Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6147 . 6148 . 6149 . 6150 . 6151 . 6152 . 6153 . 6154 . 6155 . 6156 . 6157 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:19
- Nahlásit

makrel
no myslím, že by se našli psi, kteří by nám je chytli jdu do toho s vámi a propůjčím moje psy

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:24
- Nahlásit

jdu se pokusit vyvenčit psa. Předtím se za celou cestu 20 min ani nevyčural kvůli těm ko....m

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:29
- Nahlásit

makrelcus jdu s vama do toho,strkat tem zasrancum strilejicim petardy do prdele!dnes jeden idiot bouchnul kousek od amina,boze jak ten vystartil,jsem jela po hube,kdyby ten zm.d nezdrhl,tak ho osobne vyliskam a amin aspon nahubkem,zacina z nej byt peknej vztekloun z amina a to je jen dobre,jeste zmohutni a tim tuplem se ho bude kazdej bat!
kettyahhhhhoooooojky pani!mate noveho pesanka????ten cernej???
kejtlincauuuuuu!no chudak deda,to je hnusne trapny co pises teda,jo a je mi lip uz.dnes jsem se pekne prezrala prave tech rizku a cukrovi!

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:36
- Nahlásit

nemethova5
nene nic noveho nemam
kejtlin
jej sme to docetla tak to ej fakt mazec jako ...takle se zachovat..... chudak deda svatky osamote ...to je fakt uzas prijede a mu reknou ze nemaj misto a rizky neobalene tak ten jeden je za chvili......

kejtlin
Člen
- Nahlásit

nemethova5
je dobře, že je ti líp
úplně mi je za rodinu stydno, ale tak že se chovaj k okolí blbě tak že ani matka neřekla, prostě chci tady tátu-mýho dědu, na svátky tak se prostě ostatní starejte, to jsem nečekala, že ho vypakujou hladovýho

makrel
Člen
- Nahlásit

kejtlin
ještě že má aspoň tebe, i když vím jak tě štve

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:41
- Nahlásit

kejtlin
o jo to je mazec jako .....to u nas ikdyz je deda jaky je tak byl treba u tatky ..lec nas casto posila do koncentraku a podobne ..takovi hodny deda no ...tak teda na svatky jako by se nikdo osklive k nemu nezahoval a nevyhodil ho a podobne ..samo ani jindy ne ikdyz je holt jaky je ......vetsinou byl u tety ale u nich to letos neslo diky komplikacim ruznym atd...... tak aspon na den si ho vzal tata a pry dokonce snim byla i sranda ...

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:41
- Nahlásit

tak si přectafte děcka jakej sem debil. Jak sem dostala fčera tu navigaci tak sem si šla dneska stáhnout aktualizace a furt mi to nešlo a pak sem zjistila že na krabici, kerou sem včera vyhodila byl dos důležitej kod bez kterýho tom jaksi nefungá. Krabici sem vyhodila do papíru a děda kerej se nudil už ho vodnes do kontejneru, tak sem hnala mladýho ať si jde zahrát na bezdomáče a donese mi krabici. No naštěstí jí mám

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:43
- Nahlásit

kettytak co to tam mas za masenku????
kejtlinno jo ulevilo se mi jak hrom,je to fakt trapny a asi bych neco matce rekla,jako hodne sprostyho,servitky bych si proste nebrala a hladovyho,mi ani nerikej,na takovy hnusny hamouny mam jen leda tak vztek,jak pise ketty jeste,ze ma tebe!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:44
- Nahlásit

Alexatak to jsi mela velke stesti teda!!!!takze dalsi zazrak na fore????

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:45
- Nahlásit

kejtlin
hele a voni si dědu pozvou na vánoce předpokládám že si od něj vezmou dárky a pak ho vypakujou jo???? to je dobrý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:50
- Nahlásit

Alexa
hele a voni si dědu pozvou na vánoce předpokládám že si od něj vezmou dárky a pak ho vypakujou jo???? to je dobrý

no děda dává peníze protže co jinýho že jo, no jo prachy si vzali a no neměli volnou postel, řízky neměli obalený a neměli větší krabičku na chlebíčky néééé v překladu je to tak jak jsi to napsala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:54
- Nahlásit

kejtlin
děda dává peníze protže co jinýho že jo, no jo prachy si vzali a no neměli volnou postel, řízky neměli obalený a neměli větší krabičku na chlebíčky néééé
bože to sou hovada! příště ho tam nepouštěj,todle z hloubi duše nesnášim
ketty
Štěňátko, které jsme si vzali od majitele, protože se nám zdálo nemocné a majitel nemá peníze skoro ani na krmení. Máňa byla promrzlá a hladová a po pár hodinách doma v teple a po misce hamání se jí hned udělalo lépe. Stejně s ní ale co nejdřív zajdeme na veterinu. U majitele zůstali dva její sourozenci - hnědý a černý pejsek, pro které také hledáme nové domovy.
a z tohodle je mi též nablití další zasranej kretén co namnoží čokle aniž by přemejšlel co s nima..vostatně čim by přemejšlel,že jo
Alexa
tak si přectafte děcka jakej sem debil
tak to si přectavíme celkem snadno

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:57
- Nahlásit

davidkova renata
bože to sou hovada! příště ho tam nepouštěj,todle z hloubi duše nesnášim

já mu říkám už několik let at´ tam nejezdí, protože ta atmoška co tam je je na blití, i strejda mu to říká no, ale nic platný

ketty
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
no je to mazec ..... kdyby to aspon odvedl do utulku kdyz uz se nemuze starat ...no asi fakt premejsli jen ......spis nepremejsli...

nemethova5
Člen
- Nahlásit

kejtlinjak jinak blbecci,naval prachy a vypadni,no z toho jsem uplne na sracky a vztekla z tohohle,fakt,jeste,ze ma tebe a jak pise renata,priste ho tam nepoustej!

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:58
- Nahlásit

nemethova5
kde ???co mam nic nemam

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:59
- Nahlásit

davidkova renata
tak si přectafte děcka jakej sem debil

Alexa
no hlavně že se krabka našla
all
asi mi sleze nehet z palce sem česala Gošu, držela ji za obojek jen tak lehce a měla provlečenej palec za obojen-stahovák v malém očku a v tom petarda, chtěla běžet petardáře zabít a zabrala, sem běžela asi 2 metry s ní pak jsem se utrhla, bolí to jak svině.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 18:01
- Nahlásit

kettyaha,sorac ja to blbe pochopila,to jako pises o nakych novych majitelich,co si vzali stendo od nakyho blba???no jak ja byla hotova z toho retrivra stenete vyhozenyho venku v tech nejvetsich mrazech

danajasa
Člen
- Nahlásit

Zdááár průůéér hmyzopes hárá pakůn vyje táhle velmi urputně a nežere velmi mi to láme srdéčko páč pes co normálně žere aj mletou dřevotřísku dnes odmítl vařené vepřové hlavy(obrané jemné masko)a játra

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

kejtlin
já mu říkám už několik let at´ tam nejezdí, protože ta atmoška co tam je je na blití, i strejda mu to říká no, ale nic platný
si třá chudák myslí,že tentokrát to bé jinak a to je jako jeho dcera ta tvoje máti teda?
ketty
kdyby to aspon odvedl do utulku kdyz uz se nemuze st
co chceš vod dindona gdes to vzala? to je u vás někde? to černý štěně bestak nevypadá extra zdravě.-((((((

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 18:02
- Nahlásit

nemethova5
každýmu říkám, že na to v čem jsem vyrůstala jsem dopadla luxusně

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 18:04
- Nahlásit

davidkova renata
kejtlin

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 18:05
- Nahlásit

davidkova renata
si třá chudák myslí,že tentokrát to bé jinak a to je jako jeho dcera ta tvoje máti teda?

jj moje drahá máti, ale ona nebyla taková, dokud nepoznala otčíma ten tvor ji změnil k nepoznání, nemá už přátele-teda máti, protože k nim nechodí, předtím měla kamarádky, nebyla lakomá, byla s ní legrace, byla prostě v pohodě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 18:05
- Nahlásit

kejtlin
každýmu říkám, že na to v čem jsem vyrůstala jsem dopadla luxusně
njn co dodat..
Alexa
copa je to za vobrázek?? ses vyfotila jak jezdíš s tou novou navigačkou?? .-))))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 18:08
- Nahlásit

kejtlintak to je hnus jak se dokaze behem chvilky clovek zmenit a jak ten druhej ho totalne oblbne a ovlivni!!!
Alexakrasne jste to vystihla!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 18:09
- Nahlásit

davidkova renata
Alexa
vy jste bubky paní

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 18:10
- Nahlásit

čuste dámy, jsme doma. opakuji, jsme doma. Za chvíli očekávejte fotky pýža, opakuji za chvíli očekávejte fotky pýža . Ty slabší na srdce žádám, aby ihned něco polkli. Nějakou piluli myslím, ne cukroví, nebo chlast

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 18:10
- Nahlásit

Biluškauka,uka,ja chci taky videt!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 18:11
- Nahlásit

kejtlin
ale ona nebyla taková, dokud nepoznala otčíma
hm,todle nechápu..ale uš sem to slyšela že to tak někdy bejvá,nerozumim,fakt..eště bych pochopila,že se třá dotyčnej změní ze strachu ,vo tom něco vim,tak vim,že možný to je,dá se z toho dostat,ale stojí to moc sil a odvahy a musíš prostě odejít jinak neni šance

<< 1 ... 6147 . 6148 . 6149 . 6150 . 6151 . 6152 . 6153 . 6154 . 6155 . 6156 . 6157 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání