Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5904 . 5905 . 5906 . 5907 . 5908 . 5909 . 5910 . 5911 . 5912 . 5913 . 5914 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:49
- Nahlásit

zuzanarosakova
ale ja to mam z chlastu..

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:52
- Nahlásit

Tinta76
Pani já nevim, je to prostě strašný, hlava, jako paměť, mi strašně vynechává, úplně maximálně, včera byl sraz se spolužáci, zrovna s těma, na který sem se těšila, měla sem to zapsaný, přesně sem to věděla...v jedenáct mi kámoš psal - kde si? A já už koukala na Rockyho. A spousta dalších nemožnejch situací, furt něco hledám, neůžu to najít, začnu panikařit, s tou flexinou sem byla úplně v řiti, protože sem měla totál mezeru, dke sem jí mohla nechat, v podstatě sem si v tu chvíli ani nevybavil kousek dne...takže mě vyděsilo, že si nepamatuju takovou část dne, ne jen tu konkrétní situaci..no strašný, asi si nechám udělat CT....sice nevim, na co to je, ale zní to jako důležitý vyšetření.

zuzanarosakova
Tak já Katce řeknu, jestli by tam pro nás měla eště místo, že přijedem, a rovnou se sn í zkusíme domluvit na to individuálko, jo?

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:53
- Nahlásit

vy mě asi zavřete do blázince,ale venku je teď naprosto nádherně, zasněžený les, slunko..no romantika. Mám nechutně pozitivní náladu a běda, jestli mi ji zkazíte!!!!!!!

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:55 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

bonc
jojo jasne to asi jo nekdy se psi meni rychle staci jen vice pece a pozornosti to bylo i u ralfika tak videt ty zmeny kdyz byl kazdy den venku....no tak to je dobre znameni kdyz vadejjen psi...to nebude snim tak zle
zuzanarosakova
hoooooj taky sem zapada
makrel
ja nerikam nic o tom ze se mi to nelibi ze sem zapadana me se to taky libi lepsi nez blato atd ktere stejne ma prijit ja neci lepsi tohle vesele bile ...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:55
- Nahlásit

Vlčáčková

Paroubková č. 2 lítá v kožichu z lišky dlouhým až k zemi, což mi je velmi nesympatické. Ona už mi předtím sympatická nebyla, tak tohle byla poslední kapka.
Klausová na módní přehlídce na dotaz Svobody zvířat, jestli jí nevadí, jak jsou ta zvířata chována a že přitom velmi trpí sdělila, že ať si každý nosí, co chce. Oni dotaz ještě jednou zopákli a malinko upravili, aby bylo zřejmé, nač se ptají. A ona jim řekla úplně totéž a s nataženým frňáčkem odešla. Bylo jí to fuk, hlavně když bude mít kožich.

A kde se k tomu vyjadrovali?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:56
- Nahlásit

makrel
nezvařeme, mě se to taky líbí, na silnici teda mnohem míň, to je bez debat, ale čokl to má rád, já se voblíknu a taky je mi dobře. Ani rukavice nenosim, prostě mi prsty nejdřív zmrznou a pak se rozehřejou a mám celou prochajdu teplý ruce. A můžu furt kouřit Celou ycházku

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:56
- Nahlásit

tý brďo http://www.novinky.cz/krimi/218463-policiste-skoci li-pro-matku-s-ditetem-do-potopeneho-auta-v-ledove m-rybniku.html
nejlepší jsou ty 2poslední věty

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
Paroubková - mám fotku.
Klausová - viděla jsem v TV na vlastní augle.
Svoboda - četla jsem v novinách o zvířatech a kamarádka ho viděla v TV o těch ženách.

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:58
- Nahlásit

Gerda
když vás vidim paní, tak se voptam na tu mikču - já jenom eslivá ste jí už posílala a mam jít prudit na poštu nebo eště ne a je to v klídku.. bych byla velmi nerada aby mi jí pošťačka zbalila!!

a podam hlášení o ofčim strachu - dělam mu doma párty s autentickejma výbuchama na cédu, už to zvládá na nejvyšší volume, tak teď shánim řádnej ohňostroj. Vetka mi doporučila na silva calming - nemáš nějakou zkušenost? Neni to na bázi sedativ, netlumí, ale působí na dopamin a serotonin, takže je prej pes happy a v klídku při plnym vědomí Prej se to dá používat i trvale, prostě na zklidnění celý nervový soustavy a při zvýšeném stresu se zvýší dávkování...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:59
- Nahlásit

makrel

Me se ten snih taky libi a psum strasne mooooc
ketty

Caaau

Gerda

Ok, tak ji rekni, ale ja nevim, jestli prijdu s obema nebo s jednim

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:59
- Nahlásit

Alexa
to je mazec jako....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:00
- Nahlásit

Alexa
jsou ty 2poslední věty
Stalo se mi totéž. Běhala jsem kolem bouračky. Evidentně dvě čelně sražená auta. Dojelo pět aut. Kolik myslíš, že přišlo lidí pomoct? Jeden. Ostatní vycouvali a odjeli.

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:01
- Nahlásit

zuzanarosakova
hooooooooooooooooj zitra ale snad nebudou kalamity sem domluvena ze pojedu pro tu lisku usatou a jako bonus mi ukaze psa co zere lidipitoovcoun

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:01
- Nahlásit

mě se to líbí teď, jak sednu do auta, tak asi budu zase nadávat, ale to už holt patří k zimě

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:02
- Nahlásit

Vlčáčková

Jo, o tom Svobodovi to vim, ale to me vubec neprekvapuje, od cernoprdelnika nic jinyho cekat nejde.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:04
- Nahlásit

ketty

Budes mit dalsi lisku jo? To uz se budes muset za chvili odstehovat nekam do kotce, protoze do baracku uz se nevlezes, kdyz bude plnej psuuuu )))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:04
- Nahlásit

zuzanarosakova
od cernoprdelnika nic jinyho cekat nejde
A co svatý František? To už jim asi nic neříká.

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:06
- Nahlásit

ketty
feny miluje, venčila jsem ho se třema, strašně moc si s nima chtěl hrát. Bohužel měl smůlu, protože 2 byly babči který na podobný věci už neměly náladu no a Bonita venku na hraní nemá čas že..

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:08
- Nahlásit

bonc
chudak malej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:08
- Nahlásit

bonc
zlato,vona si ketty bere toho vofčounka??? )))) jééé to je fajné))))) je velmi podobný Badíkoj,může je brát na střídačku a nikdo nicc nepozná.-))))

mám nechutně negativní náladu a bjeda tomu,kdo se mi to pokusí vymlouvat!!! upozornuju předem!!!

Tinta76
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:09
- Nahlásit

Alexa
nejlepší jsou ty 2poslední věty
proč mě to vůbec nepřekvapuje?

Tak já dneska autem rači nejela, včera mi nedal přednost autobus plnej lidí, já jedu po hlavní rovně a von naproti mě a vodbočoval doleva, asi jsem na něj jela moc pomalu nebo co ... sotva jsem to dobrzdila a hned za tim autobusem se vyrojila skupinka lidí přecházející přes přechod, to už jsem byla skoro na mrtvici ... todle jako nemám zapotřebí teda ... dneska se tu přisypalo asi 40 čísel sněhu ...

Gerda
místo CT si radši dej 14 dní dofču uvidíš, esi se to srovná ...

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:10 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

davidkova renata
nooo fajneee by to bylo kdybych ho mela kam daat ale mozna ze ten znami ralfika odveze opravdu ale kdyz vidim to poco asi nedodelal to oploceni takze do jara......

bonc
no a mam to ja uz o zadnym pejsku nebudu konverzovat hned mi je přiřknut si ho budu muset ted vzit

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:12
- Nahlásit

Tak jsem zase tu, musim počkat, až mi v horký vodě rozmrznou napáječky pro králíky. Ze sněho na dvoře jsem zvládla udělat akorát hromady, odvozit už si to bude muset táta sám, na to nemám. Asi jsem měla jít do práce, možná bych si tam i odpočala.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:12
- Nahlásit

Gerda
hele a co teď akutně gingko bilobu? ta má být na paměť a jinak teda ale Tintička má pravdu.
A nebo aspoň na půl dne prostě vypnout a vyčistit a restartovat paměť

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:13 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

davidkova renata
ne, vymlová se na takový detajly jako že má plno, ale je vochotná ho vyměnit za Ralfíka ale prej se pokusí někoho sehnat. A ofci nedam, by si ho ty její psiska dali jako sněhovou pusinku.

nic ti drahá vymlouvat nebudu, jen si jí ponech, bude jenom hůř tak ať se zbytečně neplancáš vode zdi ke zdi

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:15
- Nahlásit

ketty
ee, si byla ňáká moc rychlá

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:18
- Nahlásit

bonc
viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid to vis

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:23
- Nahlásit

Nebyla tu jebat? Nedala sem nekam fotky?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:25
- Nahlásit

Gerda

Hele na alzheimra si udelej test s hodinama. A roztrousena skleroza prej zacina tak, ze zakopavas o prah (my zadny prahy doma nemame, takze se to vubec nedozvim )

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 11:30
- Nahlásit

zuzanarosakova
A roztrousena skleroza prej zacina tak, ze zakopavas o prah (my zadny prahy doma nemame, takze se to vubec nedozvim )
tom pripade ja ho mam uz davno ja o nej zakopavam porad
Hele na alzheimra si udelej test s hodinama.
jo a jakej mozna to mam taky

<< 1 ... 5904 . 5905 . 5906 . 5907 . 5908 . 5909 . 5910 . 5911 . 5912 . 5913 . 5914 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání