Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6129 . 6130 . 6131 . 6132 . 6133 . 6134 . 6135 . 6136 . 6137 . 6138 . 6139 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 15:22
- Nahlásit

kurwa mě to tolik sere v tý hokně, teda rači at´nesere, nemáme tu tu vodu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 15:51
- Nahlásit

Ták brambory mám uvařený, vejce jsou na kamnech, akorát to bubý loupání mě neba

Holký, užijte si Vánoce jak chcete Mám vás všechny ráda!

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 15:56
- Nahlásit

Gerda
Děcka, tak sem to vídejo našla, dyš eště mamka byla malá a musela bejt v inkubátoře:
sem si myslela že si ty vlasy barví a vona je má už vod mala
Monty
krásný knírači

laguna
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 15:58
- Nahlásit

Balíček dorazil zázrak

Biluška
V létě mi tchýně oznámila že moji psi maj blechy že to povídala pani v lékárně.Tak jsem tchýni vynadala (fakt mě naštvala) a mám klid.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 16:15
- Nahlásit

Tak si přectafte, že už sem byla odešlá, protože mi z tiskárny volali, že to budem schvalovat až v pindělí, že už nemůžou chytit tiskaře, jedu si pěkně, vezu kolegu, do toho telefon, klientka a tiskárna, všechno poslaný, schválit dnes. Tak sem to otočila a už sem zase v práci a teď schvalujem. Do toho nám kokot, co zaváží pekárnu, ustřelil autem hydrant, u baráku, takže tam stříká vodostřik, zastavili vodu v celym bloku. Maryje strašně zlobí mámu a máma už je děsně naštvaná. Máme bezva den

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 16:16
- Nahlásit

laguna
V létě mi tchýně oznámila že moji psi maj blechy že to povídala pani v lékárně.Tak jsem tchýni vynadala (fakt mě naštvala) a mám klid.
Já jí vynadat ani nemohla, byla to jedna bába v domově důchodců kam jezdím na kanysku. Vybrala si na to vstupní halu, kde je bufáč a tak, takže je tam pořád fůra lidí. Navíc si tam mraky důchodců z města chodí pro obědy. Tam po mě začala ječet, že mi ZAKAZUJE vodit sem ty psy, páč ona od nich chytla blechu. Pochopitelně se všichni otáčeli, zírali na psy...přemýšleli o tom, že na každém šprochu pravdy trochu....
Řvát po klientech, že jsou úplní degeni bohužel nesmím. Tak jsem jí jenom ledově oznámila, že moji psi blechy nemají, ale že pokud OD NÍ nějakou chytli tak si to s ní teda vyřídím

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 16:24
- Nahlásit

Biluška
Tam po mě začala ječet, že mi ZAKAZUJE vodit sem ty psy, páč ona od nich chytla blechu.

twe a já chci chodit kanystrovat k důchodcům

laguna
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 16:33
- Nahlásit

Biluška
To naštve a zamrzí.Jenže lidi jsou fakt hloupoučký.
Babka zůstane na vánoce v důchoďáku a potřebovala někoho seřvat.

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 16:39
- Nahlásit

Gerda
jééé lity lity lity pani. Snad to brzo schválíte abys mohla domki

ketty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 16:42
- Nahlásit

tak asi po milioontyy prani ale to sem robiila neska mam jeste v ramecku ale to je malinkee aspon ty co maj bordel v mich psech budou mit prehled co to mam vlastnePS:ralf snima fakt nejde fotit pohromade koor kdyz kettynka haaaaraaaa ...
tak velka mi nesla nasoukat na jpg .grrrrrrr..tak mensi format...

laguna
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 16:53
- Nahlásit

ketty
Kolik máš psů? Já napočítala sedm ale nejsem si tim moc jistá

ketty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 16:57
- Nahlásit

laguna
jojo pocitas dobre zatim sedum stastne to cislo
jen me mrzi ze baterky low kdyz se mi podarilo vse udrzet na miste a bez me pritomnosti se fotak vypl a hotovo ..zrovna vsici stali vcetne lisky coz je zazrak ten snad beha ikdyz spi
ale tak toto taky dobre ale mrzi me to trosku neb odesli ze seskupeni az po povelu volno jako teda nakou inteligentni formaci sme vzdala neb smecce hrabe jelikoz jak sme zminila vyse myslim ketty hara takze ta nak nevnima bad vnima harani a ruru je zmatena zofka se boji liska lita a dedek nevi kde je takze nevydrzi stat a pak to fot

laguna
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 17:06
- Nahlásit

ketty
zatim sedum
varuji tě už nikdy sem nepiš "zatim sedm" to je jako bys napsala zvládnu i osm. Až si to přečtou jisté "dámy" tak tu hudeš mít spoustu a spoustu nabídek na další pejsky

ketty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 17:14
- Nahlásit

laguna
jasnee nooo ale tak vazne u me se to prubezne meni tuhle sem mela 8 jeste kdyz tu byla bulikova a jedno No ceka az odjede ralfik do noveho domova ...ale ten bude nastalo myslim viz jeste pribude priteluuv sarlos

laguna
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 17:17
- Nahlásit

ketty
To už je moc vysoká matematická to už nespočítám

ketty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 17:19
- Nahlásit

laguna
to vis kdyz si to tady lidi pletou s utulkem jako ze si to odlozi a zabudnou vyzvednout a delaj ze neexistujou

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 17:34
- Nahlásit

laguna
To naštve a zamrzí.Jenže lidi jsou fakt hloupoučký.
To mě nemrzí, tohle mě jen chvilkově naštvalo a za pár vteřin zase vyšumělo. Pak už jsem se jenom bavila.
Lidská hloupost mě mrzí stran úplně jiné věci. I když spíš mě mrzí lidská vychcanost než hloupost těch co jim nalítnou

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 18:04
- Nahlásit

hele děcka co říkáte není to blbý????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 18:06
- Nahlásit

taky přeji všem vše nej k Vánocům

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 18:08
- Nahlásit

Alexa
Není to blbý, ale neměl by tam být nějaký podpis?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 18:09
- Nahlásit

Alexa
hele děcka co říkáte není to blbý????

je to divný

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 18:12
- Nahlásit

Biluška
ale neměl by tam být nějaký podpis?

no to by bylo na cvičákovskejch stránkách

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 18:14
- Nahlásit

Alexa
ahááá tak to jo, tak na cvičákovský stránky je to dobrý

ketty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 18:36 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

VITE NEKDO NECO O OPERACI PATELI ZNAMA MA JIT A NEVI JESTLI MA NEMA ...A JA STIMHLE NEMAM ZKUSENOST ...RENTGEN MAJ ZASEBOU ATD...JO SAMO ZE PEJSEK MA JIT NA OPERACI PUDLIK MALEJ TOY MYSLIM

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 18:47
- Nahlásit

ketty
VITE NEKDO NECO O OPERACI PATELI ZNAMA MA JIT A NEVI JESTLI MA NEMA ...A JA STIMHLE NEMAM ZKUSENOST ...RENTGEN MAJ ZASEBOU ATD...JO SAMO ZE PEJSEK MA JIT NA OPERACI PUDLIK MALEJ TOY MYSLIM

hele a to to má tak tragický???? tady je o tom diskuze http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_9477_0.html

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 18:59
- Nahlásit

kejtlin
paní máte sovu

ketty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:04
- Nahlásit

Alexa
nevim na jedne noze dvojku na druhe asi trojku ...diiky za tipa uz sem predala at si pocte a promysli rika ze si neni uplne jistaa jestli jit nebo ne .......

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:05
- Nahlásit

zdar fšici!

nechcu slyšet o vánocích ani vidět žádný péefka, hodlám zítřek prostě nějak přetrpět, tak mi to nezkažte, lemury!

jediný, na co se těším, je to, že máme pro příšeru tři nový plyšáky, tak jí je postupně dáme - a ona se fakt umí radovat z dárku jo a eště pro přítulu mám knížku, která se mu bude líbit ale to je tak všecko

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:08
- Nahlásit

Zdar dámy,
vrátila jsem se z kupu dárků z Brna. Ještě jsem žádné neměla. Sem zapomněla koupit balící papír, ale to se nějak vstřebá... Každopádně dárky v Brně???? U stánků výrobců a řemeslníků?????????????? Chácháááá. Letos děs. Na Svoboďáku skoro jen samé žrádlo, hudební produkce a policajti. Na Zelňáku jen žrádlo, hudební produkce, "šperky", brašnáři, keramika. A Hvězdářskou ročenku jsem sehnala až ve čtvrté knize, a to jsem se po ní ještě musela pídit. A dozvěděla jsem se, že v novinách sice psali, že nájem za místo na stánek na Svoboďáku je 75 000 měsíčně, ale prodejce se smál, že dal cca dvakrát tolik.

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:20
- Nahlásit

ketty
ono záleží jak se to projevuje, jestli mu ten kloub vyskakuje tak bych do toho asi šla, ale jestli ne tak bych to nechala

<< 1 ... 6129 . 6130 . 6131 . 6132 . 6133 . 6134 . 6135 . 6136 . 6137 . 6138 . 6139 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání