| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 14:02
- Nahlásit
Vlčáčková
mohlo mu tam neco se vloudit to by mel zas vyklepat badovi se to taky stava tak snad to je jen malinko snehu.............
jo stema stenatama mi davate teda jdu do pelisku popremyslet a jak budu mit jasno a vymyslim to dam vedet paragony od zradylka by nemel byt problem ....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 14:07
- Nahlásit
Tak já si pudu pomalu stoupnout na zastávku, třeba něco i pojede
Už nám jde doma net, takže večír budou fotky, dám sem odkaz Essi teda dojedu dom
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 14:10
- Nahlásit
ketty
Jenže on ouškem vůbec neklepe. Ani vítr venku nefoukal. On tedy mi několikrtá utekl zvenku domů a sedl si před dveře. To dělal i minulou zimu. Mám podezření, že je to převtělená Davídková.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 14:18
- Nahlásit
Vlčáčková
Protože ten, který tu chalupu prodá, se vystěhuje. Takže max. stejný počet, spíše však by byl úbytek, protože jen málokdo bydlí jako já - tedy úplně sám.
jo ták, ty to máš takhle vymyšlený, no tak to potom jo, rozhodně bych našla sousedy za který bych tě vyměnila
Alexa
to už vypadá lepčejš, ale Alexa
Fréza je dobrá jen na prašan, morký sníh to ucpává a to máme obrbenzínovku. - to si fakt nevyberu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 14:18
- Nahlásit
Vlčáčková
Mám podezření, že je to převtělená Davídková.
.....ahaaa no bad taky nekdy jen chodi s hlavou na starnu a ceka az to prejde a piska
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 14:21
- Nahlásit
Tinta76
též mám muše, co rád nakupuje
nejsme my vopravdicky svakrovy vlastne?
Ja vecinou chodim jen do malejch bioobchudku, tam tolik liduch nechodi, ale obcas musim do Kasina - to je zdejsi Tesko a to teda trpim moc . Nejhorsi je kupovat deckam skolni potreby nebo hadry, ale to je nastesti 1 - 2x do roka.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 14:23
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hele, co to znamena, kdyz dava pes usi furt dozadu?
Nečtu poctivě, jen jsem si vás všimla, když jsem hledala drby ke kanyskám a držela palce - v Třemošné málo.
Ale :
Takhle vypadá avízo tetanu !
A doufám, že nemám pravdu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 14:33
- Nahlásit
Cigi
jsem na to teď koukala, dej pak vědět jak to funguje
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 14:34
- Nahlásit
čus žumpice, tak sem doma, to byla zase cesta To co normálně jezdím hodinu deset jsem jela dvě a půl
Přijde mi celkem normální, že když je sněhová kalamita tak se holt jezdí pomaleji. Přijde mi normální, že kamiony sem tam někde v kopci uváznou. Přijde mi normální i to, že potkám auta na letních gumách co jedou krokem - holt na zimní nemají. Ale vůbec mi nepřijde normální, že by v těchto podmínkách musela vyjíždět autoškola Notabene s žákem, který má snad první hodinu na silnici
Taky jsem potkala důchodkyni. Šla po silnici (OK, jinudy jít nemohla, chodník prohrnutý nebyl). Ovšem šla prostředkem mého jízdního pruhu a ještě k tomu v zatáčce. Takže objet jsem ji nemohla, neviděla jsem do protisměru. Bylo to v kopci, byla jsem rozjetá a nemohla jsem moc brzdit, páč by mi to začalo klouzat a nahoru bych nejspíš nevyjela. Chvíli jsem váhala essi na ni mám zatroubit a přivodit jí infark. Furt jsem doufala, že uslyší auto a uhne na kraj. Lidi, ta kráva nejenom že neuhla, ona ZASTAVILA a začala něco volat a mávat na nějakého haranta co šel do školy (soudě podle aksny na zádech). To sem teda musela šlápnout po brzdách, páč bych si o ní rozmlátila přední masku Tak jsem hezky stála uprostřed kopce v zatáčce, před autem bába a furt něco hulákala na toho kluka. Byla jsem tak neskutečně vytočená, že jsem nemohla ani vystoupit, páč kdybych vystoupila tak bych tu babku asi smetla do závěje a tu kabelu na kolečkách bych zahodila tak daleko, že by ji našla až po oblevě Moje sebeovládání je neskutečné, měla bysem dostat nějakou cenu, co myslíte? Nebo víte co? Cenu si nechte a pošlete mi radši prachy
Du obědvat a dočíst vás, jste toho zase nadrásaly až to není hezký
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 14:41 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
agáta12
Takhle vypadá avízo tetanu !
Co prosím? To by mě nikdy nenapadlo.
bonc
ty to máš takhle vymyšlený
No, to je snad normální, ne? Přece si je tam nebudu pěstovat? Pojedou jak fretky!
Biluška
Símtě, lidi jsou různí, většinou blbí. Babka nikdy neřídila auto, myslí si, že to na sněhu jezdí stejně dobře jako tank. Víckrát jí nejspíš nepotkáš, protože s takovou jí nějaký řidič brzo přejede.
Jsem si vzpomněla, jak jsem měla pick-upa, kterému hrozně kvílely gumy, když se prudce zabrzdilo. Ale už při rychlosti 20 km v hodině. Ve Studené jsem přijela k pouti, lidi roztažený po celé silnici. Tak jsem pomaličku dojela k nim a zašlápla to. To byste koukali, jaký házeli šipky do stánků!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:07 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Zamrz mi zámek u auta, to otočný, aby se to dalo odemknout nebo zamknout, pomůže mi ten rozmrazovač ve spreji, když ho koupím?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:10
- Nahlásit
kejtlin
rozmrazovač by měl určitě pomoct, ale nejdřív zkus nahřát klíč zapalovačem, strčit dovnitř, chvilku počkat, až se od klíče ohřeje zámek, a tohle celý několikrát zopakovat - dost často to zabere
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:14
- Nahlásit
kejtlin
Ten rozmrazovač na zámky je bezva jen ho nenechávej v autě.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:21
- Nahlásit
Takze jsem ted hodinu a pul odhrabavala zapadeny auto!
Zapadla jsem hned pri vyjezdu z garaze a hodinu jsem se nemohla hnout. Pak mi pomohli dva delnici a zatlacili me zpatky do garaze, takze jsem nikam nejela a asi jete dlouho nepojedu!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:26
- Nahlásit
Baysha
klíč jde strčit do zámku ale nejde s ním otočit
laguna
mám auto odemčený i v noci v práci bylo odemčený,ale dnes bude stát jinde a musím ho zamknout
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:27
- Nahlásit
zuzanarosakova
jooo, ten váš výjezd je dost vtipnej, ty si vlastně motoristicky odříznutá od světa )))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak jsem vyjížděla z parkoviště ráno, ale já vyject musela
ty uši dozadu-mí psi to dělaj,když jim je vedro
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:31
- Nahlásit
Biluška
no tak to jsem zažila dneska několikrát. Chodci se vrhali do cesty jak zběsilí a ni trochu jim nedocházelo, že to třeba neubrzdím a jedno auto se mi nalepilo těsně na kufr. Já nechápu jednu věc. Proč jsou buď lidi, kteří sníh ingorujou a jezdí nebezpečeně, nebo lidi, kteří jsou tak opatrní, že jezdí nebezpečně. Proč není něco mezi?????????????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:33
- Nahlásit
makrel
Proč jsou buď lidi, kteří sníh ingorujou a jezdí nebezpečeně, nebo lidi, kteří jsou tak opatrní, že jezdí nebezpečně. Proč není něco mezi?????????????
Nemám tucha. Ale mě se dneska lepilo do kufru tolik kreténů, že po patnácti kilometrech jsem zastavila, vyštrachala v kufru pásy a psy přestěhovala na pásy na zadní sedadla Páč jsem byla podělaná strachy, že nějaký ten imbecil je zabije až to nedobrzdí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:35
- Nahlásit
Biluška
což na tom podkladu snad ani nejde dobrzdit, jsem se dneska při odbočování doprava elegantně nasunula do křižovatky, když jsem chtěla původně zastavit...abs kopalo a auto jelo dál, tak jsem teda jela a dělala, že přesně tak to mělo být. ale pocit nic moc, bo mi zprava jelo auto na hlavní
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:39
- Nahlásit
agáta12
Tetanus? to muze mit pes? No on ty usi dava dozadu, kdyz treba prijde za mnou a sedne si prede me, cumi a usi ma v zadu. Nebo kdyz ho hladim, hlavne v kontaktu se mnou.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
jo může, ale to by vypadal asi jinak. Normálně ho sereš a neví, jak ti to má slušně říct, no.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:44
- Nahlásit
makrel
Neneeee dyk za mnou furt leze a chce mazlit!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:46
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak je rozpolcená osobnost a neví co chce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:50
- Nahlásit
makrel
tak je rozpolcená osobnost a neví co chce
ví! Kdfyž má pes uši dozadu, chce tě kousnout. Ale možná neví, jak jí to má slušně říct...už je to tady, už je to tady, zlaťáci koušou ve dvou...nebo kolik jim je. Takže vlastně jako bígl krmenej masem. Jo, to by odpovídalo - zlaťák je vlastně takovej bígl, co žere maso.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:52
- Nahlásit
Gerda
zlaťák je vlastně takovej bígl, co žere maso.
A co kdyz zlatak zere maso?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
A co kdyz zlatak zere maso?
tak je zlej néé to nevíš???
Biluška
já taky jedu krokem jako všichni a našlo se pár idootů, co předjíželi, jeden kretén se mi ráno lepil na zadek a troubil, já na něj po celou dobu ukazovala fakáče, hlavně já mám kouli tak by si rozbil předek.
all
u nás už je -12 a musím do hokny bez vody, do mrazu a do sněhu je mi na blití
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:56
- Nahlásit
tak venku bylo božsky,ted už psiska chrupou v mé posteli,dasty nevěděl co má mít v hubě,tak normál šel ke stromu a ukousl si kus klacku
lidi co chodili okolo nás,se mu tlemili a říkali,jakýpak je to hezké štěňátko )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 16:59
- Nahlásit
Biluška
Znáš to?:
http://www.mmreality.cz/cs/nabidka/138215/
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 17:00