Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6138 . 6139 . 6140 . 6141 . 6142 . 6143 . 6144 . 6145 . 6146 . 6147 . 6148 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:31
- Nahlásit

makrel
sestra kupovala dárky pro svého přítele a macecha kupovala dárky pro tatíka.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:32
- Nahlásit

Baysha
ono to bude i trochu tím, že ségry už si jakože nechaly něco koupit a pak si řekly o peníze, takže naši usoudili, že když chtěj peníze ony, tak je chceme všichni.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:33
- Nahlásit

brezen2008
Jsem koukala na weby, kde se dají zkouknout filmy. Ale bída a děs. Většinou registrace a pak stahování. Když chci on-line, tak skoro nic. Nevíš nějakou rozumnou webadresu na koukání on-line a v CZ?

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:35
- Nahlásit

Maky a Trix
tak to by naši asi nepřežili. U nás se ještě i snažíme tvářit, že nevíme od koho to přesně je, který dárek

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:35
- Nahlásit

Vlčáčková
těžko, kvůli autorským právům

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:37 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

makrel
naši jsou dost pragmatičtí. Loni proběhly vánoce třeba tak, že jsme každej odeslali email s odkazama na zboží v internetových obchodech. jinak tradice moc nejsou. Vůbec. zase je fakt, že je to asi lepší, vůbec mě neznaj,většinou, když se snažej mi něco sami vymyslet jako dárek, tak je to trochu trapas, protože o mě prostě nic neví, no.

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:38
- Nahlásit

Vlčáčková
tohle si zkoušela???? http://filmy.kinotip.cz/

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:40
- Nahlásit

no nevim my si jako dospělý vždycky něco dáme a pak já od našich a mlaďoch dostáváme ještě peníze, ale vždycky je k tomu ještě něco třá mikina nebo navigace nebo teď zrovna nevím

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:40
- Nahlásit

Maky a Trix
u nás je to naopak, vánoce se hodně prožívají a já nemám to srdce říct, že tam nepůjdu. i když by mi vůbec nevadilo být doma.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:43
- Nahlásit

Takže už sem dostala úkoly na zítra, budu strouhat strouhanku a luxovat a věšet nějaký blbiny na okno, máma je malinko taková celá nesvá, že sem řekla, že u mě doma žádný vánoční vozdoby a atmosféry nebudou. Taky byla vyděšená, že sem si nevšimla, že už má ozdobenej stromek, prej byl už ráno. Já nevim, já si toho nevšimla. Úkoly mám přidělený, neboť jsem pro vánoce prej nic neudělala, tak aspoň něco udělat musim. Řekla sem, jestli si uvědomuje, že sem skoro štyrycetiletej člověk...nemám ráda ani rozbalování dárků, ani nic, jediný mě baví jíst cukroví, ale sama bych ho nepekla. Prostě si strašně přeju, ať už je pondělí 27 a můžu jít zas do práce a mít skoro týden vánoce za sebou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:44 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

nejkrásnější Vánoce jsem vždycky prožila u někoho z přítelů bývalých, teda ony byly asi obyčejný, ale mě vždycky přišly neobyčejný, jen jednou to bylo celkem zajímavý, to jsme se už dobře znali i s rodiči přítele byla jsem tam druhé Vánoce a tat´ka přinesl hned po ránu flašku Balantýnky 12ti letý, tak jsme ji daly ve dvou hmm večeři si moc nepamatuju, ale nemotala jsem se a přišla mi taková uvolněná atmosféra

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:44
- Nahlásit

Gerda
budu ti píct cukroví, když mi budeš dávat zabalený dárky

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:45
- Nahlásit

Gerda
Řekla sem, jestli si uvědomuje, že sem skoro štyrycetiletej člověk. obávám se, že tuto větu zítra asi budu nucena taky několikrát použít

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:46
- Nahlásit

Maky a Trix
Budu ti dávat zabalený ingredience na cukroví....)) Dnes eště musim balit dárky. To mě vlastně taky eště docela ba.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:47
- Nahlásit

Gerda
to nevim, teda. ale předem tě upozorňují, že vykrajovátka mám jen ve tvaru fretek a psů. Ještě musím sehnat ve tvaru gekonků.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:48
- Nahlásit

makrel
obávám se, že tuto větu zítra asi budu nucena taky několikrát použít
A krom toho mi máma sebrala od huby krabici s cukrovím, že bych ho sežrala všechno a bojí se ke mě dát do lednice LAVOREK s bramborovym salátem....A krabici s cukrovim pro davítkovou (máme stejnýho dýlera) převázala ozdobnym provázkem.....Jako myslim, že si možná přeju, aby bylo 27. března, aby ty vánoce už byly jen mlhavá vzpomínka.

Koko
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:49
- Nahlásit

Maky a Trix
čus, jé tys v ústí, to si teď kousek od nás

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:50
- Nahlásit

Koko
jé, navíc budu mít k dospozici auto, jsem tu do silvestra, když budeš mít čas a chuť, můžeme se někde potkat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:50
- Nahlásit

Maky a Trix
když se snažej mi něco sami vymyslet jako dárek, tak je to trochu trapas, protože o mě prostě nic neví, no.
Viděla jsi včera comeback? Jak začala dlouhá éra zimních bund? Tak přesně takhle je to u nás Vášnivě ráda čtu. Každý rok máti říkám "kup mi jenom knížky a nic jinýho" Nedostanu ani jednu jedinou (nebo občas jo a 100% se můžu spolehnout na to, že je příšerná ), zato každoročně dostanu DVĚ halenky, nebo svetříky. NIKDY mi nejsou dobrý. Což je dobře, páč kdyby byli musela bych je nosit a jsou příšerný

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:51
- Nahlásit

Gerda
no a mě zítra seřve, jak to že si ve třiceti letech dovoluju někam večer jít, protože na štědrý den se přece NIKAM NECHODÍ!!!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:51
- Nahlásit

Alexa Zkoušela a taky se nějak nevedlo.

Koko
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:52 - Změnil/a: Koko
- Nahlásit

Maky a Trix
můžem v tejdnu, máme v práci zavřeno jak se spojíme, asi nejlíp přes mobil, já mám 774......

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:53
- Nahlásit

Maky a Trix
to nevim, teda. ale předem tě upozorňují, že vykrajovátka mám jen ve tvaru fretek a psů. Ještě musím sehnat ve tvaru gekonků.
Mám psa-foxteriéra a psa-jezevčíka. Dále kost, netopýra,žirafu,dva koníky, slepici, krocana,několik prasat a kozu . Vyměním jednoho koně za fretku

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:54 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Biluška
no, já dostávám věci jako třá růžový kabelky, voňavky, peněženky a čekulády. Růžový nenosím, používám pouze dežodorant a čekuládu nežeru. Peněženku mám svojí ideální. Je mi vždycky jen hrozně líto, že když maj vymyslet jeden jedinej dárek, kterej by se mi líbil, tak prostě nevymyslej a to jsou to rodiče. no.
edit. koně vykrajovátko nechci, já chci jen zviřáka, co máme. objednej si svojí fretku

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:54
- Nahlásit

makrel
jak to že si ve třiceti letech dovoluju někam večer jít, protože na štědrý den se přece NIKAM NECHODÍ!!!!!
přesně, to znám taky...

Biluška
DVĚ halenky, nebo svetříky.
je halenka to, co je vlastně příšerná košile a má to volánek, nebo fiží? Jinak naštěstí nevim, co je halenka, ale evokuje mi to ten kanýrek a materiál silon či polosilon, prostě to, co na sobě normální člověk nikdy nechce mít.

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:55
- Nahlásit

Gerdauž teď se děsím té scény a toho vysvětlování

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:56
- Nahlásit

Vlčáčková
to je divný mě to normálně fungá bez registračky

Koko
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:57
- Nahlásit

Maky a Trix
napsala sis můj telefouní nambr?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:58 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Koko
bylo by to super. Já budu sice objíždět rodinu, ale určitě si čas najdu.

Koko
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:00
- Nahlásit

Maky a Trix
píšu si já ti v pondělí zavolám a domluvíme se, kdy a kde se srazíme.

<< 1 ... 6138 . 6139 . 6140 . 6141 . 6142 . 6143 . 6144 . 6145 . 6146 . 6147 . 6148 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání