| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:52 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Co může být příčinou nafouklého břicha? Bekča ho má nafouklé. Jakoby měla hrudník a pak ještě jeden. Nepíská, že jí to bolí, na tlak se netváří radostně, ale taky nijak bolestivě. Jedla dopoledne polovinu dávky. V poledne lítala jak divá, co jí to jen šlo, marodovi. Má to bříško takhle opakovaně - ale na testech krve a moče nic, vodu tam nemá, nádor tam není. Tak co to může být?
Jo a žere normálně. Chutná jí a jak to má teď rozdělené na dvě části, ani neublinkává po jídle.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:54
- Nahlásit
Vlčáčková
ok super ted teda poresit detaili kdy kde co za kolik kde na to .... a prestehovani
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:58
- Nahlásit
Vlčáčková
Co může být příčinou nafouklého břicha? Bekča ho má nafouklé
Treba prdy. Nebo taky torze - castecna, treba sleziny.. Nebo taky muze byt zavodnena kvuli nedostatecny funkci ledvin, taky pri srdicku je pes takovej "vodnatej" .. Zkus novy rozbory, sono.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:03
- Nahlásit
Vlčáčková
Opakovaně - to znamená, že má někdy břicho normální a jindy nafouklý? V tom případě bych to asi taky viděla nejspíš na ty prdy
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:04
- Nahlásit
http://www.videotube.sk/video/48164/chodnik-v-sneh u.html Hej jak jsou ti lidi blbí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:07
- Nahlásit
du se svalyt děcka..
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:13
- Nahlásit
ja du neska taky haji at mam sili na ten zitrek papapap
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:24
- Nahlásit
Fifi
Já už u toho veterináře byla snad pěktkrát. Udělal dva rentgeny celýho psa kvůli rakovině, další rentgen jsem měla u jinýho vet., kterého Pumpa hrozně chválí. Oba - nic tam není, všechny orgány v normě, akorát sliznice v žaludku mírně zvětšená, ale fakt mírně. Rozbor krve: taky od obou - vše v normě, kromě jednoho malinkato zvýšeného parametru, což oni považují za dobrý. Sono - už asi dvakrát a kolem kastrace ještě u dalšího veta. Výsledek - vše OK. Moč je taky v normě, žádný zánět, nic. No a taky máme interní vyšetření, srdce prý má jak za mlada. K těm ledvinám - tam bylo něco mírně zvednutého, ale tak málo, že to nebylo bráno jako žádná nemoc.
Zaražený prdy měla po kastraci. Ale dietu nechtěla žrát, tak se to muselo upravit starými granulemi.
Byla jsem u veta teď naposledy asi před 14 dny. Jsem to sem psala. Pes tam byl za simulanta a já za hysterku. Nic se zase nenašlo.
Možná ty prdy, ale to by jí asi na tlak bolelo, ne? A ona se zase až tak moc bolavě netváří.
A jo, to jsem zapomněla, ano, někdy má bříško větší.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:27
- Nahlásit
kejtlin
hele tady máš tu chatu http://www.jareal.cz/velky.php?id=SP1275&nu=01&cf= 10
Popis
V obci Bořice u Mirotic (okres Písek) malá chata s větším pozemkem 9.000m2. Elektřina, voda. Vhodné pro hospodaření (bývalý statek).
Cena 495.000,- CZK
(cena je včetně kompletního právního servisu a všech poplatků)
jo a bješky mám asi na půdě i s botama se ti přes víkend kouknu essi sou schopný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:30
- Nahlásit
Alexa
dík, bješky by se fakt hodili ale botu mám 41-42 velikost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:32
- Nahlásit
Vlčáčková
Možná ty prdy, ale to by jí asi na tlak bolelo, ne? A ona se zase až tak moc bolavě netváří.
Tak ja nevim, kdyz si dam kysany zeli syrovy nebo cocku, jsem nafoukla, ale je mi dobre. Protoze mi to chutnalo a telicku udelalo dobre. Nevim, jak moc Bekyne chutnaj a prospivaji ty granule, protoze esli je obcas nafoukla a nekdy ne - nemela naky mlsky este bokem? A zkus ji do grancli vmichat bily neochuceny jogurt/drobek podmasli/kefiru, nekdy to na prdy a zazivani hodne pomuze u granclovych pseku. Pokud se ti potom teda neposejri.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:35
- Nahlásit
Alexa
chata je pěkná, nevíš, jak se tam topí, voda, kanalizace essi to je zděný-ten spodek
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:39
- Nahlásit
kejtlin
chata je pěkná, nevíš, jak se tam topí, voda, kanalizace essi to je zděný-ten spodek
to fakt nevim, jenom co je v tý nabídce. Není nic jednodušší než je kontaktovat je to nabídka 1275 - Velký poz. s chatou tel.
602 343 686
311 672 043
agentura@jareal.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:43
- Nahlásit
namrzlé šelmyje
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:44
- Nahlásit
Alexa
napíšu maila, díky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:48
- Nahlásit
Biluškanoooo,moc radostne se teda netvari z te zimy!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:50
- Nahlásit
kejtlin
teď sem koukala na mapu a je tokousek od Rakovic jak jsme byly s Renatou na jaře na obranáři, no je tam hezky a skoro žádný lidi. Podle fotek to bude nakraji vsi, ale asi tam bude nějakej zádrhel. Napiš a uvidíš
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:54
- Nahlásit
Alexa
jj jen nevím jak tam napsat že je tak levná
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:57
- Nahlásit
Biluška
namrzlé šelmyje
Tý brďo. Té druhé z prava úplně zbělela hlava z té námrazy.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:58
- Nahlásit
kejtlin
jj jen nevím jak tam napsat že je tak levná
simtě to tam nepiš!!!! Napiš aby ti napsali bližší podrobnosti, jako topení, kanalizace, možnost bydlení, oplocení pozemku, atd. atd. co tě napadne. A že by ses na to chtěla kouknout až opadne kalamita
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Kdyby jenom hlava . Celá je úplně omrzlá, koukni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:59
- Nahlásit
Alexa
to je jasný,že to nenapíšu takhle natvrdo, něco spáchám mailem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 21:04
- Nahlásit
Fifi
Mlsky - no jo, dneska jsem jí dala dva proužky totohle: 100 % přírodní masová pochoutka, obohaceno vit. A a B2. Z kachny. Koukám na složení - protejny, tuk, popel, vlákniha, vlhkost, no a snad taky to maso.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 21:11
- Nahlásit
Biluška
Šmankote? Co budeš dělat? Strč jí do mikrovlnky a rozmraz jí!!! Omrzly jí i augle - má je červený. Chudák pes. A to mi chceš odkázat přemrzlýho lazara?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 21:11
- Nahlásit
tak dneska hlásil jenda že bude státní smutek bo moji milovaní Pardubice mu převálcovala spartu 4/1
no ted jukám na fotbal a tam nevím nevím...
hrajou s nějakejma pal a tam nemaj ani památku po sněhu,ale naopak krásně teplo
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 21:12
- Nahlásit
kejtlin
Chces se tam odstehovat?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 21:14
- Nahlásit
Alexa
Zádrhel bude v tom, že to bude orná půda a nepůjde předělat na stavební pozemek. Proto tam taky bude jen ta mrňavá chata, která má odhadem cca 20 m2.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 21:16
- Nahlásit
Vlčáčková
Strč jí do mikrovlnky a rozmraz jí!!!
Nemožu, nevejde se tam. Dám ji normoš do trouby jo?
A to mi chceš odkázat přemrzlýho lazara?
Si nejsu jistá essi lazar je to správný slovo. Lazar většinou nelítá nadzvukovou rychlostí, ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 21:22
- Nahlásit
brezen2008
Palermo, ne? Mafiáni a tak. Říkali v rádiu teda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 21:22
- Nahlásit
leyenda
mi je jedno, kam se budu stěhovat
|