| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:12
- Nahlásit
davidkova renata
poradna Rudolfa Desenského..dost dobrý,ale ty tam vůůůbec nelez,četla sem letmo tvůj názor na mlejny,
a voni tam jako dělaj selekci, kdo tam smí bejt a kdo ne?
jinak se mi na tobě líbí,že neváháš napsat jak děsná a příšerná si a nemáš vůbec snahu se dělat lepčí..to uš sem ti ale řikala)))
přijde mi to zbytečný se přetvařovat, na to je život moc krátkej a navíc si myslim, že spousta lidí smýšlí podobně, jen nemaj koule si to přiznat a lžou si do kapsy, což nesnášim! lhát ostatním - dejme tomu, ale lhát sám sobě je podle mě zločin
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:13
- Nahlásit
zuzanarosakova
no jasně. Já jsem tam asi poslední. kejtlin tam nepřispívá, ale je zaregistrovaná. Je to soukromej prostor, mazat členy a zakazovat přístup je úplně nromální. je to takový orwellovský, jako v 1984
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:14
- Nahlásit
Dobré ráno, mám dopoledně odmakáno, teď čekám na komenty. Maryje je velmi radostná, i když dnes měla krátkou procházku, neboť jsem zaspala a musela jet do práce dříf. V rádiu hezky hrajou, máme s kolegyní kántry hodinku, hrajou nám džonyho keše, my sme starý kántrystky. Jen neovládáme kántry tance, ale to nevadí. Netopí nám tu topení, grafici pracují v rukavicích. Vyměnila jsem plagát pštrosa za plagát s bazénem. A otočila jsem list Hísovi Ledžrsovi v jeho osobním kalendáři in memoriam.
O blů se bavit nechci, to, co sem chtěla, sem psala tam, měla jsem za to, že jen používám stejný tón jako pan RD, ale zřejmě jsem byla neslušná. A už to neva, kdyby nebyl banán, zrušila bych registr sama, některé věci už se mi tam nelíbí moc, proto není nutné býti toho účasten, má nepřítomnost prospěje oběma stranám a nikoho, ani na jedné z těch stran, mrzet nebude.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:16
- Nahlásit
Maky a Trix
Já jsem tam asi poslední. kejtlin tam nepřispívá, ale je zaregistrovaná. Je to soukromej prostor, mazat členy a zakazovat přístup je úplně nromální. je to takový orwellovský, jako v 1984
a tak vono je tam vocaď víc lidí - třá já, ale v utajený identitě
davidkova renata
v zimě nikam nejdu.
njn tak ale přídeš vo upalování, vo lampijony, vo nějakou pjedknou cenu atdatdatdatdatdatd
jbat
hnek máš tedy u mě
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:17
- Nahlásit
Alexa
ale nikdo nepíšete. Tudííž nejste. Nezájem.
Gerda
četla jsi sms?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
navíc si myslim, že spousta lidí smýšlí podobně, jen nemaj koule si to přiznat a lžou si do kapsy, což nesnášim! lhát ostatním - dejme tomu, ale lhát sám sobě je podle mě zločin
ty seš číslo ))) ale ne že bys neměla kus pravdy!
voni tam jako dělaj selekci, kdo tam smí bejt a kdo ne?
jistě ))) ale to je nadýl..taková malá sektička naše středisková ))))
Alexa
njn tak ale přídeš vo upalování, vo lampijony, vo nějakou pjedknou cenu atdatdatdatdatdatd
to je mi fuk
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:20
- Nahlásit
Alexa
hnek máš tedy u mě
kurňa děkuju!!!! sice nemám tucha, jak ho dopravím k sobě do kredence, ale nevadí.
moc děkuju.
a voni tam jako dělaj selekci, kdo tam smí bejt a kdo ne?
zuzanarosakova
ty vole bacha, tam jsou i funkce!!! teda byly, když jsem tam byla já - když jsi dostatečně lezla Desenskýmu do prdele, byla jsi "kompetentní poradce". když jsi mu do prdele nelezla ani trochu, byla jsi "lidový vypravěč". a měla jsi to pod svým nickem napsaný a všichni to viděli.
taková jako že sekta no...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:20
- Nahlásit
Maky a Trix
Už jo )) Já neměla od rána vyndanej tel z tašky. Mě bouda ještě teda nepřišla....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:21
- Nahlásit
Maky a Trix
Já jsem tam asi poslední. kejtlin tam nepřispívá, ale je zaregistrovaná. Je to soukromej prostor, mazat členy a zakazovat přístup je úplně nromální. je to takový orwellovský, jako v 1984
poněvač až tam přispěju, tak na tom budu jako Gerda
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:22
- Nahlásit
Gerda
hele užs poslala malince tu mikču???? Essi né tak bych ti tam přidala ten hrnek
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:22
- Nahlásit
Gerda
tak uvidíš. třeba ti dneska ještě přijde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:23
- Nahlásit
jbat
můžeš číhnout na emila jébate ,plís?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:25
- Nahlásit
Maky a Trix
neboj,já tam sem ještě taky a budu dlouho,to vím jistě
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:25
- Nahlásit
jbat
"kompetentní poradce
tak to zní vznešeně a cos byla ty?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:26
- Nahlásit
Alexa
eště sem na poště nebyla, ale malinkobalík už je docela dost velkej a další krabice k tomu bdue nálož. Hrnek tu bude mít připravenej a dostane ho s tim Bambiho pytlikem, kterej sem k tomu zapomněla přidat ))))
Maky a Trix
třeba ti dneska ještě přijde.
doufam že ne, nemám u sebe prachy )))
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:29 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
když jsi mu do prdele nelezla ani trochu, byla jsi "lidový vypravěč".
Tady to malinko poopravím, vím o jednom případu kde dotyčná byla v jistý řiťce dle mého pořád a stejně je lidový vypravěč
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:31
- Nahlásit
můžete mi někdo vysvětlit,kde sou moje lertáky??
sem už vážně nasraná,bo tohle čekání je vo hubu ,už jsem mohla bejt 2x udělaný svůj sektor a takle tvrdnu doma ,chce se mi spát,bo večer jdu znova,ale ani vedoucí ani auto nezvedaj telefony
tak jsem si ulevila a už budu zticha
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:33
- Nahlásit
laguna
myslíš - dzedzy?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:33
- Nahlásit
laguna
kde dotyčná byla v jistý řiťce dle mého pořád
v Řitce je ale danajasa.. ..ta neni nic,zatim teda )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:34
- Nahlásit
zuzanarosakova
Bože ty seš snad fakt blondýna . Ty fakt neznáš blůčko? To je děsně odborná poradna, ve který můžeš napsat do jednoho tématu max. 1000 znaků, páč jinak to spamuješ a GDO TO MÁ POTOM ČÍST . Víš jak, některým to holt trvá dýl.... třá moje děcko v druhý třídě taky nečetlo nějak zvlášť rychle...ty dlouhý slova si musela slabikovat....to pak zabere děsnýho času
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:35
- Nahlásit
kejtlin
Kde máš jaký holomráz? Tady je třicet čísel sněhu a padaj další hnusný bílý mrdky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:38
- Nahlásit
Biluška
Kde máš jaký holomráz? Tady je třicet čísel sněhu a padaj další hnusný bílý mrdky
woe u nás. já chci bydlet u vás
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
jo a ještě když na blůčku napíšeš víc vykřičníků nebo otazníků za větou, tak tě taky vyrazej, to je snad braný jako křičení či co, prostě je to pobuřuje.
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Biluška
jako já vim, že existujou stránky desenskýho, ale nevěděla jsem, že se jim řiká blůčko. jsem se tam snad i zaregistrovala kdysi, ale bylo to na mě moc složitý, tak jsem tam snad byla dvakrát a dost
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
ty woe u náj je taky sněhu tři prdele, co bych dala za holomráz, zvlášť gdyž mám sněhule u doktora, kam sem se celý léto nebyla schopná dokopat a dala sem je tam fčera z čokleprocházkly chodím s mokrejma fuseklema
jo a našla sem ti barák, teda chatu, ale je někde u písku děsně levná necelýho půl mega a s pozuemkem!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§ sedíš????????????????????, 9000 m
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:41
- Nahlásit
tady pod mrakem,všude samej led,psis psrděj a já jdu je vyběhat
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:42
- Nahlásit
kejtlin
ještě když na blůčku napíšeš víc vykřičníků nebo otazníků za větou, tak tě taky vyrazej, to je snad braný jako křičení či co, prostě je to pobuřuje.
šmarja a to tam ještě někdo přispívá nebo je tam Desenský sám ?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:43
- Nahlásit
Alexa
jj sedím, hod´ prosím odkaz?
to něčím smrdí, už ten pozemek má větší hodnotu než chata
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:43
- Nahlásit
zuzanarosakova
šmarja a to tam ještě někdo přispívá nebo je tam Desenský sám ?
šiš má tam kupu řiťkolezkyň a pár normálních, ale ty postupně selektuje a ruší.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:45
- Nahlásit
kejtlin
hod´ prosím odkaz?
až večer je to v realitních novinách a ty mám v autě a teď se tam brodit nepudu
|