Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6129 . 6130 . 6131 . 6132 . 6133 . 6134 . 6135 . 6136 . 6137 . 6138 . 6139 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:42
- Nahlásit

makrel
Tom, kterej jinej?

Ostatní jsou venku a jsou v pohodě. Nechci už nikdy nikdy nikdy mít psa doma.

Já vůbec nevím jak to budu dělat jak budu v té nové práci. Mohla bych ho vozit domů k našim, ale práci budu mít na opačné straně. Denně bych tak místo cca 16 km najezdila 32.
Navíc mi ho už ani oni hlídat nechtějí a já se jim ani nedivím. Celej den řve jak kretén a dnes ještě vyhrabal v omítce du díru.

Musím popátrat po nějakým oblbováku. Ale na něj to platit nebude, on je prostě kretén. Kdo ho nepoznal, tak to asi nepochopí. Ho nepomůže unavit, zmlátit ani nic jiného. Bude prostě beze mě řvát

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:44
- Nahlásit

pawLINka
ty jo to je blbý, to máš jak my s petardama, i kdybych se posrala a nacpala do něj cokoliv, tak se stejně bude bát.Nevím, jaký oblbovák, aby ot bylo trošku šetrné. Co třeba nějaké homeopatika? Ale ty taky nfungujou na 100%, u nás tak asi na 10%

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:46
- Nahlásit

leyenda
Dík pani hlavně, aby i páníčkové byli co k čemu, nerada bych si zopakovala extempore z A vrhu

davidkova renata
pani, první vlaštovka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:47
- Nahlásit

pawLINka
makrel
když dáváte oblbovák tak musíte než se pes " rozjede " když už se rozjede tak nemá cenu mu něco podávat

pawLINka
Člen
- Nahlásit

makrel
S petardama to mám s ním taky veselý. Dřív se prostě bál a zdrhl. Postupem času jsem ho za použití elektriky naučila běžet aspoň ke mně. Teď přidal ještě libůstku - když je doma a venku to střelí, tak začne nehorázně hysterčit a nejde uklidnit. Čím je starší, tím je to horší.

Nejhorší je, že já ho už fakt nemám ráda. Když jsem v práci, tak se celej den nervuju jestli zase dělá bordel. Nedávno s ním přišla máti do práce a já jsem ho šla zavést do auta, aby nekňučel v práci. Viděl to šéf a ptal se mě, jestli ho nemám ráda, že jsem se s ním ani nepřivítala... Asi na tom něco bude. Mrzí mě to, ale už prostě nemůžu dál. Už fakt ne.

Alexa
Člen
- Nahlásit

pawLINka

Co mám dělat? Mám ho ládovat nějakýma oblbovákama? Tuším, že se dají koupit nějaký bylinky nebo co na uklidnění. Jsem ochotná vyzkoušet cokoliv.

hele a co vohrádka jak má bajša nebo klícka na ptáka loskutáka????
leyenda
21.11., muzu si akorat na netu sledovat, jak se zasilka vali v nejakem depu v Avignonu, bych si tam i zajela, ale neda se tam ani zavolat ani napsat, nic, absolutne nedostupny, proste si toho nevsimam, jinak by mi praskla cefka

litylitylity u vás je to vůbec na wohno
hele a co španělksop už máš dům????

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:48
- Nahlásit

kejtlin
dyť jo, máme už měsíc homeopatika a změna tak o 10%, bachovky nic.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:48
- Nahlásit

kejtlin
Já ho tím chci narvat "preventivně". Aby chrápal a neječel a nedrabal zeď.

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:49
- Nahlásit

pawLINka
Proc to dela? Je na tobe zavislak a nechce bejt sam? Tu diru v omitce hrabal z nudy nebo z frustrace, ze neni s tebou? Nemas ho kam zavrit, kdyz budes v praci, aby ti vsechno neznicil? A proc on neni s ostatnimi psy venku?
Promin, ze se tak vyptavam, ale neznam situaci

agáta12
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:50
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
atd.

Loni mé velké dcery souhlasily se společným velkým výletem.
-
( Asi od své 2. třídy, kdy jsem mezi četbou Malého Bobše a Letadélka Káněte objevila zápisky jednoho pána, který prošel několika koncentráky včetně Birkenau a začala systematicky vyhledávat cokoli ... )

A tak jsme vyrazili celá rodina směr Krakow - je nádhernej - a cíl byla Oswietim a Birkenau.
Pokud má někdo zájem tenhle zážitek absolvovat -je třeba celý den a hodně dobré boty - jsou to neskutečné dálky a místa o kterých se normálně nemluví a nepíše.

Ale proč jsem sem vlezla.

Přespávali jsme u rodičů přítele jedné z dcer, ( jeho matka je původem Polka ) a při snídani jsme se bavili o cílové "destinaci" a budoucí příbuzná nám začalla naprosto vážně vysvětlovat, že ten Hitler byl velice rozumný pán a co se týče Židů prospěl, když ne světu, tak Polsku určitě .
.....Fakt jsem jen zírala a lapala po nějaké moudré odpovědi, ale naše do té doby celkem ignorantská holčička, to zmákla za nás.
Se svým klukem je furt, ale potencionální příbuzní to mají jaksi politý.

Jinak i v Brzezince jde život dál a okolo tábora vyrůstají vilky s balkónky a teráskami a výhledem - hádejte kam

pawLINka
Člen
- Nahlásit

Alexa
Ohrádka je blbost, cokoliv přeskočí. Jinak on je doma uvázaný u pelechu, proto vyhrabal tu díru. Nemůže být puštěný, ptž je kretén. Jinak klec mám a když chytne rapla, tak ji drabe tak, že ji už parádně zničil. Já už jsem vyzkoušela asi fakt všechno. Jenže u něj to není z nevychování nebo tak, on je opravdu kretén. Nevím jak to popsat - je to jedno s druhým. Prostě je strašně labilní.

makrel
Člen
- Nahlásit

pawLINka
tak u nás je to tak, že se lepí na mě. i doma, i venku, když je to moc, tak běží kousek a hned zase se řadí k noze, naštěstí neutíká daleko.a doma je přísavka maximální. jinak chápu tvojepocity, ne že bych ho neměla ráda, ale někdy když jdu pryč od něj, tak si to užívám, navíc ty zdravotní problémy, no však ty to taky znáš

kejtlin
Člen
- Nahlásit

makrel
tak zkus chemii sedalin
pawLINka
njn tak to nevím, možná klec nebo kennela by byla řešením, ale tam bude ječet asi taky

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:53
- Nahlásit

Alexa
litylitylity u vás je to vůbec na wohno
ano, je to tu divny moc
hele a co španělksop už máš dům????
ne a ani mit nebudu, je to cely predelany, proste ten "muj" dum uz neegzistuje, jsem ho dneska v noci pohrbila

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:53
- Nahlásit

kejtlin
sedalin jsme měli vloni na silvestra a dopadlo to tak, že se pes potácel, padal a snažil se za mnou chodit a u toho třískal sebou o dveře a stěnu. takže letos bude odvezen mimo hlavní centrum rachejtlí a zbytek musí přežít s homeopatikama, beru to tak, že je doma, nic se mu neděje,tak to prostě přežije. Ale labilní pes je fakt někdy o nervy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:55
- Nahlásit

makrel
to je jasný, že bude za tebou chodit a mlátit se, musíš být bud´ u něj nebo ho někam zavřít

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:56
- Nahlásit

1. Proc to dela? Je na tobe zavislak a nechce bejt sam? 2. Tu diru v omitce hrabal z nudy nebo z frustrace, ze neni s tebou? 3. Nemas ho kam zavrit, kdyz budes v praci, aby ti vsechno neznicil? 4.A proc on neni s ostatnimi psy venku?
leyenda

1. Závislák není, venku si mě ani nevšimne. Nechce být spíš sám.
2. Vyhrabal ji jednak z nudy, druhak z frustrace. Jenže to není všechno - ho unavit nejde. Nijak. I kdyby byl sebevíc unavený, tak to stejně udělá (vyzkoušené). Raději by zdechl než by byl potichu. Zajímavé je, že se takhle nechová vždy, jen někdy - když mu hrábne v bedně. On je prostě psychicky nemocný. Už od mala.
3. Z důvodu, že by všechno zničil je uvázaný u pelechu. Je tak zvyklý a nemá s tím problém. ALE - jde taky o to, že on kňučí, píská, ječí, štěká...
4. Je doma od mala, venku by umrzl a taky by tam ječel. Má hodně zdravotních problémů - nesmí prochladnout apod.

A teď babo raď.

Když ho nebudu vozit k našim, tak ho nemůže nikdo ani vyvenčit. Lukáš by ho vyvenčit mohl, ale nenávidí se navzájem.

makrel
Člen
- Nahlásit

kejtlin
dopadlo to tak, že jsem s ním seděla celou noc jak debil na igelitu na zemi. fakt parádní silvestr . Myslím, že letošní varianta je lepší.

brezen2008
Člen
- Nahlásit

agáta12
no taky hustý tedy fakt !!!!!

někdo mi říkal,že Osvětim,prej je už jenom atrapa,není to prej místo hrůzy,ale nevím,je fakt že bych tam jela někdy se podívat,ale....no nevím

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:57
- Nahlásit

kejtlinmas meila!!!!!

pawLINka
Člen
- Nahlásit

kejtlin
Klec řešením není, ptž ji okamžitě začne rozhrabávat.
Teda když má "své dny". Jinak v ní bude ležet klidně celý den...

makrel
Člen
- Nahlásit

pawLINka
ty jo, soucítím s tebou, my máme sice nemoc a psychickou labilitu, ale aspoň to není s řevem a nenáviděním.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:00
- Nahlásit

A jinak ty jeho psychotický výlevy se stupňují. Už jsem tady tuším kdysi psala, že začal dělat v noci bordel, když fouká vítr a fičí to přes okno a "naráží" do okna. To ječí, hysterčí a nepomůže nic. Ani elektrika. Jako mazec docela v poslední době. Jsem fakt zoufalá, opravdu hodně hodně moc.
Umím si poradit s hajzlíkama psama, nemám problém vychovat nevychovance, ale na tohoto psa prostě nemám.
Když byl v pubertě, tak mě i několikrát pokousal, pak jsme se naučili vycházet, ale teď se to hodně zhoršuje...

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:02
- Nahlásit

pawLINka
hele a co přidat béčko? osobně se mi zdá, že to na nervovou soustavu trošičku pomáhá

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:07
- Nahlásit

Volala kamarádka a usedavě plakala do tel.že má vánoční nákup a nemá jak se dostat domů tak sem pro ni ty4km sfrkla vozidlem dnes mám skutky borů splněno!pawLINka
Kenelka je na prd my měly starou bábi pitbulku a taky byla magor my ze zoufalství jak sme někam šli tak měla v chodbě pneumatiku pet flašky hračky buvolí kosti a stejně se několikrát probourala umakartovým jádrem k sousedům naštěstí byla hodná jen akční přešlo ji to až v8letech umřela ve14letech přeju pevný nerf.

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:09
- Nahlásit

pawLINka
hm, to je teda blbe, to jsem nevedela
jsem zatim dohledala jednu radu z dilny pana Silhaveho, spojeni sedace + klec, ale to bylo myslene asi pro pomerne normalniho psa, v tvym pripade je to asi neaplikovatelny, nicmene tady mas link http://www.dogschoolk9.com/forumK9/viewtopic.php?f =14&t=159
a jak je stary?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:09
- Nahlásit

nemethova5
máš odpověd´

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:11 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

leyenda
to je zajímavý link, proštuduju si ho zítra, jestli tam něco nenajdu
ale už po prvním nhlédnutí sleduju klasický přístup : já vím víc než všichni na světě a jsem neomylný. můžná se pletu, uvidíme.

agáta12
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:19
- Nahlásit

brezen2008
No, je to vlastně muzeum - klobouk dolů před Polákama, udržují to tam dost dobře. A je dobrý si ji projít, ale ta síla pocitů je v Birkenau, ono tam vlastně nic není, ta ohromná plocha, ale teprve až když se dorazí k rybníčku....... tak a teď nevím jak to vyjádřit.

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:20
- Nahlásit

makrel
jj, oni jsou skoro vsichni ti psi odbornici dost sebestredni, LS v tomhle smeru neni zadna vyjimka a komunikuje taky trosku zvlastne. Nicmene mam pocit, ze je to chytrej clovek. Jeho vycvikove metody sice nejsou muj styl, ale tahla rada me zaujala.
I kdyz ja - musim zaklepat - tenhle problem nemam.

<< 1 ... 6129 . 6130 . 6131 . 6132 . 6133 . 6134 . 6135 . 6136 . 6137 . 6138 . 6139 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání