Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5922 . 5923 . 5924 . 5925 . 5926 . 5927 . 5928 . 5929 . 5930 . 5931 . 5932 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:05 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

davidkova renata
dybych tim pádem f tědle mrazech nebyla víc venku než doma,tak by mi nějaká zasraná zima taky byla celkem u prdele

paní že píšete mé myšlenky zatim co já si je teprve myslim jsme si už zvykly že ale že už i Alexa... vono je to romantický když čék tráví tejden na horách, nemusí se vo nic start a jenom se procházkuje, lyžuje apod., ale jaksi v praxi, kdy sou fšude bílý mrdky, bordel venku i doma, furt se to musí odklízet a neni kam, mrzne čoklům voda atdatdatd. tak to stojí za howno

Myslim že ten zimní mail o natěšenym pánovy kterak se stěhoval do hor za romantikou všici znáte... no tak to napsali podle mě, akorát že jsem tu zimu nenáviděla ještě než jsme se do hor přestěhovali!!! Každej den se musim těma bílym zmetkem prokousávat do práce, pak rejdit v těch sračkách po městě, vodmražovat auto (fčéra mi zamr centrál, kufr jsem neodemkla ani ručně), prokousat se hnusem zase domu a tradááá do závějí venčit!! Cesty neegzistujou jaksi nikdy, venčim na pastvinách, víte jak vypadá pastvina pod půl metrem sněhu?? A jak pod nafoukanym metrem sněhu??? Blbě pánové, blbě....... a to je teprvá začátek....

Stěhovali jsme se na konci února po velmi mírné zimě. Netuchala jsem, že 700m jsou hory!!! Sme fakt ňákej extra podnebnej pás nebo co. Když první podzim, někdy v říjnu, začali kolem silnice zabodávat kůli, řikala jsem si proč to dělaj? Neni to zbytečný? Když začali podél silnice natahovat protisněhový sítě, začala jsem tušit..... No a pak mi jeden milej soused prozradil, že dokud je vidět nápis na ceduli Dražov, tak je to pohodička....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:07
- Nahlásit

Po tom uragánu co byl u nás jsem šla ráno venčit na cestu co chodím denně. Vedle maj naši dementní sousedi ohradu s ovcema oplocenou tím ovčáckým pletivem 1,70 metru vysokým. No, a já si tak s vořiškama du a najednou koukám, že si Velký pan Dozák kouká s vovcí z voka do voka a plot nikde. Aby taky jo, dyž je celej zafoukanej a jak v noci mrzlo, tak ztuhnul i ten sníh a tak jsme šli vlastně na úrovni vršku toho 1,70m plotu
Trochu ve mě zatrnulo, ale Dozák se znechuceně otočil a kráčel pryč, ještě, že je Kaly 9 v jednom a je ráda, že unese ten svůj megakotlík, jináč bych asi musela řvát něco podobnýho jako Alexa
A taky ty vovce sou ňáký přemrzlý, vůbec neutíkaj, jen stojej a tupě čuměj asi jako sousedka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:09
- Nahlásit

Já mám sníh ráda, horší to je když se brodím v závějích v práci, ale jinak venčení ve sněhu paráda-pak si dáme něco horkýho a ležíme u tv, nebo sedíme u cz-psa

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:09
- Nahlásit

kejtlin
já miluju zvelebování domu, ale jen pokuid dopředu počítám, že v něm zůstanu bydlet,ne, že ho prodám
no vsak ja taky, ten minuly barak jsem zvelebovala 14 mesicu, jezdila po cele Andalusii a hledala stare autenticke materialy, kazdy detail jsem promyslela, delnici ze me byli uplne na nervy, jaka jsem puntickarka. Ale to bylo prave proto; ze jsem myslela, ze tam zustanu bydlet a mimo jine mel ten dum takovou zvlastni atmosferu. Kdyz jsem tam prvne vesla, hned jsem vedela, ze ho chci.
V tomhle baraku zustat nechci, nemam ho rada, proste prezivam a bivakuju. pokud neco vylepsuju, tak je to pro vetsi pohodli zvirat.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:11
- Nahlásit

Alexa
cotojedebilekemně výborný
davidkova renata
to nevysvětlíte,pani..to příde vjekem,páč do dneška s láskou fspomínám na uhelný prázdniny na základce!!! bomba!!!!
Hm, jen naše trapná moderní škola byla trapně a moderně napojená ma městskou teplárnu, takže jsme nikdy v životě uhelný prázdniny neměly.
Až na střední, kdy v Hradci napadlo 5 cm a hradečáci vyhlásili kalamitu, tak jsme jeli z intru asi na týden domů

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:12
- Nahlásit

tak koukám na - máte doma uklízíno - a ty lidi neuklízeli třebas 10 let
maj tam švábi,kočky,prach,no uplně všecko

danajasa
Člen
- Nahlásit

To chcu na Fpr

Akky0Aime
Člen
- Nahlásit

Alexa

udělala prt a deprivant byl volnej zařvala sem cotojedebilekemně

to je dobrý

Jinak Ahoj všem
vážení teď mě teda pěkně namíchly ve vlaku. Jela jsem s Akky z Rajské zahrady metrem na smíchov a pak vlakem do Radotína. Koupila jsem si 2x jízdenku za 26,- pro mě a pro psa. A ve vlaku mi bylo paní průvodčí řečeno, že to neplatí a musela jsem si koupit pro psa jízdenku za 15,-. Vystoupila jsem a šla se rovnou zeptat na nádraží jak to je. A opravdu si ČD vymyslely že na psa přestupní jízdenka za 26,- korun neplatí!!! Takže si jak blbové budem muset koupit jízdenku do MHD za 26,- + do vlaku za 15,-. Už nevědi na čem vydělat!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:13
- Nahlásit

brezen2008
máte doma uklízíno - co to je,??? na to se chci dívat, to už nebudu mít pocit, že jsem bordelář..šváby nemám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:16
- Nahlásit

bonc
ale že už i Alexa
jj,ta je naše vodjakživa!
že dokud je vidět nápis na ceduli Dražov, tak je to pohodička....
no tak to mi posol bulvu
Eldoguero
naše trapná moderní škola byla trapně a moderně napojená ma městskou teplárnu
ehm..vono to bé spíš tim,že dyš já sem byla děcko školou povinné,teplárny eště neegzystovaly myslim
helejte včera aleksa asik natočila toho vašeho marináka co kouše jak kráva,číhněte esi ste to neviděla,výýýýborný!!
http://www.youtube.com/watch?v=osyNyTIpe80

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:18
- Nahlásit

danajasa
To chcu na Fpr
ty voe co to je???????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:18
- Nahlásit

makrel
je to na barandově každej den od 10,55

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:19
- Nahlásit

brezen2008
aha, to nemám

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:20 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

Jdu vyresit do skoly otazku delky sukni. Nova pani vrchni dohlizecka trva na tom, aby sukne za vsech okolnosti pokryvala cela kolena. Ja celkem chapu, ze na katolicky skole nechti mini, ovsem soudnost je soudnost a ona zbytecne buzeruje a navic jedna s detma dost hnusne. Takze ji jdu vysvetlit, ze sukni dosahujici ke kolenum povazuju pro 12tilety decko za dostatecne dlouhou a prectu ji ten vynatek ze skolniho radu, kde se mluvi o vzajemne ucte a respektu mezi personalem a zaky. Ja nerada jakykolv spory, ale jak francouzi rikaji "kdo me hleda, ten me najde"
tak se mejte zatim pekne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:22
- Nahlásit

leyenda
prectu ji ten vynatek ze skolniho radu
vyser se na úctu kor vzájemnou a vem jí traverzou,pánbíčkářku bláznivou!

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:22
- Nahlásit

leyenda
ecne dlouhou a prectu ji ten vynatek ze skolniho radu, kde se mluvi o vzajemne ucte a respektu mezi personalem a zaky. Ja nerada jakykolv spory, ale jak francouzi rikaji "kdo me hleda, ten me najde
tak vám držím paní palce, abyjste se nevrátila se sukní po kotníky

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:23
- Nahlásit

ty woe se asi picnu, sem chtěla pošoupnout tu ztracenou maliňačku a furt mi to píše váš příspěvek obsahuje prázdné pole a to je nepřípustné šoupněte jí prosím někdo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:25
- Nahlásit

Lidi držte palcxe, Ketty našla zastávku dobře, ale ujel jí bus před nosem, pojede dalším, jedu ještě do krámu aspoň pro piškoty a musím najít vodítko a obojek-Ketty zapomněla a pomalu vyjedu. zatím

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:25
- Nahlásit

davidkova renata
Nevím já ukončila povinnou školní docházku v 94 a to u nás ve velkoměstě už teplárna byla
Na videjo kouknu, ale mám tak tuze moc rychlej internet, že mu bé tak 5 minut čekat než ho načte pak zhodnotím, ale KNPV se mi moc líbí z ringu apod. asi nejvíc
Jinak vono nejni až tak úpa vyloučený, že se za čas na ňákým takovým videu vobjeví fakt náš mariňák. Včéra totiž chlapec odcestoval do přechodného bydliště odkud někdy koncem měsíce poputuje do Izraele k armádě. Moooc nám ho chválili zrzounka jednoho. Možná se tam potká s naší Tarunou, ta tam už chvíli hledá bomby

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:28
- Nahlásit

Eldoguero
Nevím já ukončila povinnou školní docházku v 94
no..tak tim se to vysvětluje
poputuje do Izraele
dyby plul do Fíniksu,moch se potkat s Buřtíkem,ofšem byla by to asi jeho poslední chvilka

děckááá du sject Máma a Táta..bé to maso!!! se těšim!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:33 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
makrel
dekuji dámy

davidkova renata
du sject Máma a Táta..bé to maso!!!
ty woe si piš, sem teda viděla jen kousek páč sem furt někde lítala a nějak sem to zapomněla zapnout, ale ve středu to vopakujou, už se těším. Nicméně ti musim říct, že ty dva tatínky bych vzala lopatou po hlavě voba

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:33
- Nahlásit

Eldoguero
já končila ve 93 (v praze) a uhelný prázdniny jsme prosím měli. Dvakrát nebylo na uhlí, jednou na něj bylo, ale zas nebylo to uhlí. na střední se to řešilo tak, že se řeklo, že 18 st. je zbytečný přepych a 12 nám musí stačit

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:33
- Nahlásit

davidkova renata
Net se mi ňák pochlapil, už jsem to zkoukla
Jooooooo, tak to je přesně von, úplně blbej, přesně na takovým videju ho určo za rok najdu
dyby plul do Fíniksu,moch se potkat s Buřtíkem,ofšem byla by to asi jeho poslední chvilka
To asi byla, nevím co je Buřtík zaš, ale mariňák se nerval a to naprosto a absolutně vůbec, když na něj pes machroval, tak se votočil a šel pryč, holt atypickej mariňák
no..tak tim se to vysvětluje
no jo pani, tak to bych vám měla začít vykat asi

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:35
- Nahlásit

kachna_
no my měli uhelky na hoteklofce v prváku, ale teda dost s náma vydupali páč do toho našeho ročníku byla povinná praxe v průběhu roku a ám řekli, že když jsme se měsíc flákali doma kvůli uhelkám tak máme povinou praxi vo hlavních prázdninách a vod tý doby už to zůstalo takže mám na uhelky takový dost smíšený fspomínky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:39
- Nahlásit

kachna_
My měli ještě jednu základku vedle a ta měla uhelný prázdniny tak 2-3 krát za zimu, chodila tam kámoška z paneláku a děsně mě tím srala, zvlášť, když bylo hezky a ona mi trá šla naproti ke škole,když jsme končili
V Liberci bylo jen málo základek napojenejch na teplárnu, tuším, že jen dvě a já blbec musela chodit do jedný z nich
Na střední nám přikázali nosit si do školy svetr navíc, když klesla teplota pod -5, a topili tak na 15. Ale dalo se to vydržet a co vím, ani jsme moc neremcali. Na intru bylo vždycky teplo, no a jak bylo teplo v hospodě u držťkový, grogu a piva

Atusch
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:54
- Nahlásit

Eldoguero
tak se votočil a šel pryč, holt atypickej mariňák
Buřtík byl mariňák více než typický, a zády se asi nikdá neotočil. Bojoval statečně

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:55
- Nahlásit

Bré jitro pipiny, už mám taky skládací domek, je strašně velký, sem to přehnala, je na nanynku )) Máňové tam můžou bejt dva a ještě si natáhnou nohy. Ale placička je to malá, do batohu se mi vejde úpa na pohodu. Cche někdo tenhle L velkej, koupila bych si M menší...

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:59
- Nahlásit

Jsem se teď dočetla že se má ČR rozdělit na dvě půlky - v jedný bude nad nulou a pršet, v druhý mrznout a sněžit. Už jsem na tom tak blbě, že nevim co si mam vybrat

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:00
- Nahlásit

bonc
v jedný bude nad nulou a pršet, v druhý mrznout a sněžit. Už jsem na tom tak blbě, že nevim co si mam vybrat
Vybírám si mráz a sníh. POřád lepší než psiska špinavý od bahna a ten humus natahaný skoro až do postele

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:02
- Nahlásit

Atusch
Buřtík byl mariňák více než typický, a zády se asi nikdá neotočil. Bojoval statečně
Tak ten by se Sorbonkovi ale vůbec ani trošku nelíbil
Sorbonek se točí čelem jen k figurantovi

Teď jsem koukala na toto http://www.glisnik.com/video.php best of Vít Glisník, moc pěkný videjo

<< 1 ... 5922 . 5923 . 5924 . 5925 . 5926 . 5927 . 5928 . 5929 . 5930 . 5931 . 5932 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání