Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5895 . 5896 . 5897 . 5898 . 5899 . 5900 . 5901 . 5902 . 5903 . 5904 . 5905 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 17:52
- Nahlásit

Atusch
myslim si, že kdyby se nás sešlo zájemců víc, že by se dal s katkou domluvit indivindi kurz, že by, pokud bude mít čas a možnost a chuť, vzala jako jednu mimotréninkovou skupinu, koneckonců my to původně chtěli mít tady u nás v práci, kde se dá normoš zapárčit, můžem bejt i v místnosti, abychom nezmrzli, na skupinu by možná čas někde vyhrabala, kdybychom byli nějak pravidelnější.

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 17:56
- Nahlásit

Gerda
jááá cůůů klikat! Na Lužiny je to pro mě strašně daleko a k indivindi domluvě s Katkou se zase nejsu schopná dokopat, toš kdyby to bylo u vás, to bych byla ščastná

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 17:59
- Nahlásit

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 17:59
- Nahlásit

Gerda
jako oni to dají, zůstat jeden bez druhýho doma, když je tam s nima nákej člověk. V autě by to sám nedal ani jeden z nich a odloženej v rohu by to dal třá pět minut a pak by řval, hlavně teda Rambík, Koky by to možná dal. Cvičim s nima tak i na procházkách, že je jeden odloženej, ale tak na 10 min max no ale jako mužu to zkusit, prostě, když bude ten odloženej moc řvát, tak to zabalim a pudu dom prostě, ne?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:00
- Nahlásit

Gerda
vona to na těch lužinách dělá venku???

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:02
- Nahlásit

kejtlin
tak ty jsou boží ty strakáčí!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:03
- Nahlásit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:05
- Nahlásit

zuzanarosakova
ale nejsou pro každého, mají pití povahu, ale s pittem se dá pracovat s nimi moc ne, super sportovci i naháněči dobytka, ale výcvik jde s málokterým

Atusch
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:05 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Gerda
kolik lidí bývá v tom kurzu? Tak možná jo, jen furt nevím jak budu na P-2 parkovat když je to tam tak hrozný, ale asi by to šlo, ale ideálně takhle kolem té cca 8.

edit: tady má sousedka štěňtáka z Příbrami a Mělníku

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:07
- Nahlásit

kejtlin
ale nejsou pro každého,

twe, ja ani nevěděla, že ta rasa existuje ale krásný jsou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:07
- Nahlásit

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:08 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

kejtlin
ale nejlepší je ta fotka s plesnivým jezefcem lujziánský leopardí jezevec

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:08
- Nahlásit

impact

no,mladý už tam vezl nějaké věci. Na cestě sklinka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:09
- Nahlásit

zuzanarosakova
nemužu najít tu hromadnou fotku to je někde v dokumentech a tam se mi zobrazuje jen jejich adresa ne obrázek, kamarádka mi to stáhla z fot´áku jinam

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:10
- Nahlásit

Gerda
hele, tak já bych se zkusmo hlásila, do té klikací skupiny, pokud ňáká vznikne, ale jen pokud se to bude odehrávat uvnitř. Místo je mně celkem jedno, ale tam kde se dá parkovat je to samozřejmky lepší

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:11
- Nahlásit

Baysha
No kdyby nás tady na vinohrada bylo víc, je to lepší, musí bejt skupina 5 čékůch s čoklema.

Atusch
může být max 5. A kdybys jela k nám na vinohrat, pak tady je dvorek s parkingem.

zuzanarosakova
jelo by se ti líp klikat na lužina nebo na vinohrat? Jinak je to na lužině samozřejmě uvnitř, tam, kde to bylo teď v sobotu.

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:14
- Nahlásit

Gerda
já můžu ale dycky jen každej druhej tejden...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:15
- Nahlásit

Gerda
Vinohrady mam blíž, ale tam se nedá parkovat, ne? Ty Lužiny na parkování asi lepčí teda a po tom objezdu to mám celkem rychle tam.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:16
- Nahlásit

Baysha
zuzanarosakova
můžem se zeptat na skupinu každej druhej tejden...když budeš ty, adidaska krát 2, korina, mařena, sme akurátní. Ale musíte mi to slíbit na 100%, že dorazíte, jinak na vás seru a nic nezařizuju.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:16
- Nahlásit

Ty bláho, Kejtlin se naučila vkládat fotky . No mě omejou

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:17
- Nahlásit

Gerda
ale řikámj, že se hlásim zkusmo, pokud mi tam čokle nedaj to prostřídávání, budu moct chodit, jen když budu mít pro jednoho hlídání.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:18
- Nahlásit

Biluška
jj uš to umim, sem myslela, že to nedám, mi furt nešly nahrátb ty fotky a když jsem na to přišla tak už to šlo samo

Atusch
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:18 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Gerda

může být max 5. A kdybys jela k nám na vinohrat, pak tady je dvorek s parkingem.
tak jestli to je takhle tak by to asi šlo pokud by byla ochotná dojíždět tak ideál a 5 lidí jestli dobře počítám by šlo
Akorát si nejsem jistá furt jestli to Bůchovi něco dá

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:18
- Nahlásit

Gerda
hele, já dorazim na tu první hodinu určitě, pak se uvidí dle toho jak to čokle budou zvládat. a pak se může někdy stát, že budu mít ten večer práci, tak to třeba tejden dopředu zrušim, je to problém?

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:19 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Gerda
dyž by to bylo ty tejdny, co mám ranní, tak bych mimo smrtelných ourazů chodila dycky akurát je mi blbé, že byste se fšici měli takto podřizovat mně...
a zapomněla ste, pani, na Atuš s Bůchem

Atusch
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:21
- Nahlásit

Baysha
Gerda

a zapomněla ste, pani, na Atuš s Bůchem
tak třeba bych chodila když adidaska nepůjde

laguna
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:21
- Nahlásit

Teda holky hned bych s váma klikala, ale bohužel nemá hlídání

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:24
- Nahlásit

Atusch
Baysha
Gerda

já to musim nejdřív vyzkoušet s vobjema a pak uvidim, bud budu chodit s oběma a nebo jen s jednim a někdy

Gerda
hele, ale když ta holka dělá i soukromý lekce pro jednoho klienta, jak jsem pochopila, tak to přece neni problém, když někdy přijde 5 lidí a někdy 3, ne?

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:27
- Nahlásit

zuzanarosakova
Gerda
když ta holka dělá i soukromý lekce pro jednoho klienta, jak jsem pochopila, tak to přece neni problém, když někdy přijde 5 lidí a někdy 3, ne?
a co takhle vyhlásit, že celkem zaplatíme stejně, ať nás bude pět nebo tři, aby na tom Katka nebyla škodná? a my zase na druhou stranu budeme mít víc indyvindy výuku

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:28
- Nahlásit

zuzanarosakova
je to problém?
Ano.

Baysha
zapomněla ste, pani, na Atuš s Bůchem
jo, to je pravda, zapomnělqa, tak bych se vyprdla na korinu, panička je stejně velmi vlažná do něčeho cvičebního, ještě ji musím zmermomocnit pořádně

Atusch
tak třeba bych chodila když adidaska nepůjde
třeba by adidasku počítali jenom jako jednoho čéka, i když bude mít dva čokly....anebo zkusíme skupinu po šesti.

laguna
děcka vem sebou, je tu dost hraček, aby tu mohly bejt taky a dycky se najde ňáká teta, co ti je pohlídá.

Hele, zkusim to zjistit, jak by to klaplo, jestli má katka vůbec čas, jo? Preferujete nějakej den konkrétní v tom týdnu? A od kdy chcete začít? A zjistim s ředitelem, jestli si tu v kanclu můžem udělat cvičák.

<< 1 ... 5895 . 5896 . 5897 . 5898 . 5899 . 5900 . 5901 . 5902 . 5903 . 5904 . 5905 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání