčí torzo, které hodlala pozřít, leč bylo jí v poslední vteřině vyrváno ze chřtánu. Dasty si hlídal klacek, leč neuhlídal. Maloštěně bylo boží, prej skoro čistokrevnej labradůrek, no čumák a nožičky to má zrzavě žíhaný... uvidíme, co z toho vyroste Bajši brácha Ričí chtěl nakrejvat ségru, dyš sme mu zatrhli incest, tak nakrejval Korinku. Je předčasně vyspělý.

Ričí se mydlí se ségrou a Dasty soudcuje:

malolabradůrek:

fronta na piškoty:

klacéééék!

zbytek fotek tady:
http://picasaweb.google.com/107410862636555449554/ ParZapomenutychFotekAZimniVylety#

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 19:42
- Nahlásit

impact
to já tak kdysi lhala, jak jsem Montymu pořídila z výstavy károvaný gauč, tatík na mě, že kolik stál a já že tři stovky a tatík: tak to jo, ale kdybych mu ve skutečnosti řekla, že stál přes tisíc korun, tak by řekl, že nejsem normální

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 19:42
- Nahlásit

Baysha
fronta na piškoty:
skoda, ze jsem tam nebyla taky bych se do fronty postavila

decka tadyv je hrozna zima musim vstat a zapnout topeni

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 19:58
- Nahlásit

Monty
Nu, však s matkou to málem šlehlo i dávkovaně.

Baysha
Huž načla šňůru k noťáku.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 19:58 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Baysha
mám taky jednu piškotovou

děcka, mám nabarvené vlasy, to zase budu mít černé fleky na hlavě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 19:59
- Nahlásit

leyenda
do Paraguaye
já myslela že tam uš nechce? nebo to zs bylo jinam??
Vlčáčková
Považuji za regulérní podvod.
celej svět je podvod)))))
jako myslim,že vady vyzdvižený sou,to jako jo,ale nemůžeš říct že by na ně nehrábli! maj jiný vlasy sou nalíčený oblečený a tak..jistěže světlo a tak dělá svý,stejně jako u modelek atp..ale určitě na ně hrábli teda ..

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:01
- Nahlásit

Biluška
jo, pani, v posledni vterine jsem mu zatrhla zainvestovat prachy, ktery jsme dali stranou na holek studia, do nakupu kraviho rance v Paraguayi, sice jsem je tim pripravila podle nej o sqelou budoucnost, mohly bejt milijonarky a kuli mne teda nebudou, ale snad mi to prominou. Doufam, ze chapete, ze nedam dopustit na predmanzelske smlouvy a oddelene finance.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:01
- Nahlásit

impact
já už si raději ani nepamatuju, jak reagovali naši

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:04
- Nahlásit

dopr... se na to muzu vys... jsem dneska tak sikovna az hruza. Nejdriv myju misky a jedna se mi pretocila tak, ze jsem cela mokra a vsude plno vody. Pak jsem si rozrizla ruku o konzervu a stve me jak je tu bordel nutne potrebuju ten vysavac co vysava sam ale jelikoz nemam koberce potrebuju verzi co i podlahy meje. Je neco takoveho a kde to sezenu levne nejlip zadarmo?

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
já myslela že tam uš nechce?
no nechce, pac si nesmel koupit tu pustinu s kravama, ale augerechnet von, kterej nema o zviratech ani paru! Ja tu mam treba na rehabilitaci 3 kone, von si vubec nevsimne, ze nejsou nase! Nereknu, kdybych mela buhvijaky stado... co se zvirat a prirody tyka jde proste uplne mimo nej. Ale potrebuje ranc s kravama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:08
- Nahlásit

lucYnka XIII
nejlip zadarmo?
založ si žebrací foru s tim,že jinak to vodnesou tvoje kočky!! to je inovace,určo to klapne))))
Bdu se svalyt,nevim esi Sezamte se Džou blek anebo STS Chvojkovice Brot..nakonec je jedno u čeho usnu

SMRT BÍLEJM MRDKÁM!!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:08
- Nahlásit

lucYnka XIII
ja mam takovej parni cistic, ale ten nevysava

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:09
- Nahlásit

leyenda
pani, vy to teda nemáte jednoduchý, to vám povim... samečci sou vůbec podivnej živočišnej druch

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:10
- Nahlásit

ty mě serou na co se mám koukat, gdyž na primě dávaj lostomiloučkýho bredíka a na nově sexy šona coneryho

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

leyenda
von, kterej nema o zviratech ani paru! Ja tu mam treba na rehabilitaci 3 kone, von si vubec nevsimne, ze nejsou nase
o jéé pani,díky bohu že ste mu to nedovolila ,zachránila ste tak nepřímo mnoho zvížátek!Budiš vám to jednou přčtěno k dobru

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
založ si žebrací foru s tim,že jinak to vodnesou tvoje kočky!!
aha aha to je dobrej napad. A musim zakladat druhou? Nemuzu pricmrndavat tady.

Takze potrebuju nutne robotickej vysavac co i meje jinac to odnesou moje kocky.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:12
- Nahlásit

davidkova renata
leyenda
o jéé pani,díky bohu že ste mu to nedovolila ,zachránila ste tak nepřímo mnoho zvížátek
no já bych spíš tipla že hlavně zachránila sebe páč kdo by se asi tak vo ty zvířátka staral žejo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:12
- Nahlásit

Alexa
gdyž na primě dávaj lostomiloučkýho bredíka a na nově sexy šona coneryho
a co seksy Koudelka,ten nic?? ))))
lucYnka XIII
A musim zakladat druhou
rači jo..tady to zapadne.
ale zas si to přečte mnoho nááááhodně kolemjdoucích,nech to tady)))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:13
- Nahlásit

davidkova renata
a co seksy Koudelka,ten nic??
ten spolu s karlíkem vypad z užšího výběru

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:15
- Nahlásit

leyenda
ted uz se ja neodstehuju nikam, kam nebudu sama chtit.
Paní, zcela vám to schvaluji!!! Ke stejnému závěru jsem dospěla taky, bohužel až ve vyšším věku, kdy už nemám malé děti a nejsem na nikom závislá. Před 30 lety manžel rozhodl, že se přestěhujeme z Prahy 100 km do jeho rodného městečka. Měla jsem v té době 2 malé děti, z toho jedno invalidní, tak jsem si myslela, že rozhodně nemůžu zůstat sama s dětmi. Dnes vidím, že jsem se stěhovat neměla. Když už všechny děti vyrostly (jedno zemřelo), odstěhovaly se z domu a můžu si rozhodovat jen sama za sebe, zvedla jsem kotvu a odstěhovala se ještě jižněji, do města krajského, kde bydlí aspoň dcera. S manželem bohužel nikdo z rodiny nehne, ten se křečkovitě zabydluje ve svém domě 4+1. Zatím jsem se nerozvedla, ale jestli se v nejbližší době nerozhodne, zda chce zůstat s rodinou či ne, budu to muset nějak řešit. Když o tom teď přemýšlím, měla jsem to udělat už dávno.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:16
- Nahlásit

davidkova renata
ale zas si to přečte mnoho nááááhodně kolemjdoucích,nech to tady
dekuju ti dobra vilo

dala jsem varit vodu na kureci hnaty pro havet a nechce se mi vstat, abych je tam dala a navic pri me dnesni sikovnosti bych si urcite zmrzle maso pustila na nohu a zlomila si ji.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:17
- Nahlásit

Alexa
já koukám na Conneryho

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
Určitě na ně hrábli. Zejména na jejich peníze... A tou astrologií a numerologií a těmahle kravinama mě to ouplně dorazilo.

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:18
- Nahlásit

lucYnka XIII
Takze potrebuju nutne robotickej vysavac co i meje jinac to odnesou moje kocky.
Myslíš ten, co se na něm vozí kočky?

<< 1 ... 6093 . 6094 . 6095 . 6096 . 6097 . 6098 . 6099 . 6100 . 6101 . 6102 . 6103 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání