Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6147 . 6148 . 6149 . 6150 . 6151 . 6152 . 6153 . 6154 . 6155 . 6156 . 6157 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:09
- Nahlásit

Biluška
Eště bys mohla být Elza
no počki, ale Elza byla lvice, že by byla Líza lvice??????

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Děda se jmenoval Emanuel, trubko!

Atush
Jo, koza Líza .... To je taky veselý.

Gerda
Neser mě. A Atush taky.

nemethova5
Třeba má Hajánek vánoční depku. Snad nebude nemocnej.

Biluška
Nevíš, jo????

Dámy, valím taky vánočně šílet. Zatím se tu mějte. Včera jsem v tom tumlu, kdy jsem musela pořídit všechny dárky, zapomněla pořídit balící papír na ně. Tak jsem to zabalila do kancelářského bílého, toho mám celkem dost.
Mějte se, Berušky, čus bus.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Biluška
Eště bys mohla být Elza
Až si to přečte, bude ti osudem přát věčně malé silonové halenky s fižím a volánky v barvě lila!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:10
- Nahlásit

Alexa
Eště bys mohla být Elza
Elizabet...řikali bysme jí Betyna)))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:10
- Nahlásit

Vlčáčková
No Evelíno, že tě klávesnice nebolí ))))) Vše nejlepší k svátku!

davidkova renata
Elizabet...řikali bysme jí Betyna)))))
už má fenu kvín elizabet přece ty trubice.

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:11
- Nahlásit

davidkova renata
řikali bysme jí Betyna)))))

nebo Běta, Bětka

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:12
- Nahlásit

Mě se teda mocinky líbí méno Alžběta, dybych zabřezla a měla fenku, menovala by se alžběta. Řikala bych jí bety. Anebo Antonie a řikala bych jí tony. Nebo toničko. Ale málokomu se takový ména líběj, máma řikala, že jí ne, že by na ně těma ménama nevolala, ale řikala by jim jenom - holkíííí poďteeeeeee )))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:13 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
už má fenu kvín elizabet
čupku přemenujem na kvín mery a je to

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:15
- Nahlásit

Alexa
no počki, ale Elza byla lvice, že by byla Líza lvice??????
Lvice byla Elsa přece, to je mnohem hezčejší než Elza

Vlčáčková
Děda se jmenoval Emanuel, trubko!
takže bys byla Emanuel? Ti řeknu, to je pro holku dost divný méno. Takový nezvyklý

Nevíš, jo????
Fakt nevím

Gerda
Až si to přečte, bude ti osudem přát věčně malé silonové halenky s fižím a volánky v barvě lila!
Mrcha Ba co víc, mrcha převlečená za kamarádku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:16
- Nahlásit

děcky, pokud nemusíte nevyjíždějte dneska autem-děsně to klouže u nás padá omrzlice, déšt´ i sníh, jela jsem na max. dvojku a takovej strach jsem ještě za volantem neměla.
Dostala jsem pozvání na Vánoce ke strejdovi a tetě, vždycky se tam brutálně chlastá a žere, teda nevím jak o Vánoce to tam jdu poprvé, tak ani jíst nebudu, jen počkám, až se grancle nasáknou, nakrmím, psi se venčej na zahradě, proběhnu sprchou a půjdu, je tam vždycky i legranda.
Gerda
Mě se teda mocinky líbí méno Alžbět
mě taky ale jen v oslovení Bety

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:17
- Nahlásit

Gerda
Mě se teda mocinky líbí méno Alžběta, dybych zabřezla a měla fenku, menovala by se alžběta. Řikala bych jí bety. Anebo Antonie a řikala bych jí tony. Nebo toničko. Ale málokomu se takový ména líběj, máma řikala, že jí ne, že by na ně těma ménama nevolala, ale řikala by jim jenom - holkíííí poďteeeeeee )))))
Lála měla v první třídě spolužačku co se menovala Amálka Malovaná. Děsně se mi to líbilo. Na té malé holčičce teda. Až jednou bude Amálce čtyřicet, třá bude vážit metrák....a bude se představovat "já jsem Amálka Malovaná" tak už to asi tak roztomilé nebude

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:18
- Nahlásit

Biluška
takže bys byla Emanuel? Ti řeknu, to je pro holku dost divný méno.
vid?????? divná rodina ti povim

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
čupku přemenujem na kvín mery a je to
hmmm tak jo, eště by to mohla bejt babička méry, jak byla o ní ta píseň, že má kolťáky za pasem a nad hlavou točí lasem. Ale nevim, nakolik může bejt ofčák kovbojem.

Biluška
Ti řeknu, to je pro holku dost divný méno
Proč jako? Mohla bejt klidně třá i Mercedes, to je taky dost holčičí méno...

Biluška
mrcha převlečená za kamarádku
zase mamace nadáváš? Ona z toho chudera nevyjde. Ale Líza se asi taky bude zlobit a kletbou ti sešle fiží dvě.

danajasa
Člen
- Nahlásit

Zdar přeju všem pěknej štědrej večírek u nás už naježil a jsem v práci je to tu hnusné nejsem ráda furt musím někam pobíhat tak jen probíhám a VŠEM PŘEJU

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:19
- Nahlásit

davidkova renataahoj pani a diky.
Vlčáčkováasi mas pravdu,tak rozladenyho psa jsem jeste nevidela a jeste navic desne smutnyho,amin pred nim delal saskarny aby ho trosku rozveselil,hajan se sebral a sel si lehnout do pokojika.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:21
- Nahlásit

Biluška
To je mi úplně u řiti, jak bude holce ve štyryceti, může se nechat přejmenovat, jak jí bude libo )

kejtlin
a jedeš tam autem? Nebo kde bydlej tetové a strejdové? Legranda musí bejt, u nás už se teď hádá máma s tetou a mařena jim asistuje, už je konečně trošku hukot - jako v dobrym myslim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:22
- Nahlásit

Gerda
Ale nevim, nakolik může bejt ofčák kovbojem.
to je f poho..voboje je takový přírodní,může bejt kovbojem snadno..ale kam jí dá ty koltáky...asi bude muset dostat slabinový kšíry a za ně jí kolty vetkne..proklatě nísko nejlépe

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:22
- Nahlásit

Gerda
Proč jako? Mohla bejt klidně třá i Mercedes, to je taky dost holčičí méno...
No tak jo...furt lepší než třá Favorit, nebo Renault. Některý rodiče maj prostě děsnou fantazii, na to by snad měl být nějaký paragraf

Ale Líza se asi taky bude zlobit a kletbou ti sešle fiží dvě.
Byla bych ráda, gdyby aspoň jedno bylo v té velikosti, že do něho narvu obě kozy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:25
- Nahlásit

Biluška
narvu obě kozy
jako Žanetu myslíš?? no nevim esi tam bé spokojená..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:26
- Nahlásit

Gerda
a jedeš tam autem
bydlí asi 200metrů od nás takže nejedu, letos si postavili na druhý části pozemku, kterej daroval děda, děda je tam už od asi 14hod a prý celkem perlí

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:32
- Nahlásit

řekněte někdo Bilušce, že do fiží se nervou kozy, že fiží visí...ze silonové halenky ))

kejtlin
děda je tam už od asi 14hod a prý celkem perlí
no príma, tak budete mít večer veselej - šupej tam za nima, vypadá to na prču

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:32 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

ahoj děcka. Vánoce byly příšerný. U večeře na sebe všichni ječeli a pod stromkem jsem našla víno, které nepiji, a čekuládu, kterou nejím a nějakou dekoraci, na kterou nemám samozřejmě místo, protože už dva roky zpátky jsem všem zakázala mi kupovat svíčky a podobný bejkárny. od malé sestřičky jsem dostala naušnice, což bylo na večeru to nejhezčí a Trix dostal novej míček (děláme sbírku všech míčů z ikey a každej má svoje jméno). Takže jsem moc ráda, že je to za mnou. Naši jsou nasraní, protože si myslej, že jsem smutná, že jsem dostala málo dárků. Mě by bylo jedno kolik jich dostanu, kdyby se aspoň jedním trefili do něčeho, co mě třeba zajímá. Nemluvě o tom, že o tom, že nejím čekuládu a nesnáším jahodovou jsem mluvila včera u večeře.
edit: pod stromkem samozřejmě byla jahodová čekuláda.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:35
- Nahlásit

Maky a Trix
nejím čekuládu a nesnáším jahodovou jsem mluvila včera u večeře.
edit: pod stromkem samozřejmě byla jahodová čekuláda.

aspon víme co ti příště na žumpazávotu dát za cenu))))

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:36
- Nahlásit

Favorit, nebo Renault
Hele náš praděd se menoval-Mikuláš a děd se menuje Vincenc eště máme Ludmilu a Eulálii v roděNepočítám tetu Slávii ofic-Slávie M a kámoška se jmenuje Radmila taky néni přeščastná z toho

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:36
- Nahlásit

davidkova renata
tyvado, taky seš tak votřesná matka? A dáváš svý neonce pouze věci, o kterých ti výslovně řekne, že je nesnáší?!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:40
- Nahlásit

děcka su připravený aji psiska hotový jdu, dobře se bavte

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:01
- Nahlásit

Gerda
né je doma,bohužel
chtěl někam jít,ale ta osoba nebyla doma,tak to nechá na jindy

já ted zdlabala kus točenáku bez ničeho

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:01
- Nahlásit

davidkova renata
jako Žanetu myslíš?? no nevim esi tam bé spokojená..
No tu sem přímo nemyslela....ale velikost je víceméně stejná

Maky a Trix
Neboj, zítra tě trufnu těma halenkama

danajasa
Hele náš praděd se menoval-Mikuláš a děd se menuje Vincenc eště máme Ludmilu a Eulálii v roděNepočítám tetu Slávii ofic-Slávie M a kámoška se jmenuje Radmila taky néni přeščastná z toho
Radmila byla moje nejlepší kamarádka na základce . Se mi tu ty holky slízají - napřed Evelyn, teď Ráďa

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:03
- Nahlásit

jo a zejtra jedu do trojskýho otulku,co mám komu jakého hafana přivýst?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:04
- Nahlásit

danajasa
super jména, konečně nějakej slušnej člověk. Jan se může jmenovat každej Ale Vincenc nebo Eulálie jen někdo. A to se mi líbí.

brezen2008
a proč spolu teda nevečeříte?

Maky a Trix
měla si přiject do prahéééé, dostala bys čokošku s mandlema.

<< 1 ... 6147 . 6148 . 6149 . 6150 . 6151 . 6152 . 6153 . 6154 . 6155 . 6156 . 6157 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání