Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5904 . 5905 . 5906 . 5907 . 5908 . 5909 . 5910 . 5911 . 5912 . 5913 . 5914 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:50
- Nahlásit

Baico
no urco tam je naky kolaps nehody atd lepsi byt doma v teple http://www.novinky.cz/krimi/218453-cesko-je-pod-sn ehem-d1-a-d5-kolabuji.html

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:52
- Nahlásit

ketty
aby nedošlo k nějaký mejlce, nejsem žádnej ten..no.. kunolog, takže Ralfíček by asi nejdřív posnídal mě On ani Ralfíček pejsky chtít papat nemusí, ale ovčoun je tak roztomilej, že by se mu pokusil prokousnout krční tepnu okamžitě, tagže v rámci sebezáchovy by ho filák sežrat musel

ty jo ale dost mě to jako sere, kdybyste viděli jak ten čokl miluje lidi... a dřepí tam sám a sám ve vymrzlí boudě.....

Pročítam tlapky - kvalitní čtivo na sebenasrání

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:54
- Nahlásit

ketty
na tom bych urco vyrejzovala majlant jo jo, to se spolehni

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:58 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

bonc
nenen kdyz bych te predstavila a sla vzdy s chlebem v ruce on chce oliizovat hlavne ne kousat ted chce mazlit....no tak to by asi si libit nenechal nooo kdyby se na nej nekdo blbe koukal ......tak nekdo kdo zije na samote noo a neva mu ze zere psi neb se s zadnyma neuvidi a nebo pak ta druha variantaa no pres poslusnost to usmernit v rozumnych rukou by to mohlo byt ukocirovatelny no ale.... bych ti rada pomohla ale ...nemam kam daaat ...mam volne misto jen na mensi hafiky ikdyz ralf se tam vejde taky ale tak ze si lehne nebo stoupne otoci a nic vic takze to je pro velky jako takova prepravka
jooo ja to ani neprocitala asi se kouknu teda..................
si pis ze jooo bych se v tech penezich pak koupala jak strycek skrblik

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:03
- Nahlásit

Tak dneska v pořadu na rádiu "Jak to vidí" pan prof. Vladimír Beneš se velmi nehezky vyjádřil ke snaze EU regulovat chov psů. A to prosím ne z toho hlediska, zda to psům pomůže nebo uškodí a jaký vliv to bude mít třeba na finance obcí, ale proto, že se má věnovat něčemu důležitému - například udržení životní úrovně aspoň na úrovni USA nebo Číny (!!!!!!!! Číny???!!!!!!! - tak to jsem málem upadla, protože tedy rituální vraždy pro kanibalismus, zavírání z politických důvodů, sekání rukou prodaným dětem jejich otrokáři, chudobu, žádné soc. a zdr. pojištění a podobné vymoženosti Číny bych tu nikdy nechtěla).

Co k tomu říct??? Pan profesor se vyjdařuje k něčemu o čem nemá ánunk a co hůř, pohrdá tím.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:06
- Nahlásit

A už jdu fakt makat, zatím čus.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:09
- Nahlásit

bonc
hele k tý simoně..jak řiká tinta,bé je správně..jednou jsem se s ní o tom zkoušela bavit,po mailech teda,a ejhle,sem se dověděla jak kritizovat umí každej,jak věci nejsou jak sou,jak vona narozdíl vod jinejch je vochotná ject pro čokla přes půl republiky a "zachránit" ho..to jediný je pravda,ale dále už nenásleduje nic,čokl shnije kdesi v neznámu,zdechne,uteče či cokoli si představíš..takže to jen pro info
Vlčáčková
že se má věnovat něčemu důležitému - například udržení životní úrovně aspoň na úrovni USA nebo Číny (!!!!!!!!
to je přesně vono! nějaký čoklové nikoho nezajímaj..pochybuju,že by se to v dohlednu změnilo k užitku

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:12
- Nahlásit

davidkova renata
hele tady máš ještě lepší pouštěčku než má nanda
mocinky mě to v tomdle hnusu pobavilo
http://www.youtube.com/watch?v=osyNyTIpe80

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:12
- Nahlásit

davidkova renata
to je přesně vono! nějaký čoklové nikoho nezajímaj
Jenže on je doktor - rozuměj LÉKAŘ! Neurochirurg. Neměl by mít taky nějaké vcítění? Když je profesor, neměl by taky mít lepší přehled a trošku víc přemýšlet? - teď myslím například tu Čínu. Co pak máme chtít po nevzdělancích, kteří sotva prolezli základkou, když pan profesor přemýšlí tímhle způsobem?

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:13
- Nahlásit

ketty
uposlušnit by ho nebyl asi takovej problém, je to úplně nepopsanej list, nikdy s nim nikdo nic nedělal a je ještě mladej, ale musel by si ho vzít někdo kdo alespoň tuší co s nim. Ono i kdyby ho měl někdo zavřenýho na dvorku a venčil ho jenom na špagátě, tak na tom bude líp než teď...
ale vidíš kdo jedinej se mi ozval...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:15
- Nahlásit

Vlčáčková
Jenže on je doktor - rozuměj LÉKAŘ! Neurochirurg.
Jo???? tak to se mužeš vsadit,že tuty dělal nějaký zcela nechutný a zbytečný pokusy na zvířatech,to je tak jedinej "vztah" co k nim má..pokusnej materiál

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:18 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

davidkova renata
aha. tak já sesmolim nějakou velmi neutrální odpověď. Ach jo!! no kritizovat umí sice každej , ale nadělat víc škody než užitku taky neni zrovna terno.
Sem se už těšila jak vezu čokleho do dobrejch rukou, a vono zase hovno hovno slavný soude!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:19
- Nahlásit

davidkova renata
Přesně to si myslím. Možná má strach, že by se mu zhoršily pracovní podmínky kvůli nějakým poblblým ochranářům a úředníkům.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:20
- Nahlásit

Alexa
hele tady máš ještě lepší pouštěčku než má nanda

ty vado,to je brouček radostnej)))))))))) asik nezná vymoženosti jako strunka,vostnáč a elektryka, a jak mu fšicííí tleskali.-))))))) výýýbornej,mám ráda takový psícííííí
P.S. esipak ten závot vyhrál....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:21
- Nahlásit

bonc
Já bych neutrální odpověď nesestavovala. Proč? Vždyť ať vědí, že se ví. Klidně jí napiš, že máš na ní špatné reference a psa tam nedáš.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:22
- Nahlásit

bonc
Sem se už těšila jak vezu čokleho do dobrejch rukou, a vono zase hovno hovno slavný soude!!
hele bud ráda že ses voptala,dopad by podstatně hůř!
Vlčáčková
Možná má strach, že by se mu zhoršily pracovní podmínky kvůli nějakým poblblým ochranářům a úředníkům.
to je klidně možný

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:24
- Nahlásit

davidkova renata
Každopádně si ho budu pamatovat. Stejně jako Cyrila Svobodu, Paroubkovou č. 2, Klausovou a podobné.

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:25
- Nahlásit

bonc
jasne no rozumim tak to mi je lito ze nemam misto a dole jak je ralf sou rozbyty jedny dvere takze.....jinak by tam mohli byt i dva dole v domku kazdej ve svem pokojicku ....ja se zkusim poptat

Atusch
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:27
- Nahlásit

Alexa
moooc krásné pouštěčky, Brix byl proti tomu šikula neb 3 minuty když byl vyvěšenej tak pustil
Ale spíš čučím, že pán má kalhoty a košily, chybí jen kravata... To u nás všichni oblečný do bundiček od gappaye nebo aspoň hst.

jinak dobré ráno všem, je tu děsně moc sněhu a já musím do centra, je to humus.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:29
- Nahlásit

Vlčáčková
Stejně jako Cyrila Svobodu, Paroubkovou č. 2, Klausovou
co konkríétně tydle jelita řekli at si to můžu uložit do sejfu????

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:38
- Nahlásit

Čáááááu, teď sem dorazila do práce

Gerda
Člen
- Nahlásit

Dobré jitro, krásně sem jela jako zimní fitipaldi! Jenom na dvorku mi zapárčil kolega a dva sme ho tlačili, párking nám nikdo neodhráp. Jak se máte lemury? Dnes mám nábjěch na stres, už mě bolí bříško, bude zase velký den. Ztratilo se mi někam paměťové centrum a zapomněla sem, co mám dnes všchno udělat. Hele, ženy, myslíte, že je dobré zajít si s tou pamětí někam k lékaři? Nepřijde mi normální, že si skoro nic nepamatuju - půlku děctví, nevim, co bylo minulej týden, nevim, co sem dělala předevčírem, zapomínám příšerně a opravdu velice velmi moc, už mám skoro strach se podivat do denního plánu, co všechno sem zapomněla...nemůžu mít alzhajmra nebo roztroušenku? I se blbě vyjadřuju a neumim mlvuit a pletou se mi slova...sem zničenej člověk...nejsou na to nějaký medikace?

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Cus bus, jaxe mate? Ja jsem zapadana totalne!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:39
- Nahlásit

Gerda

Cau, jak to vypada s tim skupinovym klikanim?

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:41
- Nahlásit

ketty
dík, já ho znam jenom v režimu 24/7 zahozen, takže bláznivej nevylítanej napumpovanej. Možná bysem se divila jak rychle by se srovnal v normálním domově, fakt to neni magor vyhrabanej kterej nutně potřebuje opravdu odborný vedení, mylsim že by si s nim poradil i nekynolog - jen trošku ochotnej se věnovat socializaci a počítat s tim že mu to holt bude trvat dýl než bude moct mít psa v pohodě na volno než v odbornejch rukách... ještě upřesnim že s fenama je absolutně bezkonfliktní, vaděj mu jen kluci.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:41 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

davidkova renata
Svoboda se samozřejmě vyjadřoval, že zvíře je věc a basta. A žena má být podřízena muži.
Paroubková č. 2 lítá v kožichu z lišky dlouhým až k zemi, což mi je velmi nesympatické. Ona už mi předtím sympatická nebyla, tak tohle byla poslední kapka.
Klausová na módní přehlídce na dotaz Svobody zvířat, jestli jí nevadí, jak jsou ta zvířata chována a že přitom velmi trpí sdělila, že ať si každý nosí, co chce. Oni dotaz ještě jednou zopákli a malinko upravili, aby bylo zřejmé, nač se ptají. A ona jim řekla úplně totéž a s nataženým frňáčkem odešla. Bylo jí to fuk, hlavně když bude mít kožich.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:43
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ještě nevim, zatim sme měli masakr v práci, že sem si na to ani nevzpomněla. Stihla bys teď v pindělí, co bude, se tam vypravit? Od osmi? Já bych docela ráda stíhla....

Tinta76
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:44
- Nahlásit

Gerda
Hele, ženy, myslíte, že je dobré zajít si s tou pamětí někam k lékaři? Nepřijde mi normální, že si skoro nic nepamatuju - půlku děctví, nevim, co bylo minulej týden, nevim, co sem dělala předevčírem, zapomínám příšerně a opravdu velice velmi moc, už mám skoro strach se podivat do denního plánu, co všechno sem zapomněla...nemůžu mít alzhajmra nebo roztroušenku? I se blbě vyjadřuju a neumim mlvuit a pletou se mi slova...
Čau pani, jste krapet přetažená asik, ne? Já měla jednou podobný období, asi půl roku to trvalo ... dokonce se mi stalo, že jsem si v práci udělala oběd, po pár soustech jsem už do sebe nemohla nic dostat, jak jsem byla plná, načeš mi došlo, že jsem před půl hoďkou už obědvala

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:47
- Nahlásit

Gerda

Jojo, pristi pondeli bych to dala.

Hele s tou pameti, na to se bere naky to gynko, ne? Jinak ja si pamatuju vsechno z detstvi, i z doby, kdy mi byli dva roky mam uplne jasny vzpominky. Nepamatuju si ale co bylo minulej tejden, co kdo rikal, co jsem rekla a nerekla ja, ale ja to mam z chlastu..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:48
- Nahlásit

Vlčáčková
A žena má být podřízena muži.
Paroubková č. 2 lítá v kožichu z lišky dlouhým až k zemi, což mi je velmi nesympatické. Ona už mi předtím sympatická nebyla, tak tohle byla poslední kapka.
Klausová na módní přehlídce na dotaz Svobody zvířat, jestli jí nevadí, jak jsou ta zvířata chována a že přitom velmi trpí sdělila, že ať si každý nosí, co chce. Oni dotaz ještě jednou zopákli a malinko upravili, aby bylo zřejmé, nač se ptají. A ona jim řekla úplně totéž a s nataženým frňáčkem odešla. Bylo jí to fuk, hlavně když bude mít kožich.

m*dky sou to všicíííí už aby sem něco vlítlo a bude klid

<< 1 ... 5904 . 5905 . 5906 . 5907 . 5908 . 5909 . 5910 . 5911 . 5912 . 5913 . 5914 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání