Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6147 . 6148 . 6149 . 6150 . 6151 . 6152 . 6153 . 6154 . 6155 . 6156 . 6157 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:12
- Nahlásit

Biluška
jo a taky znám rodiče, kerý se pomstili svýmu synkovi páč mu dali jméno Šimon a příjmení Šveřepa

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:15
- Nahlásit

Nahodou Fidži je celkem fajn.

AtushKdyz Ti budu rikat Lizinko koupis mi letenku na Fidž¨

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:15
- Nahlásit

Alexa
jo a taky znám rodiče, kerý se pomstili svýmu synkovi páč mu dali jméno Šimon a příjmení Šveřepa
To už je pomalu na žalobu

davidkova renata
du se asi svalyt,Drobjeny,doufám,že ta bílá mrdka se rychle vypne bo zejtra cííí ject!!
Jaká bílá mrdka? Tady prakticky od rána leje jak z konve Sere mě to, bo jsem a) musela zrušit vánoční odnos mrkve do krmelce - v tomhle se mnou nechtěli jít ani ti psi. b) kdykoliv pustím psi na zahradu a zpět tak musím umýt celý barák c) na zahradě jsem dokonce fofrem musela posbírat fšechny guvna, aspoň kolem dveří, páč to byl fakt humus

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:17
- Nahlásit

lucYnka XIII
JEŽIŠ CO TO JE ZA VOBRÁZEK?????????????????? RÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ,PANI!!!!!!!!
Biluška
Jaká bílá mrdka?
normální,tady lilo úpa celej den,ale už mrdkuje tak cca 2 hodiny..u vás f oryjentě snat má spíš pršet bo co

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:18
- Nahlásit

Hej, největší vodvaz je Salome Švrčková. A Kevin Obršlík je taky dobrej. To sou, prosím, reálný dětičky. A bacha na Dominiky, jednoho mám doma!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:19
- Nahlásit

kinta
Salome Švrčková. A Kevin Obršlík

ok,tak vedeš!
nemáte náááhodou novej nojbůk,pani?

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:19
- Nahlásit

Biluška
dobře dobře, tak pak dej vědět esli máš fiží nebo ne, ale to mám pocit, že asik poznám...
lucYnka XIII
Kdyz Ti budu rikat Lizinko koupis mi letenku
Maximálně ti pošlu fiží a na Fidží pofrčim jáááá

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:20
- Nahlásit

davidkova renata
JEŽIŠ CO TO JE ZA VOBRÁZEK?????????????????? RÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ,PANI!!!!!!!!

to je fidzi, ktery Biluska nechce

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:20
- Nahlásit

kinta
no ty brďo, ty rodiče fakt nejsou normální

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:23
- Nahlásit

Salome má eště mlačí sestru, ale za prase si teť nemůžu spomenout, jak se menuje. Taky výživné méno má.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:25
- Nahlásit

davidkova renata
.u vás f oryjentě snat má spíš pršet bo co
Nenávidím bílý mrdky. Ale bahno nenávidím ještě víc Páč na sucho to absolutně nevypadá tak chci raději bílý mrdky

kinta
Hej, největší vodvaz je Salome Švrčková. A Kevin Obršlík je taky dobrej. To sou, prosím, reálný dětičky
Zatím vedete paní, ale pokusím se vám konkurovat:
Přemysl Pytel a Vladimíra Duzbabová

Atusch
Na Fidži nepofrčíš, páč na Fidži vybuchla sopka a zatopila to tam vodou, bylo to f Červeným trpaslíkovi

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:27
- Nahlásit

Tak už sme taky obdarovaný a najedený, bylo u nás veselo, teta vdechla kost, bavili sme se asi 10 minut, než začala chroptět )) Pak se to celé opravilo. Dostala sem dálniční známku, punčocháče krásně barevný, co sem si sama vybrala a povlečení, který sem si moc přála.
Co se jmen týká, já mám ráda Magdalénu, Evelínu, Alžbětu, Antonii, Františku (řikala bych jí faninko), Anastázii, Rosálii, Julii...kučičí nevim, bo mě v životě nenapadlo, že bych kdy mohla vrhnout hošíčka. Ale asi jedině Heřman a Polykarp. A eště Leontýnka, Serafínka, Eufrozínka a tak. Ať se ve škole třá poserou, přemenovat se může dycky. Eště sem si myslela na Hildegardu, ale něco už je fakt moc. Kámoška má Sáru, než zjistila, že se tak jmenujou všichni labradoři, tak když čekala druhý děcko, řekla, že to bude Filip, páč tak se zas menujou všichni jezefčíci.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:28
- Nahlásit

Biluška
ale to neva, můžou křížit ovce s delfínama, na ovce hopkavé

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:28
- Nahlásit

Biluška

Simoneta Krtoušová

Tak a teť mlufte, pani.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:30
- Nahlásit

kinta
my měli kolegyni, ta se menovala Debbie Lo - taková ta číňanka z jemeriky. Řikali sme jí Debilo. Strašně rychle se učila cizí řeči, tak sme si z vystřelovali poměrně velmi krátce.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:31
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:32
- Nahlásit

Biluška
Přemysl Pytel a Vladimíra Duzbabová

kinta
Simoneta Krtoušová

Gerda
Evelínu, Alžbětu, Antonii, Františku (řikala bych jí faninko), Anastázii, Rosálii, Julii...kučičí nevim, bo mě v životě nenapadlo, že bych kdy mohla vrhnout hošíčka. Ale asi jedině Heřman a Polykarp. A eště Leontýnka, Serafínka, Eufrozínka a tak. Ať se ve škole třá poserou, přemenovat se může dycky. Eště sem si myslela na Hildegardu
budu se každej den modlit abysem se ti f příštím životě nenarodila jako céra..tak ale zas taková svině snat nejsem..
jedině Magdaléna by byla únosná...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:33
- Nahlásit

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:35
- Nahlásit

lucYnka XIII
jééé to je tasmánckej čeeeeert

davidkova renata
budu se každej den modlit abysem se ti f příštím životě nenarodila jako céra
to se modli, páč jméno by bylo asi tvý nejmenčí zlo. Zrovna ty bys byla Brunclík Půlpán )) A musela bys mi řikat - Ano pane otče.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:35
- Nahlásit

kinta
Jaromír Vítámvás

A ještě jsem znala chlapa co byl křestním Věroslav. Fakt. Říkalo se mu Věroš. Příjmení už bohužel nevím

Gerda
Já měla jednou v kroužku holku, byla to nějaká číňanka, či vietnamka, či něco takovýho. Menovala se Anali. Děcka jí pochopitelně říkali Análo. Taky si vytrpěla, chuděra

Maky a Trix
ale to neva, můžou křížit ovce s delfínama, na ovce hopkavé
Jo jo, to můžou

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:37
- Nahlásit

Biluška
byl křestním Věroslav. Fakt
Já znám Květoslava, řikáme mu Same. A kámoščinýmu klukovi, co se chtěl přejmenovat ze Stárka na Lampičku, zas řikáme Lampo.

Menovala se Anali.
A v havajštině tak pěkný méno určitě, viď? Anali je fakt blbý, to už je lepší Konráda. A ta se mi taky líbí moc.

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:39
- Nahlásit

Já zas mám neobvyklý ména ráda, sem dala klapečkovi Dominik, ale to spíš proto, že sem chtěla, aby byl Daniel po mně, ale zas by měl svátek v zimě a narodil se po vánocích, tak sem vybírala méno někdy v létě a tak má po mně aspoň to D. A tehdy to u nás na venkově bylo eště neobvyklý méno, aš sme se přestěhovali do civilizace do velkoměsta, tak když nastoupil do školy, ve třídě byli tři. A heský je, že s jedním spolužákem Dominikem chodí od prvního dne ve školce do jedné třídy. Letos uš patnáctej rok.
A moje neteře se menujou Hansi a Rebeca. Ale je fakt, že přímení mají k tomu heský. A méno Hansi má zajímavou historii, jak vzniklo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:42
- Nahlásit

Gerda
Já znám Květoslava
Toho znám taky, šlohl mi vánoční světýlka a blbě suší prádlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:42
- Nahlásit

kinta
ste moje oblíbená kamarátka krs ména, žádnej tucťák, Hansi chválim, moc pěkný!

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:43
- Nahlásit

Biluška

Růžeslav Hoda byl můj profesor matiky na střední.
Vítámvásovou znám Jarku. Teda byla za svobodna.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:46
- Nahlásit

Jdu plavat a tak nějak se celkově zušlechtit. Si musím oholit podpaží a tak...skrz tu módní přehlídku zítra

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:47
- Nahlásit

Gerda

Můj syn byl pracovně nazýván Johan, dyš sem ho čekala, ale na to sem tehdy byla měkká, asi ty hormóny.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:49
- Nahlásit

tak tady sněží a ráno bude ledovka

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:53
- Nahlásit

Biluška
Si musím oholit podpaží a tak...skrz tu módní přehlídku zítra
zaplaťbůch, žes nedostala ty spoďáry, kdo ví, co bys nám tu popisovala!!! )))

kinta
kučičí ména mě nikdy nenapadaly. Johan je dobrej...eště Bastien, jako z nekonečnýho příběhu. A Bivoj mi přijde fajn jméno - jako opravdu, beze srandy. Jenže sem asi jediná na světě.

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 22:00
- Nahlásit

Gerda

Hm, já sem zas měla spíš problém s hočičíma ménama. A to sem, prosím, byla přesvěčená, že budu mít stopro holku. Líbil se mi Sebastian, ale ty hormóny, no. Sem prostě chtěla, aby měl jakože něco po mně, páč sme byli sami dvá, dyš se narodil.

<< 1 ... 6147 . 6148 . 6149 . 6150 . 6151 . 6152 . 6153 . 6154 . 6155 . 6156 . 6157 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání