| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:12
- Nahlásit
davidkova renata
aby z nich nebyly hnědé mr*ky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:20 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Tak už jsem to sdělila i bratrovi. Trochu mě dořval, ale dobrý.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:21
- Nahlásit
makrel
tady je to taky, a dokonce jde i sluníčko na chvilku ven
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:24
- Nahlásit
makrel
aby z nich nebyly hnědé mr*ky
a co sis jako myslela že z nich bude? zlato a drahý kamení??
impact
rostomilá ))))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
ne, že zůstanou bílé a zmrzlé až do jara
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:28
- Nahlásit
Dobré jitro, již velice pracuji.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:30
- Nahlásit
davidkova renata
Souhlasím s Makrel. Chci, aby bílé mrtky zůstaly do února, pak hromadně roztály a objevili se zase až příští prosinec Nechci, aby furt tály, zase padaly a tak pořád dokola
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:37
- Nahlásit
Biluška
Nechci, aby furt tály, zase padaly a tak pořád dokola
no to bohužel tak v zimě bejvá ,proto SMRT BÍLEJM MRDKÁM!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:39
- Nahlásit
Dobré ráno,
venku to klouže docela dost, a to že to taje není dobrá předzvěst protože to určitě napadne znova
davidkova renata
byla jsi bránit? Bude v sobotu kousání? Nevíš?
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:39
- Nahlásit
Zdravstvujtě ďévočky
Proč sakra sedim f práci, když potřebuju dokoupit vánoční dary Jsem včera večer balila a je toho nějak pomálu.
impact
Teda, to je plyšák sameťák
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:40
- Nahlásit
Atusch
Nebyla a nevim.. ale i bysem jela,mi je putna že sou vánoce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:40
- Nahlásit
Koko
Ahooooooj Kokynkováááááááááá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:42
- Nahlásit
davidkova renata
Atusch
Náhodou, 25/12 tam bude krásně klid a mír A žádní lidé.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:43
- Nahlásit
davidkova renata
proto SMRT BÍLEJM MRDKÁM!
Teče mi do sněhulí, takže SMRT BÍLEJM MRDKÁM Nutně potřebuju jaro, přece si nebudu kupovat další boty?
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:46
- Nahlásit
Gerda
já sem teď Sněhuláková, Kokynky nebohé každou vycházku zapadnou do sněhu, maj ho normálně až nad hlavu Jsou nešťastné a nechtějí kakat venku, bo je tuze studí prdelka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:47
- Nahlásit
Koko
Jsou nešťastné a nechtějí kakat venku, bo je tuze studí prdelka.
máme to stejně.-))))))
nána je dobrý pes!
Gerda
Náhodou, 25/12 tam bude krásně klid a mír A žádní lidé.
no dyk řikám že bych jela!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:50
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
vidím to stejně, taky chci uniknout návštěvám co se zrovna na Vánoce rozhodnou že nás musí navštívit a spapaj mi všecky chlebíčky a jsou nevrlý z toho, že je Bůch chce vítat...
Jinak já toho 26. asi pojedu určitě, snad mi klapne auto, to je tak na 90%. Pokud by jste chtěly jet taky potřebuju jim poslat jména lidí a psů.
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:53
- Nahlásit
davidkova renata
Jako já je chápu, ale Čilina se už na protest potřetí vysrala doma, což zas nejni taková hitparáda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:55
- Nahlásit
Koko
Jsou nešťastné a nechtějí kakat venku, bo je tuze studí prdelka
Jsou moc hambaté, až budou stafbulové dlouhosrstí, hned je začnu chtít taky ))) A co ten váš asiátek? ten je asi mocinky spokojenej, ne? A kdy zase přijedete? Až vám opadnou závěje?
davidkova renata
Atusch
no dyk řikám že bych jela!
vidím to stejně, taky chci uniknout
Tak myslim, že máme rozhodnuto, ne? )))
toho 26. asi pojedu určitě, snad mi klapne auto, to je tak na 90%. Pokud by jste chtěly jet taky potřebuju jim poslat jména lidí a psů.
Jela bych vážně ráda, jen jsem skutečně sračka májová a vopravdu se na tý silnici bojim...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:57
- Nahlásit
impact
Jééé klášný akorát už to je vidět jak krabatí čelíčko-to bude velmi mnoho ksichtíků takový přemimikovaný eště jak říkal Péta-"no on neštěká,ale-vyje ůpí kničí kvílí jodluje mruči bučí a eště umí dalších30zvuků-si pokecáte velmivelice Ináč já mám dnes nos ve VIP centru filharmonie boh.martinů prej ty vip slůnky sou luksusní ovšem stolika kamerama za prdelí víko nezamhouřím což mě dosti děsí bo je to součást kongres.centra a vše je luksus včetně30plazmatických velkoobrazůvek.Z á mám absolutní hudební hluch a za béé su ůpa slepejš tak jediné co mě láká bude,že můžu do kopule kuwa mě se tak nechce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:57
- Nahlásit
Koko
ale Čilina se už na protest potřetí vysrala doma, což zas nejni taková hitparáda
aha tak to Nána tak daleko nedošla ))))) to bysem jí zabila do hlavy tuty
Atusch
spapaj mi všecky chlebíčky a jsou nevrlý z toho, že je Bůch chce vítat...
tak at zvostanou gde sou!
no mě je to fuk,cinknem pak zlatovlásce esi něco bé,ted je eště brzo myslim ne?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:02
- Nahlásit
Gerda
budeš se bát když budu řídit já a pojedu velmi moc opatrně?
Jako vlakem nebo tak rozhodně nejedu, to si radši pojedu 50kou po okreskách, i když ta holčina co jezdí z Písku do Prahy do práce říkala, že to je v pohodě, a jako nějaká profi řidička to fakt není )
A podle počasí má být do až do neděle stále NAD nulou FUJ
Jinak kousání tedy rozhodnuto, teď aby mohl Jirka, snad nám to nepokazí, už jste mu daly tu mikču?...
davidkova renata
tak at zvostanou gde sou!
taky si myslím, akorát při takových návštěvách musím bejt milá a hlídat psy a to mě neba...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:08
- Nahlásit
Atusch
musím bejt milá a hlídat psy a to mě neba...
a hlavně to neumíš )))))))))))))))
Gerda
máš emilky trubičko ))))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:11
- Nahlásit
davidkova renata
tsss nevím jestli to nebylo trošku drzé )) ale jo mohlo by to bejt tím
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:14
- Nahlásit
davidkova renata
to bysem jí zabila do hlavy tuty
jak zabila, ona to dělá na protest proti bílejm mrdkám objetavá protestantka to je
Gerda
až budou stafbulové dlouhosrstí, hned je začnu chtít taky
dobrá, že ste to pani vy, udělám novou línyji
A co ten váš asiátek? ten je asi mocinky spokojenej, ne?
JJ, ten si sněhu užívá Na procházkách zrychlil a furt nasraný čuby vyzývá ke hře Teď se mnou pracuje, je to moc pracovitý pes, už ovrčel poštačku, hasiče a naftaře
A kdy zase přijedete?
Na nějakou akcičku za pěkného počasí určitě Dyby to nebylo tak z ruky, tak i se Sajgonem na nějakou zimní akci, on je hodný a rád druží s ostatními čokli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:17
- Nahlásit
Atusch
budeš se bát když budu řídit já a pojedu velmi moc opatrně?
právě že se nejvíc budu bát, když bude řídit někdo jinej ) A vlakem bych nejela ani omylem, nejsem magor, to je jistá věc. Tak jo, pojedem, ale musíme vážně děsně opatrně, i za ty kokoty, co opatrně nepojedou, jo? Závodit teda bude maryje.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:19 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
Gerda
makrel
kejtlin
tyy jo verejna poklona prvni asi a psana zdokumentovana na FB .....
ila plech psala Áres : Mnoho pejsků ano, tenhle pejsek si toho prožil až moc... a jeden příklad je pan Desenský.... nechci nikoho pomlouvat, nebo tak, ale výše zmíněný pán stojí... za **** !!! Nechci nic zakřiknout ale Bréďa se v chování hodně zlepšil, potom co byl u Lucinky, dá se s ním i mazlit .................................................. .................................................. ...
ze je to mazell sem rikala uz ja na ovcarech kdyz sem tam byla jen uuda toho psa mel potrebu trikrat za den hodit na zada ....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:20
- Nahlásit
Biluška
no a počkej až to začne pořádně tát, to se utopíš. Smrt tajícím mrtkám, ať žije mráz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Můj pes sníh miluje a dneska se tvářil, že je zbytečně moc teplo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:22
- Nahlásit
davidkova renata
máš emilky trubičko
dyť vim ty jelimánku ))))
Koko
udělám novou línyji
faaaaaajn, dlouhosrstý stafbul - cíííí fenkuuuuuuu
i se Sajgonem na nějakou zimní akci, on je hodný a rád druží s ostatními čokli
Tak Sajgona vemte v létě, bude i Áťa a kanárek, budou jako tři atypové mušketýři, eště jim seženem dartaňana, někoho, kdo jim tu svatou trojici nabourá....boužel mě napadá jenom Bůch....néééééé, Bůch nééééééééé )))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:23
- Nahlásit
Ahoj lidi, tak jsem zase na chvíli tu
Nevím teda jak jinde, ale u nás sice je lehounce nad nulou, ale obávám se, že než ten sníh sleze, tak zase napadne novej a tak vlastně žádnej doopravdy nesleze a budeme mít sněhu pořád dost
Koko
Ahoj pani, naše Bonninka je tuze veliký tunelář a moc se jí to líbí, ale teď už tunely dělat nemůže, páč ten sníh je moc těžkej a dnes byla poprvé z procházky lehce rozčílená.
Ovšem nejvíc je rozčílená z faktu, že nemůže bydlet s malodogama, z toho má lehké depréze ona i Velký pan Dozák Argo
|