Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6093 . 6094 . 6095 . 6096 . 6097 . 6098 . 6099 . 6100 . 6101 . 6102 . 6103 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:24
- Nahlásit

Gerda
nejvíc budu bát, když bude řídit někdo jinej
jasně to chápu Já jezdím opatrně vždy a když vezu psy tak 10x tolik protože to že já to odřídím neznamená že na silnici nepotkám nějakého střelce, tak se snažím předvídat i za ostatní, kteří mě děsej.

Nevíš jestli by jel eště někdo? Třeba davidkova renata? I když ta na to má moc dobrého psa, to nevím esli je dobrej nápad.
Nebo Bajšovic, Jébat, Aleksa nebo tak někdo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:25
- Nahlásit

ketty
Pani, jenom abysme si ujasnili krz ten minulej tejden - absolutně věřim všemu, co jsi napsala, co jsi zažila, nepochybuju o tom, že se psama umíš a máš je ráda, jediný, co jsem kritizovala, že se mi nelíbilo, byl typ historek z ofčár. Už mi rozumíte?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:27
- Nahlásit

Atusch
Pojeď dnes do hospody a tam se to může domluvit - Na peroně, v 7 večer. My dojedem s Adidaskou z klikání kolem 9.30.

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:27 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Gerda
aha no já klidně dorazím, ale kdo tam bude? budu tam někoho znát? Víš že tu sem nová a asi máte rezervačku ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:31
- Nahlásit

ketty
ze je to mazell sem rikala uz ja na ovcarech kdyz sem tam byla jen uuda toho psa mel potrebu trikrat za den hodit na zada ....
aha,tak to neni Tarzan jak jsem se ted pstala na FB..znala sem ho? já viim akorát vo jednom černým,ale ten byl asi starší a měl prej těžkou DKK
Atusch
Nevíš jestli by jel eště někdo? Třeba davidkova renata
co kam kdy proč????

Koko
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:32
- Nahlásit

Gerda
dlouhosrstý stafbul - cíííí fenkuuuuuuu
ste první f pořadníku, pani
budou jako tři atypové mušketýři,
tak jo, to zorganyzujem budem je hodně fotit a pak se vytahovat, jaký sme velkokynolozi, dyš se nám takový bestyje nervou.
Eldoguero
Bonninka je tuze veliký tunelář a moc se jí to líbí, ale teď už tunely dělat nemůže, páč ten sníh je moc těžkej a dnes byla poprvé z procházky lehce rozčílená
Jako Kokyna je statečnější, ale Čilina je v totální deprézi. Jestli nebude brzy obleva tak ze štrézu pojde, asi!
nejvíc je rozčílená z faktu, že nemůže bydlet s malodogama
však se dočká, Kaly malodogy za chvilku ráda přenechá tetám a strejdům, aby se vyhnula piraním zubiskům.

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:35 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

davidkova renata
26.12 v neděli do Písku na sranda závod, k té holčině co s náma minule byla s přítelem a psema kousat. Mají takový ten závůdek jako měla aleksa jen nemaj vůbec tak pěkné ceny s tím prej počítat nemám. Ale maj punč a občerstvení.
A proč? Abysme přeci nebyli o vánocích doma, ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:36
- Nahlásit

ketty
ten ovčoun má prošlapy jak kráva

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:38
- Nahlásit

Atusch
do Písku
do Písku????????????????????????????????????????????? ????????????? twe dál uš to nešlo????????????? tak to asik já ne...su líné a je zima zku*vená a sních pojebanej..bysme musely vyject asi ve 4 ráno)))))) to jako myslim nejedu..v létě s radostí,ale ted teda nee..navíc ty silnice..

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:39 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Gerda
joojo rozumim chapu ze ,ne kazdemu se to ,libi ale byli taci co to proste slyset chteli tak priste jen soukrome tady uz ne vim zes to nemyslela zle ....davidkova renatano tarzan nee toho zas nak nepamatuju ja todle byl bredik taky nic moc ze zacatku a ja pak odchazela tak nevim ale semnou byl vpoho spal semnou i v posteli ...pak me nahodou po dvou letech obevili a pani brecela radosti pomalu ze sem to ja a prej se jim bred domu vratil jeste horsi a total rozhozenej...toto psala ta cera tez pokousana ten prispevek ...oni vubec jeho pobyt u rudy neradi komentuji a radsi zapominaj
kejtlin
no on ma vubec spatne nohy ma i dkk velkou proto se asi plete stim tarzanem ma myslim na obouch 4neli vic

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:43 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

bredik

davidkova renata
aha tak to ne tendle tam byl to uz ste na ovcary nejezdili nak nula sedum ja akorat se pripravovala na odchod takze...si me moc neuzil ....a ze teda mme kvuli nemu bylo lito ze du pryc...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:43
- Nahlásit

ketty
asi plete stim tarzanem ma myslim na obouch 4neli vic
to né,Tarzan byl až na Vlčárech a vo DKK u něj nic nevim..já viděla celočernýho na ovčárech jen jednoho nevim esi to je von ale asi ne,mám dojem,že byl starej celkem už

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:43
- Nahlásit

davidkova renata
je to pouhých 120km a především to je od 10h. Silnice budou ok, má být furt celý tejden nad nulou a vy tomu nevěříte... Tak nad tím popřemýšlej a dej vedět, potřebuju vědet brzo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:45
- Nahlásit

Atusch
je to pouhých 120km

jistě))) je to kousek od těch Rakovic..jako moc příjemný lidi tam z Písku byli,eště sme se domlouvali že přijedem vlétě na tábor,třá jen na víkend,ale sešlo z toho nějako..jela bych tam fakt ráda ,ale v tomdle na to seru

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:47
- Nahlásit

davidkova renata
to pořádaj ty stejný co Rakovice. Ten Petr - kámošky přítel co s náma byli kousat je předseda v ZKO.
v tomdle na to seru
no jak myslíš, seš houby dobrodruch

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:48
- Nahlásit

Atusch
jdi kouknout do témy Hlášení závodního rozhlasu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:51
- Nahlásit

Koko
však se dočká, Kaly malodogy za chvilku ráda přenechá tetám a strejdům, aby se vyhnula piraním zubiskům.

já jí to taky říkám, zatím se musí sppkojit s načuhováním do ohrádky
jinak naši zešílenci dokud byl prašan, tak lítali i v -20 jelimani asi vůbec nevěděli, že nemaj dlouhý chlupy, a že by jim měla vlastně být zima
V tomhle se jim běhá blbě.
Jinak kanárek se mimochodem jmenuje Be happy a v tomto případě fakt platí nomen omen, on je fakt happy jako jedinej lítá i v tomhle humusu. Deprézi měl akorát na ZZOčku, když mu při aportu spadl obojek na ucho (páč jsem já blbec mu dala ten volnější) a tak stál s hlavou dolů, koulel očima a chudinka se ani nemohl hejbat, jak byl v totální deprézi (perro de préza canario ) Nakonec jsem si pro něj musela dojít pro jelimánka.
Takže jestli jsou Attila a Sajgon stejně "chytrý" tak je bude mít Happunka moc rád on je teda bude mít rád i jestli jsou chytřejší (což je skoro každej)

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:56
- Nahlásit

Gerda
koukám, uvidím co ti Janika napíše

Eldoguero
Takže jestli jsou Attila a Sajgon stejně "chytrý"
Tak Atilla vůbec chytrej není jinak by už Bůcha dávno zmydlil. Ale jinak se asi budou mít velmi rádi jsou si podobní

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:02
- Nahlásit

Happunka - naše žíhané zlatíčko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:04
- Nahlásit

Atusch
to pořádaj ty stejný co Rakovice
no to je mi jasný,proto píšu že to byli fajn lidi
dobrodruch sem,ale jen v létě)))))))
Eldoguero
naše žíhané zlatíčko

Koko
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:05
- Nahlásit

Eldoguero
Tak to moje postelový čuby se rozklepou hned jak vystrčej čumák ze dveří
Sajgonek je velký dobrák (přeci nebudeme psát hlupák ) to si bude s de prézním kanárkem-bišonkem rozumět

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:06
- Nahlásit

Chytré žíhané zlatíčko jsem zapoměla napsat pochopitelně, to je očividné už z fotky, že

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:08 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Koko
Jo, tak to se mu bude líbit budeme soutěžit s Atusch
kdo má ehm, hodnějšího psa
Bonninka je též postelové zvíře, ale sníh miluje, jako ostatní psi, tak jí naštěstí nemusíme přemlouvat, aby šla ven
Teď zrovna se nahřívá u krbovek

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:08
- Nahlásit

Eldoguero
Takže jestli jsou Attila a Sajgon stejně "chytrý" tak je bude mít Happunka moc rád on je teda bude mít rád i jestli jsou chytřejší (což je skoro každej)
Já se strašně obávám, že nejraději ho bude mít Bůch. Ten má bohužel moc rád každýho, ale dává to najevo odkousáním hlavy svého přítele...je velmi strašný. Podezírám Atuš, že ho chce odvézt do Písku a rychle mu ujet, hajzlovi malýmu.

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:08
- Nahlásit

Eldoguero
jako uuuuzasnaaaaa no samo chytrost z ni cisi

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:12
- Nahlásit

Gerda
A to já si myslí, že Happu bude mít rád i Bůcha, on je založením něco jako budhista, miluje všechno a všechny

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:12
- Nahlásit

Gerda
Podezírám Atuš, že ho chce odvézt do Písku a rychle mu ujet, hajzlovi malýmu.
jasný, ale psssst nesmíš to říkat moc nahlas
Bůch je větší než Velké zlo, má rád všecky pejsky a ty co ho nesnášej ty on naprosto miluje a ty co si s ním chtěj hrát ty docela ignoruje
Jinak má u Eldoguero domluvenej stopovací tábor jen co vopadne sníh, protože já stopy nerada.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:14
- Nahlásit

Atusch
Ano, ano, paní, stopovací tábor pro šíleného Bůcha
Když bude dobře stopovat pustím ho za odměnu s argentinama ty ho 100% nebudou mít rádi, takže bude Bůch v sedmým nebi asi

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:15
- Nahlásit

čau kreténi, dneska jsem udělala zkoušku a ještě v ráži jsem si nejspíše vydělala ban. jdu se učit na další zkoušku.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:22 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Tohle je z letošního dětskýho dne - bojoví psi řítíci se na děti na další fotce je,jak je cupujou na kousky, ale to sem dávat nemůžu

<< 1 ... 6093 . 6094 . 6095 . 6096 . 6097 . 6098 . 6099 . 6100 . 6101 . 6102 . 6103 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání