| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:02 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Alexa JO, jak to? Včera jsem taky odněkud stáhla tu H. válku a Chlapce v pyžamu, ale nevím přesně odkud. Jedno z megavidea a to se po 72 minutách šprajclo, že musím 54 minut čekat na pokračování.
A já bych hrozně chtěla zkouknout Vesmírné odysey. Co nejvíc Vesmírných odysey - jsou asi 3. Minimálně jsou dvě, ty původní. A tady Hvězdný války, ty původní.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:03
- Nahlásit
Gerda
je halenka to, co je vlastně příšerná košile a má to volánek, nebo fiží? Jinak naštěstí nevim, co je halenka, ale evokuje mi to ten kanýrek a materiál silon či polosilon, prostě to, co na sobě normální člověk nikdy nechce mít.
Jsou i takové. Jsou i relativně normální, který nosívám gdyž musím oblíct kostým. Ty normální jsou v podstatě slušnější trička. Bohužel na Vánoce dostávám zásadně ten první typ a ještě ve špatné velikosti. V hodně špatné velikosti. To mě dycky nasere ještě víc Páč rozbalím balíček a zjistím, že je v něm fialovo-bílo-růžová věc, která by byla dobrá asi tak Lálince (12 let, 36 kilo). Matka stropí scénu na téma "tak si to alespoň vyzkoušej" . S největším sebezapřením do toho narvu jedno rameno a jednu kozu (víc se prostě nevejde). V lepším případě to mám jako bolerko na obou kozách a vypadá to, že švy každou vteřinu rupnou. Celé široké příbuzenstvo včetně švagra se výborně baví. Matka předvede další hysterickou scénu na téma "no to není možný, aby ti to nebylo, dyť je to iks el, ty už jsi zase přibrala, kurňa nežer tolik, no tolik peněz to stálo a ono jí to není, protože je tlustá, co já s tím teď budu dělat". V tu chvíli opravdu nenávidím Vánoce. Na půdě v krabici mám sbírku malých halenek. Fialovou a červenou s kulatým výstřihem z roku 2009. Bílou a černou z roku 2008. Červenou s výstřihem do véčka a černo-fialový svetřík z roku 2007.....a tak dále až do roku 2005. V letech 1998 až 2004 jsem pro změnu dostávala rifle. Opět vždy nejméně o dvě čísla menší
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:04
- Nahlásit
Biluška
S největším sebezapřením do toho narvu jedno rameno a jednu kozu (víc se prostě nevejde). V lepším případě to mám jako bolerko na obou kozách a vypadá to, že švy každou vteřinu rupnou. úplně si tě představuju
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:05
- Nahlásit
Jdu zabalit poslední dárky, mějte se fajn
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:06
- Nahlásit
Biluška
Přines halenky a rifle na nějaký sraz, né??? A možná budeš mít krabici prázdnou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:08
- Nahlásit
Biluška
V tu chvíli opravdu nenávidím Vánoce
Úplně tě chápu, to je jasný, je to strašlivej příběh, hrůzostrašnej, já bych nenáviděla i darovatele. Daruj to teď davítkové, fsadim se, že žádnou halenku typ 1 nemá, bude prdel, bude to mít místo žumpa oblečků
makrel
ale ne abys nešla, musíš jít, když už se kvůli tomu budeš hádat, jo?
Děcka, zkusim se připojit z domku, ale asi to neklapne, jdu balit dárky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:09
- Nahlásit
Gerda
jo musím, protože chci.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:12
- Nahlásit
Vidím, dámy, že mám kliku, když se mnou drahá matinka nemluví a nepustí mě do bytu, poněvadž jsem hrozná a mám ještě hroznější psy, tiskárnu a počítač.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Davídkové by byli malé
Vlčáčková
Na sraz to přivézt nemůžu, nemám tolik místa v autě. Musela bych jet jak Lejenda třema kamionama
Mimochodem, má to tu nachystané Makrel. Už bůhvíjak dlouho. Jenom to nemám jak dovézt do Ostravy, nemám ten kamijon
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
jo a od letoška sem se rozhodla pro zavedení nový tradice. Budem pouštět lampijony po večeři a po dárcích.
Biluška
ty woe to mi udělat matka (jako že by mi nikdy neudělala) tak jí asi zabim ale jinak jako divák bych asi čurala smíchy
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Biluška
já taky nemám kamijón
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:14
- Nahlásit
Biluška makrel
Cccc, já všechno vždycky odvezu Fábií combi!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:16
- Nahlásit
Biluška
chápu Tě jako obdarovanou, ale jako divák, bych se skvěle bavila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:17
- Nahlásit
Alexa
ale jinak jako divák bych asi čurala smíchy
Mášenek, švagr a ségra řvou a učurávají. Otec znechuceně odchází ven kouřit. Matka žasne nad tím, že je mi to malé. Loni jsem se nasrala a jednu z těch hrůz jsem nechala oblíct Lálu. Bylo jí to akorát Matka zajásala, že to teda bude nosit Lálinka. Ta ji vzápětí setřela, že v tomhle by nešla ani na maškarní
Letos jsem máti oznámila, že essi zase dostanu nějakou halenku tak tam přestanem na Vánoce jezdit. Dost ji to sebralo, ale slíbila mi to. Mám z toho deprese, bojím se, že včil nastane dlouhá éra nepadnoucího spodního prádla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:18
- Nahlásit
Biluška
že včil nastane dlouhá éra nepadnoucího spodního prádla
ty woe a to zkoušení už musí někdo natáčet a budem to pouštět na žumpasrazech, úpa to vidím
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:19
- Nahlásit
Biluška
Víš, co mě napadlo? Jestli Tvoje matka ví, jak vypadá kniha!!! Přece, když jí to stále opakuješ: "kup mi knihu, kup mi knihu, kup mi knihu..." a stále nic, musí to mít nějakou zásadní příčinu.
Jdu si umýt lebku.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:20
- Nahlásit
Už mi chodí přáníčka v SMSkách. Bože, jak já je nesnáším!!!! Nutí mě to na ně odpovídat a já prostě nenávidím SMSky!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:21
- Nahlásit
Vlčáčková
já Smsky miluju, nesnáším volání
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:22
- Nahlásit
Biluška
Alexa
že včil nastane dlouhá éra nepadnoucího spodního prádla
ty woe a to zkoušení už musí někdo natáčet a budem to pouštět na žumpasrazech, úpa to vidím
paní Alexa má úplnou pravdu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:23
- Nahlásit
Vlčáčková
Už mi chodí přáníčka v SMSkách. Bože, jak já je nesnáším!!!! Nutí mě to na ně odpovídat a já prostě nenávidím SMSky!
Nedělám nic co mi nepřináší radost a odčerpává mi to energii, kterou potřebuju jinde (a v tomhle případě ještě kredit ). Ser na ně
Jestli Tvoje matka ví, jak vypadá kniha!!!
Tak doma nějaké knížky má....ale je fakt, že dost starý....zkusím jí napsat nějaký manuál
Alexa
Loni se to Mášenek pokusil fotit. Zdůrazňuji pokusil, páč jsem to zpražila pohledem číslo osmnáct a on foťák fofrem odložil
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:24
- Nahlásit
Biluška
Nedělám nic co mi nepřináší radost a odčerpává mi to energii, kterou potřebuju jinde ty vole tak to bych toho v žiotě asi moc neudělala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:26
- Nahlásit
makrel
y vole tak to bych toho v žiotě asi moc neudělala
Mě taky dalo dost práce než jsem se to naučila. Ale včil to bezvadně fungá . Na ty velké věci teda, třá nádobí meju furt a radost z toho nemám.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
teď sem si fšimla že po pyšný dávaj můj oblíbenej film vo hnusnym hajzlovi kerej moooc špatně skončí
Biluška
Na ty velké věci teda, třá nádobí meju furt a radost z toho nemám.
na to sem si před mnoha lety koupila myčku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:30
- Nahlásit
Alexa
na to sem si před mnoha lety koupila myčku
Taky bysem chtěla, ale v kuchyni ji prostě není kam dát . A s odpadama by tam byl asi taky problém . Mám malinkou kuchyňku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:34
- Nahlásit
Alexa
teď sem si fšimla že po pyšný dávaj můj oblíbenej film vo hnusnym hajzlovi kerej moooc špatně skončí
myslíš noci s nepřítelem? ten je dobrej
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:34
- Nahlásit
Biluška
Mám malinkou kuchyňku
a tak to já taky mám jí v lince mezi sporákem a dřezem, pak už je lednice a konec kuchyně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:35
- Nahlásit
kejtlin
myslíš noci s nepřítelem
jj budu u toho dělat salát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:36
- Nahlásit
Alexa
viděl jsi film Spolubydlící? Jak ta jedna začala napodobovat tu druhou? to taky není špatnej film.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:38
- Nahlásit
jdu se svalit, hají buci a nezapomeňte, že zítra ráno nefstáváme
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:39
- Nahlásit
Biluška