| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:09 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
davidkova renata
tak až se uvidíš s kamarádkou s čívou, tak se prosím tě zeptej, Testli není nějak extra nemocná, jo? Prosím A jestli sleduje tu fontanelu a jestli to ta její nemá, jo? Kuju Mě to taky zajímá
U odchovů běloušů maj písmena A, B, C, D, E zatím, což pro mě taky není zrovna málo...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:11
- Nahlásit
davidkova renata
sem tu pro Vás ,pani.-))))))
Tož to sem ráda a vždy se s důvěrou na Vás obrátím )))))))).
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:11
- Nahlásit
Ahoj všem....
už jsme u našich... nebyla jsem tu dva měsíce a hodně se toho změnilo. Navrátila se nám sestřička z německa a dokonce tu bydlí i její nový přítel. Musím to ještě rozdejchávat. Trix není rád, našim háraj obě čubky... ale je hodnej, ani se nesnaží dostat krc dveře, nekňučí.... prostě zlatíčko.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:12
- Nahlásit
davidkova renata
hele já tomu nerozumim,ale chovaj aji bělouše..tak neni možný,že ta abeceda je pro obě plemena když je to jedna cjhovka? chápete jak to myslim,že jo?
Ano takhle se to dělá jedna chovka a více plemen tím to pak jde rychle za sebou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:13
- Nahlásit
Darina1
tak já znám osobně tuhle chovku PP čivavek - http://kubibar.blog.cz
Cenově dobrý, já osobně bych brala štěně po Apokalypse Kubibar, to je skvělej ďábel. Jezevčíci patří Dášině mamince.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:14
- Nahlásit
kejtlin
proč tě nemám já v přátelích?
páč se na fejsbůk přihlašuju vždy až v případě nejvyšší nouze, když mi přijde mail "už dlouho jste se nepřihlásili na fejsbůk"
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:15
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tak až se uvidíš s kamarádkou s čívou, tak se prosím tě zeptej, Testli není nějak extra nemocná, jo? Prosím A jestli sleduje tu fontanelu a jestli to ta její nemá, jo? Kuju Mě to taky zajímá
A já chci taky zprávy, já chci být taky v obraze. Pamatujte i na mě. Ináč na Vás pustím býlí dech a jak dýchnou tak spadnete.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:15
- Nahlásit
Aha, tak teď v aktuálních štěndách maj u čivav T, U
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:20
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Darina1
helejte děcka,až bude po těch debilních vánocích,dám vám její emil a můžete se ptát donekonečna jo? ))) ted je na apaluše.
jinak ona je lická dochtorka,tak bude o zdrav. stavu jistě mluvit zasvěceně .Co vim,tak čupka žádný zdrav. vady nemá.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:21
- Nahlásit
kachna_
Děkují huž ji mám zaevidovanou. Hlavně, že mají i většího psa, moje podmínka.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:23
- Nahlásit
davidkova renata
Jasná páka, kdo si počká ten se dočká, ale prosím nezapomeň, budu sledovat zprávy, jak ostříš. Jinak dopředu děkují.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:24
- Nahlásit
kachna_
páč se na fejsbůk přihlašuju vždy až v případě nejvyšší nouze, když mi přijde mail "už dlouho jste se nepřihlásili na fejsbůk"
tak tedy jó
Darina1
ale když je jedna chovka s více plemeny, tak každé plemeno začíná prvním vrhem vždy od A i když třeba jiné plemeno má 4 vrhy
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:27 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Teď jsem se tam dočetla, že bšo štěňata už neplánují, ale doporučí kamarády chovatele
Tak eště do třetice, v novinkách maj u čív poslední vrch V
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:29
- Nahlásit
Ahoj, co nového zde?
U nás venku hnusná obleva, +3 stupně, všude tuny mokrýho sněhu, ble, ble ble
Dneska ráno přítel odvezl ovčandu Kiru, bude se mít zřejmě ještě líp než jsem čekala, i když její nový páníček na tom bude jistě o poznání hůř. Ona Kiruška je zvyklá pouze v kotci a na zahradě, je to děsný, ale fakt děsný prase, takže jsme ani nezkoušeli brát ji domů. No, její nový páníček sice zahrádku má, ale jinak bydlí v paneláku a čubu prý chce mít doma. Upozornili jsme ho na fakt, že Kiruna je dobytek, ale on řekl, že si jí naučí doma tak teď doufám, že nám ji za tři dny nepřiveze zpátky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:30 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Teď říkali na Frekvenci 1. Teda paní tam volala.. Baví se o snech o sexu a prej "Je mi 65 let a na sex si matně pamatuju...." Zabila to, totálně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:36
- Nahlásit
Eldoguero
je to děsný, ale fakt děsný prase, takže jsme ani nezkoušeli brát ji domů. No, její nový páníček sice zahrádku má, ale jinak bydlí v paneláku a čubu prý chce mít doma. Upozornili jsme ho na fakt, že Kiruna je dobytek, ale on řekl, že si jí naučí doma
tak to si nejsem jistá
a co je to za čupku?
impact
Zabila to, totálně
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:38
- Nahlásit
Baví se o snech o sexu
mně se zdálo, že mě kous pes od Kejtlin, myslim Axa
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:40
- Nahlásit
Čus, pádim dom
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:45
- Nahlásit
davidkova renata
To je mladá vlkošedka, co měla bejt jakože na práci a ona je spíš celkem slušná dekorace, měla jsem jí doma jen chvíli, sháněli jsme někoho, kdo by si jí vzal na zahradu. Tak pán sice zahradu má, má ještě jednoho psa (což je pro ní taky dobře, ona psy ráda), ale prostě si myslím, že si s ní užije než jí naučí nějaký čistotě, smraďocha jednoho mrňavýho
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:46
- Nahlásit
zuzanarosakova
bud´ v pohodě, mě se zdálo, že Axe držím uši a Alexa je odřezává nožem u hlavy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:48
- Nahlásit
kejtlin
zuzanarosakova
šmarjá co to máte za sny
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:55
- Nahlásit
kejtlin
bud´ v pohodě, mě se zdálo, že Axe držím uši a Alexa je odřezává nožem u hlavy
šmarja chudák Axa, furt si jí někdo tahá do snu!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:57
- Nahlásit
kejtlin
jo já vim z čeho to mám! určitě z toho, jak jsi dala na fbc tu její fotku s těma tesákama!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
jo já vim z čeho to mám! určitě z toho, jak jsi dala na fbc tu její fotku s těma tesákama!
to je možný, ale netuším odkud to mám já
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:14
- Nahlásit
kejtlin
netuším odkud to mám já
mně se často zdá, že se něco hroznýho děje psům, třeba že Rambík vykadil střeva a tak a je to podle mě proto, že se o ně bojim jo hele, ale tobě se už jednou zdálo, že já s Leyendou dáváme tvý psy do sudu s vodou teďka Alexa řeže uši, tak jestli necejtíš nějaký ohrožení ze strany žumpy fšeobecně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:21
- Nahlásit
zuzanarosakova
k jestli necejtíš nějaký ohrožení ze strany žumpy fšeobecně
to je i možný, o Gerdě se mi už taky zdálo 2 krát
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:24
- Nahlásit
Tak Žumpo - šťastný a veselý a tak vůbec!!! Jsem tu teď naposled, v jednu končim a přijdu až....počkejte si.....29!!!! To je celejch 5 dní volna, to jsem neměla vod srpna. Tagže si to užijte jak chcete, hlavně ať je vám všem fajn.
Až nebude davídková líná ho sem hodit, tak snad dostanete ode mě i péefko - važte si toho, sem vyrobila pf asi po sto letech, ste mě motivovali.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:25
- Nahlásit
koukám na esoterický pořad a je to děsná kravina, nechápu jak tam může někdo zavolat to může zavolat mně a já mu taky řeknu takovýhle plky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:25
- Nahlásit
kejtlin
o Gerdě se mi už taky zdálo 2 krát
No tak pardóóón teda!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:29