| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:59
- Nahlásit
Eldoguero
ale pokud zůstane nějaké doma, tak mi to vadit určitě nebude, ale myslím jedno, ne devět
jj, jasny, tak jsem to taky myslela, ze si nechas jedno
no, doufam, ze se ti po novym roce nejaci zajemci ozvou, ono ted je taky chaos s tema vanocema, tak maji lidi jiny starosti nez zamlouvat stenata - teda ty normalni lidi, co nedavaj stenatko jako prekvapeni pod stromek
zuzanarosakova
ten film se mi taky libil, ale treba vic se me dotknul The pianist, mozna proto, ze je tenhle tak nejak komornejsi. A uz jsem tu jednou psala, ze hodne pusobivy v tehle tematice je film Chlapec v pruhovanem pyzamu, z toho mi fakt bylo zle.
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
jdu venčit ty dvě hovádka
dnes jsme klikali a už umíme slalom mezi nohama! nevíte, kdy je další ročník Talentmánie?
|
laguna
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Dávali to normálně na jedničce.Když to skončilo tak jsem bulela a pokaždý když si na to vzpomenu tak mám husinu.
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
laguna
řekni v jedné větě o čem to je?
davidkova renata
ok,řeknu té dotyčné,jestli by to neudělal ještě jednou,pošlu po gerdě,po vánocích
no myslím si že není nic děsivýho,než když vidím týrání zvířat
no ty lidi v koncentráku zažili peklo,to je jasný....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:03
- Nahlásit
leyenda
neznám,to bude určo něco z kluka,co zažil,koncentrační tábor?
asi jsem .....,ale tohle mě děsně zajímá,co vše se tam stalo a co vše čtu,jako nemyslím to zle,ale jenom mě to děsně zajímá co tam ty lidi zažili - peklo to je jasný
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:06
- Nahlásit
brezen2008
Zkopčila jsem:
Mladá poslankyně, které dal Josef Klíma ve svém příběhu jméno Denisa Klánová, se snaží ovlivnit odhlasování dlouhá léta připravovaného trestního zákoníku. Je přesvědčena, že do něj byla, v podobě jednoho z paragrafů, záměrně vpašována skrytá past, otevírající dokořán dveře tunelářům a která navíc ještě ty, kdo jsou za podobnou činnost již stíháni, de facto amnestuje. Její krok vyvolá celou řadu reakcí těch, kteří by si naopak přáli, aby trestní zákoník byl odhlasován a schválen právě v této podobě. Rozehrají nelítostnou hru, kterou nemůže bezbranná žena bez pomoci paragrafů zákona, jenž právě ona zpochybnila, vyhrát.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:06
- Nahlásit
brezen2008
Zkus si to sehnat, jestli te tahle tematika zajima, pribeh je o tajnem pratelstvi pres ostnatej drat mezi zidovskym chlapeckem v koncentraku a synkem velitele toho koncentraku
a Pianistu jsi snad videla, ne?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:08 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
brezen2008
tady http://www.csfd.cz/film/234754-chlapec-v-pruhovane m-pyzamu/
a tady http://www.youtube.com/watch?v=2SVl51bltfE
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:12
- Nahlásit
Si skoro připadám jak negramot, když se zrovna koukám na Svatopluka Kuřátka vy tu máte samý lepší filmy...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:16
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
hm, ja zase neznam Svatopluka Kuratka a spoustu dalsich, nekdy je mi lito, ze jde ta ceska kinematografie vicemene mimo me, protoze cesky filmy jsou dobry
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:17
- Nahlásit
Nu jak nám vytek ten mražák tak pakůn má dnes štědrej den všecko maso sem uvaříla(vepřová hlava,hovězí na polífku a asi na ptáčky)páč to vyteklo už včera a to sem byla v práci tak do toho natekly jahody a ostružiny nu což naše zvířátka maj štědrej dnes Ohledně těch filmů děd má88let byl totálně nasazen no tak já to mám z vyprávění na živo asik taky napíšu jeho paměti ale taky je to hnusný teda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:18
- Nahlásit
já kromě šindlerova seznamu neznám nic ten jsem teda neviděla,jen pianistu dle názvu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:19
- Nahlásit
tak sem byla neplánovaně nafštívit vetku páč se mi zdá že nějak divně dejchá, samo že u ní dejchala normálně, tak jí aspoň poslechla, pro jistotu jí píchla něco na imunitu a mám jí dávat jitrocelák a medík, asi budu muset zavolat léčitele aby jí přehodil čakry a poslal mi draka
davidkova renata
hele ale našel se ten poseron
ty woe paráda
ohledně filmů sem zjistila, že poslední dobou koukám jenom na nenáročné komedie a detektifky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:20
- Nahlásit
danajasa
Nu jak nám vytek ten mražák t
hele teda takovej blbej dotaz proč to maso nedáv ven????? já mám vetamix sice v mrazáku venku, ale mrazák je vyplej
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:23
- Nahlásit
Alexa
Tady je4nad nulou a stejně vepřová hlava s jahodama a o barvená ostružinama na fialovo to mi nikdo jinej krom vděčejch psů žrát nebude
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:24
- Nahlásit
davidkova renata
Se vašemu Neonkovi vůbec nedivím paní. Já se myšlenek z toho koncentráku taky nemohla zbavit děsně dlouho Hlavně ty miliony dětskejch kufříků a botiček byli maso
Nebo ty obrovský haluzny, ve kterých ty lidi bydleli. Dlouhý snad půl kilometru, vysoký, jenom nahrubo sbitý z dřevěných latí (mezi latěma fugy několik centimetrů) - původně určené pro ustájení koní v LETNÍM období. Uprostřed kamna, do kterých prý dostávali jeden kýbl uhlí na den
Když ženská porodila tak jí děcko hned po porodu sebrali, zabili a okamžitě ji vyhnali zase pracovat
Fuj, se mi dělá bubě ještě teď
Jdu radši na kambek, abysem přišla na lepší myšlenky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:37
- Nahlásit
Šindlerův seznam je bomba, Pianistu mám na dvd to je taky výborný
Doporučuju ještě film Šedá zóna ( to je o "sonders" comandu v koncetráku) a Bílé peklo (o německým zajatci, jak utíkal ze zajateckýho tábora na Sibiři zpátky do Německa, pěšky přes půlku Asie a Evropy) jestli znáte. Já válečný filmy nemusím, ale tohle jsou výjimky, na který se ráda znova podívám, i když někdy z nich fakt mrazí.
Naopak třá Kájínek podle mě nebyl zas taková hitparáda, jak o tom fšichni mluvili, ne že by to bylo špatný, ale jsou i mnohem lepší filmy, zas tak moc mě to nedostalo.
leyenda
Já si taky myslím, že po svátcích to snad bude lepší s těmi štěňáky. Dojal mě pán, kterýmu jsem napsala, že štěňatům bude na vánoce 14 dní a on se mě zeptal jestli mu fakt jako štěně pod stromeček neprodám. Tak jsem napsala, že jsou malinký, že jim teprve bude 14 dní a on jestli to jako nějak vadí, že by šel od čuby dřív, že by si ho dokrmovali, hlavně, že chtějí štěňátko pod stromeček
Jestli si ze mě někdo nedělal prdel, tak tohle je zatím největší perlička co mám.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:41
- Nahlásit
leyenda
paní dík jako,ale řeknu vám,že ten film bude taky mazec,hlavně ten konec,jsem přestala jako jíst...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:44
- Nahlásit
Biluška
no jsem četla ,že když si byla jiném stavu,tak jsi měla jistou smrt ,ty i to dítě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:49
- Nahlásit
brezen2008
no jsem četla ,že když si byla jiném stavu,tak jsi měla jistou smrt ,ty i to dítě
no jasně neperspektivní, nemohla hned makat a co s dítětem že... je to hnus
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:54
- Nahlásit
mi hlavně řekněte,jako mohli ty esesáci,vypatlaní mozci,vidět jak se zabíjí,znásilnuje atd.. a pak příjšli normál domů ke svejm dětem,rodině,jak to mohli prostě dělat????
to podle mě nebili lidi,takle zvířata se k sobě nechovaj....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:01
- Nahlásit
PROČ máte takový téma??????????!!!!!!!!! Já hrála ve filmu. Hrála sem děti z terezína. Byl to Kachyňův film. Takže huuustý. Mám v památníku podpis Josefa Kemra.
Eldoráda upozorňuju, že jak dojde obálka s dvěma malodogami, neotevřenou ji vracím zpět! Půlmegáč neznamená dvě dogy!
Šindlerův seznam je opravdu nezapomenutelnej film, pianistu jsem neviděla, jen pianistku a taky piano...myslim teda. Chlapce v pruhovaném bych nedala, to vím jistě, a ještě jsem viděla Přežil jsem Sibiř, to bylo stejně tak strašné. A vůbec! Já sem divák béčkovejch filmů, mám ráda Arnoldy a Sylvestry, i když nevim, jestli sem spíš arnoldista, nebo sylvestrista...ale sylvestrista krs rockyho. A pak mám taky ráda asijský filmy, sou strašně divný. Jeden speciálně, už nevim, jak se menuje, ale chlap neustále zabíjí svou ženu a ona se vrací a vrací a on už neví, jak jí má zabít, tak ty smrti násobí a ona se furt vrací a vrací ))) A pak to nějak neskončený skončí, jak už to u asijských filmů bývá ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:06
- Nahlásit
Gerda
to jsem nevěděla, že jsi taky prominentní fracek!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:08
- Nahlásit
Gerda
pianistu jsem neviděla, jen pianistku a taky piano
jako já vidim pyjána každej den bo uklízim v hudepce..taxe nevytahujte!
arnoldista, nebo sylvestrista...ale sylvestrista krs rockyho
Rambo by nigdy neublížil Rokymu ))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:11
- Nahlásit
makrel
to jsem nevěděla, že jsi taky prominentní fracek!
no já tam byla spíš strom a taky mě vystřihli ze záběru...zbývá jen ten fracek....ach jo.
davidkova renata
taxe nevytahujte!
nevytahuju se, rostu..
Rambo by nigdy neublížil Rokymu
a jepice nemůže sledovat seriály a žižka nemůže do ajmexu ))
jdu na panáka ke kámošům.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
zdravim, libezna, uz sis vzala malonandu??
Gerda
To sou samy filmy filmy, ale na me vic dycky pusobily knizky. Takova Sophiina volba, to je, panecku, chutovka. Ale ted sem si schroustla opet komplet pana Herriota a to je takove mile, odpocivaci, dneska doctu Ztraceny symbol od pana Hnedyho a zase uz slinim, do ceho se pustim dalsiho. Malo lidi ctou, malo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:14
- Nahlásit
Gerda
no já tam byla spíš strom a taky mě vystřihli ze záběru
tagže skoro hlavní role ))))
du se asik svalyt jelyta,doufám že se dostanu do astrálu aspon v noci dyš ste mě tam nevzali vy!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:16
- Nahlásit
Fifi
zdravim, libezna, uz sis vzala malonandu??
di do prdele!!! ale to uš sem ti v zásadě psala ráno!
je rostomilá a každej by mi řikal,že to je nandy štěnátko bo sou to debilové ..jedině jí vnutit někomu kdo by mooc chtěl vofčáka,ale příde mu velkej...třá gerda mě napadá zrovna ))))
co emyly,dobrý ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:17
- Nahlásit
mi stačil film Bílé peklo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:21
- Nahlásit
brezen2008
Nám tam říkala ta průvodkyně, že těhule si na porod museli koupit čisté prostěradlo - to stálo tři denní příděly jídla, pak na tom prostěradle porodila (pochopitelně sama, všichni ostatní byli dřít). To děcko jí hned sebrali a ji vykopali do práce. Když to nedala tak to byl její problém, aspoň ušetřili za plyn
. a pak příjšli normál domů ke svejm dětem,rodině,jak to mohli prostě dělat????
Hned vedle koncentráku v Osvětimi stojí vilka, ve které s celou rodinou bydlel kterýsi esesák, teď nevím který (bylo to nějaké velké zvíře). Ta ženská prý řekla, že jí to tam připadá jako ráj na zemi, že se jí tam hrozně líbí a že by zde chtěla jednou zemřít. Ono když se na to podíváš z jejího hlediska - žádná práce, všechno za ní dělali otroci -zajatci. Žádné existenční starosti - jídlo i uhlí si brali z tábora, oblečení, hračky a pod zabavovali zajatcům hned po příjezdu. No a nějací mrtví ji pochopitelně nezajímali, dyť to byli "podlidi" tak co s nima
|