Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5922 . 5923 . 5924 . 5925 . 5926 . 5927 . 5928 . 5929 . 5930 . 5931 . 5932 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:05
- Nahlásit

Biluška
Vybírám si mráz a sníh. POřád lepší než psiska špinavý od bahna a ten humus natahaný skoro až do postele
Souhlas, taky si radši navlíknu o dvě až tři vrstvy oblečení víc, než se srát s blátem a deštěm. I když -20 zas bejt nemusí, dnes jsme měli - 16 v noci

Atusch
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:05
- Nahlásit

Gerda
Dámy jak to vídíte zítra? Já pojedu MHD, potřebovala bych ale vědět kam, že to mám jet, vím, že ta zumba je na P4 , toť vše. Pokud tedy bude vychajda, tak prosím někde kam se dostanu popřípadě i městskou, to auto vůbec ještě nevím, budu vědět zítra.

Atusch
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:06
- Nahlásit

Eldoguero
Buřt by ho kousnul kamkoli, byl to grázl. Kdyby se otočil zadkem, chytne ho za prdel, bylo mu to jedno, to je cvok pes

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:08 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Biluška
přijde mi naprosto strašné, katastrofální a nepublikovatelné, že si vůbec pohrávam s myšlenkou zvolit sníh a mráz. Ale teplota nad nulou a déšť jsou u nás reálný přes den, v noci prostě bude mrznout až do jara - tagže by ty tuny sněhu přes den natávaly, do toho by chcalo, aby to v noci všechno pěkně zmrzlo. Po naší sjezdofce (rozuměj silnice k baráku, se sjezdovkou je identická co do povrchu i sklonu) se pohybuju v časech 6. ráno a 7. večer. To už to na přemrzlym přepršelym sněhu konečně začíná bejt skutečně vodržku.
Protože verze, že by to fšeshno vodtálo dřív než začne znovu sněžit je sice idilická, ale bohužel z říše fantasy.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:11
- Nahlásit

Cus bus, sem nasranaaa! je mi nehorazne blbe po vcerejsi kalbe a Rambik kulha!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:12
- Nahlásit

Atusch
to musím vše dnes zjistit, vím jen to, co ty, že je to někde v modřanech...))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:15
- Nahlásit

Atusch
Buřt by ho kousnul kamkoli, byl to grázl. Kdyby se otočil zadkem, chytne ho za prdel, bylo mu to jedno, to je cvok pes
Chudák Sorbonek, to by mi pak lez do náručí a chtěl by se chovat, kretén jeden, tak to je dobře, že budou každej na jiným konci světa

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:25 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

ZUMBA INFO PRO CVIČENKY:

<a href="http://www.kc12.cz/pozvanky/Pertoldova/Pr%EDmov%E1%20sobota%204.12..pdf
" target="_blank" rel="nofollow">http://www.kc12.cz/pozvanky/Pertold ova/Pr%EDmov%E1 %20sobota%204.12..pdf</b></a>

edit:
info od Pavliii na straně 6026

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:29
- Nahlásit

Eldoguero
tak to je dobře, že budou každej na jiným konci světa
to ti bůch řek!
tady je eště ve stavu a věku kdy se čék bál vo život jen trošku dyš byl v blískosti)))

bonc
že se má ČR rozdělit na dvě půlky - v jedný bude nad nulou a pršet
chci tu první!! kerá sem dyš sem Praha????????????????????
zuzanarosakova
Rambik kulha!
ten loket jo?
Gerda
je na nanynku
neva,nanynka hárá,tak jí nakrejem a vodchováme vrch v domku)))

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:31
- Nahlásit

Info z mailu:

sháníme umístění pro 2-3roky starou fenku oříška, 5 kg - menší než jezevčík, bytová, jmenuje se Piškot, jestli o někom nevíš, protože její majitelka umírá v léčebně na rakovinu a pejska nemá kdo převzít

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:32
- Nahlásit

Gerda
nemáš foto? jako mohla bych zkusit voptat se aleny at zajde za těma důchotcema jaxi vzali toho pudlíka z Troje..von totiž do tejdne umřel(((( ale nevim,je moc mladá na ně

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:35
- Nahlásit

davidkova renata
zjistim víc

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:39
- Nahlásit

davidkova renata

ten loket jo?

Jojo, asi mu nedela dobre ten snih, je tady u nas vsude hlubokej a kde je to udupany, tam to zas klouze. chodime na voditku uz dva dny

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
je tady u nas vsude hlubokej a kde je to udupany, tam to zas klouze. chodime na voditku uz dva dny
no to je jasný,zasranej sních,to sou blbý pohyby zrovna..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:43 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

davidkova renata
Není von ňákej moc tmavej na malinu?
Vono to na tý fotce vypadá jak NO

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:46
- Nahlásit

DAVÍDKOVÁ!!!!!!!!
Hele! Dem do toho?: http://reality.bazos.cz/inzerat/7550576/Rodinny-du m-se-zahradou-25-km-od-more-SLEVA-50.php

hancaw
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:48
- Nahlásit

Gerda zumba mi nejde otevřít!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:50
- Nahlásit

A mimochodem včera sem v hnusnym Práglu strávila skoro 3 hodiny v koloně, z toho skoro hodinu na jednom jediným místě bez možnosti se pohnout byť o metr. Řidiči jsou totální kreténi, nebyli schopný nechat mezi pruhy místo, aby mohly projet sanity, tak tam 3 sanity stály přes 10 minut, než těm debilům došlo, že se prostě maj uhnout

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:51
- Nahlásit

davidkova renata
ti nevim... teplo déšť jižní morava, sních mráz severozápad. mezi asi bude duha

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:55
- Nahlásit

bonc
Jižní MOrava teda nikoliv déšť, ale sníh. Metráky sněhu. Tuny sněhu!!! Ještě že jsem nejela do práce. Ale topení mám jen asi na 4 dny.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:56
- Nahlásit

Eldoguero

Není von ňákej moc tmavej na malinu?

von to byl no od oučků essi neznáš Z Trucu

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:57
- Nahlásit

hancaw
v tom případě strana 6026

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:58
- Nahlásit

Eldoguero

od Součků (nejde mi otevřít oprava)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 12:58
- Nahlásit

Eldoguero
a gdo řek že to je marinák???? jasně že to je vofčoun! jen nečekal aš mu bé 7 a mrdne mu f kouli,ale začal s tim dříf)))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 13:00
- Nahlásit

Vlčáčková
Dem do toho
ty vado!!!! tak tomu řikám sleva!!! jako dost levný!! pokut to nejni f eurech teda.-)))) ale béme to mít daleko na dojezd každej vejkent..

impact
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 13:01
- Nahlásit

Vlčáčková
Mě dovezli dneska šest metráků dřevěných briket. Tak ať si sněží jak chce.
Jen čoklidi chtějí ven. Nejduuuu kuwa. Přece nemůžu jít se sedmi psama do města? A na poli zapadneme.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 13:04 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

bonc
mezi asi bude duha
ok,tak holt asik překročim duhovej most,no...
Eldoguero
tadyk..byl to Kurt z Trucu
http://vycvikpsu.unas.cz/dalsipsi.htm

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 13:04
- Nahlásit

Alexa
davidkova renata
To Atush psala Buřtík byl mariňák více než typický,
tak jsem fakt myslela, že to byla malina ¨
Z Trucu znám, teď už je mi to jasný.
No, dobřes uďála paní, žes ho poslala do fíniksu, to víš voni ovčáci jsou tuze nebezpečný, nebezpečnější už jsou jen pitbuli

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 13:07
- Nahlásit

Vlčáčková
to je hlášení pro dny příští, dle chytrýho pána yntronéta

teďkonc mi odepsala úžasná paní Simona. Hele vona má pod palcem celý NO v nouzi? Si prej mam pomoct sama a už se na ní a NOčka neobracet. Do teď to byla taková milá paní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 13:07
- Nahlásit

Eldoguero
žes ho poslala do fíniksu, to víš voni ovčáci jsou tuze nebezpečný, nebezpečnější už jsou jen pitbuli
já né!!! vzal si ho máš fík,Jirka Veselej,součci ho votkoupili zpět od majitele co na něj sral a nechal ho 2 důchodcům..trošku narost mezitim a pak uš to jen gradovalo..dyš jirku málem zabil))),jel pááá,ale aš na potřetí,2krát pro něj musel ject zpátky.-)))

<< 1 ... 5922 . 5923 . 5924 . 5925 . 5926 . 5927 . 5928 . 5929 . 5930 . 5931 . 5932 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání