Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5904 . 5905 . 5906 . 5907 . 5908 . 5909 . 5910 . 5911 . 5912 . 5913 . 5914 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:43
- Nahlásit

bonc
ahoj zlato....nevim co ti napsat..
každopádně důůůrazně varuju před Denisou ,pokud je to Zárybnická!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lépe psíka umlátit lopatou sama neš ho na fteřinu svěřit něčemu takovýmu!!!!!!!!!!! sósedka chvílu pracovala f tom jejich "spolku" ,nechtěj vědět podrobnostě!! Každopádně pokud je to ona, rozuimí psům asi stejně jako já nulkeární fyzice,ale spíš vo dost mín!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:45
- Nahlásit

Alexa
ty woe co to je todle toto, essi někdo předemnou utrousí něco o globálním voteplování tak mu jí natáhnu
samosebou du do toho s tebou!
leyenda
Pristi tyden se otepli, snih roztaje a budete bahnaci, budete mit strasne spinave psy a na botach blato
no leda u vás,tady to uš přehodnotili,jinak bahno mě je úpa fuk,hlavně dyš zničí tu bílou mr*ku

Tinta76
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:46
- Nahlásit

bonc
neznáte nááhodou někdo Denisu z Jinočan - Stodůlek? Bere psy do depozita a asi i cvičí. Nabídla mi azyl pro Azora, že ho naučí nezabíjet psy a umístí. Tak jsem si řikala jestli náhodou někdo nevíte o koho jde...
to by mohla bejt ta, co píše Vlčáčková ... http://www.utulek-kocky.cz ... neznám a asi bych ani znát nechtěla ...

A přeji dobrá ráno všem

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:47
- Nahlásit

bonc
Zeptám se na Mije. Jak jsi na ní přišla? Ona Ti volala a řekla jen "Denisa"?

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:48
- Nahlásit

Jsem tu a hlásím, že odvolávám ranní hlášení, je to tam venku romantické, sice se nejelo nic moc, ale leze slunko a je tam krásně...možná to zase změním až pojedu odpoledne

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:48
- Nahlásit

bonc
zárybnické - nikdy !!!!

jinak ahoj všem,tady už nesněží,ale kolečka se pod letáky zapadaj ,takže jezdím po silnici

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:52
- Nahlásit

brezen2008 Ona neví, jestli je to Zárybnická. Ty to víš?

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:54
- Nahlásit

davidkova renata
čau drahá, nemáš nějakou dopingovou fotku? Potřebuju nějak podpořit mou snahu o udržení si optimismu
psala jsem teď paní co mi tu Denisu dohodila, snad z ní vypadne celý jméno. A když by to byla ta Zárybnická, bylo by to pro psa fakt horší než podmínky v jakejch žije teď? Byla s ní nějaká kauza nebo něco, nějakej odkaz? Ale Zárybnická mi něco říká...už jsem to jméno ve spojení s čoklema slyšela.. no uvidim jestli se to dozvim

Tinta76
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:55
- Nahlásit

bonc
A když by to byla ta Zárybnická, bylo by to pro psa fakt horší než podmínky v jakejch žije teď? Byla s ní nějaká kauza nebo něco, nějakej odkaz? A
zkus gůgl, vyjede ti toho až až

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:57
- Nahlásit

bonc
když by to byla ta Zárybnická, bylo by to pro psa fakt horší než podmínky v jakejch žije teď?
ano.Kauz bylo již mnoho,voptej se lucynkysčíslem,má to aji na stránkách,u koček je už provařená tak de do psů,který ale nemá ráda a absolutně jim nerozumí!!! Jen umí velmi dobře lhát a cystupovat,dost lidí jí zpočátku nalítne.Čokla zavře někam do chlífku a tam ho nechá hnít navěky, vopravdu to nedělej! radši ho dej uspat..
fotka dohledám snat

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:00
- Nahlásit

ahoooooooooooooooooooooj sem zapadana na pergole metr snehu parada dnes se nebudu nudit budu hazet snih celi den

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:00
- Nahlásit

Tak už to vim. Je to Zárybnická.

Dohodila mi jí paní (Simona Ulčová) která je nějak napojená na NO v nouzi (asi), sháněla místo po soukromejch útulkách v okolí no a včera mi na ní poslala číslo že by měla místo. Volala jsem jí, představila se jen jako Denisa. Teď jsem psala paní Simoně, tak je to Denisa Zárybnická a "má kynonologické zkoušky". To je vše co vim.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:02
- Nahlásit

bonc
nemáš nějakou dopingovou fotku?
něco jako toto:

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:04
- Nahlásit

bonc

bonc
Je to Zárybnická
zab toho psa! bude to pro něj lepší řešení.
má kynonologické zkoušky
tak to já mám nobelofku za kvantovou fyziku a svetovej mír a vůbec tak fšecko!

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:10
- Nahlásit

JEŽIŠ TO JE TA KRÁÁÁVA! TU ZNAM I JÁ! Jenom jsem si to hned nespojila, četla jsem o ní ve spojitosti s těma kočkama.... No tak to ani vomylem! A nevíte náhodou jak moc je s ní spojená ta Simona Ulčová? Já jestli jí mam napsat ať shání dál že todle fakt ne nebo je poslat někam obě...

Jsem dost ráda že mi to nedalo a zeptala jsem se tu, prostě mi se mi ten rozhovor nezdál. Bylo to všecko moc oukej, že vraždí psy bez rozmyslu je zcela bezpředmětný, okamžitě ho to odnaučí a dá do rodiny jako bezproblémového psíka... teď už chápu

Pampelišky, rybník.. SUPER děkuji

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:11
- Nahlásit

bonc
Souhlas s náčelníkem: psa radši uspat než dát Zárybnické. A to víte jistě všichni, že jsem proti utrácení. Paní Simoně řekni, že máš na DZ mimořádně špatné reference a že k ní psa nedáš. Pokud jí nezná, tak se probere a začne si sama hledat informace. Pokud je to její kamarádka, tak bacha, abys nenapsala něco, co by bylo napadnutelné soudně.
Já bych jí NIKDE NEDALA ŽÁDNÉ zvíře!!!!!!! Nikdy.
Pokud vím, tak se někteří psi "ztratili". Jiní psi původně venčení dětmi se po cca měsíci (nebo tak nějak) změnili v kousavé klepající se klubko. Zmizely kočky, které si přebrala od nějaké paní coby "záchranu". Další psy má nebo měla u jedné paní, kde osobně to viděla jedna moje známá. Byla zděšená a to už viděla leccos.
Jinak jsi o ní mohla slyšet, protože má Toulavé tlapky". Podívej na FB, tam je skupina s názevem (tak nějak) Pravda o Toulavých tlapkách.
Psala nám i na Miju. Několikrát. Vyhrožovala, protože Mija si jako přátele na FB přidala právě tu výše zmíněnou skupinu. Jen to, nic jiného neudělala. Psala nám tam pod různými jmény.

Tinta76
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:16
- Nahlásit

Vlčáčková
Paní Simoně řekni, že máš na DZ mimořádně špatné reference a že k ní psa nedáš. Pokud jí nezná, tak se probere a začne si sama hledat informace. Pokud je to její kamarádka, tak bacha, abys nenapsala něco, co by bylo napadnutelné soudně.
Tuším, že bé je správně (nebo aspoň podobně)

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:20 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Vlčáčková
tak sem mluvila s panem z utulku ten je dobrej sme pokecali ukaze mi nakyho problemáka a lisku usatou pry dostanu zdarma nic za nej nechce

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:22 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

ketty
lisku usatou pry dostanu zdarma nic za nej nechce
Cóóóóó???? A mě prodali Vlčáčka, jehož léčení (a po nakažení i mých fen) mě stálo 7 000!!! Včetně kastrace, no...
Ti nadržujou, jo?
Kterej je ten problamatickej?

Tinta
Tak to je smutný.

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:22
- Nahlásit

ketty
a nechceš ještě ovčouna?

Já se z toho pos*eru, tak jedinej člověk kterej se ozve musí bejt tadle *********

Tinta76
nó, koukam že samý lepší....

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:25 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Vlčáčkovájeje co mu bylo???
nakej pitoovcak potrhal majitelku, snima taky moc nechce komunikovat pry...... nadrzujou nevim sem koukala co potrebujou zrovna ztoho nic nemam tak jim vemu nakej pytlik pyskotu na odmeny snad jim davaj...
bonc
jooo tech mam malo a nechces brazilskou filu

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:32
- Nahlásit

ketty
jasně, jeden drobnej mazlik s výstrahou už se ztratí....ale zase by byl klid. S ovčounem by se povraždili, přeživší by posnídal kočky a poobědval mé vlastní čokle a mam prázdej barák!

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:35
- Nahlásit

No, to byla teda fakt detektivní práce Na stránkách toho kočkoútulku je její mobil... tywole, ešče že ten net egzistuje, já bych jí ho jinak naservírovala až pod čumák, dovezla až domu i se žrádlem bože to sem trupka

laguna
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:36
- Nahlásit

Jinak jsi o ní mohla slyšet, protože má Toulavé tlapky
Už i já vím o koho jde její psi mi málem roztrhli mého pejsánka

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:37
- Nahlásit

bonc
ralfik nevrazdi pejsky ale tak mohli bysme dat vymenu fila za ovcouna fila je ok no tak hodit No do pohody

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:39
- Nahlásit

laguna
tak to je mazec a tydlůe stvoreni se na em schaneli ajko an snu zvirat ani nevim proc ja je vubec neznam....a pak naka pani ze se po me schani toulave tlapky ...to je mazec teda asi me chteli zamestnat ne????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:43
- Nahlásit

ketty
Měl dravčíka (taky po mé informaci oddravčíkovávali celý útulek za těžký prachy) a byl podvyživený. Prostě přišel tam nemocný a stále se mu to rozjíždělo. Po měsíci u mě doma vypadal naprosto otřesně, hůř než když jsem ho dovezla, ale pak se to začalo lepšit.
Na boku měl takového obrovského uhříka. Nechtělo to jít ven, pak se mi to podařilo nahřát a vymáčknout, psisko pištělo hrozně. Taky zuby - to je průser asi největší a trvá dosud.

laguna
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:44
- Nahlásit

ketty
bys měla přivýdělek k mateřský

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:47
- Nahlásit

Brej den!!
Tak jsem doma z kontroly vinic. Pondělní Karlštejn se ještě dal, tam jsem čekala na inspektory 2 hodiny, než přijdeou z Berouna.Úterý bylo celkem slušný, z domu jsem vyrážela ve 4 ráno a vrátila se v 8 večer, ofšem včerejšek stál za to. Opět jsem vyrazila ve 4 ráno z domu a vrátila se dnes ve 3 ráno. Do práce jsem dneska nešla, protože fakt nejsem cvok.
A kdybych jela služebním autem, tak věřim, že na D1 trčím ještě teď!

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:48
- Nahlásit

Vlčáčková
jeje to je mazec se teda nekdy zadari jako
laguna
jo o to urco stojim to se radsi spojim s nekym jinym a budu pomahat ..nemit rafika tady mozna si dom vezu toho pitoovcouna aby byl udatelnejsi nekomu zkusenemu..ci tady od bonc
trhace psu na tom bych urco vyrejzovala majlant tak jako na ralfovi

<< 1 ... 5904 . 5905 . 5906 . 5907 . 5908 . 5909 . 5910 . 5911 . 5912 . 5913 . 5914 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání