| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:21
- Nahlásit
davidkova renata
co emyly,dobrý ne?
docela vydatny, jako dekuji, mela sem to misto obeda. Rano sem to tu necetla, a vidis, mohla by nanda byt neposkvrnena a SASRAK!! mela by stenitko rovnou rocni, no nebyla by to krasa?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:24
- Nahlásit
Biluška
to je hrozný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:27
- Nahlásit
Biluška
hele vono jim to prostě nepřišlo..věřili že činí dobro a blaho,svým způsobem je to fascinující..občas chodí na čt2 něco takovýho,mluvěj tam ty co přežili..zajímavý..
Fifi
no nebyla by to krasa?
byla ,ale dyk víš..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:27
- Nahlásit
Hej koukák na kungfu panda MŮŽETE MI NĚKDO VYSVĚTLIT JAK MŮŽE BEJT OTEC PANDY KAČER??????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:28
- Nahlásit
danajasa
ty vole. teď jsem tu samou větu dala na facebook!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:29
- Nahlásit
danajasa
to nevím koukám na Černý barony
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:29
- Nahlásit
ahojte děfčata, já viděla Habrmanův mlýn a jako super film, jako hroznej.
jinak už mám ze Sophyje priceznu, chovatelka mi jí krásně otrimovala a já asi začínám šetřit na pořádné nářadíčko.
Jen mě mrzí, že nepřijela s holkama
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:47
- Nahlásit
Gerda
Malodogy pošlu PPLkem, při jejich rychlosti, je tam pani budete mít tak na 1. máje
Koukám na kambek
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:54
- Nahlásit
danajasa
makrel
MŮŽETE MI NĚKDO VYSVĚTLIT JAK MŮŽE BEJT OTEC PANDY KAČER??????
no asi stejně jako je táta saxány netopýr
já nevim že se divíte, gdyž sou ty vjeci mezi nebem a zemí.........
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:57
- Nahlásit
makrel
Alexa
a nebo já, hotovej pes a mám rodiče lidi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:57
- Nahlásit
Alexa
MŮŽETE MI NĚKDO VYSVĚTLIT JAK MŮŽE BEJT OTEC PANDY KAČER??????
no asi stejně jako je táta saxány netopýr
a to nemluvim vo tom,že já sem táta StaHy..
gdyž sou ty vjeci mezi nebem a zemí.........
číhni na df do trestůch )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:58
- Nahlásit
Eldoguero
Malodogy pošlu PPLkem, při jejich rychlosti, je tam pani budete mít tak na 1. máje
náhodou jak sem v neděli nebo sobotu objednávala toho mazlíka, tak už dneska dorazilo narozdíl vod balíku z magnetu, kterej mi 20.11. potvrdili, že ho odesílaj a dosud je bůhví kde asi v malešicích v třídíně.
a inak teda pani držím palce na zájemce, páč si mi dneska stěžovala známá, že má celej vrh stafordíku k odběru doma bez zájemců
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:01
- Nahlásit
Alexa
kterej mi 20.11. potvrdili, že ho odesíla
nápodobně paní, mě odesílali balík (kalendáře kníračů)19.12 a ještě ho nemám, ještě ani není ve městě ve kterým bydlím, akorát to nemám PPLkem ale ČP
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:02
- Nahlásit
Monty
no a mi to od listopadu taky nepřišlo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:04
- Nahlásit
makrel
si děláte prdel paní, tak to je jako úplný hnus, kam se na vás paní hrabem hnus teda
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:05
- Nahlásit
Monty
ael tam bude asi jiný problém, objednávalose to nejdřív z ciziny sem a a pak se to mělo poslat ke mě, tak se to asi zaseklo po cestě někde
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:07
- Nahlásit
Monty
makrel
no já mám právě s těma různejma pplkama dobrý zkušenosti fakt dovezoz do 2-3 dnů. Ten magnet jde taky poštou a je to děsný. Dneska mi říkala pošťačka že do tý třídírny v Malešicích, kde se scházej balíky snad z celý republiky, vždycky před vánoci brali brigádníky a letos nejen že žádný nebrali, ale ještě navíc propouštěli, takže to jaksi nestíhaj
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:07
- Nahlásit
Zdarec dobré a moudré ženy! Právě sem dorazila a jdu vyrábět vánoční dárky. Máme totiš vždy stanoveno vánoční téma a to letošní zní: "vlastnoručně" Trošek mě sere, že sem ho vymyslela já.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:08
- Nahlásit
kinta
Trošek mě sere, že sem ho vymyslela já.
no tomu se paní říká ušít si na sebe bič či tak nějak podobně
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:10
- Nahlásit
Monty
gde máš fotku oškubané pincezny?
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:11
- Nahlásit
makrel
no tomu se paní říká ušít si na sebe bič či tak nějak podobně
Jj, tak nějak. Vymyšlený sem to mněla náramně, ale gdo mohl tušit, že budu pracovat sedmnáct hodin denně a ve volném čase brečet?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:13
- Nahlásit
Lola1
jsem KO, ale v pátek sem něco hodím, jestli budu stíhat, nebujte paní, to si ještě budete bít do hlavy, že jste tento dotaz vznesla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:14
- Nahlásit
budete bít do hlavy, že jste tento dotaz vznesla
to jo teda, zas tu bude záplava oškubaných bílých kníračů focených ze 150 úhlů
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:17
- Nahlásit
makrel
Monty oškubaný ještě není, toho si oškubu zítra sama
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:27
- Nahlásit
tak jukám na film - líbáš jako bůh,jsem ještě neviděla a líbí se mi to a slováci budoun mít krásný český filmy,takže to asi vyhraje markíza
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:28
- Nahlásit
Alexa
náhodou jak sem v neděli nebo sobotu objednávala toho mazlíka, tak už dneska dorazilo narozdíl vod balíku z magnetu, kterej mi 20.11. potvrdili, že ho odesílaj a dosud je bůhví kde asi v malešicích v třídíně.
a inak teda pani držím palce na zájemce, páč si mi dneska stěžovala známá, že má celej vrh stafordíku k odběru doma bez zájemců
Do nedávna jsem s PPL a DHL vůbec měla jen dobrý zkušenosti, ale teď se i přes týden válelo40 kg granulí kdesi, byla jsem velmi nasr..á páč jsem neměla už skoro čím krmit.
Co se štěňat týká, doufám, doufám, ale vím, že teď to stojí za prd všude, no snad se zájemci najdou ...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:37
- Nahlásit
Děcka já toho čokla zabiju. Jsem už fakt zoufalá. Dneska ho hlídali rodiče, pač jsem byla do 9 v práci. Ten kretén vyhrabal ve zdi díru jak vrata už ve 4 odpoledne. Navíc teď nastupuju od ledna do nové práce a bude muset být sám tadyk v Hulíně, kde ho nemá ani kdo vyvenčit. Nevím co mám dělat. Je to debil, nesnáším ho a všichni v okolí taky.
Co mám dělat? Mám ho ládovat nějakýma oblbovákama? Tuším, že se dají koupit nějaký bylinky nebo co na uklidnění. Jsem ochotná vyzkoušet cokoliv.
Náladu mám na hovno a to mám zítra opravdický narozeniny. Fakt už nevím co s ním mám dělat.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:39
- Nahlásit
Eldoguero
Co se štěňat týká, doufám, doufám, ale vím, že teď to stojí za prd všude, no snad se zájemci najdou ..
Pani, budu vam moc drzet palce
Co se postovnich zasilek tyka, nemam slov, vubec ani nechci psat, co tady prozivam, ted zrovna s chronopostem, kteri mi maji dorucit telefon odeslany 21.11., muzu si akorat na netu sledovat, jak se zasilka vali v nejakem depu v Avignonu, bych si tam i zajela, ale neda se tam ani zavolat ani napsat, nic, absolutne nedostupny, proste si toho nevsimam, jinak by mi praskla cefka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:39
- Nahlásit
pawLINka
který čokl a proč to dělá???? nevím který bylinky, ale nám třeba Bachovky nefungujou.
jinak k narozkám ti pošlu a popřeju zítra.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 21:41
- Nahlásit
Biluška
no fuj
je mi zle !!!
|