| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:52
- Nahlásit
Alexa
šiš má tam kupu řiťkolezkyň a pár normálních, ale ty postupně selektuje a ruší.
aha, takže je to vlasně takovej Desenskýho fanclub
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hele já myslim, že se tam dají najít zajímavý věci a jsou tam lidi, co poradit umí, jen postupně s popularitou pana RD se vytratila jeho pokora nebo jak to říct a lidi tam z mého pohledu "slouží", což mě se moc nelíbí, ale je to jen můj problém, možná když jsi trpělivá, jen si čteš a získáváš informace pro sebe, nijak výrazně se nezapojuješ, můžeš si základy a postupy odnést. Mě osobně on v začátku pomohl, nemůžu hodnotit jeho práci se psy, na to toho moc málo s nima umim, ale přístup k lidem se mi velice protiví, nelze pomáhat psům bez spolupráce s lidmi, zejména pokud za to žádáš odměn, tudíž jsi prodávající. Ale je to celkově fuk, každej má možnost vytvořit si názor sám.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
aha, takže je to vlasně takovej Desenskýho fanclub
joooo akorát to ukrývá od vznešeným názvem poradna
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:01
- Nahlásit
Alexa
až večer je to v realitních novinách a ty mám v autě a teď se tam brodit nepudu
jj jasně
[b]zuzanarosakova[/b
]aha, takže je to vlasně takovej Desenskýho fanclub
přesně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:03
- Nahlásit
Gerda
Hele já myslim, že se tam dají najít zajímavý
no to máš sice pravdu, ale musíš se dostat přes hromadu rad "kompetentních poradců" který sou v mnoha případech úplně zcestný, a co mě nejvíc vadí je to že je desenský nechá ty bláboly psát a ještě je v tom podporuje. Takže v konečným důsledku je ta poradna úplně naprd
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:05
- Nahlásit
Gerda
Tam někdy padla jiná rada než "sbal psa a klusej na Vlčáry"?
Asi jsem četla málo pozorně
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:15
- Nahlásit
Dobré poledne,
jak se máte? Myslíte, že když ve středu budou +3 stupně, že to roztaje? To by byla břečka.
Jinak jsme koukala na to vaše blůčko, sem myslela že to neznám, ale znám - párkrát jsem se tam snažila něco číst, ale je to velmi nepřehledné a hlavně to bylo v dobách kdy toho pána zmedializovali, tak jsem se chtěla podívat teďka a napsalo mi to toto:
Zadaná e-mailová adresa je zabanovaná a nelze ji použít.
Máte na to někdo tady vliv? Kdo jste tomu na vině? Jsem tam v životě nenapsala ani písmeno. Hlavně nevím, že bych se registrovala, ale prosím to já si zas nepamatuju co bylo před 3-4 rokama.... Nepřebírá to e-maily z žumpy? jakože tydle tam automaticky nesmějí tak jim aspoň bloknem mail??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:21
- Nahlásit
Atusch
to e-maily z žumpy?
myslim,že jo )))
hele psala zlatovláska..jede s dášou na veterinu pro papír,že je zdravá,má první zářez )))))) znělo to dost pyšně f tý SMS,myslim,že je to jasný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:24
- Nahlásit
Alexa
Biluška
já četla vždy hlavně starší příspěfky, kdy radili lidi, co k tomu měli opravdu co říct. i když tam radila Sali a až tak moc servítek si nebrala, přesto mi nepřišlo, že by těma lidma "pohrdala". Nevim, asi sem jen útlocitná krs osobní přístup, no.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
.jede s dášou na veterinu pro papír,že je zdravá,má první zářez
no to kecáááš, on je fakt šílenej Mě psal včera jestli jdu kousat ve čtvrtek, nechtěla sem kvůli sněhu, ale pouvažuju nad tím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:32
- Nahlásit
Atusch
no to kecáááš
depááák.-))))
hele a f sobotu teda nigde nejde?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:33
- Nahlásit
Gerda
já četla vždy hlavně starší příspěfky, kdy radili lidi, co k tomu měli opravdu co říct. i když tam radila Sali a až tak moc servítek si nebrala, přesto mi nepřišlo, že by těma lidma "pohrdala". Nevim, asi sem jen útlocitná krs osobní přístup, no.
a tak to jo to se tam i pár dobrejch rad našlo, v podstatě jak mu medializace stoupala do hlavy tak stoupala jeho povýšenost
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:34
- Nahlásit
davidkova renata
Tak že Dáše gratulujem
Gerda
Nejsi útlocitná. Já to včera četla a válela jsem se smíchy . Kdybych neměla ban tak bych Úďovi napsala to, co jsem psala výše Adidasce - že i moje osmiletá holka nerada čte dlouhé texty....zabere jí to moc času a dlouhé slova musí slabikovat Takže ta by Rudínka asi pochopila
Ale pořád věřím, že než Pupy ukončí školní docházku tak se naučí číst plynule a rychle . V což Rudínek už teda doufat nemůže
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:41
- Nahlásit
davidkova renata
no já ne, jdem zumbit. Leda by to bylo v neděli což není
Ty vado nevím Dáša v papírech Buřtíkovce tak nevím na co by se vymlouval takle může říct, že to je díky tomu Buřtovi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:46
- Nahlásit
Atusch
Ty vado nevím Dáša v papírech Buřtíkovce tak nevím na co by se vymlouval
atak von se nevymlouvá,spíš se vychloubá dělaj to s bambim z těch čoklů voni,mi sere jak je Nána hodná,Zlatovláska řikala,at mu jí na 14 dní pučim... zatim váhám..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:55
- Nahlásit
V létě, v rámci tábora se uskuteční převýchova jedincůch:
http://www.youtube.com/watch?v=qu6YCNS78UU&feature =player_embedded
Krom vest se budeme učit i správně hovořit do migrofónu. Zabírám si pozici podmanivého zpěváka.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:04
- Nahlásit
Gerda
ale nejdřív bude brigáda, než si sedneme na zadky a budeme tě poslouchat!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:07
- Nahlásit
cus decka jsem zmrzla jak soboli hovno!!!!tak jsem byla v tech trech pracich,ty dve o nicem ten fenix jako gut,ale co mi vadi je tam teda malo penez,jenom devitka cisteho za ctrnact sichet,ale zase plati svatky,jsou tam premie,stravenky a proplaceji cestu,tak mam na to dva tydny na rozhodnuti,takze uvidim,no stran te prace na intronetu,tak to prijedou za mnou domu,coz jsem moc rada,ze se nikde nemusim trmacet s notasem,no nic jdu se na chvilku natahnout,bo mila matinka se na to upa vysrala,aby sla jen pred pitomej barak vyvencit psi!!!tak jsem se oblekla do kombinezy a sla na hodku se psama,ne o to ze jsem zmrzla v ostrave,to ji vubec netankuje.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
co jsem byla já?
já jsembyla paní banánová.
davídková
máš mejla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:08
- Nahlásit
Maky a Trix
si sedneme na zadky a budeme tě poslouchat!
možnáá si to přehlídla, ale já budu ZPÍVAT...to nevim, jestli usedíš...spíš to vidim na pád na kolena a volání halelujá, ať už drží hubu. )))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:11
- Nahlásit
Gerda
to ne, já předpokládám, že zpíváš čistě a krásně ;)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:17
- Nahlásit
Maky a Trix
jsi opravdu velmi hodná )))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:20
- Nahlásit
Konečně začali dělat elektriku na mém pozemku-přípojku, nejdřív se mě ptali, zda to budu chtít letos, to bylo někdy v září, když jsem řekla, že ano, tak to začali po několika urgencích dělat ted´
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:20
- Nahlásit
nemethova5
bo mila matinka se na to upa vysrala,aby sla jen pred pitomej barak vyvencit psi!!!tak jsem se oblekla do kombinezy a sla na hodku se psama,ne o to ze jsem zmrzla v ostrave,to ji vubec netankuje.
Pani, nechci bejt rejpal, ale ona to neni taková samozřejmost, aby matinkové s těmi čokly automaticky vypomáhaly, stejně jako neni běžné, aby babičky MUSELY babičkovat, tzn starat se o vnouky. Je to její dobrá vůle, když pomůže a ovenčí...mám to samý, máma přes den hlídá mýho psa, krmí a chodí s nim ven. Jsem za to megavděčná, že je to ochotná dělat, kdyby půl slova řekla, že ji to obtěžuje, nebo že nepůjde, nemůžu říct ani prt, neb je jen a jen můj problém/starost, jak jsou čokle opečovaní a zakomfortovaní. Pokud by máma nechtěla podílet se, musela bych platit "chůvu" na odpolední venčení, či mít čokla stále u sebe v práci. Nebuďte proto na ní nakrkaná.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:25
- Nahlásit
Gerda
ale ona to neni taková samozřejmost, aby matinkové s těmi čokly automaticky vypomáhaly, stejně jako neni běžné, aby babičky MUSELY babičkovat, tzn starat se o vnouky. Je to její dobrá vůle, když pomůže a ovenčí...mám to samý, máma přes den
tzak tak naprostý souhlas paní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:26 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
nemethova5
kéž bych se mohla na někoho spolehnout, že mi pustí psy vyvenčit byt´ na zahradu aniž by se něco stalo, po zkušenostech radši má děda zákaz se psy cokoliv dělat, vím, že jim podstrkuje dobroty a dělám, že to nevím, jen několikrát jako zdůrazňuju, že 2 psi nesmí kosti nebo max. jednu, bo by se zacpali, jen mi teda vadilo, když je cpal rohlíkama hrozně po mjich kynuli i mí běhaví psi což je s podivem, tak to už jim nedává nebo v tak malým množství, že to na nich není vidět
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:32
- Nahlásit
davídková
máš to zpět.
docela mě to mrzí...
no nic.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:36
- Nahlásit
Lidi, taky je u vás takovej hnus? Tady to vypadá, že každou chvíli přijde konec světa, no už z vokna vyhlížím ty apokalyptický jezdce, musej tu bejt každou minutu, jináč to není možný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:38
- Nahlásit
Eldoguero
u nás je jen poprašek a mrzne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:38
- Nahlásit
Alexa
Stejně jako není samozřejmostí, že rodičové budou přepisovat domy a byty a majetky na haranti, že jim budou ty byty, domy a majetky kupovati, že se automaticky rozdělí o to, co mají. Mamka moja je nejzlatější a nejhodnější čék na světě, vypomohla mi aji s financema na nákup kuchyně a mnohého dalšího, mohu požádat a většinou souhlasí, ale ví, že s naprostým klidem může říct ne, výčitky se nedočká, protože není důvod. Vše, co mi zapůjčila, se vede jako dluh, sice bezúročný a s nepřesnou dobou splacení, ale je to dluh a musím ho vrátit. A je to tak v naprostém pořádku. Naopak si řikám, jestli u těch blízkejch by čék neměl žádat pokornějc než u těch cizích, do kterých je ti osobně a citově putna....
|