| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:38
- Nahlásit
Gerda
tak jsem na něj otevřela dveře ať se podívá na tu sibiř a myslím, že v tom má jasno obrátil se zalezl do pelechu a do jara prý odmítá vylézt.
až se Atuš vyčerpá z toho malého kokota srašlivého Bůcha, bdue relaxovat s Áťou
Doufám, že tábor bude velice brzy, do léta umřu na vyčerpání Bůch je nezmar!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:45
- Nahlásit
Lidi mě asi praskne těhotná argentina, má ještě cca 10 dní do porodu a už teď tahá kotlík skoro po zemi. Což jí teda nebrání v šílených hrách ve sněhu se stafordkou, kterou chtěla v záchvatu těhotenství ještě před dvěma týdny spolknout a s Velkým panem Dozákem.
Buďto má v sobě jedno tak patnáctikilový štěně nebo patnáct kilovejch Co já budu s těma malejma smradama dělat, zatím mám zadaný jedno štěně, doufám, že až budou na světě, tak se zájemci jen pohrnou
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:47 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Eldoguero
jedno tak patnáctikilový štěně
Tak to by bylo dost brutální
Edit: zatím mám zadaný jedno štěně, doufám, že až budou na světě, tak se zájemci jen pohrnou
Pani, nesmíte to množit jak na běžícím pásu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:48
- Nahlásit
Eldoguero
Jedině, že bych chodila jen po domovech důchodců a nemocnicích k mentálně aspoň relativně normálním lidem Jinak pes by byl 100% pro.
no myslim, že si i můžeš vybrat, kde by si chtěla fungovat...strašlivý bojový kanárek léčí nebohé stařečky f oryjentu ))) má aspoň kupírovaný ouška?
aby netrpěli separační úzkostí )
Maryje by trpěla v kotci i bez zítky, ona je velmi rozmazlená, vždycky jí říkám - Maryje, víš, co by za to dali pejsci f africe????!!!!
Atusch
myslím, že v tom má jasno
)) tak je to teda bišonek ))) tábor bude brzy, v červenci, do té doby mu můžeš dávat třá rohypnol.....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:49
- Nahlásit
Eldoguero
Vyfotíš je hnedle po narození? Ještě sem nikdy neviděla malinkou argentýnu....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:58
- Nahlásit
Gerda
napsala jsem ti velmi dlouhý příspěvek o tom jak děsná je moje matka, ale pak jsem si uvědomila kolik lidí "chodí kolem a jen tak občas nakoukne" a sedmitisícům cizích lidí se svěřovat nemíním . Tak nic
Eldoguero
Vem ho na dovolenou na Gulag
Žádného Rusáka na gulak neberu, dost na tom, že mi sem jezdí haranti z Polska
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:02
- Nahlásit
Biluška
napsala jsem ti velmi dlouhý příspěvek o tom jak děsná je moje matka
no jo, ale to já neocenim, protože já znám jenom děsně bezvadný matky Vesměs všichni moji kámoši maji s rodičema fajný vztahy, takže ty plošílený matky vůbec neznám....
Žádného Rusáka na gulak neberu
Áťa by u tebe taky trpěl, eště aby chudák běhal agi ))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:07
- Nahlásit
Gerdaja ji o to poprosila,vsichni se na to vysrali,takze uz se ode dneska na nikoho absolutne nespoleham,to ne,ze jsem nakrknuta,jsem primo nasrana,kurva!!!to je spoleh,fakt!!!videla jak jsem totalne zmrzla!!!zkur.enej mraz a zima zasra.a!!!!
kejtlinode dneska se na nikoho nespoleham!!!!!jediny stesti,ze jsem si je poradne vyvencila nez jsem jela a stejne jsem mrzla na zkurv.ne tramvajove zastavce 30 minut!!!
ALL
hlavne,at mi naka MEGAPI.A!!!rekne,ze zima je krasna a nadherna!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:07
- Nahlásit
Gerda
Áťa by u tebe taky trpěl, eště aby chudák běhal agi )
Jo . A ještě by musel chodit v noci do lesa a hrát tam šílené bojové hry
no jo, ale to já neocenim, protože já znám jenom děsně bezvadný matky Vesměs všichni moji kámoši maji s rodičema fajný vztahy, takže ty plošílený matky vůbec neznám....
Proto jsem ti chtěla říct, že jsou jaksi i ty druhé extrémy. Osobně jsem nejšťastnější když je moje matka cca dvěstě kiláků ode mě. Tři sta by bylo lepších . Při představě, že bych se s ní musela vidět každý den bych snad radši skočila z mostu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:08
- Nahlásit
nemethova5
))), jo vidim, naštvaná seš fest.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:09 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Biluška pani poslala jsem Vám fšechno co mám za tu dečku a eslivá ta potvora psí jí nebude nosit tak jí vážně ztraverzuju!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:10
- Nahlásit
Biluška
A ještě by musel chodit v noci do lesa
no to by nemoch...to by se bál.....
Při představě, že bych se s ní musela vidět každý den bych snad radši skočila z mostu
Já se s ní každej den vidim, když přivádim a odvádim psa a vyzvedávám si jídlo ))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:13
- Nahlásit
Gerdane,ty by jsi asi nebyla,kdyz nekoho poprosis,jestli by nebyl tak hodnej a nesel by jenom pred blbej barak psi curnout,nezadala jsem nikoho o velkou hodinovou prochajdu ale o cca pet minut casu!!!kdyby rekla,NE!!!tak to beru,ale rekla JO!!!
kdyby to slo beru je oba dva do prace a je mi kazdej doma totalne ukradenej!!!!nehlede na to,ze jsem si pripadala fakt jak to soboli zmrznuty hovno!
Biluškaasi tak nejak s matinkama!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:14
- Nahlásit
Gerdano jde videt,ze mas matku s velkym pochopenim,jenze ja mam tezkou caramuru hysterickou,tak bud rada,ze mas co mas....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:16
- Nahlásit
Biluška
Tak bych tak řekla, že se to netýká vyloženě jenom matek, ale jakýkoliv osoby. Nemůžu nic automaticky předpokládat a myslet si, že to bude automaticky splněno a když to náhodou neni, tak bejt ještě ke všemu nasranej. Takhle jsem to pochopila já, jinak taky nemám tu echt matku.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:17
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Pani, nesmíte to množit jak na běžícím pásu
To je fakt, už celej druhej PP vrh AD, jdu se stydět do koutku
Gerda
má aspoň kupírovaný ouška?
nemá bohužel ale mu je klíďo sepnu kolíčkem nad hlavou ať vypadá drsně ale to vlastně nemůžu von by zas zůstal jak solnej sloup jelimán (mi udělal totiž už jednou při ZZO místo aportu odložení ve stoje :smirk
No, pokud bych si mohla vybrat, tak to bych o tom možná i zapřemýšlela, aspoň by konečně dsrnej bojovej kanárek našel své uplatnění a byl by první (a asi i jedinej) svýho plemene
Ještě dotaz, co přesně je orijent? já jen ať sem úpa ve vobraze
Jinak voni maj s ovčákem a dvěma malými vlkošedy ubykaci ve stáji, kde jsme chlívky přebudovali na kotce. Mezi ovčounem a kanárkem je jen metrová zeď, páč chlapečci se děsně milujou a své dny tráví tím, že jsou opřený o zeď každej na svý straně a voblizujou si huby. Sem zvědavá jak se popasujou s tím až ovčák potáhne na Grabštejn
Vyfotíš je hnedle po narození? Ještě sem nikdy neviděla malinkou argentýnu....
Jasný, hned se pochlubím malýma bílýma příšerama hlavně aby bylo všechno v pořádku, čuba i mrňata.
Žádného Rusáka na gulak neberu, dost na tom, že mi sem jezdí haranti z Polska
A co na guláš??? jako těm polákům sem myslela
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:19
- Nahlásit
Lucie Kratochvílováale kdyby rekla ne!!!jsem to psala,tak to kaslu,jeste rekne jj,v poradku,pet minut by nekoho asi zabilo,NEEEE,jsem nasrana,ze jsem se musela otocit a mazat s nema ven,ani jsem nestacila jit na blbej hajzl a ani se napit!!!natoz se ohrat,tak mam asi pravo byt nasrana,NEEEE!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:21
- Nahlásit
nemethova5
kdyby rekla,NE!!!tak to beru,ale rekla JO!!!
Tak to je něco jiného samozřejmě.
Eldoguero
aspoň by konečně dsrnej bojovej kanárek našel své uplatnění a byl by první (a asi i jedinej) svýho plemene
tak se zeptej Biluše, když už je tu onlajn
páč chlapečci se děsně milujou
to je taky zvláštní u kanára, ne? A proč potáhne ovčák na grabštejn? Pošli ho do fíniksu, bude tam s buřtíkem
Orijent je vše od Kolína dál, tzn vše, co není praha. A je to gulak, ne guláš )))))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:21
- Nahlásit
Eldoguero
Už druhej Vy ste nepoučitelná Pani a proč vlastně množíte?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:28
- Nahlásit
Eldoguero
A co na guláš??? jako těm polákům sem myslela
No tak máme vlastní zdroje....ale essi se ho fakt potřebuješ zbavit tak vyjdu kamarádsky vstříc, to nebé problém
Sem zvědavá jak se popasujou s tím až ovčák potáhne na Grabštejn
Ty seš fakt schopná dát svýho psa pryč? . Nebo ho máš jen na pár týdnů na výcvik?
Ještě dotaz, co přesně je orijent?
Oryjent bylo původně Osoblažsko. Páč vesnice vedle nás se jmenuje Damašek . A když jsem se jednou někde v Praze zmínila, že domů jezdím přes Damašek tak mi z toho děda Ispidich udělal Oryjent .
Postupem času se rozšířil na celou severní Moravu a pak na jakékoliv části republiky co nejsou středobod světa - Praha
Lucie Kratochvílová
Tak bych tak řekla, že se to netýká vyloženě jenom matek, ale jakýkoliv osoby. Nemůžu nic automaticky předpokládat a myslet si, že to bude automaticky splněno a když to náhodou neni, tak bejt ještě ke všemu nasranej. Takhle jsem to pochopila já, jinak taky nemám tu echt matku.
Nemůžeš to předpokládat např. u sousedů, nebo u bratrance. Když chci, aby mi psy vyvenčil bratranec tak ho zajdu poprosit. Ale pokud žiju s někým ve společné domácnosti tak považuju za jeho povinnost, aby přebral mé povinnosti pokud já nemůžu. Např. jsem-li někde mimo domov považuju za automatické, že Mášenek dá děckám večeři a zkontroluje napsané úkoly. Neprosím se ho o to. Stejně jako on se mě neprosí, abych mu vyprala trenky, dělám to automaticky...prostě normální rodina.
Kdybych žila ve vztahu místo s chlapem s matkou (jako Nemethová) tak bych to asi automaticky předpokládala od ní. Páč žijí v jednom bytě, mají ty psy de facto spolu. Na druhou stranu - pokud je pustila vyčůrat před barák tak v podstatě splnila to "povinné" - vyvenčila. Pokud se jí nechtělo v tom marastu lítat hodinu venku tak se nechtělo no...brala bych to tak, že se taky jednou nezblázní když lítat nepůjdou. Aspoň moji jsou na to tak naučení, že když nemůžu (nechci) tak mají smolíka.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:29
- Nahlásit
Biluška
jsem se chtěla zeptat na ten certifikát, ty mi ho nějak pošleš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:31
- Nahlásit
zuzanarosakova
Mám ho tu v obálce, ale nemám adresu. už jsem ráno psala do Mikuldy ať ji navalíš . A Hancaw taky. Jediná jébat zareagovala a poslala ji
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:32
- Nahlásit
Na noční mám vše připravený -prádlo, dám s Radkem kafe až dojede což bude za chvíli a pak do hokny
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:33
- Nahlásit
Gerda
to je taky zvláštní u kanára, ne? A proč potáhne ovčák na grabštejn? Pošli ho do fíniksu, bude tam s buřtíkem
No kanárek není úpa typickej, říkám miluje všechny a všechno ale je vážne kouzelnej a krásnej padesátikilovej miláček. Hele nemá canisterapie ňákej váhovej limit?
Na Gráb potáhne, páč si ho na to přítel připravuje, bude z něj drsnej, armádní cvičenej vovčák. Ale stejně bude jezdit domů jak to jen bude možný, takže nejhorší bude ten měsíc izolace.
Do fíniksu klidně pošlu voba vlkošedy, přijeďte si pro ně co nejdřív, páč čubě brzo šlápnu na krk
Já vím, že Gulak je Gulak a ne guláš, ale když nepojede na Gulak, tak jsem navrhla, že by moh bejt dobrej na ten guláš pro ty polský spratky
Lucie Kratochvílová
Já vim pani se fakt tuuuuze stydím, bude mi vodpuštěno?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:33
- Nahlásit
Biluškabilusko,velky prt?????ani pred barak tech pet blbych minut,nic!!!!ja jsem psala,ze se ji neprosim o to,aby s nema litala hodinu,jenom jsem chtela at sjede vytahem,otevre dvere za barakem a at se psi vycuraji!tot vse,ano napsala jsi to dobre,zijeme ve spolecne domacnosti a kdyz matka potrebuje neco,automaticky to bez reci udelam,bo vim,ze to je samozrejmost!ale dneskem jsem ji rekla,ze to konci!nesplnila nic a jeste mi s vysmatym vyrazem v obliceji rekla,ze s nema nebyla,v ten moment mit neco po ruce tak ji do toho happy obliceje flaknu!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:36
- Nahlásit
Biluška
To s tím partnerem chápu, máme to asi podobně. S tím, že s partnerem nejednám jako s kusem hadru, ale chovám ho v úctě a asi taky nepředpokládám automaticky, když psi nejsou jeho koníček, ale jelikož i on mě respekuje, tak mi ve všem pomůže Ale ne s matkou, je to samostatná jednotka a nežiju s ní v páru. I když bychom bydlely třeba v jednom bytě. Společný bydlení ještě neznamená společný partnerství.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:36
- Nahlásit
a nehlede na to,ze jsem zjistila,ze ho nechava delat ruzny veci a jeste ma z toho pochopitelne hroznou srandu,jako doma myslim!!!to mi opravdu zmrzl smich na rtech!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:38
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovája se k matce chovala s uctou,jen do te doby,nez mi zacala delat sileny peklo,ale uz na to seru,abych tady psala,radsi jdu sit,nema to cenu,ja o koze a ty o voze,radsi jdu do prd.le!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:39
- Nahlásit
Eldoguero
Já vim pani se fakt tuuuuze stydím, bude mi vodpuštěno?
Pani, nebujte
No, ale proč vlastně chováte? Za jakým účelem?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 15:41
- Nahlásit
nemethova5
Pani, vyste si to vztála přímo na sebe nebo co? To ste ale neměla!
|