| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:09
- Nahlásit
bonc
hele kochněte se!!
http://www.obrazkyanimace.com/jaro.html
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:10
- Nahlásit
ketty
Ty pomalu ale jistě začínáš být adeptkou vděčného objektu pro Psíčka a jeho teoretizování o psích koncentrácích!!!!
Hele, našla jsem za 139 t. převozný domek, záchod, voda, napojení na elektřinu. A pak jsem našla několik pozemků, kam by se těchhle 50 m2 domku dalo lípnout a kolem vybudovat útulek. Nepůjdeš do toho?
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
Já nahřeju zapalovačem ten klíč horký vrazím do zámku pak ohřeju eště ten klíč páč to teplo se přenese a odmrzne ten zámek vevnitř"POZORne pokud máš klíč už čipovej"
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Ahoj všem. Musím začít trixovi mazat pacičky. prakticky v celým brně se nesolí, ale stejně je všude sůl. Nechápu. On pak zvedá pacičky a děsně ječí. lidi se na mě otáčej, já vždycky pronesu, že simuluje a on se svalí do boku, protože se snaží zvednout dvě nohy zaráz. pak už dostanu strach i já , tak ho odnesu na sníh, a tam ho to přejde. Doteď jsem ho myla kvůli bahnu. Odteď ho musím po návratu domu umejt kvůli soli. Už ho nechci.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:12
- Nahlásit
bonc
kdyby se nezadařilo, tak sem mezitím našla stránku, kde se daj stahovat různý zvuky v mp3 a wav zdarma, akorát je třeba se zaregistrovat
http://www.freesound.org/
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:13 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Vlčáčková
no parada nadhera klido hned jako a polovicka by enbyla proti stopro neb chce chovat ty saarlose psicek mi je vis u ceho.....nezna me atd a to co on umi kazdy druhy kdo chce byt psa hul si najde.kdo chce pomlouvat pomlouvat bude chytat za slova a prevracet ..jak sem napsala za me mluvi klienti .kdo chce at se zepta jich kde je pravda .... za dalsi ja si ani nehraju na zachranare a ja vetsinu tech psu vubec nechci tak jako ralfa ten tu mel byt chvili ani nezachranuju ja sem vycvikar kurna utulek je ztoho kvuli vaaaam!!!!! omyl utulek ne jen se mi rozsiruje smecka to sou mi mazel ralf je k mani a semtam azyl pro neco i jineho....jako ze sem rikala ze to neeee no a stejne ..srdci se neporuci...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:15
- Nahlásit
danajasa
s tím zapalovačem už sem to kejtlin říkala, prej nepomohlo ono esi je zamrzlý ne přímo něco v zámku, ale třá nějaký táhlo ve dveřích, tak asi nepomůže nic než teplá garáž
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:16
- Nahlásit
Maky a Trix
Né kupte to
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Lidi jsem blázen asi. Těším se na pracovní víkend
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
danajasa
na zámek od auta, klíč tam jde ale nejde otočit anahřejvala jsem jak blázen a nic, nevím co je čipový, mám centrál, ale není naprogramovanej tak se odemyká jako klasickej zámek
Vlčáčková
horkou vodu, ses asi zbláznila , to budu mít zamrzlý do března
zkusím to doma nahřát fénem a prolejt tím odmrazovačem, nic jinýho mě nenapadá
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
danajasa
jako uvažovala jsem o tom, protože jsme ve městě každou chvíli, ale až vyroběj nějakej normální model
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:18
- Nahlásit
kde jsou fotky z miku???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:18
- Nahlásit
Maky a Trix
Nána má konečně zkaženou náladu ,zebou jí nožičky hází po mě pohledy týraného psa,chodí stylem napr*aný bělice a stále se mne pohledem táže,zda jiš KONEČNĚ půjdeme domů aby se mohla uhnízdit f posteli ..sůl tu zatim neni,ale bude,to je jistý,eště to nestihli
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:20
- Nahlásit
kejtlin
No tak esli zamrzlo táhlo tak fakt jedině fén nebo náký teplometací fukárek lítylíty. Byste nepřikládala termo lahef jak já vloni na motor by ráno chytnul
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:21
- Nahlásit
kejtlin
o nakou stranku v zadu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:23
- Nahlásit
Maky a Trix
Hele tady chodí pani s džekraslem a ten má vod tamanů takový ty botičky pro kojence do kočárku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:23
- Nahlásit
davidkova renatatak tu je kur.a zasejc soli zasrane,i kdyz mel hajan namazany hnaty,stejne s nema trepal,se uz na to fakt vyseru,vim proc nenavidim tu zasranou zimu,bo to je furt neco a furt se navlikat,jak ten idiot!
danajasajste bezkovala??tak to ani omylem,maximalne,ze bych amina zaprahla do bobu a vozil me,nebo rovnou ho zaprahnu a at me doveze do prace,vsak ho ty roupy prejdou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:27
- Nahlásit
Maky a Trix
Pumice je na tohle taky cíťa. Asi je to fakt bolí . Já jí věřím, páč Puma jinak vůbec nesimuluje.
Vlčáčková
U nás dělají na fšech úřadech dementi tak proč by stavební měl být vyjímkou? . Krom toho tam staví dcera starosty (teda bývalého, ale když to povolovali tak ještě starosta byl. Ti říkám furt, že je tady regulérně divoký západ, tu si dělá každý co se mu zachce (když má teda patřičné známosti ).
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:29
- Nahlásit
nemethova5
Je to výborný doporučuju sánky boby blbě zahýbají,pakůn po kylometru nemoh,což je hrůza páč vloni sme bezproblému dělali aj 6km z toho první kylák makal fakt trapem pak pijánko,akorát ty zajíci ty zajíci jen počkej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:30
- Nahlásit
potřebuju z výprodeje nějaký běžky, nevíte o něčem? Budu procházkovat na běžkách
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:37
- Nahlásit
Biluška
Hm já mu budu od zítra ty packy asi mazat, no, botičky mu kupovat nechci a ani bych neuměla tak dobrý ušít...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:39
- Nahlásit
kejtlin
Počkejte po štědrém dnu a budou toho plný bazary páč těm co dá ježíšek nový tak hodí starý do bazaru okolo pětikyla slušný a ze začátku než se čék zaběhne se psem stejně vojede pár pařezů tak žádná hyprsupr skluznice se nevoplatí
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:40
- Nahlásit
Biluška
U Brněnské přehrady je taky takové dílo. Nikdo tam nesmí mít chatu větší než 25 m2 a bez plotů kolem zahrad. A najednou je tam "chata" cca 100 m2 a obehnaná zdí, kdyby jen normálním plotem. Tak moje známá šla a řekla starostovi, že pokud jí povolí přesunout dva pozemky, které chce prodat, ze zelené zony do jakési jiné, aby se to dalo oplotit, nebude se zajímat, kdo vydal povolení na tuto "chatu"...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:42 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
zuzanarosakovaTo uz se budes muset za chvili odstehovat nekam do kotce, protoze do baracku uz se nevlezes, kdyz bude plnej psuuuu )))
To mě dneska fakt rozsekalo.
Biluška
Co nacvičuješ sím tě.
http://www.novinky.cz/krimi/218515-behem-hodiny-ha varovala-zena-z-bruntalska-hned-trikrat-nevi-se-pr oc.html
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:42
- Nahlásit
ketty
Cha. Tak vyberem pozemek. Uděláme útulek. Můžeš si tam cvičit, co chceš, a bude u toho psí hotel. Část vyčleníme Němcům a Holanďanům - něco jako agroturistiku - budou nám moct za eura venčit největší trhače. Kdo přijde pokousanej, bude muset zaplatit příplatek...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:43 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Vlčáčková
ok super to beru uz se teda tesim s priplatkama souhlasim neb to je nadstandart cim vetsi dira tim vic platit
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:45
- Nahlásit
Tak já musím předat počítač dál do oběhu,tak brou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:46
- Nahlásit
danajasajj,to vidim zive,hajzl bude peken me vozit i s hajanem,bo to je starsi pan,na bobach me vozil upa prvni ovcou ajax,ten mel sedesat kilo,ale to bylo tryskem,musela jsem mit lyzarsky bryle jak silene behal a klopit zatacky!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:47
- Nahlásit
tak Pardubičáci mi vedou nad Spartou 3/1
takže se doma nebudem mlátit,zatím )
a standa je rád že vede Slávie v hokeji
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:48