Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5922 . 5923 . 5924 . 5925 . 5926 . 5927 . 5928 . 5929 . 5930 . 5931 . 5932 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:27
- Nahlásit

nemethova5
me staci se na parchanta usmat a parchant hned utika pryc a breci
vy se na parchanty smejete, pani? to je se na ne strasne sklebim

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:32
- Nahlásit

leyendano pani,staci muj krasny zubaty zarivy usmev....
kettyno vy musite mit vzdycky neco extra pani!

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:36
- Nahlásit

Tak a já su pěkně v pr....páč přestal hřát přímotop už enem fouká ale né teplo no tak to bude šichta jak tůra na Kavkaz du prolízt auto a vytahat všecky psí deky třá přežiju v nehorším budu v autě kuwa drát

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:37
- Nahlásit

nemethova5
jste dobra a neunavite se tolik, ja musim pokazdy, kdyz dite zacne brecet a koukne na me jeho matka, prehodit xicht na usmev, pak zas rychle na skleb, aby neprestalo rvat a nechtelo se na me sapat tema umatlanejma rucickama a zase usmev, kdyz koukne matka... no, makacka, pani

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:37
- Nahlásit

nemethova5
to je jasne to by jinak neslo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:43
- Nahlásit

danajasa
Tak a já su pěkně v pr....páč přestal hřát přímotop už enem fouká ale né teplo no tak to bude šichta jak tůra na Kavkaz du prolízt auto a vytahat všecky psí deky třá přežiju v nehorším budu v autě kuwa drát

panebože to tě fakt hrozně lituju

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:00
- Nahlásit

ketty
ty brďo na tý fotce s kejtlin v autě mi děsně připomíná gremlína. No když vidím ty cesty tak je teda kejtlin taky fitipaldi
kejtlin
no vidíš a já se zejtra kouknu na ty bježky a když budou tak až pojedeš ke ketty tak to stočíš po vokruhu k nám a hned si je můžeš vzít.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:01
- Nahlásit

ketty
Zdáááár. Tak co? Je Dědula hodný? Nemají snahu se psiska nějak porvat nebo povrčet?

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:02
- Nahlásit

kejtlinTak sem našla za sedákama spacák sice je do plus pěti ale je to spaciho pytel skusím nechat zaplej sporák tak na4 obě kolečka no potěštěkoště,ale zatím je tu -7 to nebude tak zlý mám teplýho psa cca45kg

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:03
- Nahlásit

danajasa
lity lity lity lity

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:04
- Nahlásit

Alexa
no vidíš a já se zejtra kouknu na ty bježky a když budou tak až pojedeš ke ketty tak to stočíš po vokruhu k nám a hned si je můžeš vzít.

hmm tak to tedy pámbu se mnou měla jsem vás ráda.... s mým orientačním smyslem budu po okruhu kroužit ještě dlouho, upřímně mě ketty přemlovala, at´ joi hodím dom, já bych to udělala, ale bála jsem se, že zabloudím i když mě ketty přesvědčovala, že není kde zabloudit.
Nejsem fitipaldi, ale na podobných terénech mám dost naježděno je důležitý nešlapat na brzdu a nedělat rychlý pohyby volantem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:04
- Nahlásit

leyendano je to desne narocny,to vam verim,bleemaly umatlany rucicky,to je horsi nez psi sliny,tra aminovy krapniky co visi jak ksandy!

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:06 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Alexa
chaaaaaaaaaaa gremli mama jednu kde vypada jako tozovcoun A TO JUKEJTE VSICI ZE JE TO NOOOOČKO
Vlčáčková
NEE VSICHNI BYLI NADSENI MALEM ME SRAZILI NA ZEM RADOSTI
JINAK TYTO FOTA SOU Z POVINE ZASTAVKY KTERA BYLA NEJMENSI ZDRZENI PO CESTE DO PRAHY NEB kejtlinVOLAL DEDECEK LIDSKY ZE HO SEZEROU ASI PSI POKUD BRZO NEPRIJDE ZE UZ SE NA NEJ DOBEJVAJ

A TAM Se mu jako mega libilo

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:11
- Nahlásit

nemethova5
bleemaly umatlany rucicky,

no, ja se hrozne xichtim hlavne pred skolou, tam spousta matek chodi s tema batoletama, jsou pysne na ty prvni krucky, vsechny ostatni matky se usmivaji a pripada jim lostomily jak se prcek chyta jejich sukni. Ja ted mam celkem klid, pac chodim se psem a jedna se me ptala "ale von by nic neudelal, ze ne?" Sem teda rekla, ze bych za nej ruku do vohne nedala a hlavne, ze ho neudrzim, tak aby si to decko radsi drzela u sebe. Se to docela rozkriklo a ted mam kolem sebe desetimetrovej volnej plac

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:20
- Nahlásit

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:20
- Nahlásit

Lidi já si ty kydy nechám patentovat ted skončil hokej teda táhnou z hokeje a něco tady fandové chtěli bourat zařvat na ně to je na podržce,tak jim mile říkám-Hoši nechci vám brat ilůze,ale přímo nad váma je kamera,prej kde říkám tam nahoře na té univerzitě,zdejchli se docela rychle a to netušili že je to reflektor co nesvítí já sem ale sfíně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:24
- Nahlásit

leyendatak to nema vubec chybuaspon mate bohovskej klidek.
danajasaale nejste,pekne jste jim to nandala frajerum!

Atusch
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:26
- Nahlásit

danajasa
Dobře paní Minimálně by jste si ti hlášky měla zapisovat do notýsku :-D Stojí to za to je zachovat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:38
- Nahlásit

U mě se Dědulkovi líbilo, ketty ho chtěla držet od smečky aby se nevyděsil na gauči a on najednou žuch a už byl za nima, se i rozpohyboval u mě.
danajasa
zdejchli se docela rychle a to netušili že je to reflektor co nesvítí já sem ale sfíně
se z tebe poseru
ketty
už Dědula spí?

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:46 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

kejtlin
no ze vahas ten by spal kdybych ho nezbudila tim focenim a nedonutila se fotit hned od prichodu neb se uz u zuzky zavrtal a chrapal pak ho probrali psi co skakali kdyz sme prisli a jeceli radosti a pak jak byl v klidu enz sem vyvencila zach chrapal teda chvilinku jecel ze sem ho nechala opusteneho
U mě se Dědulkovi líbilo, ketty ho chtěla držet od smečky aby se nevyděsil na gauči a on najednou žuch a už byl za nima, se i rozpohyboval u mě.
jo to je pravda nejdriv obehl fenky zaradil si snima ikdyz obcas u toho upad chudak a pak si nasel flek lehl a cihal harem byl nanejvis stasten tak sem mu rikala ze to ma darek k mikulasi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:50
- Nahlásit

ketty
da chvilinku jecel ze sem ho nechala opusteneho

nebo ještě nevěděl, že je doma, jsem ráda, že se po delší době vyspí v teple, jestli vůbec někdy spal v teple, ptž ta srst na kyčlích zeshora....
jdu zalehnout s knížkou a psama

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:53
- Nahlásit

kejtlin
jojojo nooo taky divne tam ma hustou jako nooo .....prave se mi zda taky ze je rad ze je teplo atd taky jdu zalehnou s liskama dnes se trema

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:54
- Nahlásit

ketty
Tak on bude asi hodně smečkovej? To je dobře. Možná jsi ho měla nechat u kejtlin, když si tak rozuměl s plesnivkama.

Lola1
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 05:27
- Nahlásit

jak to říká biluška?
fstávat, cvičit a prtínat? Dobré jitro!

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 06:57
- Nahlásit

Lola1
# Zasláno: 4 Pro 2010 05:27
Citát

jak to říká biluška?
fstávat, cvičit a prtínat?
a ještě tam pazří lemury lemuřáckýýýý. Já už odcvičeno mám, páč jsem zprovozňovala auto a prtínat budu celý den. Vemte si ze mě příklad laskavje

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 07:39
- Nahlásit

ahoj lidi, u nás je -17, psy jsem vyven čila a zas jsme šli spát do tepla.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 08:07
- Nahlásit

Ahoj, mám na hlídání malýho münsterlandskýho ohaře. je mu asi půl roku,, včera mu u nás vypadl první zub. celou noc jsme nespali, protože milý Aki lovil fretku, nebo spícího Trixe,, nebo prostě jen tak z plezíru štěkal a kňučel. K mé převeliké radosti neumí žádnej povel. Vůbec žádnej. Naštěstí přijde na zašustění pytllíku. Vypadá to, že si v životě nehrál se psem. je moc hezkej, ale už mě sere, protože jsem nevyspalá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 08:32
- Nahlásit

Dobrého jitra, pipiny!

Gratuluju ketty k Lišce Dědovi! Je dost roztomilej, hodí se k Tesse, budem na nich množit, budou to gerontovský línyje )) Ste úspěšný cestovatelky, bloudili jste mnohem líp než my s mamkou )))

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 10:00
- Nahlásit

Dobré ráno
Měli jsme tu v noci -15,5 stupně, to je velkozima Doma to bylo lepší ale né o moc, fakt zima, i bůch spal na pelechu a ne u dveří kde táhne.
Gerda7
tak budu mít auto na dojezd tam a zpátky, pak musí mamina zas do práce na inventuru. Takže ta procházka se musíme dohodnout, nebudu pojízdná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 10:05
- Nahlásit

proč je taková kosa??????????????????????????????????
danajasa umrzla nebo žije? a liška se uš zybydlela???
Gerda
Atusch
co tu děláte ,máte zumbit či jaxe ta krávovina menuje..

<< 1 ... 5922 . 5923 . 5924 . 5925 . 5926 . 5927 . 5928 . 5929 . 5930 . 5931 . 5932 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání