Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6120 . 6121 . 6122 . 6123 . 6124 . 6125 . 6126 . 6127 . 6128 . 6129 . 6130 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:17
- Nahlásit

leyenda
stejnak je salat lepsi az druhej den, rikala vzdycky moje mati

údajně se tam rozloží všechny suroviny a koření, mi je to ale jedno, žeru ho i ten den

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
myslim, ze Kejtlin byla marod a psala, ze se chce nechat uschopnit ausgerechnet na vanoce, ze je to nejak vic placeny

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:18
- Nahlásit

kejtlin
ty voe, to je tak nízký ta nemocenská? Já myslela, že první tři dny nic a pak normoš plat ségra moje je na nemocenský v jednom kuse, tak jsem myslela, že je to výhodný

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:26 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

kejtlin
údajně se tam rozloží všechny suroviny a koření,
jo, tak nejak to asi bylo, uz nevim, delala jsem klasickej bramborovej salat asi trikrat v zivote a sama jsem ho ani nejedla.
Mamku ale dodnes bavi historka o tom, jak jsme jednou z vanocni navstevy vezli nejakou nadobu salatu pro myho muze domu. A pak nekdy koncem ledna jsem s ni mluvila telefonem a ona se ptala, co budu varit, jsem ji rekla, ze mus doji zbytek toho salatu... ale byla to pravda a nic mu nebylo. Rodinou koluje samozrejme story o tom, jak krmim rodinu 3 tydny starym bramborovym salatem.
Nechapu, jak to financne zvladas

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:32
- Nahlásit

čau,
vůbec se nedivím ženskejm co jsou za kasou,že nesnášej vánoce a silvestr,bo co lidi dokážou sežrat a nakupovat a to s narvanejma vozejkama,je někdy na zabití

a já dostala bombovej dáreček - šindlerův seznam v češtině,takže si budu užívat vánoce jenom s tímhle filmem

ten film je totiž geniálně natočenej ,sice občas tam mrazí,co tam jsou za zcény,ale jinak je to perfekt nahranej film

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:33
- Nahlásit

Biluška
Zapnul nouzovky, vylítl z auta a řval "dyť já vím, že to mám vybrat, dyť už tam jdu".
tak to byl Majkl Dagles a natáčel Volný pát)))))
jinak s čoklem super,pani!!!!

jak je to s těma astrálama? ste teda tam ? a to se tam musim taky registrovat jak třá na fejsbúku???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:35
- Nahlásit

zuzanarosakova
je to snad 60% platu, když máš píču plat máš píču nemocenskou, u nás se naštěstí dárky nedávaj, nemohla bych nikomu nic koupit stejně

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:40
- Nahlásit

Ahoooj žumpi žumpičko su zralá na máry-chcípla nám lednice vytek mražák vod té ledničky vhořela krabice vod elektriky s kocourem na veterinu je moc blbej(dusíse smrká kašle tečemu z vočí)posledni pětikylo vetrina.Dárky nemám koupím až27 páč du24.25.26noční nesnáším to tam třikrát sem bloudila v kngresu chtěla sem si drobit rohlík jako cestičku 675dveří a sklepy a podzemní garág všecko třema kruhama dokola 8výtahů a vyjedete ůpa jindeTomu co pohodil pudle tyfus choleru a souchotě přeju.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:41
- Nahlásit

brezen2008
sice občas tam mrazí,co tam jsou za zcény,ale jinak je to perfekt nahranej film

tenhle filmě mě zasáhl jako jeden z nejsilnějších v životě, musela jsem to dvakrát vypnout a rozdejchávat!! je to fakt síla

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:43
- Nahlásit

danajasa
paní chudáku
ale jestli děláte v kongresovým centru ,tak tam občas vídáte toho mého,bo to tam občas hlídá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:44
- Nahlásit

danajasa
lity lity lity lity pani...hele ale našel se ten poseron))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:45
- Nahlásit

zuzanarosakova
já ho neviděla, ale prej je to hustý
chtěla bych ho vidět ale v originále s titulkama

danajasa
Člen
- Nahlásit

brezen2008
toho mého,bo to tam občas hlídá
Ve Zlíně?No neke

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
musela jsem to dvakrát vypnout a rozdejchávat!! je to fakt síla
fak jo???? doufám,že mi ho březen pučí..já teda hodně vydržim,co se tejče lidí tak zatim všechno..zvířata bych nedala,ale todle mi asi neva..su úchylné zřejmě bo co..anebo mám cistu něgde

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

kejtlin
u nás se naštěstí dárky nedávaj, nemohla bych nikomu nic koupit stejně

snažim se už dlouho přesvědčit rodinu, abysme si nic nedávali, je to akorát voser chodit do těch přeplněnejch obchodů naši na to dycky přistoupěj, ale jen jakoby. Měsíc před Vánocema začne máma volat s dotazama typu "jakou máš velikost boty?" "jakou má Imed velikost košile?" atd, takže vim, že jsem v hajzlu a musim do toho obchoďáku!

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:47
- Nahlásit

davidkova renata
No já už ráno juchala v boseroním klubu,že mímo se našlo,je to statečné poseroně přežilo křest civilizací samo na vlastní packu

kejtlin
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
já bych i koupit něco šla, ale bez peněz jaksi....

brezen2008
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
já vím,je to horor to je,to je jasný,to je bez debat....

ale jak píšu,.je to fakt dobře natočený,jako jak to píšeš,je to tak nahraný,jako bys tam byla hned u toho a to je na tom nejhorší a nejhůř je,že se to fakt takovéhle scény stávali ((

laguna
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:49
- Nahlásit

davidkova renata
Je to nádhernej film.
brezen2008
máš to na dvd že jo?

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
nevajá teda hodně vydržim,co se tejče lidí tak zatim všechno..zvířata bych nedala,ale todle mi asi

hele já taky v poho, u zpráv utopený, přejetý děcka, řvoucí matky, všechno v poho a pak si frajer jede pro čokla do Kosova, dobře to dopadne a řvu jak blbá ale tenhle film je hroznej tou atmosférou tý ideologie a likvidací tý jedný rasy. Já nevim, mě to zasáhlo hrozně, nesnášim rasismus a tydlety zrůdný ideologie, kdy se chopí moci tupá masa..

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

leyenda
jsem si jistá, že to tak Gerda nemyslela, ale stejně jí je nacpu
Zatím je to slabota, stále rozjednané jedno štěně, paní se po svátcích vrací ze Španělska, tak pak se mi prý ozve a před dvěma dny psal nějaký pán, že by měl zájem o jednoho z těch nestandardů, odepsala jsem mu včetně ceny a možnosti zaplatit na dvakrát, event. i třikrát (což vzhledem k tomu, že štěňatům je 10 dní stejně vyjde někde na únor, kdy budou k odběru) a už se neozval tak nevím.
Je to asi fakt špatný období. Hodně lidí psalo, ale chtěli štěňata k vánocům a to fakt neklapne.
Ještě budu mezi svátky dávat inzeráty do zahraničí, tak uvidíme.
Přímo nechat si zatím nechci, ale pokud zůstane nějaké doma, tak mi to vadit určitě nebude, ale myslím jedno, ne devět

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:50
- Nahlásit

danajasa
aha,já su pražan
davidkova renata
jo klidně,ti to zkopčím a koukej,ale fakt je to někdy vo hubu

ale když vidím týrání zvířat,nevím co je horší než týrání zvířat,jakékoliv ....

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:51
- Nahlásit

kejtlin
bych i koupit něco šla, ale bez peněz jaksi....

stejně je na těch vánocích nejlepší ta večeře, cukroví, atmoška, pohádky, chlast aspoň mě to teda baví mnohem víc než ňáký dárky

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:53
- Nahlásit

kejtlin
chtěla bych ho vidět ale v originále s titulkama

jojo, to je super, oni tam totiž mluvěj schválně tak jakoby divně anglicky, že ti to uplně evokuje, že to jsou fakt němci a ne amíci, je to tim ještě autentičtější!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:53
- Nahlásit

zuzanarosakova
to jo, mě nevadí bejt v hokně, teda vadí, ale ne víc než jindy, naštěstí budu tam kde je tv, kéž by jezdikli auta abych nemusela chodit obchůzky k hovnu.
mě dárky néé že by mě bavili, ale tak přijde to trochu líto no

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:54
- Nahlásit

zuzanarosakova
pak si frajer jede pro čokla do Kosova, dobře to dopadne a řvu jak blbá

máme to stejně))))
jako věřim,že některej film má slušnej náboj,sou takový..moje 19 letý tehdy děcko bylo se školou f Osvětimi..je to normál parchant,typickej produkt své doby i když prý slušně vychovaný,mluvil vo tom eště asi měsíc,úpa mimo,stejně to měli ostatní,myslim že na to nezapomene do smrti,nikdy bych to do něj neřekla a do těch spolužáků taky ne..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:55
- Nahlásit

brezen2008
ale když vidím týrání zvířat,nevím co je horší než týrání zvířat,jakékoliv ....
pro mě nic.
jinak díky!

laguna
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:55
- Nahlásit

A viděli jste někdo film od Klímy:Svědomí Denisy Klánové.
Fakt hustej film ale už bych se na něj znova nekoukla nemám tu odvahu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:56
- Nahlásit

děcka to je dojemné)
http://www.novinky.cz/koktejl/220397-hroch-zachran il-z-reky-vysilene-mlade-zebry.html

laguna
A viděli jste někdo film od Klímy:Svědomí Denisy Klánové.
Fakt hustej film ale už bych se na něj znova nekoukla nemám tu odvahu

šiš vo co já přicházim!! to neznám..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:57
- Nahlásit

laguna
Svědomí Denisy Klánové

to neznám vůbec

<< 1 ... 6120 . 6121 . 6122 . 6123 . 6124 . 6125 . 6126 . 6127 . 6128 . 6129 . 6130 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání