| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:00
- Nahlásit
ketty
pěkný fotky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:01
- Nahlásit
Baysha
na net určitě, ale na hry je nutný něco mnohem, mnohem výkonnějšího - budeš mu muset vysvětlit, že až tak nutně hrát nepotřebuje
no já nevím, ale jak jsem měla noťáska u doktora tak sem měla prcka slabšího pučenýho a teď sem ho pučila mladýmu ať si to vyzkouší a chce ho tak nevím.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:04
- Nahlásit
Alexa
hodně záleží na tom jaký hry. pokud ho chce, tak ví, do čeho jde
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:04
- Nahlásit
ketty
Paní fandím,já tu měla kdysi štěně ovčáka celočerné bo ho moc mlátil tak se jen plazi tak sme zvedli sebevědomí skákal pusinkoval debil dojel zebral psa a pak mi ho hodil zpátky,že ho jel prodat a kupující děsně ječela páč na nu skočil měl5měsíců.tak sem to vodesrala no a nakonec ho dostal10letý kluk policajta za dara a dělaj agi a sou naprosto gůůůt mám doted velkou radost,že blbku poskákal ovšm pám mě nenávidí asik do nejdelší smrti smtoucí bo neměl love to mi nevodpustí hihíííí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:04 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
Tssss, krom kanysky začneme skákat s malou a mladou i agi a pak budeš kóóókat.
http://www.youtube.com/watch?v=Qmv2UCFyS40
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:05
- Nahlásit
Alexa
tak to potom jo
ono taky záleží, co za hry hraje - já to beru podle mojeho drahého polovičky, který má noťas za štyrycet papírů a estě si stěžuje, že na některé hry nemá dost výkonnou grafiku, aby si to mohl pustit v plném rozlišení...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:08
- Nahlásit
impact
probuch co sis to poridila, dyt to leze po stromech ale stenatko je krasne
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:09
- Nahlásit
lucYnka XIII
Nu, už dumám nad tím, jak nadstavím zídku. Lépe být připraven.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:10
- Nahlásit
impact
no to nevim, ten pes vypadal, ze ho zadna zidka nezastavi, budes muset zastresit pletivem celou zahradu leda
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:12
- Nahlásit
Dobrý večer, jsem moc unavená z práce.
Jinak kdo má 26.12 čas a jel by s námi do Písku na sranda zavůdek zcela neoficiální?
Jo jinak chata nevím jestli je pojištěná, že jí vykradli mi je vcelku jedno, ale mohli to udělat až po Novém roce. Teď se mi to nehodí ani trochu no. Škoda jen za asi 7 tis. což teda si asi vymysleli, nemělo moc co zmizet jen kreténi totálně rozflákali dveře což je ten problém. No a policie si myslí, že to udělali pitomci co vyšli z vězení...
A jsem taky proti kaprům, je to nepěkné, nemám ráda ryby k jídla o to víc mi vadí to vánoční vraždění...
Předmanželské smlouvy jsou potřeba v dnešní době je třeba smlouva uplně na vše a bez ní to nejde, po zkušenostech je dobré ji mít i mezi příbuzenstvem!
A na sbírku kašlu, dle mého si to uplně nezaslouží, ale to tu veřejně rozebírat nebudu
eště něco sem vám chtěla říct a zapomněla sem to
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:12
- Nahlásit
impact
Tssss, krom kanysky začneme skákat s malou a mladou i agi a pak budeš kóóókat.
Paní, to že ten pes skáče přes ploty a neznamená, že bude dobrý f agi . Tam je to spíš o mozku než o tom jak vysoko dokážou vyskočit . Ještě jsem neviděla ričbeka,který by běhal dobře. Pár jich běhá, to jo, ale bubě
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:13
- Nahlásit
kejtlin
jojo kdyby bylo lepsi svetlo mozna sou i hezci
danajasa
no jo noo lidi sou paka .....
tak todle i rodine dosla trpelivost achteli ho dat uspat........nicmene jeste od RD pamatuju toho psa, tam dosel kdyz ja odchazela tak 14dni sem se starala jaa pak uz ne ..no pekne ho zmrvil tendle se mu nepovedl byl jeste horsii a ze me nasli cca asi po dvou letech uplnou nahodou... a dnes snim vychazi cela rodina a je pohoda od doby co byl u me a ty lidi dochazeli nesezral uz nikoho z rodiny ......jinak teda pani jeste rikala ze hruza kdyz si ho brali zpet nechce ani na to vzpominat a je mi i celkem jasne proc hlavne tendle pes vubec nepotreboval hned hodit trikrat prvni den a pred majitelema na zada ...... kort kdyz ma hnaty vcudu....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:15
- Nahlásit
impact
jee ahoj takl co mas stendo???? urco jo ze ze mas ???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:17
- Nahlásit
Biluška
a tak ji nechej, za pár měsíců tu bude brečet, že má doma hrůzu a my se jí vůbec nebudeme smát
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:18
- Nahlásit
makrel
Jo, pak se pobavíme
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:19
- Nahlásit
Biluška
ale tajně a nenápadně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:20
- Nahlásit
Atusch
šmarjááááá tobě vykradli chatu???????????????????? No to je pecháček megapecháček! A když nic nemohli ukrást, tak to aspoň rozmlátili? A viděla jsi to tam? Peklo? Zničili vše? Co s tim teď na zimu budete dělat? Zmizlo něco zásadního? Silvestr tímto padá, že? To je jasný, ale spíš jak moc škodný teď jste?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:23
- Nahlásit
makrel
Jistě jak jinak . Přece nebudeme to....zlotřilý
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:23
- Nahlásit
Biluška
a vůbec jí nebudeme říkat, že jsme jí to říkaly
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:29
- Nahlásit
Gerda
jako tatík říká že to teď nevopraví, že je to na nový dveře, štve mě to, chci tam moooc, fakt nechci být v Praze Pomoooc. Chtěla jsem to tam jet opravit, ale prej sem blázen a bejt tam s otevřenýma dveřma teda není dobrý.
Jinak škoda právě až na ty blbé dveře a ukradené obyč příbory a takový kraviny žádná.. jen ty dveřeee
Co děláš 26.12?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:31
- Nahlásit
Mažte se podívat do zajímavých darovacích čoklů. Je tam irská setřice, mladá a krásná. Určitě se někomu z Vás bude hodit. Třeba Bilušce na to pytlačení.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:32
- Nahlásit
Vlčáčková
já se už dívala, ale mě se nehodí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:35
- Nahlásit
Atusch
hele a ty máš tu chatu někde tady u nás žejo???Jak moc jsou třeba opravit???třá tam natlouct pár prkýnek????že bych ti tam poslala mladýho
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:37
- Nahlásit
Alexa
jasně v Jílovym, ale jede se tam z Borku, jenže se nedá autem až k chatě je to tak skoro kilák co se musí dojít, takže to je na sněhu blbý, tahat tam věci hlavně teda nářadí.
Prej jsou rozflákaný dveře a aj futra, nevím já tam ještě nebyla na to kouknout.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:39
- Nahlásit
Vlčáčková
Biluška už na ni koukala. Má pro setry slabost . Ale odolá, dalšího psa uš fakt nechce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:39
- Nahlásit
Atusch
ale jede se tam z Borku
kde???? a není tam cesta protažená????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:40
- Nahlásit
Biluška
ty máš slabost pro setry? tak proč žádného nemáš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:42
- Nahlásit
makrel
Protože uš sem měla dva
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:43
- Nahlásit
Biluška
ale teď nemáš
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 21:44
- Nahlásit
Alexa
já nevím, dostali jsme se k potoku, tam vyhodili tatíka kterej se tam šel podívat, ale jelikož to zapíchli i policajti dole tak to protažený asi není, je to chatařská oblast.
|