| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 17:35
- Nahlásit
Vlčáčková
ten strup sundej a vymačkej hnis, pak si natáhni do stříkačky betadinu a propláchni to, ten konus-konec stříkačky strč do tý dírky a udržuj to otevřený, proplachuj tak 3-4krát denně
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 17:41
- Nahlásit
Vlčáčková
to nemůžeš nechat zavřít, musí to bejt pořád otevřený. Proplachovat, ale ne pod tlakem.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 17:46
- Nahlásit
kejtlin Maky a Trix
No, Vy dvě jste se zbláznili. Dyť ona vůbec nedrží!!! Piští a mlátí sebou. Já jsem jí teď strhala všechny strupy, vytekla z toho jasná krev bez hnisu a vydezinfikovala jsem to povrchově. A našla jsem další dírku, která předtím nebyla vidět. Úplně malinkatou a v chlupech ještě schovanou. Našla jsem jí podle bouličky pod ní. Hnis nám neleze z ničeho, jen jasná krev. Ale pes stejně nechce držet.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 17:48
- Nahlásit
Vlčáčková
když je tam krev, tak je to ještě dobré... jak se chová?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 17:49
- Nahlásit
Nechce žrát, ani se jí nechce moc vstávat, když jí zavolám. Ale venku má zájem o okolí, čuchala se s pesanem od sousedů.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 17:50
- Nahlásit
Vlčáčková
může jí to jen bolet, jak je to dlouho?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 17:53
- Nahlásit
jakou má teplotu?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:11
- Nahlásit
Maky a Trix No od středy.
Teplotu nevím, neměřila jsem.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:12 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Děcka já mám ale bubé štěně.
Vůbec nechce chodit. Když ju postavím, tak stojí jak nanynka a nejde. Jsem z ní nadřené jak kůň.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:13
- Nahlásit
Smrt bílým mrdkám, které tady padají a padají jak na Ladových pohlednicích
pawLINka
V čem ta práce spočívá prakticky? Budeš chodit po komunitách těch, jejichž jméno nesmíme vyslovit a přemlouvat je ať pošlou malou Eržiku do školy?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:14
- Nahlásit
Vlčáčková
změř, to je důležitý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:14
- Nahlásit
impact
No a cos čekala? . Ale my se ti s Makrel vůbec nesmějem, vůbec ne
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:15
- Nahlásit
Jsem se odmlčela, pardon. Ale našla jsem druhý špičák od toho prvního. Takže máme o díru navíc, ale neošetřenou od veta, protože jí nenašel. No, nedivím se. Já jí našla na pokraji vyholené oblasti taky až teď, když jsem to prohmatávala a našla jsem další bouličku. Nad tou bouličkou úplně titěrný bílý "strup". Seškrábla jsem ho, měl cca milimetr. Pod ním se objevila krev, celé se to roztáhlo a v tom něco bílýho. Tak jsem ostříhala srst a pinzetou začala tahat to bílý. Jsem myslela, že hnis, ale ne - byly to zaražené chlupy dovnitř. Tak jsem vytáhla, co šlo a teď na mě zírá kráter s okrouhlými oslizlými okraji a uprostřed do černa díra. Ven už nechce nic jít, ale je otázka, jestli jsem vytáhla všechno. Protože z toho nejde skoro ani krev a pes přitom vříská úplně nejvíc ze všech ran.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:19
- Nahlásit
Vlčáčková Jo a ta boule pod tím je fakt úplně mrňavá. Ta boule pod tím druhým špičákem je o mnoho větší, splaskla po vytečení, ale zdá se mi, že původně tam byly jakoby "přesýpací hodiny", Když jsem máčkla na bouličku, ta se jakoby přešprcla skoro slyšitelně jakoby s prasknutím vedle.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
propláchni to a nenech to zavřít, pokud má atb tak by to mělo být v pořádku ale pozor na ty kapsy
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
všechno to okolo vystříhej.A proplachuj to betadinou., třeba.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:21
- Nahlásit
Vlčáčková
ty rány můžou být jakoby v řadě to je prý blbý mi říkal vet, chtěl Šerině tenkrát protáhnout provázek mezi ranami v řadě aby se nezavírali aby mohl vytékat hnis, ta horní může být dobrá, ale ta spodní tam může být kapsa
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:28
- Nahlásit
Maky a Trix kejtlin
Nemám jak to proplachovat. Ta nová díra vypadá, že má hned dno. Ale asi nemá, jenže já se tam nedostanu. Zkoušela jsem to pinzetou, jestli odsud ještě něco nevyhrábnu, ale nešlo mi to už níž. Je to jakoby ucpaný. Ale bouli pod tím cítím.
Příště tu kurvu zasranou zabiju dřív, než se přiblíží k mým psům!!!!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:31
- Nahlásit
Biluška
V podstatě něco podobného...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:31
- Nahlásit
Vlčáčková
zajdi s tím zejtra k vetoj. Pro jistotu. Tyhle rány jsou prostě debilní, on je možná i zvětší, což by bylo vhodný, pokud to ještě neudělal.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:33
- Nahlásit
Vlčáčková
ta boule pod tím může být i jizva, pinzetou do toho nerejpej at´ tam nezaneseš nečistotu. Dojdi zítra za svým veterinářem to bude nejlepší
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:36 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Maky a Trix
On je problém taky v tom, že Astřička trpí na vyhřezávání dvou plotýnek. Jestli jí ta kurva pohla se zádama, což je pravděpodobný, protože jí prostě rafla zezadu - mě se zdálo, že dvakrát - ale možná to jednou bylo jen za chlupy, protože jiný rány najít nemůžu - každopádně po chytnutí poporvé i podruhé prostě rvala, trhala hlavou ze strany na stranu velmi divoce. Prostě je to zabiják. Tady už pokousala minimálně 3 psy, o kterých vím jen já a jednou před mýma očima, a pouští se i do lidí, ačkoliv tam není úplně tak rychlá. Každopádně na toho jezoše minule doběhla ona, jezoš byl od ní cca 20 metrů a nebyla nutnost ze strachu (například) se k němu přibližovat. Prostě soused stál u své branky se psem a čučel kamsi do blba a najednou se zpoza mýho baráku objevila tahle svině, dolítla k nim a rovnou začala jezevčíka rvát. Žádný očuchávání, nic. Prostě rovnou na tvrdo. A stejně to nejspíš bylo i s Astrou. Já to viděla až pozdě, až když stála za ní (za zadkem) a zezadu jí začala rvát.
No a pokud má něco s tou páteří, pak je těžké jí i ošetřovat tak, aby se jí ještě víc neublížilo. Protože jí musíme držet násilím a ona se koutí. A když jí plotýnka přestřihne míchu, tak co??? Tak jsme v prdeli.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:44
- Nahlásit
Vlčáčková
pokud bude mít z těch ran celkovou sepsi, tak jste taky v prdeli. pozvi si ještě někoho, abyste jí mohli fixovat na boku.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:44
- Nahlásit
Maky a Trix
Myslíš, že stačí, když jí vezmu k vet. zítra?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:48 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Vlčáčková
absolutně.
Zkus jí změřit tu teplotu, jestli máš teploměr.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:03
- Nahlásit
Maky a Trix Vůbec nevím kde.
Teď jsem volala veterináři a zítra večer tam je, takže k němu vyrazíme.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:06
- Nahlásit
Vlčáčková
ok. Tak ať vám to dopadne co nejlíp.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:20
- Nahlásit
Maky a Trix
Díky. Jsem nasraná, protože mám roční uzávěrky, do toho ke konci týdne DPH, dárek ani jeden, peníze mi úplně došly (ale úplně! V neděli jsem měla k jídlu 3 velké housky, páč nebylo zač nakupovat.) A zítra jsem do města jet nechtěla, ale budu muset, že jo... Taky nevím, z čeho zaplatím to ošetření.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:24
- Nahlásit
Vlčáčková
to naprosto chápu, vždycky se to musí posrat, když nemá člověk prachy.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:33
- Nahlásit
Maky a Trix
Já už jsem na jaře vydala skoro 20 t. za Bekynku, její akutní pyometru a následné objevení se a léčení nádoru. A teď tohle. Navíc pes je hysterická citlivka a vůbec - jak k tomu přijde, aby byla napadená zabíjákem úplně bez jakéhokoliv důvodu?
|