| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 13:50
- Nahlásit
Biluška
zmraž nemocnýho králíka (mrtvýho samozřejmě) a zejtra ho votevři.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:01
- Nahlásit
Monty
Trix má taky polonarozeniny. Už mu jsou dva a půl. Je to velkej kluk, co nežere lososa. Hajzl.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:02
- Nahlásit
teda děcka dostala sem takovej ten svícen jak tu ukazovala kejtlin ten voskovej jak v něm hoří čajovka a je to fakt bomba je úpa úžasnej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:05
- Nahlásit
Alexa¨
teda děcka dostala sem takovej ten svícen jak tu ukazovala kejtlin ten voskovej jak v něm hoří čajovka a je to fakt bomba je úpa úžasnej
vid´ je suprovej, pálím v něm svíčky každej den!!! a máš taky oranžovej?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:07
- Nahlásit
kejtlin
a máš taky oranžovej
jj akorát mám čtverec a je na něm přivázanej voskovej zvoneček a ta oranžová přechází od světlý po tmavou a je fakt úžasnej
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:13
- Nahlásit
tady tak leje,že psi jsou během chvilky turch
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:21
- Nahlásit
Maky a Trix
je takže pan Trix má stejně narozky jako pincezna Sophyje, tak to sibudu pamatovat moje by sežrala i velerybu, ale zato pan Monty, ten je vybíravej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:25
- Nahlásit
kejtlin
první mrtvý králík byl ze zveráku. Ale je fakt,že ta byla divná od začátku, měla pořád průjem a zdechla po pár dnech. Další dva už byli od chovatele. Oba byli mladí. Pickwick tak rok a půl, Theuška necelý rok. A zemřeli prakticky bez příčiny.
Seno máme vlastní, ze zahrady. To samé seno žere i koza a kůň. Psi jsou pravidelně odčervovaní a cizí psi se sem nedostanou.
Stres nemají. Jsou u Pupíka v pokojíku, psi se tam dostanou jen hodně vyjímečně, teď tam nebyli vůbec. Průvan tam není. Je fakt, že je to nejstudenější pokoj v domě, ale pořád je to normální pokoj. Teplota je tam v průměru tak kolem 18 stupňů plus mínus.
kachna_
zmraž nemocnýho králíka (mrtvýho samozřejmě) a zejtra ho votevři.
Tak na to nemám
Zítra budu tak maximálně kopat hrob a bulet u toho
Do dalšího králíka už teda nejdu .Před králíkama nám takhle nevysvětlitelně zdechali morčata (asi tři,nebo čtyři postupně). Vždycky když nějaké zemřelo tak jsem vydezinfikovala klec, vyhodila všechny napáječky a misky, nakoupila všechno nové...nové morče...za pár měsíců zase mrtvé morče...pořád dokola. Pak první mrtvý králík (Esme). Klec jsme vyhodili. Koupili jsme novou klec, nového králíka (Pickwicka) a dali jsme ho do jiného pokoje - za rok bylo po něm . Klec jsem opět vydezinfikovala, dva dny stála ve sklepě komplet ponořená v savu. Evidentně to nepomohlo . Do dalšího savce už fakt nejdu, asi koupím děckám nějakého papouška, nebo tak něco. Králíci a morčata jsou u nás evidentně prokletí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:29
- Nahlásit
http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/20128-zena-zemr ela-po-napadeni-psem-jde-o-klidne-a-poslusne-pleme no-psa/
Můžete mi někdo říct jak vypadá belgický mastif?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:30
- Nahlásit
Je tu někde adidaska? Na FB píše Katka, že by bylo možné domluvit malé klikací lekce i během příštího týdne, pondělí středa pátek...bude to asi přes den, tak ten, kod má čas, by jít mohl.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:33
- Nahlásit
Biluška
tak to fakt nevím, zimou to nebude, měla jsem zakrslíky normálně venku v králíkárně a byli v pohodě. Jeětě mě napadlo-co hobliny odkud bereš?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:35
- Nahlásit
ty jo tady je brutální mlha, ještě že pojedu jen kousek.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:39
- Nahlásit
makrel
a zase máme akci smog
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:41
- Nahlásit
kejtlin
Jeětě mě napadlo-co hobliny odkud bereš?
Mám slámu. Od soukromého zemědělce. Na té samé je opět i kůň, koza a venkovní psi.
Fakt mě fascinuje, že vždycky zdechnou z ničeho nic. Jako kdyby to byl mor - jednu chvíli jim nic není a za pár hodin je po nich . Ale Esme zdechla v lednu, Pickwick tuším nějak v říjnu a Thea teď - ani jedno není období typické pro mor
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:42
- Nahlásit
Biluška
A zemřeli prakticky bez příčiny.
tý jo, divný. levnýho veta, co by ho votevřel a zkontroloval, nemáš?
Taky bych to vzdala a pořídila třeba fretku nebo činčilu, co vosmácí?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:43
- Nahlásit
Monty
jO tak to se hodí, jestli bude i v noci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:48
- Nahlásit
kachna_
tý jo, divný. levnýho veta, co by ho votevřel a zkontroloval, nemáš?
Mám, ale pitvat ji nechci . Podle popisu příznaků vet taky neví
Taky bych to vzdala a pořídila třeba fretku nebo činčilu, co vosmácí?
Hele morčata zdechali stejně jako ti králíci. Co když činčaly budou zdechat taky? Už mám strach jít do čehokoliv z tady těch malých zvířat . Asi zvolím něco pernatého (nějakou korelu, nebo tak něco), nebo nějakou ještěrku (gekony, nebo agamy. Nebo možná chamelejona jako má Darinka )
Počkám až se dogestí Makytriksová ta je přece teď kvalifikovaná na léčbu králíků. Možná bude vědět co to je za svinstvo
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:51
- Nahlásit
Biluška
je mi líto králíčka, moc smutný
Jinak jak si užíváte dnešní den? Já si udělala nehty jinak nic nedělám jen teď čumím na pohádku Z pekla štěstí, a přijde příbuzenstvo tak budu muset hlídat psy aby mi je nesnědl.
Chystáte se někdo na půlnoční v Praze?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:53
- Nahlásit
makrel
jo to určitě bude... akorát takoví jako já co mají koupený měsíčník jsou diskriminovaní, jsme říkali s maminou, že bychom měli příští měsíc dostat slevu na měsíčník
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:53
- Nahlásit
Lidi tak já jdu na povinný štědrý večer. mějte se krásně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 14:55
- Nahlásit
Monty
a nebude třeba i taxík zadara? to je taky hromadná doprava, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 15:19
- Nahlásit
Atusch
přijde příbuzenstvo tak budu muset hlídat psy aby mi je nesnědl.
ty woe co to máš za příbuzný že ti chtěj sežrat psy?????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 15:19
- Nahlásit
makrel
oni chcou touto akcí omezit jízdu autem, což taxík je, tagže máte paní asi smůlu
Lidi tak já jdu na povinný štědrý večer. mějte se krásně
ty taky
my budeme večeřet asi v osm jestli se zadaří, tatík je v práci a pak už moc MHD jezdit nebude
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 15:21
- Nahlásit
to je trapný, sou vánoce a já mam hlat, sem si vzala málo jídla sebou, teda jinýmu člověku by to stačilo, ale já mam hlat, řísky a rybu udělám až večer doma, už se na ty řísky těšim.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 15:34
- Nahlásit
co furt píšete magoři?
byla jsem s čoklama hodinu venku a je tak krásný hnusno, že venku nikdo nebyl...super , žádný pézetka, žádný běhači, žádný votravovači..ééé jenom mám promoklý botky
a mám zase Hláááát
du se cpát čučet na telku
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 15:35
- Nahlásit
kejtlin
to je trapný, sou vánoce a já mam hlat
posílám ti virtuální tác chlebíčků a cukroví
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 15:36
- Nahlásit
Biluška
bez pitvy to budou jen dohady.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 15:57
- Nahlásit
Ahoj všem, jsem jen občasnej kolemjdoucí, ale chci vám i vašim psíkům taky popřát krásný a klidný svátky, spoustu dárků pod stromečkem a pevný zdraví
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 16:00
- Nahlásit
http://elfyourself.jibjab.com/view/rye6AAbPavKZPpn 6
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 16:03
- Nahlásit
Maky a Trix
Řekni mi, essi existuje nějaký hnus, který by mohl bydlet v seně,nebo ve slámě a působit takhle rychle? Třá myši essi by to nemohli přenášet Páč na tom seníku 100% myši sou.
Teď už mi jde hlavně o koně a o kozu, páč žerou to samý seno Myslíš, že by to mohlo být něčím takovým?
Na pitvu se teda zkusím domluvit s nějakým vetem. Ale nechce se mi do toho
|