| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:05
- Nahlásit
Maky a Trix
tyvado, taky seš tak votřesná matka? A dáváš svý neonce pouze věci, o kterých ti výslovně řekne, že je nesnáší?!
to né páč je mi líto peněs! poslední léta to řešim pouze prachama bo fšecko je dle něj "socyjální" ,pot stromkem má uš jen kraviny třá nějakej sprej nebo toaletní vodu atd
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:07
- Nahlásit
Gerda
to vyjde na stejno...
davidkova renata
to je rozumné.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:09
- Nahlásit
Maky a Trix
to je rozumné.
tak já sem celá rozumná že?
proč neni nic f telce????????????????????????????
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
to nefim, páč nemůžeš vedle, takže nemáš kde ty rozumy čerpat.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
Paní já letos dala mé nebohé příbuzné zootechničce minutku na ktré kráva která se točí a dojí Gerda
A to má chudák Vincenc rodný list vel.jídelního stolu psán švabachem páč má už88let já dyž byla pro plnou moc k opatrovnictví tak chtěli kopii říkám si to okopírujte a ta bába padla na zadek do žádný kopírky to nedala šlo to na 4x
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:14
- Nahlásit
Gerda
Ale Vincenc nebo Eulálie jen někdo. A to se mi líbí.
Moje exšvagrová má dceru Ráchel. Když čekala druhé tak se se švagrem zcela vážně dohadovali, essi to bude Rebeka (nevím jak v Práglu, ale u nás dost často používané jako nadávka pro protivnou ženskou), nebo Debora. Šíleli jsme z obou možností. Nakonec je to teda Jůlie (což osobně taky považuju za příšerné). Otěhotněla jsem cca měsíc poté, co se narodila Jůlije. Tchýně, vycvičená Rebekou a Deborou měla největší starost jak se to bude menovat . Ze srandy jsem odvětila, že bude-li to kluk bude to Emanuel, bude-li to holka tak Eulálije . Vzala to smrtelně vážně. Když jsme ji vzkřísili tak se zeptala jak té Euláliji budeme proboha říkat. S naprosto vážnou tváří jsem jí sdělila, že Lálinka. Narodila se nám Alenka. Když začínala mluvit tak nedokázala vyslovit Ála a sama si začala říkat Lála, Lálinka. To jsou ty věci mezi nebem a zemí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:21
- Nahlásit
Maky a Trix
páč nemůžeš vedle
to se pletete pani )))
danajasa
příbuzné zootechničce minutku na ktré kráva která se točí a dojí
Biluška
To jsou ty věci mezi nebem a zemí
jj svjet je samej sasrak
mě se teda tydle divný ména nelíbjej a nigdy bych je děcku nedala, (leda bych se mu chtěla pomstít),myslim,že má nárok na normální méno,von je život těškej i bes toho,natoš aby se mu eště haranti smáli vot první třídy,to jako ne.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:28
- Nahlásit
davidkova renata
mě se teda tydle divný ména nelíbjej a nigdy bych je děcku nedala, (leda bych se mu chtěla pomstít),myslim,že má nárok na normální méno,von je život těškej i bes toho,natoš aby se mu eště haranti smáli vot první třídy,to jako ne.
Zcela s vámi souhlasím paní. Nemám ráda takový ty ména co zavoláš a zvedne se půl pískoviště. Natálky, Nikolky, Dominikové a tak podobně. Mám ráda když je jméno jedinečné. Ale pořád to musí být použitelné jméno. Ne jak někteří rodiče jdou za hranice vkusu i použitelnosti Třá kousek od nás mají Benjamína. Volají na něho Bene . Gdybych neznala asi milion psů Benů tak by mi to snad nepřišlo tak hrozný
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:33 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
Alexa
nemám vás ůbec ráda, jste na mě škaredý. Nechci aby jste mi tak říkali, nelíbí se mi to a neci to slyšet.
Jinak bránit samosebou přijedu. Máte jakože dárek pro Jiříka? Kromě té mikči?
Nejdete holky na Jiřák na půlnoční? Klíďo vás naberu. já jdu tak na 90%. Je to kouzelný...
Edit: I Bilušce přeju moc moc fiží ač nemám tucha co to je, tak to bude určitě moc moc děsivé
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:38
- Nahlásit
Atusch
já to mám za rohem,ale ty davy lidí....
no tak vám zejtra nepřivezu žádného hafana z utulku,no tak nee,když nechcete
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:39 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Atusch
fiží ač nemám tucha co to je, tak to bude určitě moc moc děsivé
http://www.outfit4events.cz/bmz_cache/4/4a4c704358 542189f66a9cd95804a8b5.image.349x450.jpg http://www.outfit4events.cz/bmz_cache/4/4a4c704358 542189f66a9cd95804a8b5.image.349x450.jpg
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:41
- Nahlásit
Atusch
Edit: I Bilušce přeju moc moc fiží ač nemám tucha co to je, tak to bude určitě moc moc děsivé
Si zlá Lízino
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:43
- Nahlásit
brezen2008
nj lidí tam bude děsně moc to je fakt .
danajasahttp://www.outfit4events.cz/bmz_cache/4/ 4a4c704358 542189f66a9cd95804a8b5.image.349x450.jpg http://www.outfit4events.cz/bmz_cache/4/4a4c704358 542189f66a9cd95804a8b5.image.349x450.jpg
ano je to dostatečně příšerné, tak přeju ještě tři pro Alexu, Gerdu a Davítkovou
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:45
- Nahlásit
Biluška
jsi na mě škaredá
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:48
- Nahlásit
zdarec vanocky,
my uz mame najezeno. Dostala jsem moc darku sadu hrncu, panef, koupelnovej zaves moooc hezkej, noze a tiskarnu, ktera nejde nainstalovat, ale zitra na to bracha julne tak snad pujde. Ja si hezky napsala seznam, takze mam jen to co jsem chtela
Koukam na Popolusku jsem u nasich i se Skubyckem, kockam jsem uvarila k obidku pangasiuse a zanechala je doma
Je to mnohem fajnovejsi prijit sem na veceru, kdyz je vse nachystane a clovek se vyhne predvanocni nervozite.
Biluška
kraliku lity lity, je to divne, ze umiraj v tak velkych casovych rozestupech. dejte ji pitvat treba zjistite co to je a muzete tim te posledni zachranit zivot.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:52
- Nahlásit
zrovna v popolusce zastrelili lisku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:53
- Nahlásit
Atusch
jsi na mě škaredá
sem, ale ty sis začla . Tak ti teda nebudu říkat Elzo gdyž mi nebudeš přát malé fiží
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 20:59
- Nahlásit
Biluška
jááá si začala, to teda nejni vůbec pravda, a přála jsem ti jakýkoliv fiží, přát ti malý mě nenapadlo, bys ho vyhodila, přála sem ti nějaký veselý abys v něm mohla kynologovat Ale dobře odvolám to... možná...
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
Já vám závidím-já právě sežrala připálený řízek v hokně a stromek máme érotický-na stromku gule a pod stromkem pí...ů
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Třá kousek od nás mají Benjamína. Volají na něho Bene .
paka,no..pak je eště taky dobrý dyš příjmení je třá Vomáčka,Vokurková nebo stačí i Novák..k tomu de výborně Rosalinda,Rúth,Amelia,Claudia a takdál..lidi sou fak pošahaný
Atusch
. Máte jakože dárek pro Jiříka? Kromě té mikči?
my ne,akorát mykču,ale terka má prej nějakou sadu..ftipnou ,na mytí
lucYnka XIII
zrovna v popolusce zastrelili lisku
to mi taky příde hnusný a vypadá to dost realisticky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:00
- Nahlásit
Biluška
gdyž mi nebudeš přát malé fiží
jo musíš jí přát velký fiží
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:01
- Nahlásit
Atusch
jááá si začala, to teda nejni vůbec pravda, a přála jsem ti jakýkoliv fiží, přát ti malý mě nenapadlo, bys ho vyhodila, přála sem ti nějaký veselý abys v něm mohla kynologovat Ale dobře odvolám to... možná...
Pche, sem velkokynolok dokážu kynolokovat v čemkolif Jednou sem dokonce běžela závod kancelářských krys v lodičkách a kostýmu , proti tomu je kynolokování ve fiží hračka Ale musí mi být dobrý, nesnáším věci co mě táhnou a škrtí Tak si dobře rozmysli jak rychle to budeš odvolávat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:02
- Nahlásit
davidkova renata
Máte jakože dárek pro Jiříka? Kromě té mikči?
my ne,akorát mykču,ale terka má prej nějakou sadu..ftipnou ,na myt
jééé to je škoda že je klouzavo, hnet bych přijela
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:04
- Nahlásit
Biluška
když nebudu Líza apod. nepřeju ti dostat fiží...
Ale upřímně si tě neumím představit běhat ve fiží agility...
Alexa
jo klouže to jako sfiňa...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:05
- Nahlásit
davidkova renata
paka,no..pak je eště taky dobrý dyš příjmení je třá Vomáčka,Vokurková nebo stačí i Novák..k tomu de výborně Rosalinda,Rúth,Amelia,Claudia a takdál..lidi sou fak pošahaný
Jo jo, u nás ve vesnici je dvanáct děcek navštěvujících školku. Mezi nima je Mia, Vanesa, čtyři Dominici a Vladan
Na základku s náma chodila Míša Krásná. Kdykoliv se v našem dosahu někde představila slovy "já jsem Krásná" okamžitě někdo ze třídy vypálil..."no tak Míšo, trošku sebekritiky"
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:05
- Nahlásit
moje oblíbená část a céra Droběna
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:07
- Nahlásit
Biluška
kámoška chtěla svýmu prvorozenýmu dát jméno Tomáš, tak jsme jí to rozmluvily stačilo to nahláskovat: To máš Malý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:08
- Nahlásit
Atusch
Ale upřímně si tě neumím představit běhat ve fiží agility...
Pche, zaběhnu v čemkoliv. Akorát na nohách musím mít kopačky, ten vrch je mi jedno
když nebudu Líza apod. nepřeju ti dostat fiží...
Uvidíme zítra. Essi nedostanu fiží tak fšem zakážu říkat ti Lízo. Ale jak ho dostanu tak se máš na co těšit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:08
- Nahlásit
Biluška
Mia, Vanesa, čtyři Dominici a Vladan
no to mi posol bulvu
du se asi svalyt,Drobjeny,doufám,že ta bílá mrdka se rychle vypne bo zejtra cííí ject!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:09
- Nahlásit
Alexa
kámoška chtěla svýmu prvorozenýmu dát jméno Tomáš, tak jsme jí to rozmluvily stačilo to nahláskovat: To máš Malý
Kámoš chtěl dcerku Klárku. Taky jsme ho ukecali, že Klára Vinklárová není to pravé, zvlášť pokud děcko nedejbože bude ráčkovat, nebo nebude umět "r"
|