Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5904 . 5905 . 5906 . 5907 . 5908 . 5909 . 5910 . 5911 . 5912 . 5913 . 5914 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:44
- Nahlásit

Doufam, ze mi odpustite trosku reklamy a prijdete si nakoupit

V neděli 12.12.2010 a v pátek 17.12.2010 budeme prodávat věci z našeho dobročinného obchůdku na Vánočních farmářských trzích na "Jiřáku" - náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze 3 - http://www.farmarsketrziste.cz/jirak/kde-najdete-j irak . K dostání budou různé šité kabelky, organizéry, andělé, panenky, nejrůznější bižuterie, keramika, pletené vánoční stromky, vánoční přání a mnoho jiného.

http://www.kocicinadeje.cz/clanky/darky-za-prispev ky.html

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:45
- Nahlásit

Biluška
Ale pokud žiju s někým ve společné domácnosti tak považuju za jeho povinnost
no, promin, ale to mi prijde dost kategoricky tvrzeni, tezko srovnavat to, ze ziju s chlepem, kteryho jsem si vybrala a nebo ze v dospelym veku porad jeste bydlim u rodicu (zalezi taky na tom, proc a jaky jsou umluvy). Ja si tezko predstavuju, ze by jednou vsechny moje deti zustaly bydlet u me v baraku a jeste se povazovalo za samozrejme, ze se budu starat o jejich zvirata a decka. A to je mam moc rada ale myslim, ze v urcitym veku by mela decka stat na vlastnich nohach - po vsech strankach

musim pryc, mejte se zatim

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:49
- Nahlásit

lucYnka XIII

http://af.2i.cz/fotky/g/31120/kocici-nadeje-127436 9835.jpg

Ten je krásnej a to je z nepoužívaných ponožek?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:53
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jj z nepouzivanych, ale na prani je mozno vyrobit i z pouzivanejch

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:53
- Nahlásit

kde je ten Radek, snad si někde nerozbil hubu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:55
- Nahlásit

lucYnka XIII
ale na prani je mozno vyrobit i z pouzivanejch

To by asi ocenili moji psi

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:59
- Nahlásit

eldorádo
když nepojede na Gulak, tak jsem navrhla, že by moh bejt dobrej na ten guláš pro ty polský spratky
No ale to je ještě horší než když bude muset do lesa na bojový hry....

Biluška
Ale pokud žiju s někým ve společné domácnosti tak považuju za jeho povinnost, aby přebral mé povinnosti pokud já nemůžu
Pani zlatá, s tim se úplně neztotožňuju, vidim to jako Lucie a Lejendička.

lucYnka XIII
no bezva, mám to kousek od práce, to bych měla přijít

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:59 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

leyenda
promin, ale to mi prijde dost kategoricky tvrzeni, tezko srovnavat to, ze ziju s chlepem, kteryho jsem si vybrala a nebo ze v dospelym veku porad jeste bydlim u rodicu (zalezi taky na tom, proc a jaky jsou umluvy). Ja si tezko predstavuju, ze by jednou vsechny moje deti zustaly bydlet u me v baraku a jeste se povazovalo za samozrejme, ze se budu starat o jejich zvirata a decka.

jj souhlasim, me se taky mamka obcas postarala o zviratka, ale rozhodne bych to nepovazovala za jeji povinost. Je neco jineho kdyz jsem desetilete decko, tam se s rodici pocita, ale dospely clovek tohle po rodicich nemuze chtit, je to jejich dobra vule a rozhodne ne povinost. Ale fakt zalezi na tom, kdo zvirata chtel, pokud rodice taky tak je to neco jine, ale kdyz sou zvirata moje a rodice je toleruji kvuli me nemuzu prece chtit, aby se mi o ne starali.
Neco jineho je partner, ale stejne si myslim, ze tam je to taky o tom kdo ty zvirata chtel.
Pokud jde o decka tak souhlasim s Biluskou, je to povinost i chlapa, ale kdyz jde o psa, ktereho jsem chtela ja je to neco uplne jineho, prijde mi nefer otravovat tim partnera, ktery zvirata toleruje jen kvuli me. Pokud psa chtel tak je to neco jineho.

A s tim postavenim se na vlastni nohy taky souhlas. Ja jsem tak rada, ze jsem odstehovane Ono co si budem povidat v urcitem veku uz to otravuje mit decka doma a zvlast kdyz je decku 28 a pritahne domu kazdou bezprizorni kocku a taky jsem kvuli tomu mela desne vycitky svedomi, protoze nasi kocky tolerovali kvuli me, ale bylo videt, ze je to proste obcas otravuje a ja to naprosto chapu, oni si to nevybrali zaplacat si byt cicinami.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:01
- Nahlásit

Biluška
Přítel si ho bral jako štěně, ale s tím, že si ho připraví na výkup na Gráb (on je voják - psovod), takže pes zůstane jemu. Naštěstí si tam kluci můžou brát psy po karanténě domů, takže Kuní ksicht bude stejně kromě pracovní doby doma.
Jinak vlkošedy i mariňáka jsem si brala na výcvik a prodej posléze, tak doufám, že to tak i dopadne.
Teda čuba asi ne, je pěkná, velká, milá, ale úplně blbá, nechcete ji někdo

Lucie Kratochvílová
Pani a proč vlastně množíte?
páč sem množitelka šílená a je mi úplně jedno, kam se vořeši dostanou, hlavně, že za ně budou prachy

Jo a díky za vysvětlení Orijentu, jestli tam patří i sever čech, což asi patří, páč to není Prágl, tak sem teda asi taky z Orijentu

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:01
- Nahlásit

Biluška sova už letí ! opakuji sova již letí! jsem omluvná pani jsem si nefšimla že mi píšete

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:05
- Nahlásit

Eldoguero
je pěkná, velká, milá, ale úplně blbá, nechcete ji někdo
ty už mě umisťuješ? Mohla bys mezi milijounáříííí? bez peněs bejt umístěná nechci....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:09
- Nahlásit

lucYnka XIII
Neco jineho je partner, ale stejne si myslim, ze tam je to taky o tom kdo ty zvirata chtel.

To právě považuju za důležitý Psi jsou moji a sama se o ně postarám a věnuju se jim taky sama, sama za ně nesu zodpovědnost. Všechno ostatní je na bonus

prijde mi nefer otravovat tim partnera, ktery zvirata toleruje jen kvuli me.

Tady bych za sebe napsala, že považuju za důležitý, aby partner měl psy (zvířata s kterýma žiju) rád. Ne kvůli mě, protože je mám - ale sám od sebe. Pokud by je měl pouze tolerovat, tak by to nebyl můj partner, s takovým bych nechtěla žít

Děcka jsou něco jinýho, to už je rodina a mají povinnosti oba partneři stejné nebo podobné jak oni sami uznají po vzájemné dohodě.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:10 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Pani, nebujte
neva, přežiju i tak

No, ale proč vlastně chováte? Za jakým účelem?

Měla jsem suprovou čubu, pěkná exteriérově, vyrovnaná (někdy až moc), měla pár zkoušek, lovila lesní čuníky, byla zdravá, tak jsem si řekla, že by jako mohla bejt přínosem chovu. No, a pak sem si nechala po ní taky čubinu, která je exteriérově suprová, zkoušky máme taky, povaha dobrá (taky někdy až moc klidná, ale na hlavu si srát nenechá), zdravá a tak jsem si řekla, že i ona by mohla být přínosem do chovu. Inu nakryla jsem a teď už jen čekáme

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:10
- Nahlásit

Biluška
jooo, pošlu mailem, dikes

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:12
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
co ty fotky? neuniklo mi něco, jak tam vedle filosofuju?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:13
- Nahlásit

Gerda

a nechceš k sobě ještě tu čubinu, třá byste si rozuměly

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:15
- Nahlásit

Eldoguero
a nechceš k sobě ještě tu čubinu, třá byste si rozuměly
no já nevim, maryji by to asik vadilo, ale zas by nás mohla koordinovat...jesi by se za nás nestyděla....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:16
- Nahlásit

Eldoguero
Měla jsem suprovou čubu, pěkná exteriérově, vyrovnaná (někdy až moc), měla pár zkoušek, lovila lesní čuníky, byla zdravá, tak jsem si řekla, že by jako mohla bejt přínosem chovu. No, a pak sem si nechala po ní taky čubinu, která je exteriérově suprová, zkoušky máme taky, povaha dobrá (taky někdy až moc klidná, ale na hlavu si srát nenechá), zdravá a tak jsem si řekla, že i ona by mohla být přínosem do chovu. Inu nakryla jsem a teď už jen čekáme

Moc díky za odpověď Ještě by mě zajímalo, jestli ten tvůj odchov noví majitelé využívají tak, jak ty sis to představovala, tzn. kam tys ho chtěla směrovat? Aby nezanikly ty vlastnosti, kterýs chtěla po čubkách předat dalším generacím.. Nevim právě, jestli to píšu srozumitelně...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:18
- Nahlásit

A ohledně toho postarání se o psa, já považuju za samozřejmost, že když nemůžu přítel se o psy postará, tak jako to on má i opačně se mnou. Faktem je, že jsem si všechna zvířata pořizovali s přítelem společně a psy děláme oba, kdyby to tak nebylo, možná bych na celou věc nahlížela jinak.
Je fakt, že když má venčit a nedejbože krmit přítel jsem lehce nervozní, že to udělá blbě (asi je to ňáká moje fobie). Třá, když jsem byla v porodnici, tak jsem mu třikrát denně volala a musel mi referovat zvlášť o každým vořiškovi a asi sem mu tím děsně lezla na nervy.
Přesto vím, že když je potřeba postará se o všechna zvířata naprosto skvěle.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:19
- Nahlásit

zuzanarosakova

Noooo, jaksi ty fotky ještě nejsou na netu, včera sice opravář přišel, ale neměl s sebou tu anténu, co je potřeba, přijde zejtra, tak jestli to konečně už ten čurák rozchodí, tak fotky budou ve čtvrtek večer nebo v pátek večer Tímto se omlouvám všem čekatelům

impact
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:21
- Nahlásit

Eldoguero
jsem lehce nervozní, že to udělá blbě (asi je to ňáká moje fobie)
No, nejenom tvoje.. Mám ji naprosto stejnou, páč trpím pocitem, že se o ty psy přece nemůže NIKDO postarat tak DOBŘE jako JÁ.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:23
- Nahlásit

Eldoguero
Faktem je, že jsem si všechna zvířata pořizovali s přítelem společně a psy děláme oba

Tohle ti závidím Bohužel Vládik neni pejskař

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:23
- Nahlásit

Uznávám, že partnerský vztah matka-dcera není až tak úplně partnerský. Ale pokud už spolu z jakéhokoliv důvodu musí žít v jedné domácnosti tak co se dá dělat.

Pokud jeden z partnerů kecá druhému do výběru psa (a je jedno essi je to matka, nebo chlap) - což konkrétně v Nemetčině případě matka kecala pokud si vzpomínáte- tak to osobně vidím tak, že psa si pořídily spolu a spolu se mají i starat. Čili, že matka má vyvenčit když Dana není doma. Kdyby ho Dana přivedla proti vůli matky, ta kategoricky řekla "psa nechci, nebudu se o něj starat, nebudu ho venčit" tak není co řešit a starost je to čistě dcery....

Stejné je to v partnerství ženská x chlap - když si pořídíme psy spolu očekávám, že se partner postará bude-li to nutné. Když si prosadím psa sama, proti jeho vůli nemůžu logicky nic takového čekat.
Stejně tak když si Mášenek pořídí terárko s hadem, kterých se panicky bojím nemůže předpokládat, že se o toho hada budu starat. Ale pokud se spolu dohodneme na kompromisu, třá na želvě, tak se starat budu. Budu to brát jako svoji povinnost, páč jsem souhlasila s pořízením želvy a koupili jsme ji de facto společně.

Doma to takhle máme s králíkama. Máša je nechtěl, jsou moji a děcek. Kdybych na delší dobu odjela někam do tramtárie tak dám králíky nejspíš k sousedům, páč on by se o ně nestaral. Ani bych to po něm nemohla chtít, nechtěl je.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:27
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Moc díky za odpověď Ještě by mě zajímalo, jestli ten tvůj odchov noví majitelé využívají tak, jak ty sis to představovala, tzn. kam tys ho chtěla směrovat? Aby nezanikly ty vlastnosti, kterýs chtěla po čubkách předat dalším generacím.. Nevim právě, jestli to píšu srozumitelně...
Myslím, že chápu.
No, jak kteří. Bratr mojí holčičky je na Slovensku a v podatatě se jen válí na gauči, jezdí s páníčkem do práce a zase se válí na gauči. Pes i majitel jsou maximálně spokojený, ale psa zřejmě nikdy neuchovní, nepůjde s ním na výstavu ani na cvičák. Takže zde ne.
Sestra co je ve Varech, tak na cvičák chodí, zatím se jim žádná zkouška ještě nezadařila, ale po pravdě já je neviděla cvičit a ani nevím jakou mají docházku. Každopádně čubina je perfektní v povaze i v exteriéru, budo uchovňovat, tak aspoň něco.
Druhá sestra, co bydlela kousek od nás chodila s páníčkem k nám na cvičák a ta fakt makala jedna báseň, skoro jsem mu jí i záviděla
Pak přestali chodit a neděli se úplně dobrý věci ohledně psa
Snad ji už dal do kupy, ale odstěhoval se a zatím se mnou nekomunikuje, neodpovídá na sms, maily, tel. nezvedá
Ale poslední info mám, že ji chce uchovňovat, takže toť otázka...
U tohohle vrhu jsem i napsala do inzerátů, že upřednostním zájemce o výcvik a chov a pevně doufám, že k tomu i dojde. Jedno štěně mám zamluvený, paní tvrdí, že chtějí cvičit, jedno mám rozjednaný, ještě není nic jistýho, ti ho chtějí vyloženě na práci.
No, doufejme

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:28
- Nahlásit

Biluška
Pokud jeden z partnerů kecá druhému do výběru psa (a je jedno essi je to matka, nebo chlap) - což konkrétně v Nemetčině případě matka kecala pokud si vzpomínáte-

Já si nezvpomínám už na nic, pře mi vlezlo sádlo na mozek

Ale mě nemá co kdo kecat do výběru psa To sem teda nepochopila, jaks to myslela.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:35
- Nahlásit

Biluška
nemyslim si, že když spolubydlící souhlasí s pořízením tvého zvířete, že ho to váže k povinnosti se o něj postarat....chlapíčkovi taky nevadilo, že sem se přistěhovala s květinama, mohla jsem je tam mít, ale nestaral se o ně, leda když sem ho výslovně požádala, aby je zalil, že tam nebudu, tak to udělal.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:36
- Nahlásit

Eldoguero

Ach jo, tohle by pro mě bylo hrozně těžký. Do chovu bych vkládala obrovský naděje, protože by mi záleželo na budoucnosti plemene a i na konkrétních jedincích a pokud bych měla pak zjistit, že půlka majitelů se na práci se psem vyflákla, tak bych z toho byla v prdeli. Jenomže tohle pro chov psů taky nejni nejlepší, protože chovat se prostě musí, aby plemeno nezaniklo, že jo... Naštěstí vím, že chovat nebudu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:51
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Víš co, jedna známá chová NO exteriéráky, tvrdí, že si to lidi stejně berou jen na zahradu, tak je úplně jedno jestli to dělá nebo ne a uchovňuje kde co a na kde čem chová
Ono je v důsledku jedno jestli bude pes na gauči nebo makat, hlavně, že je spokojenej majitel. Chci samozřejmě, aby lidi s těma psama dělali, ale to, že to třeba nakonec dopadne jinak, ještě neznamená, že mávnu rukou a řeknu, že to lidi chtěj stejně jen na gauč.
Takových chovatelů už je ...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:52
- Nahlásit

impact
Ano, mám to stejně

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:54
- Nahlásit

Kolega běhá ve sněhu po zahradě a křičí - Bilý tesáku, Bílý tesáku a potom hlasem Jitky Molafcové - Strýčkuuu!!! Strýčku Mišiharo...a teď už se hádáme, jestli se nám líbil Kabaret ve Studiu kamarád - líbil se vám Kabaret ve Studiu kamarád?

<< 1 ... 5904 . 5905 . 5906 . 5907 . 5908 . 5909 . 5910 . 5911 . 5912 . 5913 . 5914 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání