Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5922 . 5923 . 5924 . 5925 . 5926 . 5927 . 5928 . 5929 . 5930 . 5931 . 5932 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:08
- Nahlásit

jébat
v Brně je prej totál kalamita říkal Milošek. jen ať si to užijou.
chceš do držky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:11
- Nahlásit

jbat
Není zač

Maky a Trix
Taky není zač . Pošťáci sou neskutečný kurvy To tam schválně píšu, páč předtím si stěžovala spousta lidí, že jim ten certifikát prostě zlomili, aby ho narvali do schránky

davidkova renata
Velmi krásný baráček . Pouvažuju o tom essi vám ho nevyfouknu . Ale asi ne, páč 25 kiláků od móře je daleko Chci vilku přímo na pláži

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:12
- Nahlásit

Vlčáčková
chceš do držky?

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:13
- Nahlásit

Biluška
Není zač
ale je.
peníze přijdou nejspíš v po, tak hned pošlu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:18
- Nahlásit

jbat
V pohodě, to nijak nehoří

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:19
- Nahlásit

Vlčáčková
Pouvažuju o tom essi vám ho nevyfouknu
vidiš????? já ti to řikala

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:20
- Nahlásit

jbat Se směješ mě nebo ne mě???

davidkova renata já ti to řikala Klíííd. Necháme jí ho a já najdu nějaký v Itálii s obsluhou dole bez!

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:21
- Nahlásit

Vlčáčková
Se směješ mě nebo ne mě???

se směju asi spíš tobě, ale s odstupem času už mi to nepřijde tak vtipný.

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:23
- Nahlásit

Brej večír já sem jela do práce1.5h normálně to trvá20min ovvšem tady za to může Nečas jako né nečas ale jako Nečas mynystr otvírali silnici co končí v poli tak to komplet zablokliBiluškapáč 25 kiláků od móře je dalekoPaní má bejt to oteplování at nemáte za rok přílif v obejváku(jako krevetky v posteli medůzy ve skříni atak)No a závězem-hmyzopes je opiluše zde důkaz-

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:25
- Nahlásit

danajasa
Paní má bejt to oteplování at nemáte za rok přílif v obejváku(jako krevetky v posteli medůzy ve skříni atak)
Mě to neva, já umím plavat . Dokonce aj pod vodou (parodie na Hurvínka ) . Hlavně,že tam bude teplo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:28
- Nahlásit

danajasa
hmyzopes je opiluše zde důkaz

jako krevetky v posteli medůzy ve skříni atak
tak to je mi taky fuk..maksymálně dokoupim nějaký dochucovadla a drézyngy

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:32
- Nahlásit

davidkova renataPani dokážete si představit kraba v podprdě?Já bych rači něco na kopci nebo hausbot páč nebudu muset vytírat se spláchne samo

radkah
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:33
- Nahlásit

nazdár...tak jsem dneska dělala vánoční úklid-jako né ten co znárte z reklam...prostě jsem vytřela a vozdobila vokno...no a pak mě husu napadlo vymést ty dvě pavučiny, který tady trpím kvůli jejich stavitelům...a vzala jsem koště od uhelnýho mouru...a celou stěnu pěkně sjela.....hele nevim, je to dost nahovno

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:36
- Nahlásit

radkah
Nic si z toho nedělejte paní, taky musím vymalovat obývák To, že máme na stropě krásně rozmázlých cca milion komárů mi neva (jsem krátkozraká a nevidím je). To, že máme přímo nad postelí flek velikosti pětikoruny jak tam Máša rozmázl tlustou masařku mi taky neva (vypadá to jako Pikasó ) . Ale to,že Rozárka měla sračku, podělala si ocas a pak si to otřela o zeď a vyrobila šmouhu asi čtvrt metru dlouhou....to nedám Budem malovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:36
- Nahlásit

danajasa
Pani dokážete si představit kraba v podprdě
celkem snadno bo potprdy zááásadně nenosim)))))
radkah

koště od uhelnýho mouru...a celou stěnu pěkně sjela.....hele nevim, je to dost nahovno
pust tam montyprase,rázem se ti stěna bude zdát úpe nepoctatná))))

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:39
- Nahlásit

radkahTo vysavačem pude max nádstavec se štětinkama na potahy škrábnete aj kus zdi no a pak stejně vymalujete

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:40
- Nahlásit

když holky berou,
já nevím kterou

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:43
- Nahlásit

Čus dámy,
je tu ještě Gerda?

radkah
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:43
- Nahlásit

přátelé já žiju ve štukovaném...na malování eště nedošlo...je to na štukuuu. Prase nepustím on mi vylejvá kýble. Já mám kýblovej systém...umeju se v červeným lavoru analeju do modrýho kýblu-s tím pak vytřu .....pak máme kýble na vynášení vody z pračky, kýble na vodu z nádobí a kýble na záchod....no a ten kretén dycky schodí ten "záchod"..potom z nádobí a ...domů nemůže taky proto, že by pak venku nastydl.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:54
- Nahlásit

a nemám doma ani jednu kytku,všecko na chodbě,otázka je jak dlouho to tam vydrží dokud to ukrajinci nevyhodej do popelnice

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:57
- Nahlásit

radkah
umeju se v červeným lavoru analeju do modrýho kýblu-s tím pak vytřu .....pak máme kýble na vynášení vody z pračky, kýble na vodu z nádobí a kýble na záchod
a nemáš f tom bordel??? esi né,pust to prase,to ti f tom bordel zaručeně udělá

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:59
- Nahlásit

radkahdomů nemůže taky proto, že by pak venku nastydl.No těžko říct pakůn chrápe v práci pod stolem ráno dem proběhnout louky a šupajdí do kotečku a zatím chorobu nevykazuje,já mu sice vyhrožuju,že jak bude mín jak-15c tak půjde do chodby,ale zarytě odmítá teda boudu má luksusní zateplenou jak chatu v Jizerkách a je polosrstej teda ovčákosrstej nebo tak něco

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 20:00
- Nahlásit

davidkova renatacusss u nas desna kalamita,busem cojedu dvacet minut,jsemjela skoro ctyricet a jeste jsem nechala prachy doma,jela jsem dnes zadaco,jel ten hodny pan ridic,co ma rad chlupaty ovcouny,tak mu to dam priste,jinak v buse byli cikani a delalirachot,tak je amin prerval a byl klid konecne,kolega jel hned kolem zastavky a hned me nabral,coz jsem moc rada,bych se tu strachala vic jak pulhodky,ten amin jakej je to sikula,hned se usadlil na sedackam a pry jedem!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 20:02
- Nahlásit

nemethova5
nas desna kalamita
jj holky psaly..nicméně bejt tebou tak tu rači nevysírám se zpožděním pouhých 20 minut

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 20:03
- Nahlásit

davidkova renata
jj holky psaly..nicméně bejt tebou tak tu rači nevysírám se zpožděním pouhých 20 minut

no jo uz jsem zticha,jsem rada,ze jsem se nemuselastrachat,me se desne blbe chodi v tom posranem snehu!!!!jako afurt pada a pada....za chvilku me z toho odvezou!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 20:06
- Nahlásit

nemethova5
noi tady je trochu zima,jinak lidi tady vyšilujou,myslím venku,já chodím jenom v mikině a lehčí bundě a voni?? jak pumpy nabaleny
nějak nechápu
jedině co mi vadí na tom sněhu,je,že se mi bořej kolečka ve sněhu a jede to těžce,ale jinak supr sníh tady

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 20:09
- Nahlásit

nemethova5
jo dastyho voblíkám,to zas jako jo i elis,ale ta nechce nic nosit,sindy nic nedávám
bo dasty nejraději je se mnou s letákama a ranníma novinama a ted i s obálkama,co máme navíc,takže si hraju na poštačku,bo musím zvonit )

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 20:09
- Nahlásit

brezen2008tak to ti preji na bejvalem pracovisti,kdy na vratnici byli jen tri stupne a pak se budeme bavit o nejakem vysilovani,ja chodim dobre oblecena taky,nemuzu si dovolit mit opet zapal plic!opravdu supr SNÍH!!!!!!!!takze si myslim,ze by ti stacila sichta na te supr vratnici a myslim si,ze by jsi vysilovala taky!!!

radkah
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 20:11
- Nahlásit

danajasa
oni maj prasata problém s termoregulací-psala nějaká chytrá hlava a blbě se aklimatizujou...byl by půl dne u kamen a pak šup do chlívku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 20:12
- Nahlásit

nemethova5
já to myslela jako celkově,né tvojí práci
jenda si musí taky přitápět večer když je někde na v kantýně co není teplo
já tedy mám tepla až moc
já vám ho tam pošlu,mi měli v práci 20C a v peci přes 250C
takže máme votevřený vokýnko nad hlavní bránou

<< 1 ... 5922 . 5923 . 5924 . 5925 . 5926 . 5927 . 5928 . 5929 . 5930 . 5931 . 5932 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání