| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:59
- Nahlásit
Eldoguero
Víš co, jedna známá chová NO exteriéráky, tvrdí, že si to lidi stejně berou jen na zahradu, tak je úplně jedno jestli to dělá nebo ne a uchovňuje kde co a na kde čem chová
To je "normální" množitelská svině.
Ono je v důsledku jedno jestli bude pes na gauči nebo makat, hlavně, že je spokojenej majitel.
To si právě myslim, že není jedno. Je sice dobře, že je spokojený majitel, ale jenom za předpokladu, že chápe mojí práci a úsilí, který věnuju chovu a je pro něho čest mít zvíře z mojí chovky a naopak (ale to naopak nemám úplně přesně domyšlený )
Chci samozřejmě, aby lidi s těma psama dělali, ale to, že to třeba nakonec dopadne jinak, ještě neznamená, že mávnu rukou a řeknu, že to lidi chtěj stejně jen na gauč.
No to ne, to nemůžeš, jinak bys taky byla množitelka přece...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:59
- Nahlásit
Gerda
mě joooo
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:01
- Nahlásit
Gerda
Tak čau a sejdeme se příště... jak byla ta jejich písnička??? Jo líbil!!!!!!!!!!!!!!! Myslela sem, že to nikdo nezná
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:04
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
To si právě myslim, že není jedno. Je sice dobře, že je spokojený majitel, ale jenom za předpokladu, že chápe mojí práci a úsilí, který věnuju chovu a je pro něho čest mít zvíře z mojí chovky a naopak (ale to naopak nemám úplně přesně domyšlený )
Myslím to tak, že pokud má pes stále svoje vlastnosti typické pro plemeno, tak ať klidně leží doma na gauči, ale geneticky je stejně hodnotný, jako třeba jeho bratr, který maká.
ovšem pochopitelně osobně budu nesrovnatelně radši za majitele co pracovní vlastnosti ocení.
Důležitá ale zůstává spokojenost majitele, protože od ní se odráží i spokojenost psa.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:06
- Nahlásit
Eldoguero
Myslím to tak, že pokud má pes stále svoje vlastnosti typické pro plemeno, tak ať klidně leží doma na gauči, ale geneticky je stejně hodnotný, jako třeba jeho bratr, který maká.
No jo, to jo, ale co když budou všichni ležet na gauči? Je teda ještě důvod chovat?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:09
- Nahlásit
Eldoguero
Lucie Kratochvílová
Jo, taky nás byla většina, co sme řikali, že se nám kabaret líbil
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:10
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tak čau a příště zase všichni sejdeme se jako obvykle, mě poznáte neboť jediný budu mít v kapse noviny, já na hlavě busu mít čepici kravatu a v ruce krabici ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:12
- Nahlásit
laguna
...já přídu s kytkou, tumáš čuchni, a kytka bude vonět nezvykle - hmmm )) Tak zdravíme pány kluky, zdravíme i malé slečny, zdravíme i partu capartůůůůůůů ))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:14
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
No jo, to jo, ale co když budou všichni ležet na gauči? Je teda ještě důvod chovat?
To zas né pochopitelně nemůžou všichni ležet na gauči. Ale v reálu není úplně možné, aby si všechny štěňata z vrhu vzali lidi co chtěj cvičit. Jde o to, aby v každým vrhu byla pokud možno většina (alespoň jeden, dva jedinci) co pracují a tu práci někde předvedou, aby bylo kde brát ten chovnej materiál. A ten zbytek co leží na gauči, ať ty vlastnosti má a hlavně ať jsou spokojení jeho majitelé. Tak jsem to myslela.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:15
- Nahlásit
laguna
Gerda
Jéééééééé, holkýýýý, to je boží
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:17
- Nahlásit
Eldoguero
To zas né pochopitelně nemůžou všichni ležet na gauči. Ale v reálu není úplně možné, aby si všechny štěňata z vrhu vzali lidi co chtěj cvičit. Jde o to, aby v každým vrhu byla pokud možno většina (alespoň jeden, dva jedinci) co pracují a tu práci někde předvedou, aby bylo kde brát ten chovnej materiál. A ten zbytek co leží na gauči, ať ty vlastnosti má a hlavně ať jsou spokojení jeho majitelé. Tak jsem to myslela.
Tak to je hezky řečeno
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
http://www.youtube.com/watch?v=TkCt53TbYmg
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
smankote to jsem se prave narodila
http://www.youtube.com/watch?v=76-f1vtZ5vg
|
laguna
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Jste dobrá pani nemohla jsem si na ten konec vzpomenout
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:18
- Nahlásit
Gerda
Ty brďo, tak to doufám, že to ten opravář doma zejtra opraví! V jeho vlastním zájmu Kuju
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:21 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
URL
Tahle je supr.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:25
- Nahlásit
laguna
http://www.youtube.com/watch?v=ew2uNpTMBp4&feature =related
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:27
- Nahlásit
Gerda
Nelíbil. Líbil se mi Muf supermuf
Lucie Kratochvílová
Já si nezvpomínám už na nic, pře mi vlezlo sádlo na mozek
Přece měla Dana vybranýho nějakýho psa, matka se šprajcla, že druhýho psa nechce, tak se pak nekupoval...to se opakovalo ikskrát než se konečně nějak shodli na Aminovi.
Ale mě nemá co kdo kecat do výběru psa To sem teda nepochopila, jaks to myslela.
To jsem myslela tak,že když přijde ženská domů a řekne "táto, já si koupím psa,bude to černá doga a přivezu ji pozítří", táta pokrčí rameny a řekne "OK miláčku, ale bude to tvoje doga, já ji nechci" tak je to její pes a nemůže očekávat, že když to nestihne včas domů tak manžel se o psa postará.
Ale pokud "táta" řekne "tak to ne, dogu nikdy, jestli psa tak jedině boxera", ona ustoupí, koupí se boxer. Potom předpokládám, že chlap chtěl taky psa, koupili ho spolu, ona udělala kompromis a ustoupila od dogy. Takže tady bych očekávala, že chlap boxera vyvenčí když jí ujede autobus a dostane se domů pozdě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:28
- Nahlásit
venku je fakt hnus napadlo asi 20cm sněhu, Radek mi ho odházel abych vyjela autem, zavřu psy a jedu pojedu asi dlouho, když se večer nepřihlásím jsem v příkopu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:28
- Nahlásit
A tohle je nejlepší pohádka:
http://www.youtube.com/watch?v=qWPXipJwA3M&feature =related
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:29
- Nahlásit
laguna
Jo, jabka byli nejlepší A pak ještě čarodějnice (tuším Molavcová) a Mílouš (Zedníček?)
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:32
- Nahlásit
Biluškakrasne jste to napsala,ano pamatujete si to dobre,prvne jsem chtela bulteriera,matka rekla,jen pres moji mrtvolu,zadny prasopes doma nebude,pak jsem chtela flanderaka,rekla,ze neexistuje,takovyho skaredy psa ne,jedine pry ovcaka!!!!tak nakonec prosel a pes je napsany na matku!!!!!hajan je muj,hajan je na me,ano,prave proto jsem ji volala,ze bus nejel,jestli by nevyvencila amina,takze jo,to ho vyvencila,ja nevim,co ji zase dnes hrabe????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:33
- Nahlásit
Kabaret i Muf byly úplně super a Milouš s čarodějnicí s kouzelným pavátkem taky
Dělaj se teď ještě takový pořady vůbec?
By mě totiž zajímalo jestli bude moje dcera za pár let koukat jen na dementní pokémony a miliony reklam, nebo jestli je třeba možný to někde sehnat na DVD atd.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:33
- Nahlásit
no tak jsme byli venku a přišla jsem jak sněhulák!!!! ale jako fakt, na bundě minimálně 10 čísel sněhu, jak tam fučí.
a Blbís nasněžený pod bundou, ale úplně spokojenej. po kom ten pes je...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:34
- Nahlásit
Biluška
Jsme jedová jabka mejd in babka ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:37
- Nahlásit
Po obloze jedu...
Já taky...
Jsem plné jedu...
Já taky...
Jsme jedová jabla made in babka, máme v sobě čáry co ničí zdraví, máme v sobě červy co žerou nervy...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:39
- Nahlásit
Bombový pořady!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:42
- Nahlásit
Biluška
Přece měla Dana vybranýho nějakýho psa, matka se šprajcla, že druhýho psa nechce, tak se pak nekupoval...to se opakovalo ikskrát než se konečně nějak shodli na Aminovi.
Vjéřim ti každý slovo vo tom žádná, ale já su takt tak blbá, že si nic druhej den nepamatuju...
Ale pokud "táta" řekne "tak to ne, dogu nikdy, jestli psa tak jedině boxera", ona ustoupí, koupí se boxer.
Tady hodně záleží na konkrétním člověku, třeba já bych to brala tak, že ten pes stejně bude můj i když jsme se dohodli na určitém kompromisu a pokud budu potřebovat pomoc při běžných zádrhelech, tak jí stejně nebudu předpokládat automaticky, ale hezky poprosím Pokud by se se mnou něco stalo, tak 2 psi přecházejí do vlastnictví mých rodičů a jeden do vlastnictví Vládika, automaticky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:45
- Nahlásit
Lucie Kratochvílováno holt napisu psi asik na davidkovou,ta bude mit radost!!!!
matku furt pekne prosim,ma me total na haku,vsechno je na me!!!pokud muzu jsem se psama co nejvic ja,nic po ni nechci,jasne rekla,ze se bude starat,ale zustalo jen u slov.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:45
- Nahlásit
Eldoguero
Ty vago, se obávám, že právě nedávno začal běžet v TV pořad, co vypadá, že udělali na motivy toho Kabaretu, je tam i border kolie, nedá se to srovnat Přiznávám, že sem hodně zaujatá, ale za mě palec dolu.
|