| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:45
- Nahlásit
Gerda
aby muj byvaly dum ve Spanelsku nebyl prestaveny k nepoznani
davidkova renata
pani, nebudu kopirovat celej vas prispevek, ale naprostej souhlas,
este si taky z detstvi pamatuju, jak jsme chudaka kapra morili ve vane, teda morili jsme dva, jednoho jsme sezrali a druhyho jsme sli pustit do Vltavy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:47
- Nahlásit
Dobré deň!
Tak už mám kulhavé oba psy. Fanda se dneska musel praštit.
Impakt
Moc gratuluju ke štěníkovi!! Jsem ráda, že jsme palce nedrželi zbytečně
Biluška
Mě daleko víc vytáčejí krávy s malýma telatama, které jsou v mínus třicet venku "na pastvě", po břicha ve sněhu
Hele to taky nemusí být špatně. Záleží, co je to za plemeno. Pokud je to něco z těch primitivních, tak s tím nemaj vůbec problém, pokud jsou dostatečně dokrmované.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:52
- Nahlásit
Biluška
To takhle f Práglu fakt máte jo?
V Brně jsem to viděla většinou taky tak.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 15:09
- Nahlásit
davidkova renata
.polomrtvýho kapra valej v igelitce kde se celou tu dobu dusí!!!
Nevím jak u vás, ale u nás se za mých mladých let lila do té igelitky voda. Uznávám, že bůhvíjaký komfort to nebyl, ale nesl se dom ve vodě.
Jak to dělají lidi včil už nevím, páč už hodně dlouho kapra domů nenosívám. Jíme řízky. U nás jaksi není kdo by ho zabil
kolem běhá parchynt a tančí radostí,s kapříkem laškuje,div že se snim nemazlí,prostě úplnej mazlik a pak mrd ho..mazlika zabijem a sežerem...tak to je vopravdu moc pěkná výchova,pak se ale čék nemůže divit, že svět vypadá jak vypadá.
Jo, to s tebou souhlasím, to sem taky nikdy nějak nepochopila.
Maky a Trix
nemluvě o tom, že pro většinu hospodářských zvířat je komfortní teplota kolem 10-13stupňů, víc je pro ně zbytečnej stres.
Říkal kdo? Ptal se někdo těch zvířat?
Co jsem si stihla všimnout u své zcela nehospodářské kozy tak v létě si vysloveně lebedila při +30, opalovala se a když jsem ji odvlekla do stínu tak okamžitě metla zpátky na slunko Zato teď, v zimě, se cpe do baráku a páč jí to neprojde tak se alespoň nalepí v chlívě na kamna
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 15:12
- Nahlásit
Biluška
Říkal kdo? Ptal se někdo těch zvířat?
Budeš se divit, ale ptal. Jmenuje se to preferenční testace
A tvoje koza je holt vyjímka. Což nedivím, protože ty nemáš jedno zvíře normální
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 15:20
- Nahlásit
Baico
Což nedivím, protože ty nemáš jedno zvíře normální
Nemám no.
Ale u těch krav co jsou teď ve sněhu dost pochybuju, že se jim to líbí Prostě nevypadají spokojeně. Není to žádný skotský náhorní, ani jiné podobné plemeno. Jsou to obyčejné české stračeny. Žrádlo spočívá v tom, že tam občas traktor vyklopí hromadu nějakého hnoje, asi to původně měla být senáž Asi je to tenhleten rustikální chof
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 15:28
- Nahlásit
davidkova renata
myslim,že takhle je to naprosto všude a moc ti popravdě nevěřim.. ..nevěřim ti teda vůbec,páč to ani nejde,celý to je tak nechutný že neni možný aby tomu tak nebylo všude.
Hádat se s tebou nebudu paní, páč náhodní kolemjdoucí by z toho měli děsnou radost . Věřit mi pochopitelně nemusíš, ale u nás to prostě nijak strašný není. Nebo mi to tak prostě nepřijde. Je fakt, že mám tu krásnou vlastnost, že co nechci vidět, to prostě nevidím . Možná to bude tím, ale nikdy mi to nijak drastické nepřišlo.
Když jsem se odstěhovala od našich tak jsem zabíjení kapra ve vaně zatrhla. Nezabíjím nic ani během roku (maso jím, ale kupuju ho mrtvý, u nás doma se prostě nezabíjí nic), tak proč bych měla něco vraždit právě o Vánocích. Ale v zásadě chápu, že ne všichni uvažují jako já a nemám nic proti tomu, aby vraždili. Změnit to nemůžu tak co se s tím budu rozčilovat. Nadřu se dost s těma věcma, který změnit můžu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 15:42
- Nahlásit
Děkuju všem, co nám drželi ťapky.. Sice to nevyšlo podle mých představ, ale to je fuk.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 15:46
- Nahlásit
impact
Jé. Psí miminko. Jak to, že nevyšlo?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 15:48
- Nahlásit
Vlčáčková
Tož nevyšlo to podle mých finančních představ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 15:56
- Nahlásit
Šmarjá ympakt má mimi f povijánku! Pani, nějak vám to neni podobný...vypadá tak nějak asijsky....Pán byl z thajska? Asi právník, že? Děcko má moudrý výraz...
leyenda
aby muj byvaly dum ve Spanelsku nebyl prestaveny k nepoznani
Vy se stěhujete zpět do spejnu? Samože vám palčáka držim, aby nebyl přestavěn! Budete o ždibec jižnější.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:13
- Nahlásit
impact
ježíš to je slatký mimi, tak gratuluju!
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:14
- Nahlásit
impact
Jéééjda , při pohledu na takovýho prťouska je dost těžký nebejt za kučikučibabu... Gratuluju
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:22
- Nahlásit
Gerda
Šmarjá ympakt má mimi f povijánku! Pani, nějak vám to neni podobný...vypadá tak nějak asijsky....Pán byl z thajska? Asi právník, že? Děcko má moudrý výraz...
Pani vy ste upá bubá
impact
Hele peníze budou a my nebudeme. Přeju vám krásnej a dlouhej společnej život!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:30
- Nahlásit
impact
hele, už teď má hnusně zákeřnej pohled!!!!!a až bude mít půl roku, tak tě sežere!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:30
- Nahlásit
Baico
Pani vy ste upá bubá
no a??? Vy ste zas chytrá, no!
Hele peníze budou a my nebudeme
až nebudete, ráda bych měla vaše peníze, jesi teda můžu, dyš vo ně nestojíte.....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:32
- Nahlásit
impact
Podle mejch finančních představ nešlo taky nikdy nic. Tedy kromě pár případů, kdy jsem něco dostala zadarmo nebo moc moc levně. Ale to byly výjimky a většinou se ukázalo, že i zadarmo to bylo drahý.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:34
- Nahlásit
Gerda Baico
Pani vy ste upá bubá
no a??? Vy ste zas chytrá, no!
Jo, někdo je chytřej, tak jinej musí bejt blbej. Aby byla na světě rovnováha, páč princip parity nelze přestoupit. Ale vzhledem k tomu, že vesmír směřuje k chaosu, je velmi pravděpodobně, že Baico bude postupně zblbávat a nakonec bude taky blbá. Takže já to vidím optimisticky.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:37
- Nahlásit
Gerda
Vy ste zas chytrá, no!
Nemyslim, jsem si jistá, že na tom budeme v tomhle směru zhruba podobně
ráda bych měla vaše peníze
Klidně, ale pokud si nevezmu toho miliounáře, tak po mě zůstanou akorát čokle
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:37
- Nahlásit
ahoj
impact
gratuluju k mimísku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:38
- Nahlásit
Si tu z ní ucvrkávám.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:41
- Nahlásit
impact
Si tu z ní ucvrkávám
No má fakt naprosto odzbrojující pohled.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:43
- Nahlásit
Lidijové, byl už někdo z vás na Pótrovi? Večer na něj jdu, tak jestli se jako budu moc bát.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:45
- Nahlásit
impact
Co na ní říkají ostatní psi?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:49
- Nahlásit
Vlčáčková
Dobrý, dobrý. Jen u Rozi to muselo spravit pár pohlavků..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:51
- Nahlásit
Vlčáčková
je velmi pravděpodobně, že Baico bude postupně zblbávat a nakonec bude taky blbá. Takže já to vidím optimisticky.
Chuděra Bajkonurka...snad aby stihla učinit nějaké vzácné objevy krs špačky eště....
Klidně, ale pokud si nevezmu toho miliounáře, tak po mě zůstanou akorát čokle
Beru Bajkonura, Fanda ještě neni tak klidnej. Až bude, beru oba, vyměnim za Lilátko, můžete si ho vzít s sebou do hrobu.
impact
Jako je megarostomilounká..ale to brzy přejde, až vyroste, bude ošklivá jako všichni ričbeci.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:53
- Nahlásit
impact
Jen u Rozi to muselo spravit pár pohlavků..
Přesně to jsem čekala.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:58
- Nahlásit
tak vychajda naprosto supéééér,eliška chtěla ze začátku zakousnout malýho prdolu,ale pak to vzadala,dasty lítal okolo nás v obleku a sindy taky,ale bez obleku
impact
co to je? ridžbek?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:06
- Nahlásit
[/i]
Gerda
snad aby stihla učinit nějaké vzácné objevy krs špačky eště
To už nestihnu.Kontroly na špačky mi zrušili
Gerda
[i]Beru Bajkonura, Fanda ještě neni tak klidnej. Až bude, beru oba, vyměnim za Lilátko, můžete si ho vzít s sebou do hrobu.
No tak to by šlo, až budu chodit strašit, tak Lilátko bude na to daleko lepší doplněk než roztomilí ovčouni
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:07
- Nahlásit
Gerda
beru oba, vyměnim za Lilátko, můžete si ho vzít s sebou do hrobu.
Lilátko se urazilo a já taky Dvě minuty s tebou nemluvíme
impact
Musím uznat, že na některých fotkách vypadá skoro až hezky. Což ofšem nic nemění na faktu, že z ní vyroste děsně ošklivý a zákeřný pes
All
Tohleto pytlačení v mrazech a bílých humusech mě jednou zničí
|