Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5913 . 5914 . 5915 . 5916 . 5917 . 5918 . 5919 . 5920 . 5921 . 5922 . 5923 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:37
- Nahlásit

tak největší radost ze sněhu má dastík a sindyna,a elis už méně
dasty už zhubnul,bo voblek mu je volnej a sindy voblek nenosí,ale elis voblek taky nechce nosit,ale já jí ho stejně voblíknu

jdem ven sáňkovat,dokud tam nebudou děti

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:40
- Nahlásit

Alexa
Teď jsem odhrabala asi 30 metrů. Jsem zmožená, ale na druhou stranu je to zase zdravý pohyb. Skoro zdravý ... A lopata je levnější než elektrické hrablo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
Hele, co to znamena, kdyz dava pes usi furt dozadu?
jak furt? bo to může bejt lecos,záleží i na jinejch věcech..

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:42
- Nahlásit

bonc
já tyhle věci zvažuju hlavně krs srce psí, i proto ty sedativa nechci, čuba to nesla hůř, než když nemá vůbec nic, možná na ten calming kouknu, aspoň na složení, zas abych jí nezabila nebo tak eště přet ohňostrojem....
To je zvláštní, kolik toho nemáte...mohla bys u vás ve slamu založit nějakou školu, posílali bysme ti peníze a dobrovolníky, který by učili ty zaostalý děti číst....byla bys slavná. A slavnostní otevření by ti přišla střihnout do pásky adidaska, která by pro objektivy foťáků vedla zkusmo jednu hodinu....kulturní antropologie asi....

Tinta76
no mě dycky zbyde půl loňský dovči do novýho roku, pak to musim nějak vybírat po dnech, nebaví mě mít dovolenou, protože chatu nemám, nechci bejt doma a jak někam jedu, sou všude lidi a překážej mi. Nesnášim hotely a penziony a společný večeře u ól inkluzif s cizejma lidma. A nesnášim, dkyž mám volno, že nevim, co mám dělat, sem zvyklá mít volno jen pár hodin večer v tejdnu a najednou prt a máš volno celej den a než se z toho vzpamatuješ, jdeš zas do práce a zas máš volno jen večer a ráno.

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:46
- Nahlásit

Vlčáčková
ne ne ne, byla bys 71. obyvatel, a to je, uznej, už moc!

ketty
celý leto kopali vodovod jak šílený. Rozkopali gde co, celá Díra pod hromadama písku a bahna, strašný. Výsledek? Je to položený, ale každej si musí: 1. zaplatit a nechat udělat sám přípojku do baráku, 1m á 1000,-
2. zaplatit a nechat udělat čističku a novej septik, ani ty nedávno dělané nevyhovujou normám EU, bajvočko 100.000,-. Takže máme položenej vodovod..................... a fčici jedou vesele dál na pumpy.

Alexa
jak to funguje? kolik to stojí? daj se tim likvidovat tuny?

makrel
podam hlášení, ale asi to dřív jak na silvestra netestnu, nemam jak. Pokud to bude mít jenom trošku účinek, tak bych to pak nasadila na jaře na dýl, až začnou buřiny a slejvance

Tinta76
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:47
- Nahlásit

Gerda
ale tak co vás děsí víc? dovolená nebo ztráta paměti? hm?

Alexa
nemáte s tím někdo zkušenost??????????????
neeee, by se mi fakt chtělo vyhazovat prachy za nějakej hnusnej zimní vehykl ... zimu bojkotuju! dyk já vlastně nemám ani zimní bundu

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:48
- Nahlásit

bonc
já na bouřky kašlu, to musí vydržet, ale už teď jsou petardy a ohňostroje a co teprve před silvestrem a po

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:49
- Nahlásit

Tinta76
ztráta paměti )))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:50
- Nahlásit

Gerda

My byli na dofče v penzionu, kde nikdo krom 4 důchodců nebyl a ani ty tam nebyli ani majitelka, ta tam jezdila jenom dělat snídaně, obědy a večeře )))) To bylo fajné!

laguna
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:53
- Nahlásit

GerdaTakhle se tvářila než jsem to vzdala a došla pro ten zatracenej bonbon.

kachna_
To jsem zažila loni když jsem jí vyklopila do sněhu

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:56
- Nahlásit

bonc
no naaaadhera teda ....no ja sem zas si rekla ze studna bude lepsi jako sem mela na samote u lesa a vyjde to lip nez se s cizejma dohadovat jestli chtej celorocni nebo proc ne a jestli muzu nekopu udelat diru na pozemku abych nemusela 100km okolo .....soused ma studnu a je vpoho

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:56
- Nahlásit

bonc
jak to funguje? kolik to stojí? daj se tim likvidovat tuny?
ty woe se asi ptám nééééé
tady máš popis http://www.shop-centrum.cz/elektro-hobby-zahrada/n aradi-zahrada-a-hobby/zahradni-stroje/ostatni-zahr adni-stroje/hrablo-elektricke-abg-city-master.html
Tinta76
neeee, by se mi fakt chtělo vyhazovat prachy za nějakej hnusnej zimní vehykl
nojo to mě taky nééé ale zas 9set není tolik a než se s tím házet tak si na to rači pořídím techniku a hlavně to většinou odhazuje děd tak aby se nemusel tak dřít

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:56 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Gerda
www.veterinarnipece.cz/calming-pro-psy-a-kocky-190 3.html

mohla bys u vás ve slamu založit nějakou školu, posílali bysme ti peníze a dobrovolníky, který by učili ty zaostalý děti číst.
já tam nic takovýho nechci! Můj ideál je kanadskej srub na Fiji, todle se alespoň v něčem maličko přibližuje!! Nemam rád lidi a zimu. Asi v tomdle pořadí.........

Tinta76
zimních bund mam asi 10, páč zimu nenávidim - nenávidim když mi je zima!!

makrel
u nás je zas ten ohňostroj jenom jednonoční jednoroční akce, byť vydatná, ale zbytek roku je klid. Naopak ty bouřky jsou u nás fakt mazec, jsme nahoře na kopci a občas je to fakt síla, máš dojem že ti spadne nebe na hlavu, takže se tomu čoklovi vlastně ani nedivim

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:58
- Nahlásit

laguna
akhle se tvářila než jsem to vzdala a došla pro ten zatracenej bonbon.
no to mi připomnělo tu šílenou reklamu jak teď běží v rádiu na škodofku či co tatí chce se mi čůrat che se mi čůrat chce se mi čůrat ......po třetím opakování mám chu´t to rádio rozšlápnout

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:00
- Nahlásit

laguna
Takhle se tvářila než jsem to vzdala a došla pro ten zatracenej bonbon.
Ta, co pláče se lvy )))))

Alexa
za devětset ti to odhrne cestičku k domovu a dál ni krok, děfče milé ))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:01
- Nahlásit

Gerda
za devětset ti to odhrne cestičku k domovu a dál ni krok, děfče milé
no dyť to stačí, ale essi jako jo a né že né

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:02
- Nahlásit

Alexa
u nás odhazuje otec, bych měla sqelej dárek k vánocům..

ovšem toto úklid až 18cm prachového sněhu ho činí u nás bezpředmětným

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:05
- Nahlásit

bonc
u nás odhazuje otec, bych měla sqelej dárek k vánocům..

ovšem toto úklid až 18cm prachového sněhu ho činí u nás bezpředmětným

hele tady sou recenze http://snehove-frezy.heureka.cz/city-master/recenz e/
asi ho koupim

laguna
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:08
- Nahlásit

Alexa
Kup si to a dej vědět jak to fachá protože ta cena je pěkná.

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:10
- Nahlásit

Alexa
pani, nevypada to dost forove? Ja k temhle udelatkum nemam moc duveru, mus porad neco takovyho kupuje a vetsinou je to na prt. A vemte si - deda presekne tu elektrickou snuru, co za sebou bude vlacet a je po nem.

Tinta76
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:11
- Nahlásit

Alexa
9set není tolik ...
no jak pro koho právě

bonc
zimních bund mam asi 10, páč zimu nenávidim - nenávidim když mi je zima!!
tyvoe, to by byla moje smrt, kdybych si je musela kupovat! teť se mi rozpadla jedna, co jsem jí měla uš 10 let, tak jsem si pučila vod manžela je teplá, vojenská

Gerda
ztráta paměti
tak s tim koukejte něco dělat! abyste třá pak nezapomněla psát básně, to by byla věčná škoda

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:24
- Nahlásit

leyenda
pani, nevypada to dost forove? Ja k temhle udelatkum nemam moc duveru, mus porad neco takovyho kupuje a vetsinou je to na prt. A vemte si - deda presekne tu elektrickou snuru, co za sebou bude vlacet a je po nem.
no mě se nelíbí že je to jenopm na jednu ruku, se šňůrou není problém, on seká i strunovkou atak, ale našla sem totok http://www.vitaltech.cz/snehova-freza-raptor-3400- d745.html
to se mi zdá lepčí

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:24
- Nahlásit

Tinta76
to by byla moje smrt, kdybych si je musela kupovat!
taky jste clenka klubu nenakupovacek?
Ja uz co jde, objednavam po netu, vcetne bot. Dneska mi prisly zrovna zimni jezdecke botky pro nas vsechny holky, pac v techto teplotach se v normalnich botach neda. Vcera jsem musela nutne do kramu koupit jidlo, no hnus prisernej, ty davy, vyzdoba, rvouci dzingbels. Sem koupila jen asi pulku veci, ci jsem potrebovala, a vypadla. Us aby se vratil mus, on rad nakupuje.

Cigi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:30
- Nahlásit

bonc
Na trhu je teď nově registrovaný přípravek Zylkéne, antidepresivum pro psy, prý bez vedlejších účinků. Už ho máme včera koupený, ale bohužel ještě jsme nezačali Ritě dávat, večer onemocněla. Prý je skvělý na separační úzkost, rachejtle atd. Má tedy jednu vadu, je poměrně drahý, ale jak se to vezme. 100 tablet stálo 2.420,- a pro NO je to na padesát dnů.
Až vyzkoušíme podám report.
Tady něco o něm: http://www.zylkene.cz/

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:30
- Nahlásit

Alexa
jj, to vypada trochu lip, kdyz vam nevadi ta snura. Ale vite, ja mam deformovanej pohled na vec - 1) nemame snich, 2) je to tu preveliky, takze potrebuju velky silny zelezny stroje 3) jednou jsem malem umrela kdyz jsem elektrickou pilou orezavala vetve platanu. Takze na muj nazor moc nehledte Hlavne at z toho mate radost a dedeckovi se ulevi v drine.

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:35
- Nahlásit

Tinta76
jako běžet plánovitě nakupovat - to nee, ale nějak se to v průběhu let nastřádalo.. poslední jsem si kupovala někdy před 4-ma rokama když jsme se do Díry stěhovali, to jsme mastili celá rodina nakupovat ve velkym oteplováky, bundy, čepice atd a žijem z toho do teď

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:36
- Nahlásit

bonc
ne ne ne, byla bys 71. obyvatel, a to je, uznej, už moc!
Dovolím si tvrdit, že nebyla. Protože ten, který tu chalupu prodá, se vystěhuje. Takže max. stejný počet, spíše však by byl úbytek, protože jen málokdo bydlí jako já - tedy úplně sám.

Cigi
Člen
- Nahlásit

Alexa
Fréza je dobrá jen na prašan, morký sníh to ucpává a to máme obrbenzínovku.

Tinta76
- Nahlásit

leyenda
taky jste clenka klubu nenakupovacek?
ááá, jistě ovšem jedinou vyjímkou v tomto jsou sekáče, ty oblibuju velmi, tam se dycky ráda zdržim a též mám muše, co rád nakupuje

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:57
- Nahlásit

Hele, Vlčáček začíná pokládat jedno ouško do strany. V poledne to ještě nebylo. Šly jsme ven a byly tam asi půl hoďky. Nevšimla jsem si, že by se vysloveně někde válel, ale jednou přišel se sněhem na čumáku, tak možná válel. Je možný, že by nabral sníh do ucha? Ucho je na pohled OK, nesmrdí, nic z něj neteče a na pohmat kolem zvukovodu se zdá, že nebolí.

<< 1 ... 5913 . 5914 . 5915 . 5916 . 5917 . 5918 . 5919 . 5920 . 5921 . 5922 . 5923 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání