Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6129 . 6130 . 6131 . 6132 . 6133 . 6134 . 6135 . 6136 . 6137 . 6138 . 6139 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:20
- Nahlásit

makrel
sleduju klasický přístup : já vím víc než všichni na světě a jsem neomylný. můžná se pletu, uvidíme.
no, tak asi tímto způsobem pan Šilhavý vystupuje, ale tím nechci říct, že by ve spoustě věcí neměl pravdu a možná, že právě tam i najdeš odpověď

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:22
- Nahlásit

leyenda
oni jsou skoro vsichni ti psi odbornici dost sebestredni, že jo, že nejsem zaujatá...já to tam hned vidím.. ale možnátoco radí pro tu separační úzkost není úplně blbý nápad, podívám se i na další témata

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:24
- Nahlásit

Eldoguero
neříkám, že nemá opravdu, ale tady ten přístup znám i od jiných a začínám být na něj trošičku alergická, já bych si to nikdy v životě nedovolila, tvářit se, že jen já mám pravdu a to se přitom živím učením, ale každý je jiný...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:26
- Nahlásit

kejtlinmas dalsi sovu!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:29
- Nahlásit

leyenda
Hm, teprve 8 let. Je to dlouhověké plemeno. Klidně tady může být ještě jednou tolik.

Kolikrát si říkám, že když to s ním vypadalo po nějakých operacích špatně, tak jsem ho měla nechat utratit jak mi všichni radili. I tehdy jsem o tom uvažovala, ale svědomí mě nutilo udělat všechno proto, aby se uzdravil. Pokud správně počítám, tak byl 6x v narkóze, to může taky tuším škodit...

Sedalin jsem vyzkoušela kdysi na silvestra. Byl oblblý a šílel ještě víc - ne jen z petard, ale i z toho, že nevěděl co se s ním děje. Pak jsem ho zkoušela ještě kdysi a uspala jsem ho úplně. To byl pak ale nepoužitelný ještě další 2 dny.

Další příklad - včera jsme šli ven a jak jsme pustili psy z kotců, tak na mě z radosti skočil Aaron. Tom byl v tom mžiku v něm. Naštěstí měl Aaron košík a stačilo je okřiknout a byl klid. Tom byl nervní, že nám trvalo dlouho než jsme vyšli, kňučel, třepal se a jak na mě skočil Aaron, tak to byla poslední kapka a zaútočil. Tohle není vážně normální.

Před rokem a půl kvůli němu Lukáš málem přišel o špičku prstu, když ho kousl přes náhubek. Lukášovi tam sjel prst, Tom cvakl, Lukáš škubnul a skončilo to roztříštěnou kostí posledního článku prstu a skoro amputovaným konečkem. Doktoři do přišili a sami nevěřili tomu, že by se to mohlo zhojit. Po dlouhé rekonvalescenci, černém a hnisajícím prstu, kdy už chtěli amputovat se nakonec podařilo a stehy se zhojily.

Nesnáší ho všichni co ho znají a já už taky.

Tak jsem si postěžovala a můžu jít spát.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:30 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

agáta12
heled,jestli můžeš dopiš mi to prosím na mejlík

at to tady už nerozpatlaváme,děkuji

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:31
- Nahlásit

pawLINka
hele fakt nevím, u nás je ten strach, hodně velký, ale bez agrese. Sedalin už nikdy víc. Zkus ty homeopatika když tak.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:39
- Nahlásit

Tak jsem pročetla toho šilhavého. Hm, zní to dobře, ale problém je, že on je zvyklý být sám. Jak jsem psala - někdy je v klidu klidně celý den (nezávisle na unavení apod) a jindy tak vyvádí...

Ale asi to vyzkouším.

A nebo ty homeopatika, ale těm moc nevěřím neb mají dle mého minimální účinek.

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:42
- Nahlásit

pawLINka
u nás asi 10%, nebo ještě míň. Těšila jsem se, jak se přestane bát a nic. Akorát se teda bojí kratší dobu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:43
- Nahlásit

makrel
neříkám, že nemá opravdu, ale tady ten přístup znám i od jiných a začínám být na něj trošičku alergická, já bych si to nikdy v životě nedovolila, tvářit se, že jen já mám pravdu a to se přitom živím učením, ale každý je jiný...
chápu, ale oni jsou fakt většinou takoví, třeba i o Eichlerovi se říká, že je hodně arogantní, vystupuje dost sebejistě, ale když se s ním třeba bavíš mezi 4 očima, tak je docela v pohodě
Myslím, že u těchto lidí je to už taková póza, něco dokázali, v něčem se vyznají a dávají to na odiv, někdy líp, někdy hůř
akorát teda někdo si myslí, že je nejlepší a přitom je to debil

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:44
- Nahlásit

makrel
Hm, petardy už tak moc neřeším. Prostě ho připnu na vodítko a jdeme. Sice se už ani nevyvenčí, prostě jen jde rovně, ale s tím jsme se naučili žít. Horší je to, jak stupňuje to histerčení doma když petardu slyší. Jenže to se nedá předvídat dopředu...

Jaká homeopatika používáš na to zklidnění?

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:45
- Nahlásit

Eldoguero
jo, ten někdo si to myslí a asi je debil .
Ti ostatní nevím, nikdy jsem se s nima nebavila, vycházím z toho, co čtu

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:46
- Nahlásit

pawLINka
my máme Argentum Nitricum, když bouchne venku, tak se začne klepat a pobíhat dopředu a ke mě. doma se klepe a leze ke mě, co nejblíž, aby byl. Jinak nehysterčí, max. se klepe.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:49
- Nahlásit

makrel
Dá se to přes net? U nás žádný vet homeopatika nemá... Kdysi teda objednali pro Toma na posílení imunity, ale to byla výjimka.

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:51
- Nahlásit

pawLINka
tak to nevím, ono by to správně mělo být na mírupro konkrétního psa, podle jeho vlastností, ale mi dali u veta proti strachu tohle.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:52
- Nahlásit

makrel
Jj, já vím že je to tam podle povahy. Ale prostě na debila psa snad ani nic není. Zkusím obejít lékárny a poptat se. Ještě mi napiš jaký máš ředění a jak dávkuješ.

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:53
- Nahlásit

pawLINka
ředění nevím, ale 3x denně 1. A taky kam přijdu, tak se na mě dívají blbě, že mám divného psa

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:57
- Nahlásit

makrel
Kdyžtak na to ředění mrkni a písni pak třá na fb. Je tam třá 5ch, 9ch apod. Vyzkouším to.

Na tebe se dívají, že máš divného psa a mého hned všichni nesnáší. Přitom je vzhledově tak pěkný...

Mno nic, jdu spát. Děkuji mockrát za rady fšem.

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:00
- Nahlásit

pawLINka
podívám, není zač, moc jsme ti nepomohli

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:03
- Nahlásit

makrel
Ti ostatní nevím, nikdy jsem se s nima nebavila, vycházím z toho, co čtu
většinou se verbálně projevují velice podobně, jako písemnou formou, ale hodně záleží na situaci a tématu
každopádně, když radí dobře, člověk ledacos ostatního přehlídne, důležité je, aby rady fungovaly a měly hlavu a patu

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:03
- Nahlásit

Uf, zabalila jsem asi milion dárků a sem úplně mrtvá Jdu se svalit.

pawLINka
Ty víš co bych ti poradila, viď? Jenom najít tu odvahu Někdy už to prostě dál nejde . Mimochodem, na psy strašně špatně (většinou vůbec) zabírají lidské léky na uklidnění. Vysvětloval mi to vet, když jsme jich celou řadu zkoušeli na Pumičku. Nakonec jí nezabralo nic a vet nám doporučil antidepresiva (pro nás)

agáta12
-je třeba celý den a hodně dobré boty - jsou to neskutečné dálky a místa o kterých se normálně nemluví a nepíše.
Jo, máte pravdu paní. Jsem tohle předem vůbec netušila. Měla jsem pocit, že jsme ušli takový delší trek

Jinak i v Brzezince jde život dál a okolo tábora vyrůstají vilky s balkónky a teráskami a výhledem - hádejte kam
V Bruntále je celé sídliště přímo kolem hřbitova. Napřed byl hřbitov, pak tam postavili ty paneláky. Ze začátku se všichni divili a přišlo jim to morbidní, teď to nikomu nepřipadne zvláštní. V Brzezince jde prostě život dál....

nám začalla naprosto vážně vysvětlovat, že ten Hitler byl velice rozumný pán a co se týče Židů prospěl, když ne světu, tak Polsku určitě
To si bohužel nemyslí sama Proč myslíš, že existuje Dělnická strana a jí podobné paskvily?

brezen2008
někdo mi říkal,že Osvětim,prej je už jenom atrapa,není to prej místo hrůzy,ale nevím,je fakt že bych tam jela někdy se podívat,ale....no nevím
Osvětim byla zbořená (ten tábor teda, ne celé město) a na jeho místě je postavená de facto imitace. Něco je stavěné znova (např. baráky), něco nechali pobořené (třeba plynové komory). Že by to ale nebylo místo hrůzy, to bych rozhodně netvrdila

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:04
- Nahlásit

Eldoguero
důležité je, aby rady fungovaly a měly hlavu a patu
taky pravda, ale já jsem se zatím nesetkala s radou, která by mi fakt pomohla, asi mám divné psy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:06
- Nahlásit

jdu do peří

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:07
- Nahlásit

kejtlin
taky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:13
- Nahlásit

Zdar dámy,
tak jsem si Vás tu přečetla a mrkla na film Chlapec... a připadá mi to hodně přitažené za vlasy. S takovou "ostrahou" by jim všichni z tábora zdrhli. Viděli jste někdy film s Brucem W., jak byl v koncentráku se svou jednotkou amerických vojáků? Nevím, jak se to jmenuje, kdo ví, hoďte to sem. A to je daleko horší a daleko věrnější. A prý si to Bruce sám režíroval.
Co se týče Židů, tak Hitler šel po jejich penězích, protože je potřeboval. Židi je měli, protože odjakživa byli pracovití, schopní, ale pro "domácí" společnost leckdy nepřizpůsobiví. Lidi jim záviděli peníze, někdy získané lichvou. Myslím, že byli celkem snadným terčem pro nenávist. Jejich víra v tom dost pomohlo. Můj švagr jako poloviční Žid byl na nucených pracech a tatínka mu zplynovali Němci tak, že přišli a řekli, kdo je pod padesát na jednu stranu, kdo nad padesát na druhou. A jemu mělo být asi za měsíc 50. Myslel, že dostane lehčí práci a rozdíl v "letech" se mu zdál minimální, tak šel k těm nad 50. Šoupli je rovnou do plynu. Ovšem tento tatínek paradoxně vždycky říkal mému švagrovi, ať se straní Židů, že jsou to fanatici - je jasné, že nemyslel ty normální, ale takové ty příliš horlivé ve víře.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:13
- Nahlásit

čus děvčata, asi nejdu s ničím novým, ale toto je co? jsem z toho nějak zmatená...

http://www.pz-majak.eu/

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:17
- Nahlásit

agáta12
dík za mejlík
Biluška
aha

no až tam pojedu,tak uvidím co a jak ,ale chci tam jet

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:21
- Nahlásit

Vlčáčková
Každý fanatismus je pochopitelně špatný a všude se najdou fanatici, i mezi pejskaři bohužel
Ten film se jmenuje Hartova válka, jestli se nepletu
makrel
taky pravda, ale já jsem se zatím nesetkala s radou, která by mi fakt pomohla, asi mám divné psy
taky možný pani, jednou jsem se jen tak pro zajímavost informovala na našeho Velkého pana Dozáka a taky mi nikdo neřekl nic co bych byla ochotná a schopná na psa aplikovat a co by fungovalo (stran jeho získané mega agresivity vůči psům, je to hodně složité a na dlouho...)

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:21
- Nahlásit

Vlčáčková
mrkla na film Chlapec... a připadá mi to hodně přitažené za vlasy. S takovou "ostrahou" by jim všichni z tábora zdrhli.
simte, je to film, resp zfilmovana knizka, zadny dokument slo o tu atmosferu
Viděli jste někdy film s Brucem W.,
Hart's War?

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:23
- Nahlásit

Eldoguero
jediná rada, která mi tak trošku prospěla byla, ta, že člověk má psa bránit proti ostatním psům za každou cenu, s čímž zase ne každý souhlasí, Prostě nic není černobílé a proto mi asi vadí, že někdo praszuje jen tu svoji pravdu.

<< 1 ... 6129 . 6130 . 6131 . 6132 . 6133 . 6134 . 6135 . 6136 . 6137 . 6138 . 6139 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání