Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5904 . 5905 . 5906 . 5907 . 5908 . 5909 . 5910 . 5911 . 5912 . 5913 . 5914 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:33
- Nahlásit

zuzanarosakova
A roztrousena skleroza prej zacina tak, ze zakopavas o prah
já ondá zakopla v metru na dlaždicích...je to uš vono?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:39
- Nahlásit

ketty

jo a jakej mozna to mam taky

Najdi si to na netu, musis nakreslit hodiny...
davidkova renata

já ondá zakopla v metru na dlaždicích...je to uš vono?

Esli tam nebyl prah, tak to neni vono, bud v poho

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
tyy voe tak radsi neee to by dopadlo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:43
- Nahlásit

zuzanarosakova
Esli tam nebyl prah, tak to neni vono, bud v poho
óká,to si mi uklidnila bo prách tam fakt nebyl.-))))),tak mám asik něco jinýho

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:46
- Nahlásit

davidkova renata

tak mám asik něco jinýho

Tak uš jen starecká demence me napada a nebo, nebylo ti blbe z hladu? To se modelkam stava )

laguna
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:47
- Nahlásit

Venku je nádherně když nemusí nikam autem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:03
- Nahlásit

Tak, teď sem strašnou rychlostí svázala 20 knížek, až mě z toho bolej záda, jak sm byla poloohnutá.

bonc
Zkušenost s tim calmingem nemám žádnou, ale pokud to nejsou sedativa, možná bych to taky zkusila. Se sedativy mám strašně špatnou zkušenost, už bych to psu nedala. Resp ten prášek, co sme dostali od veta, ani nevim, jak se jmenuje.

zuzanarosakova
Tak jo, řeknu jí, jestli můžem přijít dvě ženy a dva až tři psi, jo?
Test s hodinama sem si dělala tak, že sem si přectavila ciferník apřišlo mi, že je to dobré.

tintička
Dovolenou necííí, nebaví mě dovolenou. Dám si prášek.

laguna
jééé, malé laguně se tváří děsně ftipně.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:09
- Nahlásit

laguna
Venku je nádherně když nemusí nikam autem
Pani, ještě st zapomněla, když se nemusí odhazovat sníh. Jinak veverky jsou samosebou šťastné, že.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:10
- Nahlásit

Gerda

Jo presne tak, rekni ze pocet psu bude variabilni

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:11
- Nahlásit

Alexa
ale jistě že ví, že si potřebuju odpočinout, vždycky mu to řík
ám-současně s tím, že by se měl mejt častěji než 3 krát do roka a je to obonjí hovno platný.
Špunty v uších jsou za A nepříjemný tak že neusnu-jsou vyzkoušený a za B bych neslyšela budíka abych na další noční nezaspala

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:13
- Nahlásit

zdaréc fšici, venku je náááádherná zimní pohátka, za chvilu pudeme ven, se těšim

Gerda
já si myslim, že tu maj fšici pravdu, toto mi připadá jako typický příznaky stresu, vůbec se nedivim vzhledem k tomu, jak dycky píšeš eště v devět večer, jak trčíš v práci, navíc zima je takový blbý tmavý vobdobí... chce to zvolnit tempo a relaksovat a nic si z toho nedělej, já to mám dost podobně celej život, na základce sem jednou skoro dostala dvojku z chování jenom krz zapomínání kružítka a sešitů a ůkolů, každej den sem zapomněla nejmíň dvě věci, dyš sem si to zapsala do deníčku, tak sem se tam zapomněla podívat fčil su ráda za mobila, ten si nastavím, aby na mě začal řvát a pak věčinou nezapomneu

laguna
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:13
- Nahlásit

Baico
Pani, ještě st zapomněla, když se nemusí odhazovat sníh.
Já odhazuju sníh děsně ráda dneska jsem začla už v pět.
Ale hlavně je to tím že NEMUSÍM ale CHCI.
Gerda
Aby né, když vyškemrala bonbón

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:15
- Nahlásit

Jo a vy, co jim posílám mikči poštou - jelikož se mi přihodila kakastrofa na účtě, kde zbylo jen 300 káčé, prosím vás o strpení s odesláním zboží a Lucie Kratochvílovou i s odesláním peněs do příštího týdne, kdy nám už skokne výplata.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:16
- Nahlásit

Hele, co to znamena, kdyz dava pes usi furt dozadu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:17
- Nahlásit

Baysha
fčil su ráda za mobila, ten si nastavím, aby na mě začal řvát a pak věčinou nezapomneu
jo, na mě řve taky, ale mě to obtěžuje, tak to típnu a pak to zase zapomenu.

laguna
Aby né, když vyškemrala bonbón
je velmi rostomilá )))

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:20
- Nahlásit

laguna
dneska jsem začla už v pět.
Vzhledem k tomu, že jsem se ve tři vrátila ze služebky, tak jsem byla v pět tuhá. Začala jsem o půl desáté a jen jsem tátovi udělala hromady, aby je pak jen na káře vyvezl.

Tinta76
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:21
- Nahlásit

Gerda
Dovolenou necííí, nebaví mě dovolenou. Dám si prášek.
týývolééééé, já dovolenou strašně cíííííí, ale uš nemám prášeček si vemte, dyš nezapomenete

Baysha
fčil su ráda za mobila, ten si nastavím, aby na mě začal řvát a pak věčinou nezapomneu
přesně! bez něj jsem v pérdeli pane hrábě

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:23
- Nahlásit

Gerda

Se mnou se vůbec nezatěžuj

Tinta76
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:24
- Nahlásit

Gerda
a nechceš na to poštovný poslat prachy předem?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:26
- Nahlásit

Tinta76
ale uš nemám
mám ještě 12,5 dne

Lucie Kratochvílová
díky moc, jsi hodná, promiň mi.

Tinta76
ne, to je zbytečný, to by se mi strhlo na poplatcích, pošlu vám to celý příští týden, teď by s tim stejně to poštovní auto uvízlo v závěji v těch vašich prdelákovech, třá u bonců vůbec nemaj eletřinu, sou za opicema... ))))))

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:29
- Nahlásit

Gerda
ne ne, sedativa to nejsou, to jsem jí řikala hned že ty nechci. Kdyby šlo jen o ten ohňostroj, tak to asi neřešim a jednou do roka to prostě nějak přežijem, ale když je problém i bouřka, déšť tak bych ho toho ráda zbavila, alespoň částečně aby to neřešil tak moc. Na to nasedovat je jenom horší. Ale ten calming se mi docela zamlová, je to ve formně nějakejch mlsů, vetka řikala že ho zkoušela na svejch kočkách, vyžraly jí to z tašky dřív než to stihla vyndat. A prej byly v pohodě. Tak do toho asi půjdu, jen bych byla radši kdyby mi k tomu někdo mohl říct svojí osobní zkušenost..

Mikča v poho, já jenom jestli mam jít škrtit pošťačku nebo ne

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:29
- Nahlásit

zuzanarosakova
Hele, co to znamena, kdyz dava pes usi furt dozadu?
Že už Tě nemůže poslouchat???

Tinta76
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:32
- Nahlásit

Gerda
mám ještě 12,5 dne
já z 25 jenom 3, mám vobrofský dilema, který dny si je vyberu, esi mezi svátkama, nebo na stěhování, ale asi začnu čerpat lednovou

ne, to je zbytečný, to by se mi strhlo na poplatcích, pošlu vám to celý příští týden, teď by s tim stejně to poštovní auto uvízlo v závěji v těch vašich prdelákovech, třá u bonců vůbec nemaj eletřinu, sou za opicema...
no to je vlastně pravda ... semka k nám se stejnak taky nikdo krzevá uvízlý kamyjóníí nedostane

laguna
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:32
- Nahlásit

Baico
To chápu. Já jsem na MD takže času mám dost a stejně nakonec nic nestíhám

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:33
- Nahlásit

Gerda
nááhodou!! elektriku máme. to že sem tam tak jako trošičku nende, to je věc jiná! Nemáme jenom vodovod, kanalizaci, plyn, telefon, pokrytí na net, nahovno signál na mobil... taky žádnej vopchod, hospodu, školu, poštu.... ale ty ani neci, courali by tam pak moc lidi a eště by tam nedejbože chtěl něgdo bydlet!

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:33
- Nahlásit

bonc
tak až to zjistíš, tak dej vědět My jsme teď začli homeopatika, ale nevím teda, jestli to nějak působí, zdá se mi že ani ne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:35
- Nahlásit

laguna
jé, závist, mně včera spadlo dítě ksichtem do sněhu a od té doby nechce do sněhu

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:35
- Nahlásit

hele děcka sem se rozhodla pořídit elektrický hrablo na náš pididvoreček, nemáte s tím někdo zkušenost??????????????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:37
- Nahlásit

bonc
a
nááhodou!! elektriku máme. to že sem tam tak jako trošičku nende, to je věc jiná! Nemáme jenom vodovod, kanalizaci, plyn, telefon, pokrytí na net, nahovno signál na mobil... taky žádnej vopchod, hospodu, školu, poštu....

Moje vysněné bydliště. Neprodává tam někdo chaloupku?

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:37 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

bonc
koukam bydlis jeste lip nez jaa ja tu mam hospodu elektriku a na privod vody koukamDDD

<< 1 ... 5904 . 5905 . 5906 . 5907 . 5908 . 5909 . 5910 . 5911 . 5912 . 5913 . 5914 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání