Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6120 . 6121 . 6122 . 6123 . 6124 . 6125 . 6126 . 6127 . 6128 . 6129 . 6130 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:05
- Nahlásit

Mathea
jé ten se tváří jak náš deprézivní bišonoidní kanárek, to je krásné
ne, tak tohle už fakt nechci, kanárek je miláček největší, ale naprosto se s ním nedá nic dělat, snad krom té canisterapie

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:05
- Nahlásit

pro fšechny, na který jsem zapomněla na fcb nebo který tam nejsou )) šťastné a veselé ))

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:06
- Nahlásit

Eldoguero
že já bych si zas vybrala nějaký atyp
Tak ja sbiram samy atypy, viz vyse od mathey!!

Mathea
ze chces zrovna TODLE na praci?!
cak ji nabizim Kremyla??

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:07
- Nahlásit

Eldoguero
umřel nám 15,5 letý ovčák, čekali jsme to, ale znáte to no

tak to je mi líto ale 15,5 je moc hezkej věk a určitě se měl u vás krásně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:09
- Nahlásit

Už nechcííí atypýýý!!!
chci normálního psa aspoň jednoho, nebo aspoň něco jako je Velký pan Dozák, to je sice atyp, ale je to veliký drsoň a dá se s ním pracovati celkem dost slušně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:11
- Nahlásit

zuzanarosakova
díky pani, je to krásnej věk na ovčouna určitě, umřel ve spánku
Už jsem to několikrát psala, ale prostě je to stále aktuální - někdo přichází a někdo musí odejít... teď už je mu dobře

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:15
- Nahlásit

Eldoguero
Už nechcííí atypýýý!!!
ja nikdy nechtela a dycky na mne nejak ulpely... to je karma asik.
chci normálního psa aspoň jednoho, nebo aspoň něco jako je Velký pan Dozák, to je sice atyp, ale je to veliký drsoň a dá se s ním pracovati celkem dost slušně
Ideal mit 4 atypy a mezi nima si najit skorotyp, pak si rikas, ze by mohlo byt este hur, mit 5 atypu. Slecna Sadlo je tez atyp ale drsnice a byla by byvala pracovala, kdyby nebylo byvalo jejich zdravotnich problemu. A tak to je dycky. Hodne uspechu v hledani typickyho atypa

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:15
- Nahlásit

Eldoguero
umřel ve spánku

ty jo, ve spánku a v takovym věku! lepší už to mít nemohl, kéž by se mi to taky tak povedlo ale je mi jasný, že vám chybí..

Mathea
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:16
- Nahlásit

Fifi
cak ji nabizim Kremyla??
Nerozciluj se, nebo budes proplachnuta!

Eldoguero
ten se tváří jak náš deprézivní bišonoidní kanárek,
Nahod foto, Kremyl je veeelmi deprezivni

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:26 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

zuzanarosakova
ještě kolem poledne jsem na něj koukala, protože celý den už nevylezl z boudy, a ještě na mě koukal, no a odpol. asi usnul a už se nevzbudil, našli jsme ho stočeného v klubíčku jako když spí...
Fifi
atypy nevyhledává skoro nikdo, ale já už měla i typické psy, takže to znamená, že mám do konce života vybráno?
Mathea

už tu byla, ale vypovídá o všem... (tady mu je rok a půl) povšimněte si zvláště inteligentního výrazu

Mathea
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:28
- Nahlásit

Eldoguero
ale vypovídá o všem
Vis o tom, ze maj s Kremylem na chlup stejnej zpusob vyrazu a pohled?)))) to je skvely, ze je takovejch uchylaku vic))

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:29
- Nahlásit

Eldoguero
ale já už měla i typické psy, takže to znamená, že mám do konce života vybráno?
Ze tu odpoved nechces slyset, vid?
ale vypovídá o všem... (tady mu je rok a půl)
To je nouma. By s Kremylem na sebe sednuli.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:34 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Mrdky bily, na nich mrdky cerny. Hezky vecir zde preji.
Ediiiiiiiit - Za foto prevelice dekuji MATHEEEEE, ktera opet náznak vodoznaku nedodala.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:40
- Nahlásit

Mathea
jé Happu má dalšího kamaráda, to on bude rád až mu to řeknu, on je rád, když má hodně kamrádů
včera byl chudinka v deprézi, že se venku žrali vlkošedi s kuním ksichtem (jen hravě, ale on nesnáší násilí a je z toho vždycky silně v deprézi perro de préza canario jedno)
Fifi
Ze tu odpoved nechces slyset, vid?
nechci na smrt jsem ještě mladá i na tu kynologickou

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:43
- Nahlásit

Eldoguero
jé Happu má dalšího kamaráda, to on bude rád až mu to řeknu, on je rád, když má hodně kamrádů
Ten dement vyse je fena. Ale rika se ji Kremylek. A ona ma taky rada dalsi kamarady, jak to ma pindika, a kor kuni xicht, s tim si bude rozumet.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:52
- Nahlásit

Fifi
Happu je jedno jestli to má šulína nebo ne on se nepohybuje v astrálním světě když se něco hárá, nakrejvá vše, ale jinak si se vším hraje, doma spí s kocourama a dokud nám kuní kxicht nesežral cvičenou slepici Zoru, tak i s ní, škoda, že jsem to nevyfotila, to byste si teprve poprskali monitory
Jinak kuní kxicht říkáme ovčounovi exteriérákovi, páč máme ještě stafordku, který říkáme kuna (původně byla tchoř, páč děsně smrdí občas, ale nakonec z tchoře vznikla kuna ) to jen na vysvětlenou.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:55
- Nahlásit

Jé teď mě napadlo, že bysme mohly dělat hezký F1 kříženečky, byly by krásný a blbý po obou rodičích a šly by na dračku

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:56
- Nahlásit

Biluška
Ježíší, málem jsem dostala infarkt. Nemůžeš tu takhle strašit Lilátkem. Dyť je to horší, než Fredy Kruger. Takhle veřejně vyvěšovat Lilátko se rovná obecnému ohrožení a měli by Tě soudit!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:56
- Nahlásit

Eldoguero
ma muj pes taky odusevneli vyraz????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:59
- Nahlásit

Eldogueropardon,tak ted!chybicka se vloudila!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:00
- Nahlásit

Tak to vypadá, že bysme konečne mohli udat tu vlkošedou čubinu, uvidíme zítra jestli se pán přijede podívat.
Jinak včera mi psal nějaký pán emila na jednoho z těch nestandardních pejsků, napsal jsem mu odpověď včetně ceny a už se mi neozval, tak nevím, asi si myslel, že mu psa s PP, i když nevhodnýho do chovu nechám zadarmo

Héééj mluvte se mnou někdo! Mám druhou flašku otevřenou a nikdo se mnou nemluví asi budu taky v deprézi

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:02
- Nahlásit

Eldoguero
že bysme mohly dělat hezký F1 kříženečky, byly by krásný a blbý po obou rodičích a šly by na dračku
Pche, Kremylek mel uz tolika nadejnych nabidek. Musis jako nahodit neco exluzivniho, abych o tom podumala, stejne debilni vyraz rodicu este nezajisti kvalitni potomstvo. Mathea aspon se svym dementem nabizi dedicnost hotspotu, povaha by zustala udrzena, rentgeny nema, tomu rikam kvalitni nabidka! Kremyl ma bohuzel dkk jen 0/2 a lokte 0/0, tak se musis pochlapit.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:03
- Nahlásit

nemethova5
jé pani se mnou mluví to je dobře
výbornej výraz má a co to žvýká král jelimán?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:05
- Nahlásit

Eldoguerozvyka gumovou slepicu,co tu ma na hrani,furt mi to strka do drzky taky,at s nim taky zvykam,ma pekne priblblej vyraz.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:07
- Nahlásit

Mathea
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:07
- Nahlásit

Eldoguero
Jinak kuní kxicht říkáme ovčounovi exteriérákovi, páč máme ještě stafordku, který říkáme kuna (původně byla tchoř, páč děsně smrdí občas, ale nakonec z tchoře vznikla kuna
Tak koukam, ze to doma taky nemas vubec jednoduchy

že bysme mohly dělat hezký F1 kříženečky,
Ale prvni kryti Kremylka ma zabrany muj Baloo!

Akorat mu na ni neni videt do ksichtu, tak este jednu radsi..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:08
- Nahlásit

Fifi
Tak Happu má negativní předrentgeny, ofiko rtg budu dělat v lednu, takže předpokládáme nejhůže 1/1 což u plemene, který se rentgenuje 4. rokem a pouští se do chovu i 3/3 je moc hezký. O konečném výsledku budu pochopitelně informovat, třá budeme i negativní
Navíc Happu má krásnou žíhanou barvu, kterou nemá nigdo na úúúplně celým světě. Dále Happu má Junior šampiona a Českoho šampiona, zatím, jsou mu necelé 3 roky.
A navíc Happu je úplně nejvíc nejlepší a nejvíc nejhodnější a nejvíc nejkrásnější kanárek na úplně celým světě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:12
- Nahlásit

Dámy, tahle fenka prý to špatně v útulku zvládá, takže jí už hodně rychle hledají domov.
http://pejsekzjimlina.rajce.idnes.cz/Steisy_z_utul ku_v_Jimline_u_Loun/

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:13
- Nahlásit

Mathea
pani proč pohřbíváte živýho psa????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:14
- Nahlásit

nemethova5
Tak mě napadá je to ovčoun nebo je s něčím křížený, krz ten chlup delší
Ale je to moooc krásný
Mathea
Tak koukam, ze to doma taky nemas vubec jednoduchy
V poho, další flaška vína to spraví
Pani vy máte ducha

<< 1 ... 6120 . 6121 . 6122 . 6123 . 6124 . 6125 . 6126 . 6127 . 6128 . 6129 . 6130 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání