| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:13
- Nahlásit
Gerda
já jdu 23.24 denní a 25.26 noční
takže na blití
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:15
- Nahlásit
Tak jsem doma, nechce se mi do mytí nádobí, to je jediná činnost, kerou fakt nenávidim upa k smrti Prádlo mám v pračce, ze sušáku ho jdu za chvilku uklidit, umýt brambory na salátek, převlíct postele, zatopíno mám Eště že tu je tak mrtfo ))) a neuteče mi nic důležitýýýho
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:21
- Nahlásit
kejtlin
Já taky. Zkurvený účetnictví...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUJ.
Gerda
Jo, tak to Tě taky lituju.
Musím makat, zatím zdar. Večer tu budu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:25
- Nahlásit
kejtlin
Gerda
Vlčáčková
Děfčata nebujte, já jdu zítra též. jen dpofám, že pán, který byl pověřen vedením místo odvolaného řediltele dodrží tradici a pustí nás v poledne dom.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:28
- Nahlásit
janika
normálka ne?
jo, mě to neva
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:28
- Nahlásit
Taky jdu zejtra do práce, ale pustí nás v poledne, takže vypadnu o drobínek dříf
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:34
- Nahlásit
mě to vadí, budu tam 12 zasraných hodin bez vody a v zimě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:38
- Nahlásit
čuste žumpizny, sem doma
sem strhaná jak borůfka, to byl zase den Celé dopo na kanysce, děsně moc děcek, fšechny vánočně rozjívené...no maso
Z kanysky jsem jela do Ostravy na jednání. Valím si to stopade po čtyřproudovce mezi Opavou a Hrabyní a najednou uprostřed cesty bílý pudl. Strhla jsem to do druhýho pruhu, za mnou někdo brzdil jak o dušu, aby mi nenalítl do kufru. Na cestě provoz jak blázen, jedno auto za druhým ve fšech čtyřech pruzích. Vylítla jsem z auta, zavolala na pudla a ten málem skočil pod kamion Kolem nás kličkovali auta, ale samozřejmě NIKDO NEMOHL NA VTEŘINKU ZASTAVIT Fšichni děsně spěchají Sem se nasrala, postavila Miňonku napříč přes dva pruhy a najednou stáli fšichni . Protější směr zablokoval nějaký kamijoňák co měl asi taky rád pejsky . Když mi nezavazeli ty pitomý auta tak sem ho chytla za minutku . Vzápětí mi radost totálně zkazili policajti, páč nejen, že ho nikdo nehledal, ale ještě mě ujistili, že o něm vědí, páč už ho hlásilo několik řidičů Ale, že by ho zajeli chytit, to ne To by museli zvednou prdel, pomáhači jedni shnilý Naštěstí ho aspoň byli ochotní umístit do útulku, tak ho nemám doma. Nikdo se po něm nepídil ani v tom útulku, takže asi nebude zaběhlý, ale vyhozený Lidi sou tak hnusný svině, že bych je nejradši zabila lopatou do hlavy Pevně doufám, že ten hajzl, který toho chudáka vyhodil právě o Vánocích se udusí kapří kostí. A že mu na chýře vyrazí kleštěma nejmíň tři zuby až mu tu kost budou tahat Dále mu přeju žlučníkový záchvat a salmonelu ze salátu A pod stromeček akorát bačkory, pokud možno špatnou velikost
V Krnově jsem viděla jak nějaký chlap dostal hysterický záchvat. Bylo mi ho skoro až líto . Zastavil auto uprostřed silnice přímo před Komerčkou. Zapnul nouzovky, vylítl z auta a řval "dyť já vím, že to mám vybrat, dyť už tam jdu". Nechal to auto uprostřed silnice (s nějakou paní na sedadle spolujezdce). Za ním se dělala fronta, všichni zírali co to jako nacvičuje...on doběhl k bankomatu, zjistil, že tento je mimo provoz a dostal hysterák . Bylo mi ho skoro až líto . Nechápu proč si lidí z Vánoc dělají takový stres místo, aby si je užili
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:47
- Nahlásit
Biluška
tak ti nevim, jestli se mam rozčílit nebo smát...du udělat voboje
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:52
- Nahlásit
Jimmi
Aby to voboje nepřipomínalo toho pána z bankomatu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:52 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Gerda
Tak já ti to pak přepálim Až to vyposlechnu, zajímá mě, kdo to bdue číst, na hlase u předčítání hodně záleží, nicméně ten příběh je výbornej, tu pohádku milákuju, takže vám jí přehodim, jo?
Jé paní, to budete strašně moc hodná, já mám tuhle pohádku taky mooooc ráda, super
Biluška
To je hukot pani to snad ani není možný tohlencto. Já tomu kreténovi k těm vašim dárečkům přeju ještě, aby mu ňákej kamion přejel přes nohu debikovi
Všechny, kdo jdou do hnusný práce lituju, ale 24. bych šla klidně taky.... i když teda ne jako kejtlin
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:02
- Nahlásit
Tak změna, odvolávám tu kapří kost a salmonelu. Právě mi volali z útulku, že si pro psa přijel majitel. Prý se mu zaběhl za holkama. Takže bačkory a žlučníkový záchvat mu nechávám, za to, že si nedokáže uhlídat psa a když už se mu ztratí tak ho ani intenzivně nehledá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:10
- Nahlásit
Biluška
A počkej po vánocích, v lesech a u benzínek budou pohozené živé dárečky, páč je vlastně nikdo nechtěl...sama znám holku, co je schopná dát k vánocům lidem psa!
Eldoguero
já mám tuhle pohádku taky mooooc ráda, super
bezva, bude vaše - dostanu půlmegáč za způsobení radosti. Děkuji.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:10
- Nahlásit
Asi taky chytnu hysterák nefunguje mi myčka
Nejradši bych do ní kopla jenže je vestavěná kráva jedna blbá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:11
- Nahlásit
laguna
nefunguje mi myčka
to byl vodní kámen, ten vám rozbil myčku. Když nemáte myčku, dostanete pudlíka.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:15
- Nahlásit
čaute, hysterák nemám a do práce bych šla klidně i na štědrej den.asi jsem workholik
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:17
- Nahlásit
makrel
odvčera máš ode mě sovu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:19
- Nahlásit
kejtlin
uš sem poslala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:22
- Nahlásit
makrel
zatim nic nepřilítlo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:29
- Nahlásit
kejtlin
ony jsou teď děsně zpomalené, mi třeba chodí výpisy o mailech se několika hodinovým zpožděním
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:32
- Nahlásit
Gerda
Když nemáte myčku, dostanete pudlíka.
to už radši provaz se smyčkou.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:44
- Nahlásit
Biluška
Ok odvolávám tímto ten kamion, ať ho jen ohodí vodou z louže
Gerda
bezva, bude vaše - dostanu půlmegáč za způsobení radosti. Děkuji.
jasný, půlmegáč za radost a půlmegáč za pohádku
laguna
kupte si medvídka mývala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:46
- Nahlásit
laguna
to už radši provaz se smyčkou
až přijde Dines, nebude z vás mít radost.
eldorádo
Jste hodná, dva půlmegáče mi ještě nikdy nikdo nedal... ))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:04
- Nahlásit
Gerda
Jste hodná, dva půlmegáče mi ještě nikdy nikdo nedal...))
jasně že jo jedna malodoga = jeden půlmegáč
druhá malodoga = druhej půlmegáč
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:05
- Nahlásit
už mám uvařený věci na salát, možná ho udělám už dneska, abych si ho mohla vzít zejtra do hokny
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:10
- Nahlásit
Gerda
bezva Gerda bude mít dvě malodogy, zlatá platba v naturáliích
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:11
- Nahlásit
Eldoguero
jedna malodoga = jeden půlmegáč
druhá malodoga = druhej půlmegáč
takhle to Gerdicka urcite nemyslela
jestli to neni impertinentni - mas ta stenata nejak zhruba udany?
Do dobrejch rukou? Ja si vubec nedovedu predstavit, ze bych nekdy mela stenata nebo hribata a musela je pak dat (prodat) z domu. proto taky nikdy zadny mladata nechci. A nechas si nejaky?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:11
- Nahlásit
kejtlin
nemůžeš se hodit marod, když je to v tý hokně tak hrozný? doktor by ti určitě něco našel, kvuli čemu by tě mohl nechat doma
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:14
- Nahlásit
kejtlin
stejnak je salat lepsi az druhej den, rikala vzdycky moje mati
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:15
- Nahlásit
zuzanarosakova
jsem nedoléčená, pořád mi není ok, jenže za svátky jsou příplatky a když budu nemocná, tak mi na živobytí nezbyde po zaplacení složenek vůbec nic ani těch 1500-2000 kč jako ted´ a z čeho budu žít?
|