| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 16:37
- Nahlásit
Biluška
já se ti ještě mrknu, abych neřekla nějakou kravinu, ale třá leptospira je mezi hlodavcema... a zbytek radši dohledám.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 16:50 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Tak jsem po těžkém úsilí, vztekání se a několika hodinách v Picasu a GIMPu2 od nemethové5, vytvořila PFko. Sice se mi úplně nezdá, ale lepší už mi to nejde.
Takže všechno nejlepší k Vánocům a taky do Nového roku, dámy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 17:51
- Nahlásit
Velevážené veledámy, pochybuju, že někde zažili romantičtější večeři než my
Pejsky jsme zavřeli do obýváku, dárečky načančali pod stromeček (pejsci byli v klecích, jenom ti nejhodnější - Lilátko, Hesinka a Fufíček dostali privilegium být na volno - hlavně proto, že mi na ně nezbyla klec ). Večeříme a najednou Pumice začne štěkat. Mášenek pragmaticky pravil "Ježíšek už tam je, Belina na něho štěká". Menší dítě dosti znervóznělo. Belina zesílila a začala řvát přímo hystericky. Mášenek se zaposlouchal a přitvrdil "Tak Ježíšek nebude, Belina ho zabila". To už znervóznilo i větší dítě a menší začalo natahovat. Musela jsem tam jít a nařídit Bibině, aby zmlkla.
Pokračovali jsme ve večeři. U salátu a řízku nám starší dítě začalo vysvětlovat, že se jí děsně chce na záchod. Vůbec mě to nepřekvapilo, páč nepamatuju štědrovečerní večeři, při které by nemusela jít Než se vrátila tak se menší dítě poblilo. Do talíře. Prý proto, že v salátu byla mrkef Došlo jí to krátce potom, co do sebe natlačila poslední sousto
Bože, to je romantika tohleto, to je romantika
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:00
- Nahlásit
Biluška
já jeden rok hodila nechtěně otci sirku do polévky no nic, tatíka asi pustili dříve z práce zrovna přišel, tak jdeme na večeři
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:05
- Nahlásit
jééééžiš vy to vedete teda )))))
tak já sen jen přežrala,,asi po devátý dneska (((
gerdáááá
hele žiješ?? tak f půl 10 na párkingu???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:11
- Nahlásit
Vlčáčková
tak vše nejlepší k svátku sem netušila, žes Eva
Biluška
skutečně romantická štědrovečerní večeře.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:15
- Nahlásit
kejtlin
skutečně romantická štědrovečerní večeře.....
Viď. Letos se nám fakt daří. Napřed Theuška, pak tohle No aspoň, že děcka jsou spokojený s dárkama
Vlčáčková
Taky ti přeju fšecko nejlepší k opravdickému svátku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:21
- Nahlásit
Vlčáčková
toš taky fšecko nej k svátku..to vaši chtěli ušetřit že jo?! aby ti nemuseli dávat dárky dvakrát!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:32
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
kejtlin
Díky. Moje nevlastní sestřičky prý chtěly, abych dostala jméno Eliška. Moje drahá matinka prosadila Evu. Podezřívám jí, že jen proto, že se od ní dají vytvářet hnusné tvary, což by od Elišky nešlo.
Biluška
Divím se Mášenkovi, že s Vámi všemi vydrží!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:39
- Nahlásit
Vlčáčková
myslíš tvary od jména? Věř, že i od Elišky to jde a mojí matince i velmi dobře aspoň v mejch dětských letech
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:40
- Nahlásit
Vlčáčková
Divím se Mášenkovi, že s Vámi všemi vydrží!!!
Proč by neměl? . Se spíš hodně často divím sobě, že jsem ho ještě nevrátila mamince
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:40
- Nahlásit
Atusch
No, ale o něco míň, než od Evy. A prostě se mi to jméno nelíbí, no. Ale mohlo to být horší, mohla jsem být třeba Emanuela po dědovi.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:41
- Nahlásit
Vlčáčková
no nevím od Evy mě jich taky zas tak moc nenapadá... a vím o čem mluvím
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:41
- Nahlásit
Vlčáčkovátaky pani gratuluji k svatku a pekna pfka!!!
jinak vas vsecky zdravim,jinak jsem desnej marod,malem jsem si vykaslala plice a mam peknou teplutku ,jo a jsem v praci,mam amina,hajan byl dnes nejakej desne smutnej,ani z darku nemel radost,nevim co mu je.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:42
- Nahlásit
Biluška
Já jsem toho svýho vrátila ... a nelituju!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:42
- Nahlásit
tak sem přežraná zpjet z večeře. Teď si hraju s novou navigací, to mám na dlouho
Biluška
no ty máš vjeci hele a kdy bude modní přehlídka????
Vlčáčková
šecko neeeeeej
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:44
- Nahlásit
Atusch
Například Evelína, ta byla moc oblíbená. Jsem to úplně nesnášela. Tak to matinka časem nahradila za "náš blbec" a "parchant". A bylo to vyřešený.
nemethova5
A je, copak je Hajánkovi? To je blbý, aby člověk měl strach i o Vánocích, co je se psem, že?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:46
- Nahlásit
Vlčáčková
jo to je stejný jako když já nesnášela a doteď nesnáším když na mě někdo řve Elinoooo, pak mi ještě říkala Lízo... to si pak člověk přijde jak koza.. fakt.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:46
- Nahlásit
Vlčáčková
Evelína byla moje nejlepší kamarádka v dětství a dospívání
Já jsem toho svýho vrátila ... a nelituju!!!!!
Jsem vrátila toho prvního. U tohohle ještě uvidím. Nakonec záruční lhůtu to má neomezenou, vrátit ho můžu kdykoliv . Akorát jsem jako nepochopila proč by s námi neměl vydržet
Alexa
módní přehlídka je v plánu až zítra u našich. Dneska jsem dostala oblíbené knížky, páč Mášenek by si nelajznul koupit mi halenku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:47
- Nahlásit
Vlčáčkováahojky,je nejakej divnej,uplne bez nalady,nevim,jak pisu,nemel vubec radost z darku co dostal,a ze toho dostali,aminovy jsem koupila litaci talir frisbi a hajan po nem skocil a sebral mu ho,tak jsem vytahla jeste jeden pro hajana,vim,ze si nehraje,ale to ho dost zaujalo,vsak amin chodil pysne a vsem ukazoval,asi ma deprese,nebo nevim,fakt nevim,ani piskot nechtel a to jsem mu jeste dala misto,a vzala si amina misto nej do prace.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:01
- Nahlásit
Děfčata u nás se teprvá smaží, tak sem od té potenciální práce utekla ke kompu, přectírám otravu svítiplynem, aby se po mě nechtělo pomoct.
Už je tu Evelína a Elina? ))))))
Elino, zejtra předáváme Zlatovlásce miku )
mamka
Pokud to do rána nezmrzne na ledofku, v půl na 10 na parkingu.
Sme teď s mámou shodně řekly, že se nám začala děsně motat hlava, pročeš máma se začala lekat, že nám uniká plyn, sem řikala, že honem musíme vyvětrat, protože až přijde teta a zazvoní, vybouchne to. Tak se tu tlemíme jak jelita ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:02
- Nahlásit
Vlčáčková
mohla jsem být třeba Emanuela po dědovi.
děda se menoval Emanuela jo???
nemethova5
čuste pani..ales gúte i Vám )))
Alexa
Teď si hraju s novou navigací, to mám na dlouho
si přectaf na jak dlouho by jí měla gerdička? ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:04
- Nahlásit
Gerda
Už je tu Evelína a Elina? ))))))
Elino, zejtra předáváme Zlatovlásce miku
Pokud to do rána nezmrzne na ledofku
tak by mne naložila Líza dyštak )))))))))))
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
si pěknej debil mamko! ))))))))
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
si přectaf na jak dlouho by jí měla gerdička?))))
no možná ani ne nadlouho ona je docela jednoduchá už sem to zvládla
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
tak dárky psiska už dostali,vyvenčeno..
seznam schlédnutej a aniž bych to u sebe čekala,jsem to na konci ořvala a jsem taková emočně rozladěná a ta hudba a některé scény se mi přehrávaj v hlavě
večeři jsem ještě nědělala,nemá pro koho,udělám si asi párky s houskou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:06
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
no myslim že atůš už velmi lituje, že jo Lízinko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:06
- Nahlásit
Alexa
ona je docela jednoduchá
ty si mnohem hnusnější než mamka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Přeju ti, aby ti do ní Ježíšek nedal žádný mapy!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:07
- Nahlásit
brezen2008
kde máš jendu? V práci?
Alexa
no myslim že atůš už velmi lituje, že jo Lízinko
myslim, že už ví, že to neměla nikdy řikat )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:08
- Nahlásit
Atuš
Eště bys mohla být Elza . To je úplně nejhorší verze Elišky, kterou používám už spíš jako nadáfku než jako oslovení
|