| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:16
- Nahlásit
davidkova renata
pojedem někam semka,tady ta bílá m*dka nemá šanc
si si tim jistá? Víš jak, ty dnešní klimatický změny sou sfině....
eště sem jí nenapsala, nepříjemný věci s oblibou odkládam, nevim moc jak do toho a hlavně se mi nad tim nechce ani přemejšlet, vždycky mě to znova vytočí...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:19
- Nahlásit
bonc
Jo, taky tam máte veselo . Akorát,že u vás to je ve velkým a obyč lidí se to až tak moc netýká. U nás je to v malým a obyč lidem to jde o to víc na nervy, páč se jich to týká přímo.
Když u vás prodají parcely rusákům tak si lidi tak akorát zanadávají "na vrchnost". Když u nás starosta nechá někomu zbořit mostek coby jedinou příjezdovku k baráku (v rámci oné slavné rekonstrukce potoka) a řekne lidem "no tak choďte zadem" což v praxi znamená zaparkovat auto na druhém konci vesnice a jít přes pole (doslova, ne po žádné polní cestě), prostě se brodit oranicí cca dva kilometry.... A ten mostek je pak zbořený dva měsíce než se posunou tři šutry na dně potoka a na ně se postaví úpa stejný mostek jako tam byl dřív (ale rekonstruovaný ).
Nebo když si starostův syn otevře hospodu přímo v budově obecního úřadu (v sále kde se dvakrát do roka koná obecní ples a oslava Silvestra, jinak je prázdný. ). Na obecní náklady jde v té "soukromé" hospodě elektrika, topení, voda.... Pak tam OBEC uspořádá toho Silvestra. Všechen zisk za jídlo i pití jde do SOUKROMÉ kapsy toho synáčka... Jo to se to pak podniká
No nic, nebudu se rozčilovat, jdu radši dřít
davidkova renata
pojedem někam semka,tady ta bílá m*dka nemá šanci
Jedu taky. Zvířátka beru s sebou, už maj toho hnusu taky plný zuby. I kůňík
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:20
- Nahlásit
bonc
nevim moc jak do toho
ti poradim...napiš jí úplně normálně at de s denisou do prdele,že takovýmu psychopatovi bys nedala ani plyšáka a že by měla prohlídnout dyš jí de vo ty zvířátka teda
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:37 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Biluška
to máš pravdu, to nasere víc, varští mocipáni jedou ve velkym a rozkrádaj komplet celý město, ale malého človíčka se to většinou přímo nedotkne. No a náš prdelákov je natolik prdelákov, že neni s čim čachrovat Jediná kauza byla a je vodovod, ale to už je tak starý že už to nikoho nebere Staví nám ho tam asi tak 5 let, nejdřív přidělenou dotaci schrábnul starosta (prostě jí vybral z účtu jako spoustu jiných obecních plateb, dokud mu fyzicky nesebrali kartu od účtu nebylo možný ho donutit aby přestal používat obecní účet jako svojí záložnu - většinu peněz zase časem vrátil, jen ta dotace byla příliš lákavé sousto ), teď nám ho sice vykopali ale zase nejsou prachy na čističku či co a nějak nám zapomněli oznámit předtím než začali kopat že to každýho bude stát tak 150.000,- aby měl tu vodu taky v baráku a ne jen pod zemí na louce...
já kretény nechávam doma, na jich je neberu, ty idijoty ten sníh baví!! Teda Badína už trošku přechází humor, když toho bylo 30čísel měl z toho prdel, ale to bylo před tejdnem...teď už taky trošku změnil názor . Ale magorce je to šumák ať si toho jsou třeba 3 metry, hovado zůstane hovadem.
davidkova renata
Vlčáčková řikala něco vo tom že by to radši nemělo bejt soudně napadnutelný
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:47
- Nahlásit
davidkova renata
bonc
nam nesneha , ale pres noc je na nule i -1 az -2, ale pres den to jde, je nevetrno, slunicko a kolem 8st, zadny vedro, ale da se prezit
a to je prosim "mimoradne", starousedlici sou uplne paf, zaskoceny a zmateny a bojej se jezdit po jinovatce
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:53
- Nahlásit
leyenda
tybrďo to mi připomíná, když sme jako děcka byli s našima v Emerice - konkrétně v Arizóně u Fíniksu, to tam též byla ekstrémní zima, asi tři rána po sobě bylo kolem nuly a místní vůbec netuchali, co maj dělat s námrazou na autech ale odpoledne to uš zas bylo na triko s krátkým, holt poušť
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:03
- Nahlásit
tady zase sněží
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:05
- Nahlásit
leyenda
Nemám k Vám přijet a ukázat místním školu smyku a jak se správně padá do příkopů?
bonc
Když napíšeš: "Dle mého názoru, který nikomu nevnucuji a možná se také pletu, je D. kráva blbá, psychopatka, vychcaná mrcha a zlodějka." pak by to napadnutelné být nemělo.
Tady už zase PADÁ TEN BÍLEJ SAJRAJT. A já mám auto furt u souseda v garáži a soused pryč. No, mě to nevadí, stejně jsem nikam nechtěla jet. Jsem taky zvědavá, jestli mi dneska přijede oběd nebo někde zapadne. Nevím, jestli mám zatopit. Sedím tu ve vestičce přes svetr. Ale je mi trošku zima na prsty a na kolena.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:21
- Nahlásit
bonc
ty idijoty ten sníh baví!!
Nánu nebaví ,po 15 minutách nahodí vyraz "týraný pes" a dem okamžitě dom
to radši nemělo bejt soudně napadnutelný
jj,psychopatka moooc ráda podává voznámeníčka ))) tak bud jak píše vlčáčková anebo jí kulantně napiš,že vzhledem k velmi četným zkušenostem ostatních lidí nabídku neakceptuješ a dáš přednost někomu kdo věci skutečně rozumí a dokáže skutečně pomoci
makrel
Vlčáčková
tady zatim sračka bílá nepadá,hlavně to má bejt f oryjentě psali..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:21
- Nahlásit
davidkova renata
hlavně to má bejt f oryjentě psali..
no tak to dík jako
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:23
- Nahlásit
makrel
no tak to dík jako
tak já za to nemůžu
a vůbec,vy snat máte zimu f oblbje ne,taxi užívejte..co ?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
já mám. ale musím dvakrát autem dneska
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:28
- Nahlásit
bonc
U nás se pro změnu měla stavět kanalizace . Liptaň leží ve svahu. V prudkém svahu . Ovšem navzdory tomu bylo rozhodnuto stavět kanalizaci tlakovou místo spádové. Do místního kina byli svoláni obyvatelé a nějaký inžinýr z jisté firmy stavějící tlakovky nám vysvětloval jejich přednosti. Pravda, moc nám toho nevysvětlil páč urýpaná Biluše s urýpaným Mášenkem se furt na něco ptali . Takže ve finále jsme lidem objasnili, že tlakovka je a) plná kurvítek, které mají životnost dvacet let (po stejnou dobu na ně firma poskytuje záruku), takže za dvacet let de facto postavíme tu kanalizaci znova, páč všechny kurvítka nám potom odejdou. b) funguje na elektřinu, která ovšem v naší horské obci dost často nefunguje. c) za tu elektřinu navíc spotřebovanou se taky bude platit
Starostovi jsme oznámili, že chceme vidět výsledky nějakého výběrového řízení, podle kterého byla tato firma vybraná ke stavbě. Starosta zblednul a pravil, že pochopitelně tato firma zatím vybraná nebyla, že výběrové řízení teprvá proběhne. Zástupce firmy zrudnul a něco začal vztekle šeptat starostovi.
Já jsem se znova zeptala proč tedy pracovníci této firmy před týdnem obcházeli celou vesnici, barák po baráku a zaměřovali kam umístí ty kurvítka. Lidi začali remcat
Pak se pár rozumných, mladších lidí přidalo na naši stranu, usoudili, že obyčejná spádová kanalizace bez kurvítek bude mnohem lepší a ve finále i levnější. No a ty důchodce už jsme překecali celkem hravě. Takže téměř celá dědina zvedla ruku, že teda chce spádovou. Starosta zuřil. Druhý den jsem dostala upomínky na úplně všechno co jsem obci kdy nezaplatila včetně poplatků, které ještě vůbec nebyli splatné
Navzdory tomu, že nikdo z obce nechtěl tlakovku během týdne dostali všichni do schránky smlouvu o smlouvě budoucí, ve které se zavazují, že na svém pozemku povolí smlouvu tlakovky. Úplně nejpikantnější bylo, že v té smlouvě jsme souhlasili se zřízením věcného břemene (ovšem nijak nebylo specifikováno v jakém rozsahu a tak podobně). Za měsíc proběhlo hlášení obecního rozhlasu "kdo ještě nepodepsal ať ihned podepíše a odevzdá na obecní úřad" . Měla jsem strašnou chuť jít se tam zeptat essi mi nechají kozu když podepíšu, nebo essi ji musím odevzdat do družstva
Páč dřív než z lidí vyrazil ty podpisy přišly volby a ten vůl šel konečně od válu tak snad budeme mít tu spádovku
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
hlavně to má bejt f oryjentě psali
Pani neblbněte víte kolik sukna bysme spotřebovali na ty burky a tp nepčítám ten hadr přes ksicht bo mi mi nešly sundavat brejle
Jinak pěkné poledne tady taky padaj hovna s háčkama a já furt musím šmejdit s lopatou by nám nepadali kolemdoucí do sklepa,naopak z druhé strany domu projel vodhrnovací vůz a zmizeli mi vrata do garáže zas nevyjedu bez dřiny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:32
- Nahlásit
makrel
ale musím dvakrát autem dneska
no ale vo tom to jaxi je ..patří to k tomu..dybych já neměla 4..slovy čtyři!!! úklidy úseků kde se nikdo nezouvá!!!,kdybych tim pádem netrávila v práci 3 krát tolik času ,udřená jak kráva,než normálně,kdybych mohla normálně chodit po venku,což nejde páč to tady klouže jak kráva bo je to samej led,kdybych měla kde venčit normálně,což nemám páč v lesoparku cestičkama postranníma jíti nelze neb je tam po kolena zasranýho sněhu a prodírat se prostě nedá,po hlavní ušlapaný cestě jíti též nelze bo je tam koncetrace zasranejch agresívních běžkařů asi tak 5 kusů na jeden metr a prostě JEDOOOOOUUUU a kdybych tim pádem f tědle mrazech nebyla víc venku než doma,tak by mi nějaká zasraná zima taky byla celkem u prdele
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:34
- Nahlásit
danajasa
víte kolik sukna bysme spotřebovali na ty burky
..tak to vim náhodou úplně přesně ...dost
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:36
- Nahlásit
Psi skotačí venku. Astřička furt štěkála z postele přes prosklené dveře ven. Tak koukám, jestli jako na sníh nebo nač? A vidím v dáli souseda na jeho zahradě - téměř neviditelného. Jak jsem vyšla ke dveřím, tak Bekynka hurá ven. Tak jsem si myslela, že se chce vyvenčit. Nechtěla, chtěla tam blbnou a ostatní taky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:38
- Nahlásit
Vlčáčková
Nechtěla, chtěla tam blbnou a ostatní taky.
třá jí spadne bříško jak bude dovádět
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:39
- Nahlásit
zasranejch agresívních běžkařů asi tak 5 kusů na jeden metr a prostě JEDOOOOOUUUU
davidkova renataTak začněte taky běžkovat at je nas...Jínáč úklidy úseků kde se nikdo nezouvá!!!,
Co6medvědů s Cibulkou?Normálně polít hasičákem posypat pylinama a zdar bubci nezouvejte se do jara No a já du zas šmejdit s tou lopatou už mám našláplý na solidní iglů
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:41
- Nahlásit
Nazdař
sem vám fčera zapomněla napsat jak má deprivant perfektní přivolání. Sme šly z pole dom a já je připla na postroje a šel kolem chlap s vrčákem a deprivant na vrčáka vystartil než sem stihla zařvat vodítko udělala prt a deprivant byl volnej zařvala sem cotojedebilekemně a ona se v letu otočila a už byla u mě
davidkova renata
ívních běžkařů asi tak 5 kusů na jeden metr a prostě JEDOOOOOUUUU a kdybych tim pádem f tědle mrazech nebyla víc venku než doma,tak by mi nějaká zasraná zima taky byla celkem u prdele
JOOO
vono je to romantický když čék tráví tejden na horách, nemusí se vo nic start a jenom se procházkuje, lyžuje apod., ale jaksi v praxi, kdy sou fšude bílý mrdky, bordel venku i doma, furt se to musí odklízet a neni kam, mrzne čoklům voda atdatdatd. tak to stojí za howno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:41
- Nahlásit
danajasa
Co6medvědů s Cibulkou
twe to sem přesně já!! Náglfóglwurdevaníková
Tak začněte taky běžkovat
myslim,že jediný co vás vomlouvá je skutečnost,že mne neznáte
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:43
- Nahlásit
Alexa
cotojedebilekemně
hele to bude vono!! konečně si na to kápla! máš ten POVEL s velkým P
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:43
- Nahlásit
davidkova renata
Bříško jsme práve naplnily, tak spíš se chtěla poblít. Ale nepovedlo se.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:47
- Nahlásit
Alexa
vono je to romantický když čék tráví tejden na horách, nemusí se vo nic start a jenom se procházkuje, lyžuje apod., ale jaksi v praxi, kdy sou fšude bílý mrdky, bordel venku i doma, furt se to musí odklízet a neni kam, mrzne čoklům voda atdatdatd. tak to stojí za howno
presne tak, pani, tohle se furt snazim marne vysvetlit tem svejm detem a to ony si hned vzpomenou na tu lonskou zimu, co byl 2 dny snih, ze nemusely do skoly (jak taky, kdyz tady byla cela oblast uplne zkolabovana a to bylo maximalne 5 cm snehu ) a zacnou mi tvrdit ze neee, ze to bylo moc fajn.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:52
- Nahlásit
leyenda
na tu lonskou zimu, co byl 2 dny snih, ze nemusely do skoly
to nevysvětlíte,pani..to příde vjekem,páč do dneška s láskou fspomínám na uhelný prázdniny na základce!!! bomba!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:58
- Nahlásit
No nic, rači vyjedu o půl hodiny dřív, mám úplně zapadané auto a cesty taky nějak zmizely
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:01 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
davidkova renata
do dneška s láskou fspomínám na uhelný prázdniny
to jo, ale bylo to presne jen o tom, ze jsme nemuseli do skoly.
Mne zima vadila vzdycky, i jako maly holce. Nemela jsem rada snih, lyzovani, sankovani, ba i jeziska mi to znechutilo. jsem vzdycky zavidela ten lidem, co travi vanoce na plazi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:02
- Nahlásit
ahoj, probrala jsem se, coje novýho? Ketty bude v Nera po 12hopd, takže mám času hafo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:04
- Nahlásit
leyenda
já miluju zvelebování domu, ale jen pokuid dopředu počítám, že v něm zůstanu bydlet,ne, že ho prodám
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 11:04
- Nahlásit
kejtlin
novyho nic moc, vsude je hnusna zima
Alexa ma novej privolavaci povel - fungujici
|