Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5913 . 5914 . 5915 . 5916 . 5917 . 5918 . 5919 . 5920 . 5921 . 5922 . 5923 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:01
- Nahlásit

kejtlin
Já předjíždím taky . Mě va ti co jedou zbytečně pomalu. Je rozdíl když je vánice, není vidět a sníh leží na cestě a je rozdíl když je sice sníh,ale zpluhovaný a dá se jet alespoň těch osmdesát. A přede mnou se někdo plíží padesát, v zatáčkách třicet To mě fakt může urvat a předjíždím.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:01
- Nahlásit

zuzanarosakova
Tak to je normální, ty uši dozadu. Je to výraz přátelství a podřídivosti. Buď ráda. Až je dá na stojáka a vykulí oči, tak to bude výraz lovecký a pak teda zdrhej!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:02
- Nahlásit

Biluška
přede mnou se někdo plíží padesát, v zatáčkách třicet
Tak teď jezdím na svých galuskách já.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:02
- Nahlásit

Vlčáčková
Znám. Nebrat. Už to prodávají snad tři roky. Šli s cenou dolů skoro o dvěstě táců . Jenže přímo za barákem jim teď postavili novostavbu. Fakt přímo za ním, na té jedné fotce je to vidět ještě jako staveniště. Budou si vzájemně koukat do talíře

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:03
- Nahlásit

Vlčáčková

Až je dá na stojáka

Jako treba NO? tak to bych si cvrkla!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:08
- Nahlásit

Biluška
jenže ráno u nás vánice ještě byla a nebylo moc vidět a taky u nás zásadně neprotahujou, hlavnína Prahu ušla vzhledem k podmínkám, le při odbočování k nám jsem zapadla do sněhu, naštěstí jsem vyjela-rozhoupala to a vyjela.

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:09 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Gerda
Takže vlastně jako bígl krmenej masem prosím o vysvětlení! jako vim že mi ve třech uteče, ale to to neznám sem se eště furt nevzdala představy že magorku donutim to syrový žrát, ale esli by pak měla bejt agresivní, smrdět nebo tak něco tak to teda ne!!

makrel
Biluška
nic mezi se na silnicích asi nepohybuje. Ráno jsem přišla pozdě (opět ) do práce, protože se přede mnou táhnul nějakej sloulista, jak kdybysme jeli po ledu. Přitom až do Varů se jelo po čistym sněhu, to se dá docela jet. Jenže z naší silnice už zase zbyla jen nudlička na jedno auto, takže na předjíždění můžu zapomenout a musela jsem se za nim táhnout skoro až do Varů

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:11
- Nahlásit

kejtlin

Jakej mas ten mail? Nejde mi to otevrit pod tim clenem

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:13
- Nahlásit

bonc

magorku donutim to syrový žrát, ale esli by pak měla bejt agresivní,

Ale neee, akorat se z ni stane zlatak no...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:13
- Nahlásit

zuzanarosakova
ka.ta.ko uzenáč seznam
bez mezer a za poslední slabikou tečka není

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
HA!! začnu jí tim cpát jako husu! Chci vidět tu proměnu na zlaťáka! Jak jí v tý kebuly začne růst mozek, kterej začne vytlačovat zvěř a žrádlo, který jsou jedinou náplní její lebky... a začne mít nablblej pohled kterym na mě začne nábožně zírat a jen čekat co ze mě vypadne za povel!

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:20
- Nahlásit

kejtlin
klíč jde strčit do zámku ale nejde s ním otočit
však právě zkus to jak říkám, záleží teda kde je to zamrzlý, ale esi je to někde přímo v zámku, tak to nahřátí pomůže

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:23
- Nahlásit

Znova hledám čéky na brigádní výpomoc na noční směny k nám na recepci na půl uvasku. Je tu teplo, telka, sprcha, komp, připojení, káva, čaj, kakajo, lednice, odkud se dá lidem něco sežrat, natáhnout se je taky možný, když už bolej nohy, čokl by nevadil, určitě ne, čoklů je tu kvantum. Takže kdo chce?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:24
- Nahlásit

Baysha
dobrá teda, jdu nlejt do koksáku benzín

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:24 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zuzanarosakova
PŠŠŠŠŠŠT, nikomu neříkej, že máš agresývní zlaťácí, nebo ti Biluška odebere glejt

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:35
- Nahlásit

Gerda
plat podmínky?

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:47
- Nahlásit

V Praze je sníh letos prvně nebo co???????

ty vole velkoměsto, celej týden plný zprávy toho, že bude kalamita a dneska co? dneska jedu trasu na 45 minut 2 hodiny a 45 minut!!!!!!!!!!!!!!!!!! v úplně vymrzlé tramvaji!!! na kterou jsem čekala přes půl hodiny v minus 12 stupních!!!!!!
jedu zpátky a je to kurva úplně to samý!!!!!!!!!!!!!!!!!
jsem neskutečně zmrzlá, ale jako fakt na kost, dneska to vidím na tour de balgon, ven už nejdu!!!!!
pražští silničáři by měli jet na školení do Jeseníků, aby jim tam někdo řek, že to bílé je sníh a je třeba ho odstraňovat z cest!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:49
- Nahlásit

Baysha
nahřejvání klíče je na pí*u

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:55
- Nahlásit

Ahoooooj, fotky:

http://www.dropbox.com/gallery/16091211/1/mikulass ka?h=7a53d5

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:58
- Nahlásit

kejtlin
nahřejvání klíče je na pí*u
tak nic

Lucie Kratochvílová
fotky super, děkujem!

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 18:04
- Nahlásit

Můžete mi prosím někdo teckonhnedkonc poradit jak stáhnu video z jůtůbu na flešku?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 18:07 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

jbat

tos napsala moc pěkně, no... docela sem se povabila

Edit: pobavila

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 18:07
- Nahlásit

bonc
musíš na to mít nainstalovaný spešl program, podle gůglu je nejlepší Vdownloader, ale nikdy jsem s ním nedělala, tak víc neporadím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 18:08
- Nahlásit

Gerda
Znova hledám čéky na brigádní výpomoc na noční směny k nám na recepci na půl uvasku
mohla by neonka?? třá vo víkendu? nebo to nee, tak mi zavolej,proberem to,jo?
zuzanarosakova
sim tě čoklojd je submisivní a přátelskej,to je smířlivý gesto..aš u toho začně vrčet,písni sem a my ti poradíme.-))))

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 18:09
- Nahlásit

Vlčáčková
takze polovicce se ta predstava libi sesti nebo kolika miminek psich tak ja promyslim jeste tu praktickou stranku dveri aby sli zavirat atak a pokud to vyresim tak muzu uvazovat jak ty mrnouse prevezt ke me teda skym kdo jak atd.....

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 18:11
- Nahlásit

jbat
tywoe prej eště v úterý říkal v rádiju jakejsi náčelník silničářů, že meteorologové přeháněj

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 18:14
- Nahlásit

Baysha
eee, to asi neproskočí, nutně potřebuju video s ohňostrojem a jinde naš na yt to nemůžu najít..

all
help, hepm me please, Badínek nutně potřebuje svůj ohňostroj..nemáte někdo v rukávu?

ketty
a malinkatej ofčounek se nelibi?! teda....!

davidkova renata
vysvětlí mi tady konečně někdo povolanej co se stane s bíglem kterej žere maso??!! Z adidasky vypadlo jenom že z něj bude zlaťák, chci znát všechny možný vedlejší oučinky!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 18:15
- Nahlásit

Baysha
v úterý říkal v rádiju jakejsi náčelník silničářů, že meteorologové přeháněj

Tak toho bych umlátila lopatou, kerou asi ani neviděl

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 18:16
- Nahlásit

cau lidi!nez jsem dosla do prace tak jsem sebou trikrat flakla!!!cekala jsem,kdy si hajan urve,nebo natahne sval,jsem mu rikala pomalinku,pomalu,prace nema nozicky ta nam nezdrhne!co jdu dvacet minut,sla jsem ctyricet jak posrana!!!!no rano asik pujdu to same.jinak co je noveho,krom toho snehovyho bordelu???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 18:18
- Nahlásit

bonc
vysvětlí mi tady konečně někdo povolanej co se stane s bíglem kterej žere maso??!!
uš sem tu! .-)))))
no taghle..ve 3 letech ti uteče bo to bíglové dělaj,ofšem předtim tě pokouše bo jak žere to maso tak vochutnal kref a ted po ní logycky pude...takže nic převratnýho)))

<< 1 ... 5913 . 5914 . 5915 . 5916 . 5917 . 5918 . 5919 . 5920 . 5921 . 5922 . 5923 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání