Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5922 . 5923 . 5924 . 5925 . 5926 . 5927 . 5928 . 5929 . 5930 . 5931 . 5932 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:35
- Nahlásit

jo ajeste vam musim napsat jak jsem desne votravena!!praskla mi dalsi korunka,takze v pondeli pomazu k zubarce!!!
kejtlintaky gratuluju,ze jste dobre dojeli,to muselo byt vo hubu!!!ja jsem v praci,ale jsem zvedava jak se dostanu rano domu!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:36
- Nahlásit

Vlčáčková
to nejde, ten jeden je krátký a druhý dlouhý, jsou to spešl stěrače.

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:38
- Nahlásit

kejtlin
A jak si odemkla auto?Co pomohlo?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:39
- Nahlásit

kejtlin
My jsme třeba sáňkovali na kopci za barákem, ale je fakt, že na sídlišti, na kterým jsem vyrostla bylo a stále je mraky místa pro děti i psy, takový atypický sídliště no
Taky bysme si jako haranti nedovolili něco polejvat vodou,ale zkus dnešním dětem něco říct, v lepším případě tě pošlou někam

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:44
- Nahlásit

laguna
A jak si odemkla auto?Co pomohlo?

kamarád řidič co k nám jezdí do práce, má o hodně lepší rozmrazovač než já a rozhýbal táhla. Mě to nešlo zamknout ne odemknout, já to pro jistotu nezamykala abych se dostala dovnitř.
Původně jsem chtěla izolepou přilepit nějakýho krysaříka na noc k zámku aby povolil

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:46
- Nahlásit

Nejlepší je nechat si rozmrazovač zámků v zamčeným autě

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:48
- Nahlásit

kejtlin
čus, tak Ketty už je s Dědkem doma, je moc hezkej, v autě bylo teplo, tak hned zachráp

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:48
- Nahlásit

tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy joooooo hotovo uklůizeno vyvenceno

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:54
- Nahlásit

zuzanarosakova
ketty
supééér, že už je ketty doma, u mě v autě taky pak usnul a spal skoro celou cestu domů.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:54
- Nahlásit

ketty
tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy joooooo hotovo uklůizeno vyvenceno

bezváááááá a co jak si sedli se smečkou?????????,

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
ahoooooooooooooooooooooooooooooooooj diiiiky moooooooooooooooooooooooooooooooooooooockejtlin
tobe takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy to je zazitek
PRO OSTATNI UZ ZACATEK CESTY SUPER POLOVINA BUSU NEJELA SUPER SAZKY NA ZASTAVKACH POJEDE NEPOJEDEPAK NECO JELO TAK SEM JELA PAK SEM TEDA NEKDE VYSTOUPILA A DOUFALA ZE JE TO SPRAVNA ZASTAVKY BYLA NEB JAK SEM VYLEZLA Z BUSU NECO NA ME SKOCILO BYLA TO KEJTLIN PAK SME JELI A JELI PAK SME ZASTAVILI SE ZEPTAT KUDY DAL NA BENZINE A DALI SI COKOLADU ALE JELIKOC BLBE CTU BYLA TO COKOKAVA A JESTE ME AUTOMAT OPARIL PAK SME ZAS JELI A JELI A JA VOLALA ZE NESTIHAME ANI NA JEDNU ANI NA DVE PAK UZ SEM RADSI NEVOLALA KEJTLIN OBCAS ZOUFALE BEHALA PO VESNICICH KUDY MAME JET A HONILA LIDI S LOPATAMA ALE POLOVINA BYLI BALICI ANI NEVEDELI KDE BYDLI NATOZ KDE JE VEDLEJSI NAKA VESNICE NO BYLA TO SRANDA OBCAS ZOUFALSTVI PAK SEM VOLALA PANOVI ZE TEDA UZ SEM U UTULKU NEKDE TAK SEM DOSTALA TRAZNE RECENO ZE UZ MEL BYT NA MIKULASSKY A ZE TEDA JAKO SEM TAM MELA BYT V JEDNU ...ALE PAK BYL VPOHODE A DOBRE SE SNIM KECALO..JO JESTE MI UKAZAL TEDA HNED LISKU USATOU A ME NAPADLO KUVA TEN JE VELKEJ ALE RADSI SEM DRZELA HUBU ALE KRASNEJ PROSTE TOJ OVCOUN PAK SME HODINU KECALI IKDYZ PAN TEDA POSPICHAL NA TOHO MIKU A DELAL SUPER PREDNASKU A UKAZKU JAK LIDI VOLAJI PSA A PODOBNE NO PBAVILI SME SE A PAK NAS SLUSNE VYHODIL I NAM UKAZAL PAR TRHACU IKDYZ TOHO PITOOVCOUNA NE BOUZEL ...ASI ZA POZDNI PRIJEZD TREST JINAK VYLET SUPER LISKA DEDEK UMI PEKNE JECET KDYZ S NECIM NESOUHLASI TAK SME MU VZDY DO HUBY NARVALI ROHLIK A BYL KLID to tak strucne teda ted nake to foto jeste hodim...

Atusch
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:57
- Nahlásit

kejtlin
nějaký byliny , která má přízvisko psí?
mi to nedalo a koukala jsem na složení různých výrobků je to jenom směs bylin naštěstí všude píšou že to není vyrobeno ze psů, ale podle receptury z různých bylinek. Kupodivu žádná ale nemá přízvisko psí...

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:57
- Nahlásit

Alexa
no tyyyyyyyyyyyyyyyyyy voe vitani ani mi nemluv ja malem skoncila na zemi badovi se libil a holky sileli zofka se radosti pochcala na perinu

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:02
- Nahlásit

ketty
tak hlavně že jste fšici v poho

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:02 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

ketty zapomněla napsat, že nám začal docházet benzín a nikde pumpa v dohledu, my bloudily, pak to začalo bát akutní, všude kopce, lidi měli na autech řetězy-to mě krapet zneklidňovalo, ty kopce nám daly zabrat pořádně, ale vyjely jsme nakonec všechny kupodivu u dvou jsem byla přesvědčená, že je nedáme, pak jsem chytly správnej směr a našly i pumpu.
Edit-ovšem ketty vůbec neřešila, že nám dochází benzín a když nenajdem pumpu tak jsme v hajzlu, fotila lyžaře, silnici, furt nějaký ptáky velký dravý , no čověk by jí zabil , já nechty vokousaný až na lůžka, kde jako budem hledat pumpu a ketty vysmátá

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:05
- Nahlásit

kejtlin
ketty
jste sikulky holky a ktera z vas ma ted doma vic psu?

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:06 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

cesta super

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:09
- Nahlásit

kettyjeeeeee!!!to je ten batman!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:09
- Nahlásit

kejtlinGratuluju k výtězství v soutěži-KUFROVÁNÍ S DOMINEM Šíš další smradi chtěli jezdit po té cestě tak vklídku jimpřes polot říkám-hlavně DĚTI AŽ POJEDE AUTÍČKO TAK TO NEUBRZDÍ A VAŠE STŘEVA BUDOU TADY VISET NA TOM PLOTĚ zmizeli docela potichu a ani nepípli děti měli tak 16let no děti

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:12
- Nahlásit

Alexa
jojo vsici prezili liska se nudil tak vystehoval obleceni z polic ketty zapomněla napsat, že nám začal docházet benzín a nikde pumpa v dohledu, my bloudily, pak to začalo bát akutní, všude kopce, lidi měli na autech řetězy-to mě krapet zneklidňovalo, ty kopce nám daly zabrat pořádně, ale vyjely jsme nakonec všechny kupodivu u dvou jsem byla přesvědčená, že je nedáme, pak jsem chytly správnej směr a našly i pumpu.
Edit-ovšem ketty vůbec neřešila, že nám dochází benzín a když nenajdem pumpu tak jsme v hajzlu, fotila lyžaře, silnici, furt nějaký ptáky velký dravý , no čověk by jí zabil , já nechty vokousaný až na lůžka, kde jako budem hledat pumpu a ketty vysmátá

kejtlin
jojojojo a jeste sem rekala nakou hlasku ta se ti moc libila ale uz si nemuzu vspomenout co to bylo ....joo a ty ovcaky sem chtela nabrat z te cesty leyenda
zatim jeste kejtlin

mu ztoho cestovani lehlo ucho

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:13
- Nahlásit

nemethova5
jojojo to je borec a na to ze jako ma byt blbe pohyblivi je nekdy az moc akcni

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:13
- Nahlásit

dědula na fokách vypadá nějak nahrbeně a spadlo mu ucho, tak jak je focenej v autě se mnou vypadá normoš, je taky určitě hrozně unavenej, až se prospí tak bude zas ok.
leyenda
já mám víc psů
ketty
já ti koupila kosti pro psy a zapomněla jsem ti je dát

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:14
- Nahlásit

danajasa
Šíš další smradi chtěli jezdit po té cestě tak vklídku jimpřes polot říkám-hlavně DĚTI AŽ POJEDE AUTÍČKO TAK TO NEUBRZDÍ A VAŠE STŘEVA BUDOU TADY VISET NA TOM PLOTĚ zmizeli docela potichu a ani nepípli děti měli tak 16let no děti

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:15
- Nahlásit

danajasajste dobra!!!tak se musi na parchanty!!!

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:18
- Nahlásit

kejtlin
jejej no tak mas dva duvody dojet kosti a dostanes za to bundy chces i svetry a tak ker psum taky mam

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:18
- Nahlásit

danajasa
dobře jsi to smradům řekla si vůbec neuvědomujou jak je to nebezpečný

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:21
- Nahlásit

kettyTo je pěkný žvížátko tváří se že bude děsně vděčnýEldogueronemethova5Jo jo já sem na zlobivé děti děsně milá (myslím si ale že sem postižená tím nemyslíš zaplatíš bez toho by mě to asik nenapadlo)

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:23
- Nahlásit

danajasa
jojo on jje uplne suprovej jako a jak vtipne chodi nez se rozhybe ale pak to je tryskomys

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:23
- Nahlásit

kettydedula jako dost dobrej pani!!!batmanoid!!!
danajasato verim pani,jestli jste tak dobra jako ja,ze me staci se na parchanta usmat a parchant hned utika pryc a breci tak jste fakt dobra,no reklama nemyslis zaplatis ma neco hodne do sebe.

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:26
- Nahlásit

nemethova5
no si umim vybrat ne

<< 1 ... 5922 . 5923 . 5924 . 5925 . 5926 . 5927 . 5928 . 5929 . 5930 . 5931 . 5932 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání