| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:26
- Nahlásit
Alexa
jojo ja ji to povim maj celkem mladou cubis tak rocni ...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:29
- Nahlásit
Baysha
nechcu slyšet o vánocích ani vidět žádný péefka, hodlám zítřek prostě nějak přetrpět, tak mi to nezkažte, lemury!
souhlasím paní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:31
- Nahlásit
makrel
Baysha
nechcu slyšet o vánocích ani vidět žádný péefka, hodlám zítřek prostě nějak přetrpět, tak mi to nezkažte, lemury!
souhlasím paní
Nic, tu se bude vánocovat . Ale zase nemusíte zítra fstávat a makat, tak se na to koukejte pozitivně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:34
- Nahlásit
Biluška
já fstávat budu, protože poletím do lesa se psem dokud budou dementní petardisti ještě chrápat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:35
- Nahlásit
makrel
Já fstávat nebudu a je mi úplně jedno, že se tu Rozára pochčí. To holt uklidím. Ale nevstávám
Petardisti tu díkybohu nejsou. Pro mě díkybohu teda, Pumice říká bohužel . Ona je má ráda
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:38
- Nahlásit
Biluška
takji pošli, ať jim všem ukousne prdel!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:38
- Nahlásit
makrel
dokud budou dementní petardisti ještě chrápat
šiš u vás strašej i na vánoce???
Baysha
nechcu slyšet o vánocích ani vidět žádný péefka, hodlám zítřek prostě nějak přetrpět, tak mi to nezkažte,
jak jako to teda neeeeee. Vánoce sou fajn ale musíš se řídit pravidlem jaký si je uděláš, takový je máš
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:39
- Nahlásit
Alexa
u nás strašej už minimálně týden a ještě tak dva budou. od zítřka chodíme se stopovačkou a venčíme v brzkých ranních hodinách nebo mimo město.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:44
- Nahlásit
Alexa
jaký si je uděláš, takový je máš
no né zcela, u nás to třá visí na tom, že nemáme kuchyň, tagže máme dvě možnosti - buď sedět doma a žrát chleba se salámem, nebo nafštívit přítulovu maminku. vyhrála možnost bé, ale nadšená z toho nejsu...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:50
- Nahlásit
makrel
máš odpověd´
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:51
- Nahlásit
Baysha
že nemáme kuchyň, tagže máme dvě možnosti
japa to že jí ještě nemáte????
nafštívit přítulovu maminku. vyhrála možnost bé, ale nadšená z toho nejsu...
nojo tak tam nebudete do rána ne??? a tu večeři přežiješ a spoň nebudeš mít doma bordel
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:53
- Nahlásit
kejtlin
ty taky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:55 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Alexa
eště furt nemáme kuchyň, páč debilní stavební spořitelně trvá tři měsíce, než vyplatí stavební spoření - a počítá se to od začátku následujícího měsíce po tom, co si o to požádala
večeři přežiju, oni zas nejsou tak hrozní, akorát mě mírně štve přítulova ségra, má teď čerstvě mimčo - něco před čtrnáct dní, a už v těhotenství odmítala chodit blízko k bajši, že prej aby děcko nemělo alergii takže pokyn je, jakmile se budou blížit, zavřít bajšu do pokojíku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:00
- Nahlásit
tak dneska lidi vyšilovali s nákupama,berou všecko co viděj
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:01
- Nahlásit
Baysha
páč debilní stavební spořitelně trvá tři měsíce, než vyplatí stavební spoření - a počítá se to od začátku následujícího měsíce po tom, co si o to požádala
nojo to máš ve smlouvě, a kdy vám to končí???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:03
- Nahlásit
Alexa
u nás už petardisti taky řáděj , už aby bylo po silvestru
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:03
- Nahlásit
Baysha
Dnes jsem řešila s bývalou tchýní návštěvu. Zvala mě, ať za ní přijedu. No, problém byl ve psech. Tak nejedu nikam. Přece je tu nenechám, když jsou dvě nemocné a ta pokousaná musí brát přesně ATB.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:04
- Nahlásit
Alexa
nějak po novým roce, nevým přesně, to spoření je přítelovo... mejvětší sranda je to, že kdyby o to zažádal asi o tejden dřív, tak to nebyly tři měsíce, ale čtrnáct dní - to nasere
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:11
- Nahlásit
na jedničce Anděl páně-miluju ten film, stejně jako pohádku S čerty nejsou žerty-mám oboje na dvd ale stejně koukám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:14
- Nahlásit
makrel
odepsala jsem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:17
- Nahlásit
kejtlin
já právě anděla páně moc nemusím. nejradši mám Tři oříšky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:18
- Nahlásit
u nás vyhrála pyšná pisezna
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:19
- Nahlásit
makrel
já se u anděla tlemím jak idiot, moc se mi líbí hlášky a je tam pro mě skvělý herecký obsazení
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:19
- Nahlásit
kejtlin
Biluška
no zatím mě to nezaujalo, asi půjdu na Pyšnou to je jistota
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:26
- Nahlásit
ahoj děti. na telku nekoukáme, celej den jsem vozila macechu po nákupech a nadávala za volantem. Postavili nám v ústí konečně obchoďák na úrovni a nějak zapomněli na to, že v garážích se bude pohybovat více jak jedno auto. Takže jsem parkovala s dodávkou skoro půlhodiny, a všichni chlapi se mi smáli. Smála jsem se taky, protože macecha se hrozně styděla, že jede se mnou. Trix dostane k vánocům hračku od kongu do vody, co píská. Tak ju asi bude mít na příděly, nesnáším pískací hračky, protože ta trupka vydrží pískat třá hodinu v kuse.
Jinak nemáme cukroví, protože nemáme troubu, teď jsme zdobili strom a nebudeme mít letos dárky, jen obálky. To je neskutečně ohyzdný.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:27
- Nahlásit
Maky a Trix
ohyzdný.
super slovo, to už jsem dloho neslyšela. Ale obálky jsou fakt nechutné
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:28
- Nahlásit
Maky a Trix
nebudeme mít letos dárky, jen obálky.
to je smutný...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:29
- Nahlásit
makrel
mě jiné nenapadlo. Prostě se těším na rozbalování dárků a ne na otevírání obálek, kor když mi kupujou dárky jen naši, prarodiče dávaj peníze odjaktěživa. no, doufám, že dostanu nějaký dárky od muže, my budeme mít štědrej den někdy v lednu, vyhradíme si na to celej víkend, upeču cukroví ve tvaru fretek a psů, udělám domácí vaječňák a trixoun bude mít rybu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:29
- Nahlásit
tak psiska dojedla večeři a já jdu dospat ten šílenej den,jsem musel akromě pětka,ještě jít za kontrlou letáků,bo tvrdili že jsem vynechala jeden barák,no jsu tupí,bo tam byla firma a tam se latáky nedávaj,jako do firem a škol a nemocnic
na šindlerům seznam kouknu zejtra za světla,ještě sem nekoukala
dostala jsem dárečky z petka a hlavně posiska dostali krásné věcičky
no takže jenom jedna část skříně má dasty a zbytek holky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:30
- Nahlásit
Maky a Trix
hele a co jste teda dělaly v těch obchodech?
|