Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6147 . 6148 . 6149 . 6150 . 6151 . 6152 . 6153 . 6154 . 6155 . 6156 . 6157 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 13:34
- Nahlásit

zdar vánočky!

Toš hlásám, že sem přežila.
Předefčírem v hokně šéf najednou bez varování vytáhl dárkové tašky a začal rozdávat. Dostali sme různé čekulátky a oříšky a taky v plechofce Cuba libre Eště pravil, ať si to dáme vychladit, že teplý to není dobrý, a na hodinu vodjel. Jelikoš nám bylo blbé, že pro něj nic nemáme, šla sem vybrakovat naši kantýnu. Umíte si asi představit ten bohatý sortiment, co je v kantýně 23.12. ve štyry odpoledne Dostal aji kindrvejce Pak sme si popíjeli f pracovní době Cuba libre s 10% alkehůlu a bylo nám faň. A večer sem od přítuly dostala k svátku kytku. Mooooc pjekná kytka to je, bílé lilije, udělal mi radost velmi
Fčerejšek byl hektický. Nesnáším stresy a bylo jich velmi mnoho. Přítul mi ráno nabarvil vlasy, pak sám uznal, že to udělal blbje, páč mám nabarvené jenom některé. Pak sme balili dárky (třikrát nám u toho došel papír) a zdobili stromeček. Máme velmi pjekný stromeček, necelý metr vysoký a postavený na parapetě - máme parapet do rohu, kde se úpa přesně vejde. Sou na něm jen slaměné ozdoby a stříbrné koule, je to takové jednoduché a heské, vedle stojí ty bílé lilije a svíčky v bílých svícínkách, je to pjekný kout. Fšude jinde v bytě je nehorázný bordel, tak se často dívám jihozápadním směrem do tohoto koutu. No a pak sme jeli k přítulově mamince. Oba dva na zádech baťochy, přítul eště k tomu velikou tašku s dárci a já sem vedla bajšu, byla sem vrchní psovot. Po příchodu sme přítomné mamince a babíčce sdělily, že bajšu je z autobusu třeba osprchovat. Ženy se velmi, velmi zděsily, neboť rozhodně nepočítaly s přítomností psa v aseptickém sprchovém koutě. Ale gdyš ji viděly, uznaly, že není zbytí. Pak sme k objedu dostali párek a čekali sme na vánoce. Eště odpoledne přijel přítulovo tatínek s dárkami, ale jelikoš s maminkou uš třináct let nemluví, ač jsou stále manželi, stál pouze před barákem a tašky s dary byly vyměněny tam. Miluju vánoční rodinnou pospolitost! No a pak byly vánoce. Mně se poprvé v životě zapíchla kapří kost do krku a nepříjemně mě bodala něgde za mandlí. Snažila sem se ji najít asi půl hodiny, leč marně. Tak sem ji nechala osudu. Dárků bylo mydlijón, od skvělých typu akuvrtačky, sklínek na víno a přetahovadla pro bajšu aš po psí památníček a sadu psích hraček (sice krásných, ale velikostně tak pro jorkšíra) a růžovoučkou rtěnku a lesk na rty - jednak se nemaluju, a gdybych se malovala, tak nigdy růžovou. Navíc mě furt srala ta kost v krku. Bajša měla úžasnou radost z dárků, tlemila se od ucha k uchu a furt se s nima chodila chlubit. Cesta dom byla dlouhá, i když sme půlku věcí nechali u skorotchýně, tak přítul stejně vlekl snad štyrycetikilovou tašku a nadával jak špaček. Bajša toho měla plný chrup a z přetažení zlobila a autobus měl v háji převodofku, tagže jel krokem, díky čemuž nám ujel návazný autobus a na další sme dvacet minut čekali. Světlým bodem večera byl tedy aš džin s tonikem doma. Šla sem spát s kostí f krku, vzbudila sem se uš bez ní, vánoční sasrak! Ale zato sem rozlámaná a f krku mě bolí, zejména ta druhá mandle, gde nebyla kost. Asi du zehnat eště jednu a zabodnout si ju k té bolavé mandli pod heslem kapr lékařem!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 13:44
- Nahlásit

čus dámy,
hlásím se od našich z babiččina počítače . Tak fiží se letos poprvé nekonalo
Přesně podle očekávání začíná dlouhá řada spodního prádla (naštěstí jsem nebyla nucena ho zkoušet, uf ) a bacha- pyžam Nespím v pyžamu, ale to neva Horší je jak to pyžamo vypadá . Hodilo by se na maškarní, gdyby chtěl jít někdo za babičku. Většina mých klientek v domovech důchodců má modernější . Až dorazím domů tak ho vyfotím . Jinak jsem celkem šťastná, páč jsem dostala TŘI (slovy tři) knížky (hlavně od ségry teda ). Konec Vánočního hlášení.

Kdo se mě to ptal na ty vemena? Těma teda nekrmím. Normální u řezníka už jsem neviděla asi deset let a na vetamixácký nemám žaludek. Objednala jsem je jednou jedinkrát a krmila jsem je tím stylem, že jsem celý dvoukilový balík, neotevčený, přehodila vrchem Vandě do kotce a rychle jsem utíkala . Zvládám smrad z hrubomletýho, zvládám dršky, ale vemena jsem teda nedala

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 13:48
- Nahlásit

Baysha

Biluška
Většina mých klientek v domovech důchodců má modernější
kámška koupila svému přitelovi taky drsné pyžamo, byl to takový overal, naom tlapky, no škoda, že to nemělo kapuci se zaječíma ušima

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 13:49
- Nahlásit

Biluška
chceme fotky v pyžamu a ve spodním prádle!
naštěstí jediné hadry, které proběhly u nás, byly pro přítulu od maminky rifle a košile - musím říct, že oboje perfektně padnoucí a kupodivu i velmi moderní a slušivé

teda nevím jak vetamixácký vemeno, ale od pošváře docela pěkně voní

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 14:11
- Nahlásit

makrel

Biluška
a co z ní leze? hodně velké hromady

A co znamená, když lezou velky hromady?? rambik mi kadí na každý procházce, že je mi to divný

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 14:14
- Nahlásit

Baysha
vetamixácký vemeno

Smrdí nechutně mlíkem, ale držky teda smrděj mnohem hůř! Ale mě smrdí všechno syrovy maso kde objednaváš toho Pošváře?

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 14:20
- Nahlásit

zuzanarosakova
na blůčku... Pošvář normálně nezaváží, takže se dycky musí domluvit kotel lidí, aby toho bylo nejmíň za 3500 nebo tak nějak... asi se na něj už vybodnu, jediný, co tam má fakt dobrý, jsou kuřata, teď třeba mě hodně zklamal se sušenejma věcma, objednala sem hovězí uši a dostala sem vepřové, uzené, tučné jak sviňa a eště mám podezření, že sou některé aji chycené plísní
příště zkusím radši vetamix nebo Falco

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 14:22
- Nahlásit

no u nás to kupodivu probíhalo super, tatík přišel kolem šesté z práce, což bylo super, doma měl být až v osm. Salát jsme nakonec jedli abychom tatíka neurazili a abychom se nepohádali, mamka si ale musela vzít tabletku abpak chudák nelezla do stěně, mě bylo po něm těžko, příště říkal, že už udělá ten jeho výborný, co dělá Moje dárečky se snad všem líbily
já taky dostala skvělé dárečky, měla jsem takové westíkovské Vánoce dostala jsem ty dva kalendáře, jeden stolní a nástěnný (jak si je otec prohlídl, tak řekl, že bych je klidně mohla dát do prodeje - což mě strašně potěšilo ) pak jsem dostala tři knížky od GRADY o vyžívě, plyšového westíka, suprovní tričko od lybičky jak jinak než s westíkem a tam bylo napsáno I love my west highlad white terier (trefné, jen si tam asi dopíšu s - jako množné číslo ) pak krásné papuče, takové ty dražší punčocháče (asi budu muset začít nosit sukně ), svíčku z Ikey vůbě jablko se skořicí, moje druhá nejoblíbenější vůně hned po valinkové pak takovou dárkovou sadu od Teekane hrníček a čaj, ten mi nějak moc nechutná, ale třeba bude zdravý jo a málem bych zapomněla boty Mustang, ale ty už jsem dostala asi před měsícem, protože bych neměla v čem chodit do práce a s psiskama na procházku a nejherčí pohled byl na Sophyji, měla z dárků strašnou radost, žeuž dva zničila, pořád si hrála, měla velkou radost i Monty schvíli hrál s hračkou, ale pak odešel spát, nějak ho Vánoce neberou

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 14:32
- Nahlásit

Baysha

příště zkusím radši vetamix nebo Falco

Vetamix je celkem v pohode, akorát kuřata někdy smrděj, ale nejsou zkaženy spíš mi přijde, že jsou to ty nejhorší kusy, nedomrdly chcípáci, ale jinak je tam ostatni maso ok myslim

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 14:39
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak to asi vidím na kuřata od Pošváře a ostatní od Vetamixu ty Pošvářovy jsou fakt krásný, jsou teda většinou malinký, ale to vidím spíš jako plus - víš, kolik normálně stojí baby kuřata?
třeba hrubomleté od Pošváře nic moc, sice to nesmrdělo, ale byl to hlavně lůj a kůže z jazyků

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 14:54
- Nahlásit

Nazdar božíhodky
Biluška
Rozinka děsně hubne
no nechci tě strašit, ale asi to nebéé krmením. Alexe dávám přes léto jenom kilo masa a trochu zeleniny, teď přes zimu k tomu maj s Bárou a pudlema dohromady půl kila těstovin nebo rejže. Velký bydlej venku a sou dost voplácaný, což mi přes zimu vyhovuje.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 15:06
- Nahlásit

Baysha
tak jezdi do almiky do velkoobchodu,¨nebo je prej nekde v kunraticích,ale to ví tady gerda

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 15:10
- Nahlásit

brezen2008
fčil mám mrazák plnej, tak to bude aktuální až za měsíc-dva, zatím to visí hlavně na tom, že sme bez auta a táhnout zmrzlý maso v rukách nic moc... ale budu muset někde poshánět velký kosti, páč uši a vazovice bajša likviduje během deseti-dvaceti minut, potřebujeme něco, co ju zabaví na dýl, když je doma sama...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 15:17 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Baysha
co je velká kost? hovězí? pokud ano,mám možnost ,ale musí to vědět tak 3 dny dopředu- jako i vepřový klidně,ale já dávám raději hovězí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 15:24
- Nahlásit

dneska budu jukat na Zlatovlásku a pak na krokodílí

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 15:24 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

brezen2008
jj, nejlíp hovězí - morkový nebo velký kloubový - vím, že jsi už říkala o řezníkovi někde u Jiřáku, já se tam prostě nejsem schopná dokopat, jsem ostuda
má teď delší dobu mrznout, takže bych klidně vzala kostí víc, uskladním je na balkóně... ve středu mám víceméně volno, tak bych si pro ně mohla zajet

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 15:26
- Nahlásit

Baysha
tak já se v po tam stavím a zeptám se,já říkám že je to pro dastyho,takže jsou vždy velký
dám ti hned vědít
a blíž je to k floře

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 15:28
- Nahlásit

brezen2008
děkuju moc, jsi můj zachránce

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 15:38
- Nahlásit

Baysha
to je v pohodě,to já tady dělám více lidem,nemyslím tady na foře,ale tady v mém okolí

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 15:47
- Nahlásit

Dobré odpoledne blpky, právě sme dojeli z bránění, byli sme 5 hodin na prochásce. Opustili sme brániče někdy kol poledního a vydali se s Atušovejma choditi. Bůch má stále Maryji rát, Áťa se pak zastavoval a chtěl, aby mu Atuš vyndala zmrazečky z nožiček. A taky se bál Jiříka, protože ho strašil obuškem a rukávem. Sem Áťoj řikala, že ho má kousnout, až se nebdue dívat, urvat mu celou prdel. Ale nekous ho, je opravdu moc hodný. Atuš umí naučit psa, aby chodil úplně u nohy, namáčklej na psovodu. Maryje to neodkoukala. Byla ukrytá v autě. Pak sme po cestě zpět potkali skupinu, která měla moc hezky vychovaný psy, krásně poslouchali...pak sme zjistili, že je to waldoskupina s dědofcema a připojili sme se k nim. Ale jen na chvíli, jednak děsně cvhátali a my chtěli kouřit v klidu po cestě, dvanak už sme byli 4 hodiny venku, tak se nám chtělo taky trošku domki. Mamka s námi nebyla, byla příšerně nasraná ze zimy a jela honem pryč. Bůch se při té příležitosti zamiloval do Ričinki, neboť na něj taky velmi štěkal, pročež Ričinki štěká vždy, s Bůchem to nemá nic společného. Pak sem zapadla, neboť jsem zajela do hlubokého sněhu. Atuš mě vysvobodila. Pak sme jeli domki a teď už jím horkou rybací poléfku.

A jesi je tu adidaska eště furt - na FB píše Katka o možnosti trénování klikání přes týden před silvestrem, mohla by dělat hodiny v pindělí, středu a snad pátek...teď si to nepamatuju. Jestli máš čas, napiš jí, jeslti to platí, teda samože pokud chceš jít. Já to přes den nezvládnu, budu v práci, zas večer bych ale mohla, jela bych rovnou z práce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 16:09
- Nahlásit

nenávidím svojí hoknu a hlavně noční, proč musím mít kurwa takovou smůlu a mít tak zasranou hoknu!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 16:21
- Nahlásit

hmm tak moji rodiče poslali dědu domů, že nemá u nich kde spát, že není volná postel, že bratr se rozhodl spát se svojí holkou u nich, u babičky by si musel zatopit, tak je děda trochu rozčarovanej

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 16:35
- Nahlásit

Smrt bouchacím a střílecím mrtkám!!!!!!!!!!!!!!!Smrt bouchacím a střílecím mrtkám!!!!!!!!!!!!!!!Smrt bouchacím a střílecím mrtkám!!!!!!!!!!!!!!!Smrt bouchacím a střílecím mrtkám!!!!!!!!!!!!!!!Smrt bouchacím a střílecím mrtkám!!!!!!!!!!!!!!!Smrt bouchacím a střílecím mrtkám!!!!!!!!!!!!!!!Smrt bouchacím a střílecím mrtkám!!!!!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 16:35
- Nahlásit

zasraná zku*vená zima teprf ted sem schopná reagovat vot jedný hodiny co sem málem nedolezla dom
NENÁVIDIM ZIMU

biluška
nechci malovat,ale přiklánim se k alekse s tou Rozinkou..počítej s tim,že je konec

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 16:43
- Nahlásit

makrel
taky to nesnáším, jen o trošku míň než moji hoknu.
all
další příklad lakoty mé matky a otčíma, děda teda přijel, když neměli tu postel, ke strejdovi jít nemůže ty jdou k tetinýmu bráchovi, tak holt bude sám, já musim do hokny a já koukala co mu jako moji rodiče dali-myslím jídlo domů, chlebíčky 4, a 3 jednohubky-no neměli větší krabici, řízek nedostal ani tam, neměli je obalený ty řízky. Jo a vánoce v naší rodině bylo vždycky 5 ryb, několik kil vepřovýho a kuřecího a vinných klobás 20 druhů vánočních cukrátek-néé že by to někdo žral, to se žralo ještě v srpnu po vyndání z mrazáku, ale aby ukázali, že na to maj, bože je mi z nich blbě. Jdu udělat dědovi řízek-já je mám obalený

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:07
- Nahlásit

Gerda
hele nasla sem ti stene takova druha mana jen je to pes chces ???? myslim ze kejtlin nebo zuzkarosakova mi psala ze skoda ze ho nevidis zebys mela videt

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:12 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Gerda
Naším dnešním dárečkem je asi 3 měsíce stará Máňa. Štěňátko, které jsme si vzali od majitele, protože se nám zdálo nemocné a majitel nemá peníze skoro ani na krmení. Máňa byla promrzlá a hladová a po pár hodinách doma v teple a po misce hamání se jí hned udělalo lépe. Stejně s ní ale co nejdřív zajdeme na veterinu. U majitele zůstali dva její sourozenci - hnědý a černý pejsek, pro které také hledáme nové domovy. Maminka je velikosti jezevčíka, otec neznámý.

tak aby to bylo uplny tak ten treti

makrel
souhlasim ja mam stesti ze mi psy sou nasranyyy kdyz neco boucha jako kdyz je ohnostroj koukaj koho sezrat co za hajzla dela ten bordel

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:16
- Nahlásit

makrel
#davkli->larysekpitbul: tuuuuristi zase pousteji rakety, at jim nejaka vlitne do oka = jedina cesta, jak je toto odnaucit
kamos mi napsal tady mas recept jak je to odnaucit ..jinak jako je to tak mirumilovnej clovek

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:17
- Nahlásit

ketty
no my jim chceme s adydaskou anstrkat ty petardy do pr.... ale nevím, jak je budeme chytat

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 17:19
- Nahlásit

makrel
to je dobree ja viiiim pujcim vam ralfa lepsi mozna petarda v pr..... nez ralf na zadech staci ho jen dobre nasrat pred akci

<< 1 ... 6147 . 6148 . 6149 . 6150 . 6151 . 6152 . 6153 . 6154 . 6155 . 6156 . 6157 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání