| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
Baysha
hele, ale když ta holka dělá i soukromý lekce pro jednoho klienta, jak jsem pochopila, tak to přece neni problém, když někdy přijde 5 lidí a někdy 3, ne?
dělala sem si srandu )))
Vše k tomu teprve zjistim.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:31
- Nahlásit
Gerda
Pro mě večerní hodiny kromě pondělka
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:31
- Nahlásit
Pan Trix je odpočatý. Asi ho zabim.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:33
- Nahlásit
Gerda
Pro mě taky večerní hodiny - tak po šesté-sedmé, ideálně úterý, středa nebo čtvrtek.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:36
- Nahlásit
Gerda
Jsem se zeptala na toho Ocáska, jak to, že byla paní odmítnuta.
Baysha
Kolik ta ohrádka stála?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:37
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/vanoce/218244-kalendar-s-pre jetymi-zviraty-je-v-anglii-predvanocnim-hitem.html
Du blejt velebnosti Essi tohle lidi fakt kupují tak už nutně potřebujem ten konec světa
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:37 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Vlčáčková
a me nevis ?
Biluška
no ja taky cumela jako kdyz sem to videla na fb
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:38
- Nahlásit
Vlčáčková
jsou to dvě ohrádky spojené do jedné, každá stála osmnáct set.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:38
- Nahlásit
Atusch
Baysha
ok, večerní je lepší, i mě se to hodí víc, kolem 7, aby už tu případně nikdo nebyl.
Vlčáčková
Jsem se zeptala na toho Ocáska, jak to, že byla paní odmítnuta.
Ale ona nebyla odmítnuta, řekli jí tam, když volala, že je o Ocasa takovej záejm, že kdo dřív přijde, ten dřív bere, že ho pro ten zájem nemohou ani rezervovat. Takže by tam musela být záítra ráno v 8, ale nemá se tam jak dostat, takže Ocas nebude, bude po novém výběru nový štěnec. To jsem ale psala, ptala ses jich zřejmě na něco jiného...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:39
- Nahlásit
Biluška
di do hajzlu ,ted sem přišla číhnout tak zas můžu jít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:40
- Nahlásit
davidkova renata
Nevim kam půjdeš, fšude jinde je bílo
Jo lidi, jsem se vám chtěla pochlubit, že máme ýpo koňa, umí sedni . Jdu nahrát fotku, Mášenek ho stihl blísknout
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:41
- Nahlásit
davidkova renata
tak cihni stranku zpet na lisku usatouse ti zlepsi nalada nebo uz si ji videla?? http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_6121.html
jo a kejtlin davala fota pekne
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:43
- Nahlásit
Gerda
jo, tak to zjisti a dej vědět, já mám vážný zájem. V osum večer je to v poho, jako nejvíc by se mi to hodilo dopoledne, bo pokud pracuju, tak v 99% večer, ale přispůsobim se. A jestli se dá na Vinohradech parkovat, tak Vinohrady raději
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:45
- Nahlásit
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:46
- Nahlásit
Gerda pokud by se klikalo na Vinohradu tak bych chodila s Džínou taky kdyby bylo místečko
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:47
- Nahlásit
du venčit a krmit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:49
- Nahlásit
kejtlinty vooooooleeee zazrak na fore!!!jeee kejtlin umi davat fotky!!!!!
ALL
zejtra budu poletovat,volali mi ze dvou praci.hlidani,agentura fenix a druha leon security a jeste do toho pojedu krz te prace pres comp!jinak vas vsecky zdravim!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:49
- Nahlásit
Tak to teda zjistim, ale hlavně abyste pak mohli, vy blázni staří ))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:51
- Nahlásit
Biluška jeeee ty jsi povalila koňa! To už jsi ho vycvičila na sedni aby se ti líp nastupovalo? Takže ke štvanicím už to máš jen skok co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:52
- Nahlásit
nemethova5
leon security
Tam pošli lagunu, ta má lvy, mohli by společně hlídat...s vámi, aby někdo neublížil Hajanoj.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:54
- Nahlásit
Gerda
v osm už obě musej spát,ale jako náhradnice bych se na Vás občas přijela podívat kdyby to šlo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:55
- Nahlásit
Gerdano jo hodili by se leonbergri,i podle nazvu,hajanoj s ejen tak nenecha,neni zadny becko!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:58
- Nahlásit
hancaw
jeeee ty jsi povalila koňa! To už jsi ho vycvičila na sedni aby se ti líp nastupovalo? Takže ke štvanicím už to máš jen skok co?
Ne tak docela....To se naučil Baronek sám a nikoliv za účelem nastupování, nýbrž vystupování jezdce . Jezdec pochopitelně ještě vystupovat nechce, ale nemá na výběr
Lálinka se totiž dneska učila jezdit bez sedla . A Baronek, kterého to nebavilo se ji naučil sundávat na zem
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:00
- Nahlásit
Tam pošli lagunu, ta má lvy, mohli by společně hlídat
Neni problém vypustíme psi a budem sedět v teple popíjet něco dobrého dáme pár cigaretek a já pak posbírám to co mi ze lvů zbylo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:02
- Nahlásit
laguna # Zasláno: 30 Lis 2010 19:00
Citát
Tam pošli lagunu, ta má lvy, mohli by společně hlídat
Neni problém vypustíme psi a budem sedět v teple popíjet něco dobrého dáme pár cigaretek a já pak posbírám to co mi ze lvů zbylo
kolik mas tech leonu,plus hajan,plus amin!!!!to by musel byt sebevrah pani,aby tam nekdo vubec lezl!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:03
- Nahlásit
laguna
pak posbírám to co mi ze lvů zbylo
bude to taková z leva zbytková sleva ))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:07
- Nahlásit
Biluška nojo huculskej vyčůránek když mi bylo asik tolik co tvojí Lále tak jsem taky chodila jezdit na huculy. Kobyla když mě nesejmula při divém letu přes pole přičemž přeskakovala strouhy tak se mnou nacouvala pod strom a mlátila mě o větve - od té doby jsem majiinko plaštěná Ale zase pro tebe když si vyčíhneš okamžik kdy už se zvedá a skokneš na něj hmmm úpa to vidim tu štvanicu třá budete sousedoj aportovat něco pořádnýho medvěda třeba nebo jelena
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:08
- Nahlásit
hancaw
kůń nese domovníkovi jelena....
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:18 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Gerda Biluška nese sousedoj dýmku.....
Jinak bych chtěla poděkovat Alexe za bezva myš již od neděli si myšáka plyšáka oblíbila fretka a velmi jej vrašdí divoce na něj útočí a snaží se ho urputně nacpat do skrejší co má po bytě. Dneska jsem měla tchořici puštěnou a ona zahájila oblívbenou hru s myšákem v její proůběhu se rozhodla jít zavraždit do kuchyně ještě kočku ale protože vím že její oblíbený trik je že se připlíží a ze zálohy mi rafne do palce tak jsem pořád jedním očkem sledovala dění - bylo mi to plat prtný bo místo fretky jsem sledovala mýše plýše čehož ta malá mrcha využila podlezla pod stolem a hrybla mi do palce - děsně jsem se lekla a shodila na sebe klávesnici
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:21
- Nahlásit
hancawtak to bych chtela videt,asi bych se potentovala smichy!
|