Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6093 . 6094 . 6095 . 6096 . 6097 . 6098 . 6099 . 6100 . 6101 . 6102 . 6103 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:20
- Nahlásit

Lola1
Myslíš ten, co se na něm vozí kočky?

jj to je presne on, ale ja potrebuju aby i vytiral i kdyz s vytiranim to asi vzdam. Uz jsem vytirala nekolikrat od te doby co jsem prestehovana a vzdy zustavaji na podlaze smouhy. Vysledek tedy je, ze mi to vzdy prinese velkje sklamani, tak asi vytirat nebudu.
budu muset nekde vypatrat spravnou technologii vytirani.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:21
- Nahlásit

Alexa
no a k tomu ještě na coolu Johnyho Deppa
jsou to kreténi, pak zas celej tejden nedaj ani jeden kloudnej film

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:23
- Nahlásit

Baysha
no, ale zase na druhou stranu je hodnej, sectelej a vzdelanej, ma celkem humor, i kdyz trosku jiny nez ja a pres vsechno, v cem jsme rozdilni, jsem to mohla trefit hur, on me treba zase nezabil, kdyz jsem za penize, urcene na fakt nutnou opravu strechy, nechala operovat koliku u klisny, ktera ani nebyla nase, taky mu nevadi, kdyz pritahnu domu nejake siroty, nebo treba vadi, ale nic nerekne. Idealni to asi neni nikdy, chce to koukat spis na to hezky a snazit se vyrovnat se s tim horsim.
lucYnka XIII
pani, ja myslim, ze roboticka vec, co vysava i umyva neegzistuje.
lucYnka XIII

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:24
- Nahlásit

lucYnka XIII
Jak to, že máš doma zimu?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:25
- Nahlásit

Ste mi jako nemohli říct, že v pátek už sou Vánoce?! Já teď začala vybírat dárky na netu a jaxi mi je nikdo nedodá. bože, bože. takže mám jen dárky rukodělné a to původně měly býti jen jako doplňující...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:25 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Vlčáčková
Jak to, že máš doma zimu?
uz nemam, jen jsem nemela pustene topeni¨

leyenda
pani, ja myslim, ze roboticka vec, co vysava i umyva neegzistuje.
neeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeee to nemuze byt pravda, uz nechci zit

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:27
- Nahlásit

tak ve středu k nám přijede chovatelka, teď jen ji přesvědčit, aby přijela i s holkama, já chi mít doma mini sraz westíků

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:27
- Nahlásit

Maky a Trix
ja byla dnes na kocici vystave vybrat kamaradum co milankujou kocky a vicemene uz mam darky z krku Bych neverila, vzdycky kupuju az 23.. Ale mozna jeste neco dokoupim nejke drobinky

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:29
- Nahlásit

lucYnka XIII
já nejvíc dárkůch vyrobila a nakoupila na tý charitativní akci na kočky, Plná miska, se to jmenovalo... ale ještě mi něco chybí (máme velkou rodinu) a nemám čas už nic vyrábět...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:30
- Nahlásit

lucYnka XIII Ahá. Tak to jo. Já když nemám puštěný kamna, tak je taky zima, ale celkem to jde. Zajímavý je, že když je zima mínus něco nebo mínus několikrát tolik než něco, tak tady je furt jen určitá zima... Asi jsem fakt dobře zateplila!

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:30
- Nahlásit

Eldoguero
no a k tomu ještě na coolu Johnyho Deppa
no toho sem vyloučila z užšího výběru, ale kdyby dávali piráty 1 tak by vyhrál
kejtlin
já koukám na Conneryho
toho nahrávám
Maky a Trix
Já teď začala vybírat dárky na netu a jaxi mi je nikdo nedodá
a někde snad ještě jo. Teda podle toho co chceš, já včera mladýmu objednala mininoťase a slibujou dodání v úterý

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:31
- Nahlásit

Lola1
no, ja uz jsem taky v dost vyssim veku, akorat mame jeste maly deti, teda nejsou uz tak maly, ale jeste zavisly
Ale k zadnemu stehovani se uz nutit nenecham

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:33
- Nahlásit

Alexa
já chtěla jako objednávat nějaký věci na fler.cz... a všude jinde maj napsáno, že objednávky do 16.12. maj přednost, tak se i trochu bojím cokoliv objednat, aby mi to pak nebylo líto, až to nepřijde.
Jakej noťas si vzala? Já mám taky mini, je úžasnej... akorát už mě sere.

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:33
- Nahlásit

lucYnka XIII
jsou robo vysavače a existuje i robo mop, ale každý zvlášť, ne v jednom přístroji
a navíc prej ten umejvač je dost na prd, maximálně na úplně rovný podlahy jako kvalitní lino nebo takovej ten umělej šutr, co bejvá ve školách, to by asi umylo dobře, ale už ani kachle pořádně neumeje

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:36
- Nahlásit

Baysha
uka robo mop to neznam.

Alexa
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
je úžasnej... akorát už mě sere

nejseš kapku rozpolcená?????
ten levňoučkej od Ejsru: http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenstvi/koupit/1 171165/acer/acer-e-machines-em350-21g16ik-lu-nah0b -040-cerny/

Lola1
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
vzdy zustavaji na podlaze smouhy.
a jakou máš podlahu? Tedy materiál?

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:38
- Nahlásit

lucYnka XIII
třá tady:
http://www.robotickevysavace.org/?p=83

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:40
- Nahlásit

Lola1
lino

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:40
- Nahlásit

leyenda
Paní, s takovýmhle samečkem přemanželskou smlouvu zcela chápu. Myslím, že bych si ji nechala zpracovat celým týmem právníků a dalším týmem ověřit Essi vás to uklidní tak ten můj podniká dosti podobně. Je to nadlouho a veřejně to psát nechci, ale na některým žumpamýtingu vám to povyprávím.

davidkova renata
Es té es chvojkovice brod vedou

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:42
- Nahlásit

Alexa
ne, jako je to super hračka, ale maj slabej výkon. Já si ho beru do školy, váží kilo, takže je to fakt mazlík, vydrží mi tři hodiny na baterku a to mám nejslabší... ale docela se kurví. Nejdřív mi chcípnul disk, teď přestává fungovat klávesnice a tlačítka u touchpadu. Takže já osobně se koukám po něčem podobným, stejně malým, ale výkonnějším a odolnějším, Ono, když na něm chrápe pes a několikrát měl leteckej den, když se kolem stolu honili psi, tak je dost s podivem, že ještě žije... ale musím zase říct, že reklamace proběhla do tří dnůch a nikdo se nedivil tomu, že z klávesnice se vysype kilo chlupů

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:43
- Nahlásit

Biluškadavidkova renata
holky teď to příde tak ať vám to neuteče

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:46
- Nahlásit

Maky a Trix
mě právě uklidňuje ta dvouletá záruka, že kdyby něco tak nic a mladýmu na hry a net úplně stačí

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:47
- Nahlásit

Alexa
jj, na net je to super. absolutně dostačující. ať slouží, je to šikovná věcička.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:47
- Nahlásit

Alexa
u nás Karlík vyhrál, sts chvojkovice brod a joea bleka mám na dvd, takže volba byla jen johny a sean
počítám, že na brada a jáchyma koukńu v týdnu až opět nebudou nic dávat
Maky a Trix
mě psali meila z kovo-foto, že mojí objednávku expedovali v e čtvrtek, tak počítám, že zítra to tu bude

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:49
- Nahlásit

Alexa
na net určitě, ale na hry je nutný něco mnohem, mnohem výkonnějšího - budeš mu muset vysvětlit, že až tak nutně hrát nepotřebuje

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:49
- Nahlásit

Eldoguero
no, já jsem se nakonec rozhodla, že domu pojedu až 22., takže 21. po zkoušce budu vyrábět dárečky ještě pro zbytek rodiny. Babička chcela nějakej šáteček pro čubu a ségře holt vyrobím kabelku a bude. Zbytek dokoupím doma...

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:50
- Nahlásit

Konečně sem se dostala zas ku stroju,rozhodla sem se že do krbovek nepřiložím a von z ničeho nic jak sme nemluvili začal fotit hmyzopsa a ukazovat mi jak jí to sluší já už nic nechápu ted křiší přinéés zeberu hračku lehni a furt fotí divééj a divééj MŮJ PSYCHIATR MI NEROZUMÍAt žije Es té es chvojkovice brod

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:52
- Nahlásit

ach jo, sla jsem do te vody, ktera uz se skoro vyvarila dat kure a oni byli 2 primrzli k sobe a nevejde se to do hrnce, jedno trci ven, ja vedela, ze bude nejaka komplikace.

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 20:57
- Nahlásit

kejtlin
tak sem prezila pohoda ale jak sem ocekavala privitani bylo s vystrahou ne jako kdyz ho dovezou doma machroval najezenej a nevrlim vrcenim ze jako me sezere nebo co ....a venku pohoda po privitani teda kdy zjistil ze me ma rad vlastne atak se nahodil do poslusnosti kterou u me mel on ho venci jen amnzel te pani ona se boji ani ne o psa o sebe ikdyz ji pokousal a tu ceru co tam je taky na fotech ..ale o ostatni jako zeby sejmul a hlavne pejsan ji nebere vubec co se poslusnosti tyce jinak sem rada ze sem poznala i jak se chova doma a oni k nemu ....

to ho vedla jen kvuli tem fotkam a po ujisteni pani bredickove ze se urco nic nestane a nikoho nesezere z tech co byli ix metru od nas ..

<< 1 ... 6093 . 6094 . 6095 . 6096 . 6097 . 6098 . 6099 . 6100 . 6101 . 6102 . 6103 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání